Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz .:Ádám:. #3027 üzenetére

Köszöntelek a klubban, .:Ádám:.! :)

Jól esik olvasni olyan felhasználót, akinek az itteni tevékenységemmel valamit is segíthettem. Pláne, ha a vásárláskor is. :D

Aki legközelebb a PartNero-ból szeretne vásárolni, keressen meg bátran:
    Privátban leírom a kereszt nevem, meg hogy nagyjából hogyan nézek ki,
    Akkor majd fog rám emlékezni a tulaj. :P

Nyugodj meg, a regisztrációnál nem oszt - nem szoroz az, hogy a készülék TIM-es (TIM, a varázsló is regisztrálható :DD ) ahogyan az is mindegy, hogy a forgalmazó pecsétje mennyire látszik.

A regisztráció folyamata automatikus, a kutya sem nézi ezeket az LG-nél. :P

Mit kért az LG honlap? Sorozatszám meg számla szkennelve?
    A szeknnelt számal csak azért kell, hogy ha netán a garanciáztatnád, akkor ne kelljen magaddal "cipelni" azt a hatalmas tömegű papírdarabot. :D

(#3028) s4tch
    Értem én az iróniát, de most mégsem értem.
    Mégis mire "jajj"-oltál?
    Amikor még Xiaomit néztem, akkor még nem tudta gyárilag a B20 LTE-t, csak nem tudja azóta?

Ha igen, akkor bocsánatot kérek a példáért, s ha ezzel esetleg megbántottalak téged. :R

(Akkor már - magánvélemény! - csak azért nem vettem volna meg az anno kiszemelt példányt, mert pl. a hajlítás tesztje botrányos volt (nem szerettem volna pirítós kenyeret venni); a micro USB csatlakozója pont oda esett volna, ahol az autós tartó az alján megtámasztaná (r-go autóban, tartóban nem tudtam volna tölteni); illetve a MIUI felülete nekem nem jött be (ahogyan az sem, hogy akkor még egyes részeinél fel-fel tűntek csirke lábak, az-az kínai karakterek, ami nekem annyira nem OK.)
    Emellett egyszer már csúnyán megjártam egy kínai csoda-fonnal, amit Kínából rendeltem, s amikor összejött 7 hónapon belül 6 (!) gyári hiba, megpróbáltam ott garanciáztatni. Erről egy hosszú cikket írhatnék, de inkább nem mennék bele. A lényeg: köszi szépen, de kínai telefont inkább nem! :U Szóval én nem sznobságból ignorálom a kínai csodákat: kipróbáltam, megtapasztaltam, és buktam vele pár tízezret. Abból inkább vennék most a V10-hez egy gyári QI töltő szettet... :K )

(#3034) ronaldo
    Sajnos, úgy tűnik, ez is csak egy kínai ipari hulladék! :W
    Kicci, olcco, papíron jól néz ki, de amúgy egy rakás sz@r.

Az itteni írásomat revideálnom kell:
    most már a gyári kábelével is csinálja a hibajelenséget! :O
    (Amikor a V10 akkumulátora feltöltött, akkor pár másodperces időközönként a másodlagos kijelzőn megjelent az a felirat, hogy "Az akkumulátor feltöltve" illetve felszólított rá, hogy válasszam le a töltőt a telefonról. Ezen túlmenően pedig: mind a másodlagos, mind a fő kijelzőt felélesztette, így az egyfolytában világított.
    Tehát, a töltés végeztével, egész este világított a telefon fő kijelzője, mint fáklyás az éjszakában! :( )

Mindenki
    Ki használ olyan minőségi QI töltést a V10-hez, ami - hosszabb tapasztalata alapján - tökéletesen működik?
    Kérem, ha van ilyen, linkelje a terméket is.
    Nem baj, ha nem olcsó, de legyen már végre jó!...

(#3035) Arween
    A buhera részben több helyen van erre utaló célzás. De rendben, kérésednek megfelelően beleteszem a tájékoztatást.

Eredeti/ vagy után gyártott de QI matricával ellátott hátlapot vett már valaki?Az mennyire muzsikál szépen?
    Utánagyártott QI matricát használok, vannak anomáliák a QI töltéssel. Azonban ez szerintem nem a QI matrica hibája (azt azért elég könnyű lehamisítani a kínai csoda gyártóknak, lévén csak egy réz "drót" megtekerve, bár lehet, hogy már ezt is elrontották) a hiba okát én a QI pad-ban látom.
    Sajnos a kínai olcsó húsnak most is híg a leve.
    (Még tesztelem egy ideig, de ha nem válik be, kukázom, és veszek egy drágábbat, de jót. S persze a téma-összefoglalóból is "kiírom".)

Új hozzászólás Aktív témák