- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
Szoasztok !
Régen volt v10 em ! Most gondolkodom , hogy visszatérek , de a v 20 is érdekel , továbbá a mate 9 en is gondolkodom ! A v20 akkuidejéről jót nem hallok , de a zene tetszetős .
Mate 9 akku bajnok , de sok dologban középszerünek érzem , főleg multimediában .
Kicsit aggódok a gari miatt is , ugyanis olvasni olyat hogy az lg nek sikerült beégésre hajlamos ipst csinálnia 😂
A másik nyűgöm , hogy nem lehet hozzá itthon semmit semm venni , még egy silicon tokot sem !
Esetleg egy g6 pluson gondolkodom még , de azok eladhatatlanoknak tűnnek , márpedig én sűrűn cserélgetem a telefonjaimat ! Ti mit ajánlanátok a felsoroltak közül ? -
a.sebi
őstag
válasz
MaxxDamage #2699 üzenetére
Jah azt hittem hogy tudtok valami árat ...
-
a.sebi
őstag
Én még mikor megrendeltem aznap rendeltem egy xiaomi powebankot.
Ma jön meg elvileg... De koppanok vele . mert nem fog kelleni. Hihetetlen de nekem jobban bírja mint a galaxy note 4 esem amiről váltottam... Messenger facebook minden ami szar egy akkunakfelvantelepítve.. Komolyan eddigez a legjobb telefonom.
Kár h a a tesztek így lehúzták az akkut, mert nem igaz h szar! Nem bírtasokkal jobban a mate 7 sem, de mindegy is ha az 40 szazalekon van, a másik 20 on akkor is töltőre vágom minden este.... Aki meg napi 7 orát nyomogatja a telefont az forduljon orvoshoz vagy keressen egy szexpartnert. -
a.sebi
őstag
válasz
littleshagy #2520 üzenetére
Ez nem bardver apro..... Nem fognak atbaszni... Kérj egy atveteli elismervényt h adtál 20 rugót!
-
a.sebi
őstag
válasz
littleshagy #2518 üzenetére
De miert komplikalod.... Megrendelik... Beszetelik..... Kapsz egy szamlat ... Kifizeted.... Elkonyveled....
-
a.sebi
őstag
válasz
littleshagy #2515 üzenetére
Szerintem veled van a baj.... Utald el es kapsz egy szamlat... Konyvelonek odaadod es kesz.. Nem kell tul dramatizalni... Ha rendelsz egy termeket akkor sem kell elore szamlat adni.
-
a.sebi
őstag
A legjobban az üzemidőtől féltem! Dereggel óta sokat nyomkodtam, es nem rosszabb mint a note 4 üzemideje.
20 szazalékot merült. Pedig még játszottam vele... Ez bőven kielégítő ennél estére marad 20 szazalék kb, notánál 40. És? Ugys kell etetni mind a kettőt esténként. -
a.sebi
őstag
A hang brutális...
Kijelző samoled után megváltás.
Multitask ezzel a masodlagos kijelzővel baromi király.
Kézbevenni hihetetlenül prémium érzés.
Billentyűzet szar! Ezt cserélem. Miértnem azékezetes betüketjeleníti megelsőként hahosszan nyomok egy betűt?
Ujjlenyomatolvaso galaxy után megváltás.
Rendszer gyors eddig nem érzem szükségét egysnapi 820 nak.
Kamerát este tesztelem.
Ez sokáig megmarad mint telefon . -
a.sebi
őstag
Jahj meg egy kerdes az eladó 3gb ramot mondott! Nem 4 van benne?
-
a.sebi
őstag
Holnap után jön a a kis v10 em.
Használtan makulátlan állapotban érkezik mediamarktos garival fehér színben 115 ezer ft ert veszem póstával ! Bontatlan tartozekokkal.
Nagyon várom note 4 ről váltok , remélem nem bánom meg! -
a.sebi
őstag
Sziasztok gondolkodom hogy a note 4 emet egy v10 re cseréljem.... kérdésem annyi lenne , hogy van e valaki aki note rol váltott? Mik a tapasztalatok? Vannak tipus hibái ? Idegesítő dolgai? Stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest