- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Az hogy ugyanolyan hibával visszaadják valóban nem korrekt,de ebben az esetben tolnám is vissza nekik!
A csereutalvány mindenhol így működik,az,hogy a Part Nero nem tud vele mit kezdeni nem az LG hibája sztem!
Anno egy igen drága Denon fejhallgatóval jártam így,hogy megadta magát,bevittem szervízbe,azt mondták javítják vagy csere! Majd hívtak,hogy sajnos nem tudják javítani így csere! Kaptam egy utalványt én is és nem ők (hivatalos márkaszerviz) cserélték hanem az értékesitőhöz kellett visszamennem,igaz az én esetemben ez a Média Markt volt,de ez máshol is így kellene,hogy működjön!Azt is megértem amit te mondasz,csak ebben az esetben a Part Nero sem volt annyira korrekt sztem,ez így a kisebbik rossz mindkét félnek! Az hogy a Part Nero ebben az esetben nem tudja lerendezni az Lg-vel az meg gondolom a szürke importnak köszönhető!
Amúgy más gyártó javítja gsm-s számlával a készülékeket? Nem hiszem! A cseh Samsung pl leboltolná szerinted a magyar samuval adott esetben? Kötve hiszem
Na de mindegy is nem akarom itt az LG-t védeni,de nekem csak jó tapasztalatom volt velük,mind készülék (G2,G3,G4,V10) mind gariügyileg! Nekem a G4 esetében a kopott bőr hátlapot is cserélték gariban!
-
gretzky77
veterán
válasz
kovaszoskeny #5952 üzenetére
Igen ebben az esetben vagy csere,de mivel ugye ez nem megy árban megegyezőt vagy pénzt kéne visszakapni!
Én csak azért tettem szóvá az egészet,mert az LG lett szidva,ami sztem nem korrekt,mert ez egy tök megszokott gyakorlat! Nem vagyok LG fan,jelenleg sem Lg-m van,de kedvelem a márkát és a garis ügyintézésük sztem korrekt! Legalábbis ez az én tapasztalatom! -
gretzky77
veterán
válasz
kovaszoskeny #5922 üzenetére
Igen erre próbáltam én is célozni,hogy nem hivatalosan került az országba a készülék,ez az ára hogy GSM boltban lett vásárolva olcsóbban! De az LG nagyon korrekt mert 1 éven belül így is javítja! Itt sztem pont a part Nero aki jól járt
-
gretzky77
veterán
Szia!
Azt szabad tudni ez a felajánlott ár mit takar? Sejtésem szerint te egy csereutalványt kaptál igazából az Lg-től amit a kereskedőnél kellett volna érvényesíteni,utána ő azt lezongorázza az Lg-vel! Ha így van akkor a Part Nero az általad kifizetett V10 árát kellett volna,hogy visszaadja!
Abban igazad van hogy mi az,hogy nem tudják javítani ezt a kijelző bénaságot,de a kártalanítást ők javasolták számodra a kereskedőnél! Ha az Lg-n keresztül került a készülék a kereskedőhöz akkor szerintem az LG ezt rendezi a Part Neroval!Illetve röviden miért nem lett V20?
-
gretzky77
veterán
válasz
Shinjike87 #5679 üzenetére
Ha újat szeretnél akkor sztem 100 alá nem fog kúszni,illetve nem is nagyon fogsz kapni!
Valamint 117-ért kapsz V20-at! Igaz GSM de az máshol nincs -
gretzky77
veterán
válasz
Shinjike87 #5657 üzenetére
Szia nem igazán tudom mi a megfizethető ár,de ma voltam az Europarki ( Shopmark mostmár) Media Marktban és kicsit meglepődve láttam,hogy ki van rakva a fekete V10! utoljára normális helyen 125e volt itt a Mediában jelenleg 130e! Lehet kicsit soknak tűnik de olcsóbban szerintem nem fogsz kapni csak használtat!
Én már nem ezt használom de bátran ajánlom mert egy bitang jól sikerült masina! -
gretzky77
veterán
válasz
Giorgio7105 #5620 üzenetére
Ezzel én tisztában vagyok! Költői volt a kérdésem csupán!
-
gretzky77
veterán
válasz
rejtettlampa #5613 üzenetére
De ez az LG.com weboldalra vonatkozik, OTA vagy az LG pc suite-on keresztül frissül!!!!
-
gretzky77
veterán
válasz
rejtettlampa #5610 üzenetére
Ez sztem hülyeség,akkor a nem szolgáltatónál vásárolt független teló nem frissül? A független szoftvert is a szolgáltató küldené ki? Ez sztem kizárt!
-
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #5565 üzenetére
Hát ha szoftverfrissítés volt akkor sztem már felesleges a gyári visszaállítás!
-
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #5562 üzenetére
Azt esetleg tudod milyen rendszeren csináltad a mentést? Ha csak újrahúzták akkor nyugodtan szerintem!
-
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #5105 üzenetére
Szabad tudni miért adtad el és mi lett az utód?
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #4863 üzenetére
Mondjuk ha ezt meglépik akkor bekaphatják! Eu-ba se V20 se jó DAC-al szerelt G6?
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #4509 üzenetére
Részemről is +1,sztem is bőven elfér itt!
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #4495 üzenetére
Szépen néz ki a képeken! Első benyomás kézbe véve?
Nem vettem még egyelőre más márkán nyomom, de szerintem lesz még ilyenem!
Amúgy dual simes? A b20-al hogy áll itt is mókolni kell? -
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #4466 üzenetére
Igen nagyon gondolkodtam én is viszont valóban nem biztos,hogy megéri a különbözetet,elég jelentős a difi még!
-
gretzky77
veterán
Sikerekben és V10 élményekben gazdag boldog új évet kívánok!
-
gretzky77
veterán
Kellemes,békés karácsonyt minden kedves V10 tulajnak!
-
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #4366 üzenetére
Ezt most miért mondod? Kiváncsi vagyok a 7-esre,de most sincs gondom így kivárom,amúgy kapunk! A Chrome mostanában az őrületbe kerget, sűrűn gondol egyet és nem reagál az érintésre,először beparáztam,hogy a kijelzőm de nem szerencsére a chrome a szar!
-
gretzky77
veterán
Hát én S7e-ről jöttem vissza nem bántam meg! Az is nagyon jó teló és erősebb is nekem mégis a V10 jobban bejön! A V10 nagyon jól optimalizált ,a hangminőség alatt fülessel a zenére gondolsz? Akkor egyértelműen V10, esetleg üzemidő lehet kevesebb a V10-ben de az átlagos sot megvan sztem
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Tibor7878 #4258 üzenetére
Hát nekem egy simes van,ilyen részletesen nem tudom! De igen ha az egyiken beszélsz akkor a másik nem elérhető de csak addig míg valamelyiket használod. Netet nem tudom sajnos dual aktív pedig általában a kínai telók között van. A Honor azt hiszem olyan de utána kell járni ha fontos neked!
-
gretzky77
veterán
Szia mivel ez type c így V10-hez nem jó !
bb bence sztem nem számít!
Tibor7878 : a dupla simes nem aktív, amíg az egyik használatban van addig a másik nincs hálózaton! Ha aktív dual SIM kell akkor nagyon le fog szűkülni a lehetőségeid száma mert a dual simes telefonok sztem 80-85 %-a nem aktív!
-
gretzky77
veterán
Szerintem ebben semmi fika nem volt, hallott infókat a V10-ről ami nem feltétlen helytálló! Túlságosan magadra vetted ezt sztem!
bb bence a kamera minőségével vitatkozom,sztem nem gyengébb a G5-nél a manuális videó pedig nagy plusz! Hangminőség meg ugye egyértelmű. Hardver gyengébb de bőven elég! A méretet szokni kell de nem horror, üzemidő pedig hozza a mai okostelefonok átlagát!
-
gretzky77
veterán
válasz
saddybaddy #4118 üzenetére
Tudnál képet dobni erről a beégésről,mert kíváncsivá tettél! 2. V10-et nyúzom de nem találkoztam vele vagy nem vettem észre!? Köszi
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #4108 üzenetére
Nekem a sima S7 sztem már kicsi lenne! Nekem egy fehér V10-em volt utána egy darabig volt S7 edge! Szép telefon szerintem de nem tudott meggyőzni valahogy! Alapból nem szeretem a Samut de S7 kíváncsivá tett,viszont sztem a hangja se jobb meg sztem a kamerája sem mint a V10-nek és visszajöttem V10-re! Impedencia trükk nem érint mert Bluetooth fejesem van (tudom eretnekség) ill. ha kábellel használom akkor minden trükk nélkül átkapcsolja a V10-et nagy ellenállású módba!
Rengeteg telefonom volt nagyon sokat cserélgettem de ez a V10 nagyon bejött,amire nekem kell tökéletesen megfelel! Nem nagyon volt olyan telefonom amire visszatértem,de a V10 megérdemelte! Azóta két kolléga is kért tanácsot telefon ügyben, nem elfogultságból de a V10-et ajánlottam és mindkettejüknek be is vált! Rendes Garival jó áron meg lehet már kapni sztem még mindig jó vétel,a snapi 808 lehet nem mai darab (mint ahogy én se) de jól teszi a dolgát!
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #4103 üzenetére
Eladtad a V10-et? S7 nem kicsi utána?
-
gretzky77
veterán
válasz
saddybaddy #3666 üzenetére
Bizony bizony +1
-
gretzky77
veterán
Kihúztam a gyufát az S7 edge topikban!
-
gretzky77
veterán
válasz
Kavinton75 #3569 üzenetére
Ha Bp-i vagy akkor ajánlom az eurogsm boltot a Teréz krt-on. Eddig 2-t vettünk ott haverral ha az van az oldalon, hogy raktáron (most is azt írja) akkor mindkétszer volt is, 125e bontatlan Lg garanciája! Van fekete, fehér eu modell
-
gretzky77
veterán
Köszönöm a megelőlegezett bizalmat viszont Mate 8-am nem volt! Mate 7-em volt régen azt nagyon szerettem,mert az akkuideje bitang jó volt és általánosságban is nagyon jó telefon volt,így szerintem a Mate 8 is jó készülék! Ha a kamera,zene rész nem számít akkor az is jó választás lehet, hozzáteszem a Mate 8 kamera része sem gondolom,hogy nagyon gáz lenne, szerintem manuális mód abban is van de,hogy milyen lehetőségekkel azt passzolom!
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Üdv,visszatértem egy fekete példánnyal!
Eu példány az eurogsm-től 124500 kitöltött Lg garipapírral! Nagyon korrektek voltak! -
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #3337 üzenetére
Szia be tudnád nekem linkelni az akksi+külső töltő kombót amit rendeltél,jöhet priviben is! Köszi
-
gretzky77
veterán
Kedves egészségükre ha ettől jobban érzik magukat! Sose értettem ezt a foggal körömmel ragaszkodást egy tárgyhoz,mintha magát győzködné,hogy jól választott! Ma már szerintem nagyon jó telefonok vannak és nem csak az A brandes gyártóknál! Azért mert kütyü mániás vagyok sűrűn cserélgetem a telefonjaimat de se a V10-et se az OP3-at nem azért adtam el mert nem tetszett vagy bajom lett volna vele! Amúgy miért a nagy honor utálat az OP3 topicban? De elköszönni ott is elköszönök!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok elköszönök,olvasni fogom még a fórumot de elvitték a V10-et, olvasó módban vagyok még! Végül az OP3 is elment így ma vettem egy honor 8-at!
-
gretzky77
veterán
válasz
mjani1172 #3129 üzenetére
Ha neked megfelel privátban írok pár sort,mert ha ide írnék azonnal közellenség lennék! Úgy gondolom eddig is kulturáltan fórumoztam és próbáltam segíteni akinek tudtam! Viszont sajnos úgy látszik mint minden típus fórumában itt is vannak akik sértésnek veszik ha említeni merek másik készüléket,úgy hogy az adott készülékkel is rendelkezem! Nem értem ez miért ilyen nagy probléma,ráadásul semmi rosszat nem írtam,de az,hogy csak említek egy telefont amire azt kapom,hogy ha csak felmerült bennem egy kínai csodára való csere akkor már nem is nekem való a V10 adjam el,ezt igen felháborítónak tartom! Milyen alapon írja azt bárki,hogy mi való nekem és mi nem? Ez a fórum eddig nem volt ilyen ezért is szerettem,de sajnos nem jó irányba halad!
-
gretzky77
veterán
Szia! Hát ne haragudj meg de akkor én is nyers leszek! A listából a premium megjelenést valamint az optimalizált rendszert hozza az OP3 is ezt nyugodtan kihúzhatod! Az meg,hogy lenéző stílusban azt írod,hogy ha egy kínai csodára cserélem a V10-et akkor nem nekem való sztem igen erős! El tudom dönteni,hogy mi való nekem és mi nem hidd el! Többször mondtam már sajnos telefononb.zi vagyok sűrűn cserélgetem a telefonomat viszont a V10 az egyik legkorrektebb készülék amit használtam és egyáltalán nem biztos,hogy nem az marad! De ez a lenéző kínai csoda megjegyzés téged minősít! Volt már a kezedben OP3 láttad nyomogattad? Sok gyártó megirigyelhetné a minőségét! A hifi résszel tisztában vagyok,az OP3 kamera része pedig nem is rossz! Nincs annyi beállítás manual módban mint V10-nél de a lényeges beállítások megvannak! Úgy gondolom igen elfogult vagy a V10-el kapcsolatban de mint mondtam nagyon nagyon jó készülék de kissé elvakultnak tűnsz! Úgy mondasz ítéletet egy másik telefonról ,hogy talán még csak nem is láttad!
A 110e pedig szerintem sem reális ár ebben a formában!
OPiiPO: egyáltalán nem gerjesztek semmit semmiféle vitát nem szeretnék! Írtam egy hsz-t amiben szerintem egyik készüléket sem helyeztem a másik fölé!
Peace -
gretzky77
veterán
válasz
.:Ádám:. #3117 üzenetére
A nagyobb számok mondjuk pont nem érdekelnek,de ez az OP 3 is egy brutál jól összerakott készülék! A manual videó módot nem hiszem,hogy egy app tudná pótolni, hozzáteszem nem sokat használom! A fényképeknél van manuális mód,nincs annyi beállítási lehetőség mint a V10-nél de a lényeges állítási lehetőségek megvannak! Majd lövök pár képet ezzel is azzal is! Automata módban amúgy eléggé egyforma eredményt produkálnak mindkettő bőven megfelelő! Majd kiderül mi lesz!
Amúgy sztetek egy fehér független eu-s V10 dobozában minden tartozékkal plusz egy fehér bőr qi+nfc hátlappal, kezdetektől üveg fóliával, ill. egy fém bumper kerettel az egyik sarkán egy minimális horzsolással amúgy hibátlan állapotban mennyiért adható el? Én újonnan vettem itt egy nagyon megbízható kollégáktól,zsír új volt de gari nincs hozzá!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Lehet meg fogtok kövezni! Előre leszögezem semmi,de semmi bajom a V10-el! Egyszerűen hajt a vérem igy egyelőre kíváncsiságból vettem egy OnePlus 3-at,most párhuzamosan nyomkodom viszont valamelyiknek előbb utóbb mennie kell majd! Egy napja van még csak meg az OP de nagyon pöpec kis teló ez is! Nagyon szeretem a V10-et a kamera és audió páros bitang meg maga a rendszer is nagyon jóra sikerült! Az OP-nek sincs szégyenkezni valója nem tudom még hogy fogok dönteni! Nem vitaindítónak szánom csak gondoltam megosztom veletek!
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
válasz
saddybaddy #2941 üzenetére
Ő lezárt képernyőnél kérdezi sztem!!?
-
gretzky77
veterán
válasz
#31631410 #2879 üzenetére
Sajnos igazat kell adnom! V10-et használok de egy átlagos vagy erősebb felhasználó kizárt ,hogy kihozza a 8 óra SOT-ot! A reális átlag sztem a 4-4,5 óra lehet! El nem tudom képzelni hogy lett 8 óra mi ment ennyit a kijelzőn? Én nem kapcsolgatok se gps-t,se netet ki be megy mindig minden,azért van hogy használjam de így a 8 óra kizárt! Engem ez nem zavar elfogadtam,ennyi! Én nagyon sokat használom így általában napközben is töltöm de ez mindegyik telefonomnál így volt!
Elismerem sok munka volt a témaösszefoglalóval és köszönet érte de ez embereket rossz irányba,befolyásolhat ha a 8 órát várja majd el!
Peace -
gretzky77
veterán
válasz
bokarcsi71 #2859 üzenetére
Szerintem úgy üveget V10-re nem fogsz találni,hogy besétálsz egy üzletbe és megveszed!
-
gretzky77
veterán
Szia most próbálgattam kicsit! AKG k845bt fejhallgatóval,természetesen kábeles csatlakozással otthon szép csendben a szobában hallgattam George Michael Symphonica albumot 44,1 khz 1000 kbps flac formátum!
Low gain : 45-ös hangerő nekem így ezzel a fejessel picit sok volt 35-40 között volt ami nekem megfelelt!High gain : na hát átkapcsoltam először az általad használt 45-ös hangerőt (leesett a fejem,na jó még nem) hát az már nagyon brutál,ezt a 45-öt sztem olyan 30-35 körül nyomja
Ami nekem megfelelt low gain-ben 30-35 az itt olyan 20-25 nekem!Remélem segítettem,de ugye sok múlik a fejesen,fülesen!
-
gretzky77
veterán
Igen sajnos nagyon sok gsm csinálja,hogy az oldalon hirdetik aztán mégsincs! Azért írtam az euro gsm boltot,mert náluk az oldalon az van,hogy raktáron és amikor haver vette akkor nem volt varia tényleg volt nekik! A telefont pedig felvették,kétszer is beszéltem velük! Remélem szerencsével jársz!
saddybaddy : az hogy a honlap azt írja,hogy van sajnos még nem jelenti azt,hogy tényleg van!
-
gretzky77
veterán
Ne haragudj de komolyan nem értem, mit szenvedsz ennyit!!? Már vagy 5* leírtam én is haver nemrég vette az euro gsm-be volt több feketéjük is 130-ért Eu modell számlával Lg garijeggyel! A múltkor amikor említettem azt mondtad mostmár megvan a bolt csak a választ várod,ezekszerint nekik nincs vagy nem tudom de azóta is itt pörögsz ezen!!!! Jópáran ajánlottak már boltot is de valahogy neked nem akar összejönni ez a teló!
Ne haragudj de nekem ez kicsit too much! Mindenkitől elnézést!
OPiiPO : a Santanat merre találtad ha nem titok meghallgatnám! Köszi
-
gretzky77
veterán
Használtam igen 6 Plust! Soha nem volt előtte iphone-om gondoltam azt is kipróbálom! Nem tudok arra se rosszat mondani amúgy meg voltam vele elégedve,az akksija pl nekem elég jól bírta! Hamar megunom a telefonokat szeretem cserélgetni őket de mint láthatod öregszem vagy a V10-et nagyon eltalálták mert nem akarom cserélni!
-
gretzky77
veterán
válasz
#77081088 #2682 üzenetére
Nekem a múltkor az xxl azt mondta ázsiait tudnak csak adni V10-ből!
psg miért levelezgetsz, miért nem hívod fel a boltot? Nem értem amúgy,hogy mondod megvárod mostmár a választ! Ok te dolgod de ha én keresnék akkor felhívnám a boltot,hogy fekete V10 van? Ha van akkor pedig megyek érte! Az euro gsm-nél is ez volt haver keresett ilyen telót,csak én intéztem neki! Felhívtam mondták van,europai modell és már ment is érte haver!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest