-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
venomka1
aktív tag
válasz
eladogeppc #3622 üzenetére
Szerintem meg eri azt az 5 ezer ft ot. En tuti beinvesztalok egyet, ha elbassza a telefont, akkor viszakuldom es kapok masikat ilyen egyszeru. Most is azt tettem egy masik telefonnal, elromlott, viszakuldtem spanyolba, a postat es a keszuleket is kifizettek. De tuti nem bassza el, mitol romolna el, max tovabb birja majd feltoltve
[ Módosította: koxx ]
-
venomka1
aktív tag
válasz
eladogeppc #3619 üzenetére
en ezt talaltam
http://mugenbattery.com/shop/lg-batteries/lg-v10/mugen-power-extended-6200mah-battery-for-lg-v10/
http://www.dx.com/p/replacement-5500mah-li-ion-battery-back-case-for-lg-v10-more-442578?tc=GBP&gclid=CMi83sbTrM8CFZYy0wodaLUByQ#.V-jhWMlyxlk
-
válasz
eladogeppc #3612 üzenetére
Sőt meteoreső is szakadhat ránk... Eddig nincs BL tapasztalat a V10-zel.
-
migabi24
nagyúr
válasz
eladogeppc #3538 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy nexus p kamerája a legjobb jelenleg, nemtudom mit vártál
-
válasz
eladogeppc #3532 üzenetére
"A G5-ös klubból kitiltottak egy időre" reméljük itt nem lesz rá szükség.
-
hito
nagyúr
válasz
eladogeppc #3530 üzenetére
Itt nem utál senki
Még
-
psg5
veterán
válasz
eladogeppc #3527 üzenetére
Hú de kíváncsi vagyok a tapasztalatodra majd. Nekem is ott volt a Nexus 6P a választáskor.
-
Aryon87
félisten
válasz
eladogeppc #3301 üzenetére
Ne kezdjuk megint a G5 lehuzasat. Neked nem jott be, ennyi. Note 5 se fog, lepsz tovabb, lesz V10ed, ami szinten valamiert nem lesz jo neked, valtasz Note 7-re stb..
V10 teljesen mas kategoria. G5 megint mas.
G2 megintcsak mas, es mas korszakot is kepvisel.. Amen -
hito
nagyúr
válasz
eladogeppc #3301 üzenetére
Sokan panaszkodnak sajnos az üzemidőre, és sokakat tart ez vissza a vásárlástól. Az biztos, hogy minden este töltőre pattintós verzió a V10 lét, de engem ez sosem zavart. Ha stabilan hozza a reggeltől-estig szintet egy készülék, akkor nálam az már megugrotta a lécet. Ha nem, ott már nálam is kezdődnek a problémák. Napközben ne kelljen töltőre tenni, az nekem sem fér bele. Hogy éjjel töltőn van-e, vagy csak úgy magában nudizik a készülék a polcon, az totális hidegen hagy.
-
k5.20
senior tag
válasz
eladogeppc #3231 üzenetére
Már ne haragudj, de úgy váltogatod a készülékeidet, mint más az alsóg...még a G3 topicból ismerlek...
Igazán nem értem, hogy ha valaki százezres készülékeket cserélget, miért nem vesz egy normális, és tényleg csak pár ezer forintos töltőt az autójába...
Egyszer kell megvenni, a csatik még egy darabig azonosak maradnak, és a probléma meg van oldva... -
k5.20
senior tag
válasz
eladogeppc #3226 üzenetére
Ha sokat GPS-ezel, akkor ugye nem sajnáltad azt a néhány ezer forintot már rég kiadni egy erős autós-töltőért... és akkor mi is a probléma?
-
törölt tag
válasz
Ha annyit megy a navi akkor sztem az S7-et is töltőre kell vágni... Ez nekem biztosan nem lenne döntő tényező
-
válasz
Akkuban sokkal erősebb az S7 edge. [link]
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #3224 üzenetére
Ugyan ez van/volt nálam is... de már leszűkítettem a kört LGV10 és Samu S7-re. Itt nagyon nem tudok dönteni,mert a samu üveg hátlappal van,ami annyira nem bejövős,viszont méretben közel áll hozzám,LG baromira tetszik kívülről,a hardvere elég lenne,mert nem játszom,viszont hatalmas készülék. Néztem élőben mm-ben,és félek hogy nem fogom tudni megszokni a méretet.
-
E2E4
aktív tag
válasz
eladogeppc #3211 üzenetére
Bocsánat.
Igazából nem konkrétan Rád akadtam ki, hanem arra, hogy újra, meg újra be-be jönnek olyan felhasználók, akik újra meg újra kérdeznek és kérnek olyat, ami már többszörösen meg lett válaszolva. Csak azért akadtam fel ezen, mert csupán pár hsz-el előbb hasonló sztori volt. (Arween személyében.)Válaszolva ismét relevánsan is: SOT screenshot-ok is vannak fent a topikban, amihez csak a keresőt kellett volna használni a "SOT" kifejezéssel.
Sőt, itt van pár SOT:
Azonban ismét nyomatékosan szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy:
A SOT (screen-on-time = kijelző világítási ideje) érték megadásának nem sok értelme van, mivel az értéket egy többtényezős változó eredője adja.A SOT értékét többek között befolyásolhatja:
- Azonnal leválasztjuk a töltést, amikor az eléri a 100%-ot, vagy utána még rajta marad egy ideig. (kb. 30 + perc)
- A kijelző fényereje hány százalékos megvilágításon állt? (manuálisan)
- Automata módban, jellemzően benti, vagy kinti eset fordult elő, utóbbi esetben jellemzően árnyékos, vagy napsütötte helyen? (A legutóbbi eset a legkedvezőtlenebb, mivel ilyenkor az automatika akár 100+ %-ra is "felhúzhatja" a fényerő értékét, ami nyilvánvalóan jelentősen "akku zabáló".
- A tesztelés alatt volt -e beragadó app?
- Egyes appokat milyen intenzitással használunk? (Pl. egy UHD-s videó rögzítés jobban terheli az akkumulátort, mint egy HD-s.)
- Mennyi az akkumulátor tényleges elektromos kapacitása (Ez az idő múlásával egyre inkább eltér a gyári adattól.)
- Mennyire erőforrás igényes, ezáltal "akku zabáló" appokat használunk.
- stb.(#3214) tetobau
... itt a fórumon, néha kissé elgurult nálam a gyógyszer.
Ezt magam is látom.Azonban biztosíthatlak, hogy eléggé csodálkoznál akkor, ha egy kicsit is megismernél. Szóval itteni - tény, hogy időnként egóbol történő - kirohanásaimból nagyjából annyi valós képet kaphatsz rólam, mint amennyit egy vak, akinek elmagyaráznánk, hogy milyen japánban a cseresznyefa virágzása.
Ettől függetlenül értettem a célzást.
(#3212) luimapeiz és (#3213) Litván Zongora
Legyen meg a nép akarata. Hamarosan indulni fog egy másik OFF Topik is a V10 mellett.(#3215) gretzky77
Minden jót kívánok, s örülök, hogy - ha rövid időre is - itt voltál ebben a közösségben.
Sok sikertaz OP3-hoza Honor8-hoz!
(#3220) psg5
1,5 órán át ment töltés nélkül a teló navigációsként hétvégén 50% ra esett mikor megérkeztünk. Azonban egy óra múlva hirtelen leesett 10% ra. Ez miért?
A válaszhoz szerintem a Li-ion akkumulátor elektrokémiai reakcióit kellett volna megfigyelnünk, melyből megállapítható lenne az általad említett akkumulátor effekt. (Szerintem ezt más is képes reprodukálni, hasonló körülmények között.)Ja és hazafele, amikor ment a navi és színezőktől volt akkor nem töltött csak szinten tartott, ha lekapcsoltam navit, gps, wifi stb. akkor töltött lassan. Ez így normális?
Nem értem, mit jelent az, hogy "színezőktől", de az tény, hogy a navi, s ezáltal az aktív gps használat a légerőforrás-igényesebb ténykedések egyike. Ha csak egy mezei autós töltővel töltöd (500 mA, 1000 mA) akkor az nem fog tudni annyit tölteni, mint amennyire merül az akkumulátor, így töltés mellett is lemerülhet a telefon akkumulátora.
Tipp: Használj Qualcomm Certified autós töltőt, vagy olyan töltőt, amely képes legalább 2 A-es töltőáram leadására. -
válasz
eladogeppc #3206 üzenetére
Mi az, hogy konkrét? Nekem minden nap más és más. Nincs két egyforma felhasználási mód. Lehet, hogy csak 2 óra, de kihozható 6-ra is.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
eladogeppc #3206 üzenetére
Felhasználó függő a dolog, de szerintem hagyjuk is a témát! (többszörösen kitárgyalva)
Kereső es Összefoglaló információk, adatok azok adottak!
Nincs problémám a SOT-al mint ahogy tudtommal senkinek sem...pl.L
-
válasz
eladogeppc #3204 üzenetére
"Akku idő statisztikát tudnátok megosztani ?"
- Ezt ne kezdjük megint, tényleg ne, kérlek,hetente feljövő téma, nagyon uncsiAz összefoglalót olvasd el kérlek, illetve légyszives használni okosan a keresőt, 2.75perc alatt meglesz az óhajtott információ, hidd el.
"Android N lesz rá ?"
- Igen. Vagy nem. A V20-ra biztos, mi pedig csak reménykedünk. De a lepényhal meg utoljáraElőre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Forrmell.enn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest