- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
Hát én valószínűleg BlackBerry Priv-ra váltok, ott is gyanúsan nagy a csend a Nougat-frissítés körül.
Talán a Google-nek meg kéne érteni, hogy nem esztelen módon nyomatni kéne az újabb és újabb verziókat (már közeleg az Oreo), hanem rendesen meg kéne mondjuk csinálni valamelyiket, és esetleg el is kéne juttatni a telefonokra (a Nougat részesedése kb. 1%?)...Örülök neki, hogy a Fuji jól megy. Én azóta sem találom az "igazit", bár most egy Venue Pro 11-em (Atom) van, és elég jónak tűnik...
-
-
eladogeppc
veterán
Még !
A G5-ös klubból kitiltottak egy időre, mert iPhone-al mertem összehasonlítani.
Kamera hibái voltak kitárgyalva. Beszéltem LG-sekkel a szervizből, illetve máshol is, és bevallották, hogy mélységélességet illetve a fókuszt a hátsó 2 kamerával oldja meg a Laser helyett, majd javítják.
Na ez se tetszett nekik. Pedig sajnos igaz a dolog. -
MaxxDamage
félisten
Lefelé görgetve eltűnik, maradjon csak ez a verzió.
(#3446) saddybaddy nagyon sok favorite van nekem így a többi böngésző kizárt! Notin is csak ezt használom. Sebesség problémám nincs vele, netfüggő csupán, ha jó a net akkor egy katt a könyvjelzőre és már be is töltött instant...
(#3447) zoleeno1 nekem kis gyári hiba van rajt amit jeleztem is az eladó fél felé... (nem számottevő, de engem pl.zavar...)
Lehet veszek egyet pirosba is és kérek rá kis kedvezményt...L
-
psg5
veterán
Hűha...ha te ezt személyeskedésnek vetted...
, próbálok legközelebb nem elmenni a lényeged mellett
E két kép közül egyértelműen jobb a 950-esé. Újfent picit sajnálkozom a választásomon (e két kép alapján hirtelen felindulásból) csak ne lett volna a 950-nél az a bűn ronda hátlap és anyaghasználat...
Esetleg (ha jól látom wp-s az RAW a másik nem) tudnál V10-el is RAW-ban egy összehasonlítást. -
psg5
veterán
Rendben, hozz képet, de V10-el és 950-el készítettet is...
Én nem mentem ki a konyhába és bár nem ilyen kategóriájú volt azL735, elmondhatom , hogy ismerem/használtam win-t. 8.1-et és 10-et is. Szerintem is rendben van nagyon, ezért is első sorban Windows flagshippet vettem volna. Na de hogy félundorral használod mellette a V10-et talán picit túlzás és ehhez nem kell (s nem is vagyok) V10 vagy droid fannak lenni...
Te se menj a konyhába, de szerintem van köze egymáshoz annak, hogy valaki minimális ideig használ egy telefont és mond markáns véleményt... ennyi idő alatt egy jó fotót sem lehet összehozni nemhogy megismerni a készüléket és ezt a félundor használatod meg is erősíti...
Szerintem.
Várom az összehasonlító képeket. -
psg5
veterán
-
Hat ezt erdekes volt olvasni. Lehet kacerkodom akkor a gondolattal es levaltom 950xl re a v 10-t. Elegedett vagyok nagyon, csak a continium ha jol mukodik filmnezes, torrent es egyebb esetre, ha kivaltana a laptopot, akkor egesz jo multimedias mindenes lenne itthonra. Persze kerdeses, a 20 gb mkv fileokkal mit kezd a hdd rol, de ha vegre beerett a rendszer akkor nalam sikeres lehet vegre a windroid most, hogy mar megszunt...
Kevesebbet is fogyasztana... Csak kene min 2 usb port es hogy ismerje fel a logitech unify-t
-
psg5
veterán
Nem-nem, nem a 735 utáni váltásra gondoltam, hanem a 950XL és V10 közti döntésre...
Az (én) szempontjaim alapján sajnos nem volt helye mellette.#3380) gretzky77: Ezt sajnálattal olvasom így utólag, mert minden teszt és minden ismerős (természetesen akinek van egyik vagy másik) arról számolt be, hogy elmaradt e képességek terén (is) a 950XL a V10.től. S amenniyben ez mégsem így van, úgy át kell értékelnem a választásomat, mert egyik fő szempontom ez volt...(#3381) hito : hogy állóképekben ráver még jobban elszomorít...
-
psg5
veterán
Olvasom, hogy 950XL elkapott.
Nálam is ment a varia (odáig 735 Lumiám volt) nagyon meg voltam elégedve vele, de az anyaghasználat és a minőségérzet, valamint a fotóképességek miatt nem volt kérdés, hogy V10 lett...a kevés appot simán elfogadtam volna, meg a csempe is bejött amúgy nagyon.
Ezt azért írom le csupán, mert meglepődtem, hogy kicsit is egy szinten említed a 950XL-t és a V10-et... -
stemplar07
őstag
Igen , valóban, és egy patch-ot is kellett ráküldeni hogy a rejtett menüben a B20-at állítani lehessen , de itt valaki megcsinálta , azt tudom . És működött is neki ( konkrétan ,, thebiker ,, kolléga ) én ezért cseréltem le a 961N-t (960A-ra ) pedig a dual sim , és a 64 GB fájt .. a nagyobb településeken nem volt gond az LTE-vel, csak ,,nagyon vidéken ,,
-
Én sem értem amúgy emiatt a nagy sírást. Nekem bőven elég ha reggel 7-től este 7-ig kibírja. Ha pedig tudom, hogy megyek esetleg valahova és kell a kraft akkor meló közben rádobom a powerbankre.
Az mondjuk már jobban zavar ha vmi hülye app beragad és leszívja az akkut, de ez meg nem a teló hibája. -
eladogeppc
veterán
OFF Topik ON
Hát én nagyon vaciláltam, hogy mi legyen. Note5 lett a választás, aztán lehet hogy megbánom.
Az nem vicc tényleg, hogy egy akármekkora batár telefon ennyit menjen el kijelzőben.
Nem bántani vagy fikázni szeretném a V10-et, mivel nekem a formavilága illetve a prémium anyagai nagyon is tetszenek !!!!!!!! De megvártam a v20 megjelenését, és a G5 után csapkodom most a fejemet, hogy az LG hogy lehet ekkora kukika. De most tényleg.
A G5 akárki akármit mondd, nem lett sikeres. Ótvar ahogy kinéz, főleg ehhez képest. A G2-esemet ilyen szempontból nagyon szerettem. Na ott volt innováció !!!
G2-nek volt az első olyan kijelzője ha emlékeztek, aminek külön memóriája volt, megjegyezte a tartalmakat, ha nem piszkáltad, így a prociról levéve a terhet. Na meg az akku (SIO+ vagy mi). A hátsó gombok. Na én ilyet vártam volna most is.
Szóval a V10 penge telefon.....lenne, de számomra egy akku bank hordozása egy kicsit az orosz technikára hajaz. Amikor egy szekrénnyel több van a szobában....
Aztán fene tudja, úgyis kipróbálok egy V10-et majdMár csak a remegésem miatt is
Lehet hogy megnánom a samut majd. LG UI jobban tetszik.
OFF Topik OFF
Bocsánat a topik szétvágásáért. -
-
-
Ixion77
addikt
(#1351) hito / piko88 (#1349): Nem került eltávolításra, nekem ott van az asztalon a helyén a management mappa 6.0 alatt. Lehet hogy le lehetne törölni, nem próbáltam.
(#1347) k5.20: Tévedsz. TFT technológia függő: ma már a túlnyomó többségénél megoldják, hogy látható maradjon. Végigpróbáltam egy B+W polárszűtővel 5 készüléket, és csak egy feketedett el teljesen. A V10-en a színek torzulnak erősen, de sosem feketedik el. Érdekesség, hogy a sok éves Nexus S kijelzőjén még a színek sem torzulnak, teljesen rezisztens a polárszűrésre.
(#1346) Pepeninho: Próbáltam küldeni, de sajnos nem volt helyes a számlaszám. Mindegy, elküldtem másnak. Majd legközelebb
(#1337) zoleeno1: Akik pedig a Smartshop.hu-ról rendelnének (egy hónapja ott volt a legolcsóbb, bruttó 135eFt), azonak infó, hogy szabályos, 27%-os ÁFÁ-s számlát adtak, külön garanciajeggyel, amelyen az IMEI szám is feltűntetésre került. A kiszolgálás tökéletesen korrekt volt, az LG-n a regisztráció sikeres, a típus H960A, az IMEI alapján a lokalizáció RON.
-
sixpak
nagyúr
Ez jó hír.
OK, várom...
Nekem is van egy jó hírem (legalább is számomra).
Múltkor sírtam itt, mint egy fürdőskurva, hogy a frissítés elszabta az Onkyo Remote alkalmazást, így nem tudok zenét streamelni...nos, a házimozi erősítőn kellett egy hard resetet csinálnom, a telefonnak semmi köze nem volt hozzá. -
zack
nagyúr
Na! Ez tök jó hír.
A folyamatos 2. kijelző mennyire húzza az aksit? Nem buzulom az aksiidőt, nincs időm ezzel foglalkozni, irodában tudom tölteni, és az autóban is. De azért reggeltől estig ki kellene bírnia, mert vannak szélsőséges helyzetek, amikor nem tudom tölteni. Melóban kevesebb a SoT, a navit kivéve. -
zack
nagyúr
Nem tartozom nekik, bár a G4 tényleg jó lett. Nehéz most jó telefont venni, és ahogy az évek telnek ez csak egyre rosszabb lesz. Note5 lenne a befutó, ha lenne bővíthetőség. P9 is egész jó lett, de annyit számomra nem ér, mint amennyiért adják. S7 meg úgy ahogy van, nem kell. Nexus 6P jó, de multimédiában nem túl erős.
-
atike
nagyúr
Köszi az infókat!
Na ezekből hiába kerestem amúgy...
Oké, nyilván nem mindegy, hogy pontosan mi a kulcsszó...
A rootot kell még nyomozni picit, hogy hogyan működik az 5.1 alatt és a 6.0 alatt.
Már privátban kaptam annyi infót, hogy csak megfelelő romot kell felrakni, de azért picit pontosabban is kell az infó...
Köszi mégegyszer!
-
atike
nagyúr
Még nincs ilyen telóm...
Olvasgatok, keresek, csak épp ha valaki máshogy írja le ami engem érdekel, akkor a kereséssel nem biztos, hogy rátalálok.
Ami érdekel:
- mi a legfrissebb (legutóbb kiadott) gyári rendszer (6.0?)
- van-e különbség az itthoni boltokból vásárolt illetve a gsmboltos behozottak között (már ha van különbség)
- root menete (garanciavesztés nélkül lehet-e, van-e 8.0 alatt is - már ha van már kiadott gyári 6.0)
- akksis tapasztalatok, üzemidőIgen, ebben van általános is (főleg az utolsó
), de számomra mind érdekes.
-
Ixion77
addikt
Ezeken a képeken elég jól látszik az utángyártott felépítése: Műanyag hátlapra van felragasztva egy egészen vékony bőr réteg.
Itt van egy egész fórum róla. Van akinek tetszik, van akinek nem, de az egyértelmű, hogy a gyári LG hátlap messze jobb minőségű. -
Ixion77
addikt
Az "eredeti" aliexpresszes "valódi bőr" hátlapon én azt furcsállom, hogy a szélén nincs "bőrminta". Márpedig a bőrbe azt nem utólag nyomják bele, hanem a valódi bőr olyan.
Jól sejtem, hogy a tiéden, ami eredeti nincs a szélén ilyen sima rész? (Fénnyel szemben fotóztad, így nem látszik egyértelműen a képeiden) -
Quqesz
nagyúr
Mikor vettem a G4-et már akkor ezt akartam venni, csak még nem volt és mikor bejött sokkal többe került a másiknál. De most......na még nem akarom elkiabálni. Amit sajnálok, hogy az 1 simesből leginkább csak feketét és fehéret látok, viszont legszivesebben egy kéket vennék.......
-
-
-
gretzky77
veterán
Újabb 2 dolgot fedeztem fel a telóban ami igen szimpi! Kipróbáltam a gyári fülest, és szerintem elég jól szól illetve bekapcsoltam a Hi-Fi Dac cuccot! Megmondom őszintén úgy gondoltam ez egy parasztvakítás de meg kell állapítanom,hogy nem! Brutál jól szol. Nem vagyok vájt fülű, de azért igencsak hallható a különbség és mivel sokat bkv-zom így jól jon, kíváncsi leszek mennyire tolja meg a fogyasztást! Hát így hirtelen ennyi!
Összefoglalva király a teló! -
gretzky77
veterán
-
hito
nagyúr
Milyen jó, hogy elkezdtem frissíteni. Rögtön az USB driver telepítésénél hullott szét az egész. Az itteni leírásnak megfelelően telepítettem az USB drivert. Nem kellett volna. Most már nem is látja ha rádugom a gépre. Eddig ha rádugtam USB-re, megjelent a saját gépnél a V10, most már az sincs. Eszközkezelőben természetesen sárga felkiáltó jel. Telepíteni nem tudja, mert szerinte a legújabb van fenn. Eltávolítottam, újra rádugtam, hagytam a rendszernek, hogy telepítse, újból ugyanaz.
Tuti, hogy valami win10 driver gennyeskedés, csak akkor nem tudom az XDA-s leírás első hsz-t miért nem tudják frissíteni a win10 usereknek.
Ötlet valakinek win10 + LG driver kombó problémára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest