- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
.:Ádám:. #6787 üzenetére
Igazán érdemben nem tudok hozzá szólni a gondodhoz,viszont Nekem annyi szerencsém van h van egy spanom Szegeden,aki komoly szaki és Vele megnézetném.
Én a névjegyzéket is állandóan frissítem a mem.kártyán,ha van új.......Söt,ahogy mondtam számítógépen minden-Kingston DTSE9-en szintén.Túl vagyok biztosítva.De jól is tettem,mert már kezdetektől fogva(még a simby.-s korszakból)szoktam meg.De jól is teszem h meg vannak a dolgaim.Egy fél éve a mem.kártyám halt meg.Nyugodt voltam,mert pikk-pakk átmásoltam és pacsi.
-
-
gjoco1
addikt
válasz
.:Ádám:. #6784 üzenetére
Köszi az infót!
Sajnos a gari,már Nálam sem játszik......Úgyhogy Ez a veszély nem fenyeget.A beázás sem(vigyázok).
Pfúúú,ez nem jó hír,hogy a bootloop elérte a telcsid.Sajnálom.Az Egyém Januárban mút 3 éves.Csak reménykedni tudok.......Mentési gondom nincs,mert +két helyen vannak tárolva az adataim.
De azért a beszarás jelzőm bevillant.
-
E2E4
aktív tag
válasz
.:Ádám:. #6601 üzenetére
Ez már korábban jelezve lett, és a téma összefoglalóban is fel van tűntetve. (2. FAQ/GYIK: Érdemes -e Android 7.0-ra frissíteni?)
(#6599) szatyi1006 Ez így korrekt!
(#6600) gjoco1 A valószínűsége nagy, viszont volt olyan felhasználó, akinek bár 2 évesnél fiatalabb volt a készüléke, volt számlája, rajta a készülék IMEI számával, mégsem cserélték neki garanciális keretek között. (Csak fizetős szolgáltatás keretében tették volna meg, ami a felhasználó elmondása szerint 80.000 Ft lett volna…)
Egyenlőre még nem derült fény arra, hogy miért van az, hogy bootloop hiba esetén valakinek cserélik az alaplapot a 2 éves szavatossági időn belül, (tehát a készülék 1-2 éves használata között) valakinek pedig nem.(#6602) petya220 Akkumulátor kivétel, várakozás fél percig, akkumulátor visszahelyezés megvolt?
-
E2E4
aktív tag
válasz
.:Ádám:. #6009 üzenetére
Ahogy a kommentben mellékelt képen látható, számomra is így adták vissza. (Tehát a kijelzőről levették, majd újra felhelyezték a gyári kijelzővédő fóliát. [Mivel karc mentes állapotban volt a bevitt telefon kijelzője, így elméletileg akár az is megtörténhetett, hogy csupán rátettek egy gyári fóliát az előlapra - de ezt nem feltételezem az LG-től.] )
A különbség az esetedhez képest "csupán" annyi, hogy számomra ugyanúgy kijelző hibásan adták vissza a készüléket. -
Lite
őstag
válasz
.:Ádám:. #5098 üzenetére
Ha igazi, egy sötéték elég durva lenne...
Mondjuk, az eladó jónak tűnik, viszont furi, hogy nincsenek vélemények... De ahogy nézem, más eladóknál is ezen összeg körül mozog az ár. Szóval lehet, hogy ott már szabadulnának a készletektől...Update: közben ránéztem az értékeléseire, illetve egy másik eladó értékeléseire.
V10-re sehol sem panaszkodnak. Amit hamisítványként a legtöbbet felhoztak, az a Samu S5, LG G3/4, Sony Z3. De azok, a V10-hez képest tömegtelefonok...Egy picit olcsóbban viszont refurbished készülékeket adnak.
-
-
hito
nagyúr
válasz
.:Ádám:. #3321 üzenetére
Köszi, de nem downgrade-elek, elvagyok a HSDPA+ sávval. Gondolom a downgrade miatt tetted be a linket és ezek nem B20-szal módosított romok (?)
stemplar07: igen. Annak a leírása van az első hsz egyik linkjébe. Nem ennyire egyszerű. Itt az XDA leírás magyar fordítása. Hát ezt én sem vállalom be
-
gretzky77
veterán
válasz
.:Ádám:. #3117 üzenetére
A nagyobb számok mondjuk pont nem érdekelnek,de ez az OP 3 is egy brutál jól összerakott készülék! A manual videó módot nem hiszem,hogy egy app tudná pótolni, hozzáteszem nem sokat használom! A fényképeknél van manuális mód,nincs annyi beállítási lehetőség mint a V10-nél de a lényeges állítási lehetőségek megvannak! Majd lövök pár képet ezzel is azzal is! Automata módban amúgy eléggé egyforma eredményt produkálnak mindkettő bőven megfelelő! Majd kiderül mi lesz!
Amúgy sztetek egy fehér független eu-s V10 dobozában minden tartozékkal plusz egy fehér bőr qi+nfc hátlappal, kezdetektől üveg fóliával, ill. egy fém bumper kerettel az egyik sarkán egy minimális horzsolással amúgy hibátlan állapotban mennyiért adható el? Én újonnan vettem itt egy nagyon megbízható kollégáktól,zsír új volt de gari nincs hozzá!
-
E2E4
aktív tag
válasz
.:Ádám:. #3027 üzenetére
Köszöntelek a klubban, .:Ádám:.!
Jól esik olvasni olyan felhasználót, akinek az itteni tevékenységemmel valamit is segíthettem. Pláne, ha a vásárláskor is.
Aki legközelebb a PartNero-ból szeretne vásárolni, keressen meg bátran:
Privátban leírom a kereszt nevem, meg hogy nagyjából hogyan nézek ki,
Akkor majd fog rám emlékezni a tulaj.Nyugodj meg, a regisztrációnál nem oszt - nem szoroz az, hogy a készülék TIM-es (TIM, a varázsló is regisztrálható
) ahogyan az is mindegy, hogy a forgalmazó pecsétje mennyire látszik.
A regisztráció folyamata automatikus, a kutya sem nézi ezeket az LG-nél.
Mit kért az LG honlap? Sorozatszám meg számla szkennelve?
A szeknnelt számal csak azért kell, hogy ha netán a garanciáztatnád, akkor ne kelljen magaddal "cipelni" azt a hatalmas tömegű papírdarabot.(#3028) s4tch
Értem én az iróniát, de most mégsem értem.
Mégis mire "jajj"-oltál?
Amikor még Xiaomit néztem, akkor még nem tudta gyárilag a B20 LTE-t, csak nem tudja azóta?Ha igen, akkor bocsánatot kérek a példáért, s ha ezzel esetleg megbántottalak téged.
(Akkor már - magánvélemény! - csak azért nem vettem volna meg az anno kiszemelt példányt, mert pl. a hajlítás tesztje botrányos volt (nem szerettem volna pirítós kenyeret venni); a micro USB csatlakozója pont oda esett volna, ahol az autós tartó az alján megtámasztaná (r-go autóban, tartóban nem tudtam volna tölteni); illetve a MIUI felülete nekem nem jött be (ahogyan az sem, hogy akkor még egyes részeinél fel-fel tűntek csirke lábak, az-az kínai karakterek, ami nekem annyira nem OK.)
Emellett egyszer már csúnyán megjártam egy kínai csoda-fonnal, amit Kínából rendeltem, s amikor összejött 7 hónapon belül 6 (!) gyári hiba, megpróbáltam ott garanciáztatni. Erről egy hosszú cikket írhatnék, de inkább nem mennék bele. A lényeg: köszi szépen, de kínai telefont inkább nem!Szóval én nem sznobságból ignorálom a kínai csodákat: kipróbáltam, megtapasztaltam, és buktam vele pár tízezret. Abból inkább vennék most a V10-hez egy gyári QI töltő szettet...
)
(#3034) ronaldo
Sajnos, úgy tűnik, ez is csak egy kínai ipari hulladék!
Kicci, olcco, papíron jól néz ki, de amúgy egy rakás sz@r.Az itteni írásomat revideálnom kell:
most már a gyári kábelével is csinálja a hibajelenséget!
(Amikor a V10 akkumulátora feltöltött, akkor pár másodperces időközönként a másodlagos kijelzőn megjelent az a felirat, hogy "Az akkumulátor feltöltve" illetve felszólított rá, hogy válasszam le a töltőt a telefonról. Ezen túlmenően pedig: mind a másodlagos, mind a fő kijelzőt felélesztette, így az egyfolytában világított.
Tehát, a töltés végeztével, egész este világított a telefon fő kijelzője, mint fáklyás az éjszakában!)
Mindenki
Ki használ olyan minőségi QI töltést a V10-hez, ami - hosszabb tapasztalata alapján - tökéletesen működik?
Kérem, ha van ilyen, linkelje a terméket is.
Nem baj, ha nem olcsó, de legyen már végre jó!...(#3035) Arween
A buhera részben több helyen van erre utaló célzás. De rendben, kérésednek megfelelően beleteszem a tájékoztatást.Eredeti/ vagy után gyártott de QI matricával ellátott hátlapot vett már valaki?Az mennyire muzsikál szépen?
Utánagyártott QI matricát használok, vannak anomáliák a QI töltéssel. Azonban ez szerintem nem a QI matrica hibája (azt azért elég könnyű lehamisítani a kínai csoda gyártóknak, lévén csak egy réz "drót" megtekerve, bár lehet, hogy már ezt is elrontották) a hiba okát én a QI pad-ban látom.
Sajnos a kínai olcsó húsnak most is híg a leve.
(Még tesztelem egy ideig, de ha nem válik be, kukázom, és veszek egy drágábbat, de jót. S persze a téma-összefoglalóból is "kiírom".) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest