- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothak
tag
válasz
saddybaddy #6178 üzenetére
Szia, konkrétan játszottam és egyszercsak újraindult, aztán többé nem tudta befejezni a bekapcsolást. Mondhatni az volt, amit vár az ember a bootloop-tól
Ennek örömére én fogtam magam, bementem a váci úti szervizbe, leültem a székbe, és azt mondtam, hogy úgy látszik, hogy engem is elért a bootloop hiba. A srác velem szemben nem kérdezett semmit, felírta a lapra és átvette a telefont. Kérdeztem, hogy milyen gyorsan lesz meg, mert kell a telefon, mondta, hogy ha van alaplap, akkor már aznap is készen lehet. Erre megkértem, hogy meg tudná-e nézni? Hátramenet, majd 1 perc múlva jött, hogy van 4 lap hátul, úgyhogy gyorsan meglesz, és úgy is lett. 10kor adtam le, du 2kor kaptam az sms-t, hogy mehetek érte.Nagyjából ennyi a sztori
Kicserélték az alját meg a tetejét is, de azt kértem külön.
Aminek nagyon örültem, hogy semmiért nem kértek pénzt.
-
tothak
tag
A keddi nap folyamán engem is utolért a bootloop hiba.
Kissé aggódtam a szerviz miatt, mert nyitva volt a bootloader és a telefon volt házilag bontva, ami elég egyértelműen észrevehető volt, ráadásul a garancia még májusban lejárt.
Ezen problémák ellenére kérdés nélkül cseréltek alaplapot a telefonban, ráadásul kérésemre még az alsó és a felső borítást is cserélték.
Szóval én most újfent elégedett vagyok a Váci úti szervizzel.
Már csak azért is, mert kedden reggel 10kor adtam le a telefont és délután 2kor már kész is volt.
-
tothak
tag
Állapotsáv első ikon azt jelzi, hogy éppen stream van valamilyen eszközre (ez lehet Chromecast, de lehet egy akármilyen Miracast képes eszköz) a harmadik pedig a YouTube alkalmazás ikonja, ami azt engedi feltételezni, hogy az is fut a háttérben (ha YouTube stream van folyamatban, akkor tud ilyet csinálni).
-
tothak
tag
válasz
Csillag01 #5442 üzenetére
Nekem is gyatra az akku időm, úgyhogy no offense...
De nálad azért az sem segít, ha YouTube videót stream-elsz (ha jól látom) Chromecast-ra. Úgy azért tud merülni erősen.Nekem speciel a sok játék miatt dől ki legkésőbb délre, de tisztában vagyok ezzel.
De tényleg no offense, ez inkább csak csendes megjegyzés.
-
tothak
tag
Valójában maga a beégés kérés engem csak szélsőséges és ennek köszönhetően ritka esetekben zavar. Az elején jobban rápörögtem a dologra, de aztán hozzászoktam. Néha-néha, amikor erősen előjön, akkor kicsit kiakadok, de ez főleg nagy szivatás alkalmával jön elő (navigálás Google Maps-on + zenehallgatás Spotify segítségével BT headset-en (LG Tone Infinim) + gyorstöltés).
Ami jobban zavar, hogy a fent említett nagy szívatás esetén a délutáni időszakban igen durván melegedik nálam a telefon. Ebből adódóan egy bizonyos idő elteltével lekorlátozza a sebességet, és be is lassul. Ilyenkor van egy forró telefonom, ami még lassú is mint a veszedelem. Erre találtam ezt a videót, ami alapján megcsináltam saját magam is.
Az apró különbség, hogy én nem thermal pad-ot használok jelenleg még, mert amit rendeltem (1 mm vastagságú) már nyomta a kijelzőt és lett ott egy kék folt, úgyhogy majd szerzek 0,5 mm vastag thermal padot és megpróbálom azzal.
Ellenben már a jelenlegi megoldás is sokat segített az én problémámon, úgyhogy örülök, hogy végül megcsináltam.
A másik ami számomra sokat dobott az a BL nyitása és ezáltal a mélyebb rendszer szintű beállítások módosításának lehetősége. Ha valaki érez rá affinitást, akkor csak ajánlani tudom. Én ezt csináltam meg (XDA).
A kijelzőcserére pedig nem tudok mit mondani. Én részemről örülök neki, hogy nem kellett feleslegesen várnom 1-3-x napot arra, hogy visszakapjam a telefonomat, főleg úgy, hogy valószínűleg ugyanolyan csodás kijelzőt kaptam volna
Szóval összességében azt kell, hogy mondjam, hogy számomra akkor kezdett igazán érdekes lenni a telefon, amikor lejárt a garancia
Persze tudom én, hogy egy ilyen minőségű telefonnak már gyárilag jónak kéne lennie, de úgy gondolom, hogy amiket megcsináltam, azokat az LG azért nem tette meg gyárilag, mert vannak buktatói, ami nagy mennyiségben jobban kijön.
Ilyen buktató pl az, hogy a SoC által termelt rengeteg hőt a váz vezeti el, ami átadja a körülötte lévő komponenseknek is (kijelző, akkumulátor, stb.). Ez értelemszerűen hosszú távon nem jó dolog, de én szeptember magasságában váltani fogok, addig pedig ki kell bírnia ezt a plusz terhet.
Másik buktató a rendszer szintű tuning, ami szélsőséges esetben értelemszerűen téglásítást vonhat maga után, de legalábbis egy rossz beállítás értelmetlenül gyors merülést is eredményezhet ha véletlenül beakad egy rosszul megírt alkalmazás (és ilyen esetben nem az alkalmazás lesz a szar, hanem a telefon és az LG.. láttunk már ilyet, nem is egyszer... ) -
tothak
tag
Nekem speciel azt mondták, hogy felesleges cserélni, mert ugyanúgy elő fog jönni a hiba, és így nem is cserélték.
Ezzel ellentétben én magamnak otthon tettem be hővezető pasztát a SoC és a váz közé, ami kicsit segített rajta.
Most így és a nyitott Bootloader utáni kicsi tuninggal határozottan vállalható lett a telefon sebessége is és a hő is jobban szétoszlik. -
tothak
tag
válasz
darthsmoke #4537 üzenetére
Ez sem kizárt, de ma nálam is merül, mint a veszedelem a telefon, illetve feleségem S6 edge telefonja is...
Szóval gyanítom, hogy itt inkább valami Android server oldali probléma van a dologban... -
tothak
tag
Valójában tényleg lesz holnap minden nagyobb kínai webáruháznál mocsok nagy akciozás.
De az is tény, hogy nem a black friday az aprója.#4061
Gyanítom a 3D film lejátszásának trükkje abban rejlik, hogy a 2 szemedre 2 különböző képet vetít ki.
Amúgy nem érdemes sokat költeni magára az eszközre. Nekem a szemüveg 3000 volt az Auchan-ban és most rendeltem hozzá egy kontrollert még 2500ért. A technológia jelenleg nem ér többet. -
tothak
tag
Igen, mivel alapvetően az NFC technológiát használja a paypass kártya és sok céges beléptető is. Én pl sokáig próbálkoztam azzal, hogy lemásolom a beléptető kártyám jelét, hogy ne kelljen állandóan előbányászni a táskából, de másolni nem sikerült, csak felismerni.
De amúgy próbáld ki, ha van ilyened. Jó móka
-
tothak
tag
Az a helyzet, hogy egyet kell értenem Arween-nel abban, hogy tényleg túl van tolva a "de f@sza összefoglalót írtam" téma. Azzal is egyet kell értenem, hogy a mezei user nem fog azzal küzdeni, hogy végigolvassa az összefoglalót, főleg nem mobilon (márpedig mindenki kapaszkodjon meg, nagyon sokan vannak mobilról).
Nekem személy szerint pl kezd egy kicsit erős lenni ez a hatalmas imádat ami itt megy a telefonnal szemben. Kicsit már fanatikus a dolog... és sajnos azzal is egyet kell értenem, hogy gyakran van az, hogy valaki feltesz egy kérdést és egy kedves kollega azt személye elleni támadásként veszi...
És én értem, hogy szar dolog mindig ugyanarra a kérdésekre válaszolni, de basszus... Nemáár...
-
tothak
tag
Az a helyzet, hogy felsorolt lehetséges hibák nálam nem lettek erősebbek
Már alapból is küzdöttem azzal a problémával, hogy nem veszi elsőre akár a Knock on-t, akár az ujjlenyomatot.Nem néztem most utána, hogy milyen gyakori ez a hiba, de nem találkoztam vele azelőtt, hogy most említetted volna, pedig elég gyakran babrálok a Hidden menu-ben mostanság
-
tothak
tag
válasz
Fail3D! #2186 üzenetére
Nem biztos, de lehet, hogy van egy megoldásom a problémára. Jelenleg még tesztelés alatt van a dolog, úgyhogy tényleg nem tudok biztosat mondani. Ellenben javaslom, hogy próblád ki Te is (rosszabb biztos, hogy nem lesz tőle a helyzet
).
Szóval a lényeg, hogy első körben be kell lépni a Hidden menu-be. Ennek módja a (gyári) tárcsázóba a *#546368#*960# kód beírása. Innentől a következő útvonal kell neked:
SVC Menu -> LDB -> LDB Setting kikapcsolása.Ezt még annó az LG G3-nál tanultam, ott jelentősen javított a helyzeten. Tudni kell, hogy ezzel a módszerrel az LG háttérben való adatgyűjtését és annak visszaküldését kapcsolod ki. (Ez elvileg minden folyamattól független, rejtett dolog, ellenben a telefon első indításakor beleegyeztél abba, hogy az LG ezt tegye.)
Egy próbát megér
-
tothak
tag
válasz
Fail3D! #2171 üzenetére
Az a helyzet, hogy ezt sajnos meg tudom érteni.
Ellenben 6.0 jelenleg csak a V20a van tudomásom és kereséseim szerint. A másik variáció a V10a, de nem vagyok biztos benne így hirtelen, hogy a V20a után simán fel fog-e menni. (Más LG telefonoknál van egy ilyen megoldás, hogy blokkolva van a diwngrade.)
-
tothak
tag
válasz
Fail3D! #2163 üzenetére
Én részemről a Google Chrome mellett maradtam, mert minden jelszavam és form-om ebben van, ráadásul ez (is) platformfüggetlen, úgyhogy bárhol folytathatom a böngészést. Régebben a Dolphin Browser volt még nagy kedvencem, mert annak joo voltak a kiegészítői. De kb ennyi. A többi engem nem győzött meg arról, hogy az én felhasználói szokásaimnak megfelel.
-
tothak
tag
Ide is szeretnék reagalni
A probléma a Google hangutasításokkal az, hogy csak angolul működnek. Elvileg amúgy 3 vagy 6 kontakthoz lehet valahogy egyedi hangutasítást beállítani, de nem tudom, hogy hogyan.
További probléma itt, hogy ahogy felvetetted, a telefont is át kell állítani angolra, úgyhogy jelenleg android fronton csak a Tasker + AutoVoice alkalmazások használatával lehet megoldani a kérdést. Ezzel viszont az a probléma, hogy közepesen heavy user ismeretekkel kel rendelkezni, hogy mindent jól be tudj állítani. (Erősen fejlesztő oldali ismeretek, sok idő és még több kitartás.)
Azon ne aggódj, hogy béna lennél. Ez se nem a Te, sem pedig más felhasználó hibája. A probléma az, hogy még angolul sem megy tökéletesen pl a hívásindítás. Pontosabban megy, de ahhoz a felhasználó lokalizációját is át kell állítani (pl US-re).
-
tothak
tag
válasz
d@minator #2155 üzenetére
Az első kérdésre azt tudom válaszolni, hogy én amikor leülök, akkor mindig kiveszem a telefont az első zsebemből, mert annó a Nexus 5 eldeformálódott az ilyen jellegű használattól. Ettől függetlenül a telefon alapvetően elfér az elsőzsebben.
A második kérdésre: ez alapvetően android sajátosság, de a válasz az, hogy igen. Bár itt hozzá kell tennem, higy ami biztosan működik az az LG Air vagy mi. Pont tegnap volt egy olyan probléma, hogy egy régi-régi Win7-es gépre akartam pendrive jelleggel képeket feltenni, de valamiért nem akarta feltelepíteni a szükséges illesztőprogramot. Sajnos ez néha előfordul. Valszeg a gép újraindítása segített volna, de nem volt kedvem azzal szórakozni, úgyhogy feltettem a képeket NAS-ra és onnan másoltam a gépre
Hármas pont: nekem nem, de én már régóta használom a hátoldali gombokat. Amúgy a Nexus 6P gyorsabb és stabilabb, de ez is teszi a dolgát szépen. Ha kocsiban vagyok, akkor úgyis mindig megy a kijelző, olyankor csak a hangerő állítás kényelmetlen.
Négy: sosem volt még i6s a birtokomban, úgyhogy erre a kérdésre sajnos nem tudok neked válaszolni. Ellenben, ha mindig van a közeledben töltési lehetőség, akkor úgyis mindegy
nekem van még egy külső akksi is, ha olyan helyre megyek
Öt: mintha találkoztam volna ilyesmivel, de ezt nem tudom biztosra mondani, majd a többiek kisegítenek
Hat: igen. Olyannyira, hogy a vásárláskor feltétel volt számomra, hogy tudja. Van továbbá Knock Cide, ami ugyanez, csak biztonságosabb
Hét: ez egy érdekes kérdés.. Én az XXL GSM-nél vettem, de alapból a mobilkereskedes.hu volt a kiszemeltem. Ezen kívül van még jópár hely, ahol még lehet venni, de nekem ők a favorit. Ellenben itt ki kell emelnem, hogy NEKEM, de ha később a vásárlás után probléma merül fel, akkor nem vállalom a felelősséget
-
tothak
tag
válasz
d@minator #2146 üzenetére
Szia,
1. A másodlagos kijelzőn mutatja mindig az időt, bár nem olyan csilli-villi módon, mint a G5.
2. A páraállóságról külön nem tudok nyilatkozni, az biztos, hogy nekem még nem párásodott be soha. Az is tény viszont, hogy nem volt még kitéve olyan környezetnek, ahol ez be tudna következni.
3. Ennyire azért nem rosszabb a kép minősége, mint pl az S7 által készített képek. Gyanítom sokat segített volna, ha megtörlik a kamera lencséjét.
4. Nehéz kérdés. Nekem a G5 kicsi, és formára sem tetszik, a G4 árban hasonló, de nem adott annyival többet a G3 után, hogy azt válasszam, és persze a személyes beleszeretés a telefon "arcába" is sokat dobott a kérdésen, úgyhogy ebben a kérdésben én nem tudok objektíven nyilatkozniÚgy látom közben megelőztek
-
tothak
tag
válasz
Fail3D! #2137 üzenetére
Igen sajnos az alap probléma az energiafelhasználás nyomonkövetésével, hogy elég sok olyan folyamat van, amit az android nem köt hozzá az adott alkalmazáshoz (ilyen például az, ha valamelyik alkalmazás lekérdezi a pozíciót), ezért van az, hogy az android rendszer az egyik legnagyobb fogyasztó. Viszont az is biztos, hogy valami csúnyán be van akadva. Legtöbbször amúgy pont a nagy alkalmazások rohadnak le, mint pl fb és/vagy fb messenger. Sajnos ezekkel nem tudunk mit kezdeni mezei userként, de gyakran még akkor sem, ha esetleg van root és alkalmazás a monitorozáshoz (ilyen lehet a wakelock detector), legalábbis én nem tudtam soha értelmezni, amit írt nekem az alkalmazás. További probléma még ilyen esetben, hogy gyakran annyira összevissza ágazó folyamatok vannak, hogy valamit megtagadsz az adott alkalmazásnak ami aztán emiatt más feladatot sem fog tudni ellátni. Ilyennel is találkoztam már.
Én úgy látom amúgy, hogy akiknek olyan jól bírja a telefon, azoknál főleg a fb és a messenger nincs se feltelepitve, se használva. De ugyanúgy a legtöbb üzenetküldő alkalmazás is hiányzik a telefonról. Tippem szerint kb csak a hangouts van fent, amit használnak is, és a többi kapcsolattartás a telefonálásra email-re és sms-re korlátozódik.
A böngésző ilyen esetben nem eszik lényegesen sokat, a zenehallgatás lehet még érdekes, de az is a megfelelő alkalmazással és a zenék telefonon való tartásával (tehát nem streamelt zene) kiküszöbölhető.
A játék egy eléggé szubjektív dolog, de a jó üzemidő általában az alacsony igényű játékokat feltételezi.
Hozzá kell, hogy tegyem, hogy nálam a 3 óra SOT és 6 óra üzemidő a jellemző, de én eleg aktívan használom a telefont. (Folyamatos bluetooth szinkron, semmilyen Google szarság sincs kikapcsolva, erős igényű játék, ha zene akkor stream, skype, whatsapp, viber , messenger, fb, gmail, időjáráselentőnek Weather Timeline, és még sorolhatnám.)
Nem mondhatnám, hogy meg vagyok elégedve, az üzemidővel, és engem is rohadtul zavar, hogy álló helyzetben merül a telefon, de a felhasználási szokásaim mellett be kell látnom, hogy ez egy ilyen erdő. Tény, hogy az előző telefonoknál is ilyen volt a felhasználás és ott nem merült üresjáratban így, de minden bizonnyal ennek is megvan az oka. Bár még nem tudtam, hogy pontosan mi lehet az.
-
tothak
tag
válasz
Fail3D! #2135 üzenetére
Hmm.. érdekes.. azért kérdeztem amúgy ezeket, mert én használok mindent amit felsoroltam (Google Now, Now on Tap, okosóra ami folyamatosan kapcsolódik bluetooth-on, helymeghatározás is folyamatosan megy, ráadásul a helyelőzmények is be van kapcsolva, úgyhogy olyan 20-30 percenként lekéri a helyzetemet és szinkronizál a szerverre), de így, hogy írtad, hogy neked ezek nincsenek, nem tudom, hogy mi lehet.
Whatsapp, skype, viber, ilyenek gondolom vannak telepítve (a messengeren mellé). Csak mert még azok is lehetnek.
Illetve, ami LG sajátosság, az az időjárás alkalmazás, ami beépül a másodlagos kijelzőbe is. Az szokott még sokat küzdeni a szinkronizálással. (Na meg persze az egyéb időjárásjelentő alkalmazások)
-
tothak
tag
válasz
Fail3D! #2129 üzenetére
Használsz bármilyen aktivitásmérő eszközt, ami esetleg képes üzenet és/vagy hívás jelzésére?
További kérdés, hogy a Google Now be van-e kapcsolva? Ha igen, akkor a Now on Tap be van-e kapcsolva?
(A Google Now azért kérdés, mert az a háttérben sokat dolgozik, hogy a megfelelő javaslatokat tudja feldobni. Még akkor is, ha nálunk ez erősen korlátozott...)
További kérdés lehet még, hogy be van-e kapcsolva az, hogy folyamatosan szinkronizálja a Google felé a biztonsági mentéseket? (Ez azért kérdés, mert amikor legutoljára szívtam ezzel, akkor éppen az volt, hogy döglődtek a Google backup szerverek és mindig elszállt időtúllépéssel egészen addig, amíg nem sikerült a szinkronizálás.)
Most így hirtelen ennyi jut eszembe.
-
tothak
tag
Szia,
Az tény, hogy előidézhető ez a jelenség, de ahhoz nem elég egy "nagyon picit erősebb" nyomás. Egészen konkrétan erősebben kell nyomni, az előidézéshez a kijelzőt, mint az iPhone 3D touch esetében (ha egyáltalán így hivják). Tehát hétköznapi használat során ez nem jöhet elő.
Ha mégis előjön, akkor az bőven a rendeltetésnek megfelelő használaton túl van.
Nem akarom senki rossz hírét kelteni, de W333 kolléga néha hajlamos előbb megszólalni minthogy levegőt venne
-
tothak
tag
Üzemidő:
Valójában ezt a kérdést azért mondtam, hogy esetleg érdemes megemlíteni, mert nálam pl egy meglepő változás volt. Arra készültem a forum alapján, hogy az üzemidő nem lesz túl acélos. Olvasgattam, hogy az átlag sot 2,5 és (akkor még) 4 óra között mozog. Gondoltam is magamban, hogy ezzel akkor nem lesz gond, mert az enyém is kb ennyit tud. Az egyetlen apró probléma csak az volt, hogy ugyanazt a SOT-ot 12-16 óra üzemidővel hozta.
Félreértések elkerülése végett, nem csapott falhoz a dolog, mert amúgyis mindig töltő közelben vagyok (vagy ha tudom, hogy kínos lehet, akkor viszek külső akkumulátort), csak ugye az őszinte meglepődés, hogy 8-10 óra üzemidő van, akor én 12-16-ra számítottam.. ez minden ok, ami miatt felvetettem a javaslatot
Alapvetően nekem sosem produkálta egyetlen telefonom sem a többiek által írt üzemidőket, szóval ilyen szinten nem áll szándékomban beleszólni a mindenki dolgába. De gondoltam egy viszonyítási alapnak jó lehet a dolog. Természetesen tény, hogy nem lehet megfogni a kérdést, mert ahogy írtad is, felhasználó és egyben felhasználás függő is a dolog.Polarizált szemüveghez:
Tény, hogy technológiai sajátosság, de az emberek alapvetően nem ismerik az aktuális technológiákat (tekintve, hogy lassan már annyi féle kijelző technológia van, mint amennyi telefon). Én sem tudtam, hogy ez a telefon ennyire el fog térni az előzőmtől. Bevallom őszintén, hogy én úgy voltam vele, hogy ha egyszer ezt már megoldották házon belül, akkor a folyatások már tudni fogják. Hát benéztem. Nem csap falhoz ez sem, mert spciel csak navigálásnál lehet gond, de mad állítva használom a telefont akkor is. Ellenben alapvetően az üzemidőhöz hasonlóan, ez is meglepetésként ért az elődje után. Valószínűleg lesznek páran így ebben a kérdésben is. Ezért javasoltam a megemlítését. (És azért azt se felejtsük el, hogy ez egy olyan kérdés, ami nem zavar addig amíg, bele nem futsz a problémába, ezért nem is keresel rá külön. De ha itt le van írva, akkor lehet döntő szempont a vásárlásnál is, és nem jöhet ide senki, hogy "mi ez a szar, miért nem mondta senki, hogy ez ilyen?")Android wear:
Nem közvetlen V10 téma ez tény, azért említettem csak meg, mert nálam pl hatalmas volt a várakozás a kérdésben. V10 téma amúgy azért lehet, mert rendszermódosításokban keresendő a probléma forrása (gondolok itt ugye arra, hogy hogyan lett átszabva az android az LG által). Ezt azéert tudom, mert az LG G3-on volt pl CM13 is, ami alatt tökéletesen és gyorsan működött a óra, ellenben a gyári rendszeren, lassú volt mint a veszedelem. Ebből számomra az következik, hogy valószínűleg LG szintű a dolog. Ezért gondoltam, hogy esetleg erről is lehet egy fél mondat akár a GYIK, akár a Specifikáció részben (ha kerül esetleg bele olyan hogy csatlakozási lehetőségek).
Gondolok itt valami olyan szövegre, hogy
"Adakommunikációs szempontból az időszak csúcskategóriás telefonjainak felszereltségét kapjunk. Van itt 802.11a/b/g/n/ac-es kétcsatornás WiFi, A-GPS, GLONASS, Beidu képes helymeghatározás, Cat. 6-os 4G/LTE mely elméletileg 300 Mbps sebességre képes (a telefon NanoSIM kártyád fogad), továbbá 4.1-es Bluetooth (ami android wear esetén előnyt jelenthet, de alapvetően a rendszer sajátosságai miatt még mindig küzködhet sebességbeli problémákkal) és ha valaki még használja erre a célra, akkor infra porttal is küldhet adatokat (de távirányítóként is használható ez a "feature").Összességében viszont csak ismételni tudom önmagam, miszerint szépen megszerkesztett munka és csak köszönni tudom a kitartásod és fáradozásod
-
tothak
tag
Igen, tényleg jól sikerült az összefoglaló. Igazán részletes.
Általában nem szoktam ilyet csinálni, de most kötözködnék egy kicsit, de csak azért mert szeretem ezt a telefont
Szóval:
- A szélén lévő keret 316L típusú acél, ami ha jól tudom mérsékelten karcálló is
- A durskin hátlap mintha mérsékelten öngyógyító is lenne, bár ebben nem vagyok biztos, úgyhogy az is lehet, hogy hülyeséget beszélek(tény, hogy most a keresések után sem találtam olyat, ahol egyértelműen kijelentették volna ezt, csak utalnak rá)
- Ja igen, Dura Skin, nem durskin
- A 8 és 13 mm széles részek neve Dura Guard, ami a 316L acél erősségével bír
- A másodlagos kijelzőn bekapcsolt állapotban nem a leggyakrabban használt 5 alkalmazás jelenik meg, hanem a legutoljára használt 5
- Továbbá nálam a 2,5 óra SOT a jellemző, de fontosnak tartom megemlíteni azt is, hogy max 8 óra üzemidővel. Tény, hogy sokat játszom, és netezek, de úgy gondolom, hogy ha üzemidőről van szó, akkor ne csak a SOT-ot emlegessük, hanem a hozzá tartozó teljes üzemidőt is, mert a SOT önmagában torzíthat.
Tudom, hogy ezek ilyen kukacoskodó felvetések, csak tényleg annyira részletes és jól megszerkesztett, hogy szeretnék a tökeéletességre törkedniAz infókhoz felhasznált [link].
Most pedig néhany személyes észrevétel:
- Az egyik legfontosabb számomra, hogy én polraizált napszemüveget használok, ami gyakran azt eredményezi, hogy amikor elfordítom fektetett módba a telefont, akkor elsötétül a kijelző, ha rajtam van a szemüveg.. sajnos ez itt is fennáll.. ez esetlegesen másoknak is kérdés lehet
- A másik észrevételem, hogy én használok android wear eszközt (Moto 360 1st gen) és sajnos néha itt is, mint a korábbi LG G3-nál, hajlamos belassulni a kapcsolat.. ez azt jelenti, hogy néha több másodperces késéssel jön a jelzés.. lehet olyan, akinek ez is szempontAlapvetően nem problémás a dolog, mert nagyon ritkán van, de érdemes lehet megemlíteni.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha valakiben rossz érzést keltettem a kötözködésemmel, akkor előre is és/vagy utólag is sorry
-
tothak
tag
válasz
Litván Zongora #1852 üzenetére
Szia,
Lehet az is a probléma forrása, hogy a zsebedben fel akar oldódni a képernyőzár (gondolom arccal a combod felé szoktad eltenni a telefont), ám mivel többször egymás után is rossz a kód, ezért lezártak véglegesen.
Ha tényleg ez történik, akkor az a proximity szenzor hibája lehet, mivel az nem méri a közelséget és ezért engedi a képernyőt, hogy az érzékelje az érintést, amit a vékony anyagú zsebeden keresztül a comboddal véghez viszel.
Ugyan ez csak egy tipp, de bármi lehet
Ezt viszonylag egyszerű kipróbálni egy proximity tester alkalmazással, vagy a hidden menü ( *#546368#*960# ) megfelelő menüpontjával.
Természetesen az előttem említett megoldások bármelyike ugyanúgy célra vezethet
-
tothak
tag
Én is nagyon sokat gondolkodtam annó a V10 és a 6P között, de végül a V10 mellett döntöttem.
Az a helyzet, hogy nagyon jó és gyors dolog a stock android, de az sajnos nagyon alap, és mókolni kell, ha feature-t szeretnél (gondolok itt pl arra, hogy ha csörög a telefon és a füledhez emeled, akkor felveszi.. apróságnak tűnik, de én nagyon szeretem és szerintem nagyon hasznos).
Volt Nexus 5 a birtokomban 1 évig, nagyon szerettem, mert k gyors, de az a helyzet, hogy az alatt az 1 év alatt én meguntam a mókolást.
Szóval, ha mókolni akarsz, akkor a Nexus -t ajánlom, ha pedig csak használni, akkor a V10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest