- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
saddybaddy
tag
Srácok,mivel nekem bootloop után az LG olyan hozzállást tanúsított,hogy azóta eldöntöttem soha többé nem fogok LG telefont vásárolni.Egy régi fant veszítettek el.Köszönöm,hogy itt lehettem veletek.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #6347 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
saddybaddy
tag
Sziasztok! Nagy huza-vona után úgy néz ki,hogy kicserélik a Bootloopos alaplapom. Azt mondták,hogy küldjem fel a Pesti központi szervízbe a Váci útra (Szegedi vagyok). Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek ezt milyen úton tegyem. MPL vagy inkább futár?
-
saddybaddy
tag
Gyerekek ezúttal közölném,hogy immár hivatalosan is Bootloopos lett a V10-em,megy alaplapcserére...
-
saddybaddy
tag
válasz
saddybaddy #6084 üzenetére
Sehogy sem akar menni...
-
saddybaddy
tag
Sziasztok.
Valaki megtudna mondani,hogyan kell gombkombinacioval Hard Resetet csinalni V10-en?Tegnap felraktam egy jatekot es atita kifagy a telo folyamat,meghozza annyira,hogy nem jutok el a beallitasokban a resetig sem...
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5928 üzenetére
Nálam az LG elérte,hogy a következő telefonom ne tőlük legyen pedig elég sok LG-m volt az utóbbi években (Chocolate, Optimus 2X, Optimus 7, G2,G3,V10). Ez a Quantum IPS beégés számomra nem elfogadható egy prémium telefonnál ezért nem lesz V20-am se pedig nagyon tetszik. Abban bízom,hogy a V30 P-OLED-jével nem lesznek ilyen bajok,akkor az esetleg még kap egy esélyt.
-
saddybaddy
tag
Eredeti,kb 9.000 szállítással.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5903 üzenetére
Hát én nem hagytam,2x küldtem vissza beégésel és másodjára ki is cserélték a kijelzőt. Azóta olyan mintha új lenne.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5869 üzenetére
Megvan a ludas, én úgy használom a Novat,hogy elrejtem az értesítési sávot mert nem szeretem és ilyenkor csak akkor van second d8aplay ha alkalmazásban vagyok vagy le van húzva a roló. Grrrrrr....
-
saddybaddy
tag
Azt észrevette valaki,hogy a másodlagos kijelző nem úgy működik mint 6.0-án? Bekapcsolt képernyőnél nem lehet semmit se kezdeni vele csak az időt mutatja,akkor tudom használni ha lehúzom sz értesítési sávot.
-
saddybaddy
tag
válasz
kovaszoskeny #5858 üzenetére
Igen,a V30 az várós! Már csak a Full Vision OLED display miatt is 😍
-
saddybaddy
tag
válasz
kovaszoskeny #5845 üzenetére
Bocs, félreértettem.
-
saddybaddy
tag
válasz
kovaszoskeny #5843 üzenetére
De minek a V10 mellé külön DAC modul mikor maga a telefon is extra durván szól? 50 ohm felettit is kihajt csak ahhoz impedancia növelő kell és garantáltan leszakítja a fejed.
-
saddybaddy
tag
Úgy,hogy ráírták az előlap cserét csak mivel én tudtam,hogy volt két kis karc a bal sarkában egyből csekkoltam és ugyanúgy ott voltak a karcok mint mielőtt leadtam és a kijelző ugyanúgy beégett. Ezért visszaküldtem mégegyszer és akkor valóban kicserélték. Azóta hibátlanul működik.
-
saddybaddy
tag
válasz
Rickenstein #5824 üzenetére
Hát nekem nem jött rendbe, ugyanolyan kaksi volt FR előtt mint régen.
-
saddybaddy
tag
válasz
Rickenstein #5821 üzenetére
Rakj fel Pixel launchert.
-
saddybaddy
tag
válasz
Rickenstein #5817 üzenetére
Hát ja,csak a Nova sokkal többet tud.
-
saddybaddy
tag
válasz
Rickenstein #5812 üzenetére
Használj Novat.
-
saddybaddy
tag
Az a helyzet srácok,hogy rájuk kell menni mert maguktól nem fogják cserélni a kijelzőket.
-
saddybaddy
tag
Végre felraktam Bridge-el a Nougatot, csak annyit mondok,hogy ezt valami iszonyatosan jól optimalizálta az LG😍 Imádom!
-
saddybaddy
tag
Hát nektek tök jó,hogy még nem jött elő de attól ez még létező probléma.
-
saddybaddy
tag
LG V10 + Nirvana Nevermind Remastered 24 bit FLAC + RHA 750
Imádom ezt a telefont,katarzisom van miközben hallgatom annyira durva 😀 -
saddybaddy
tag
válasz
rejtettlampa #5587 üzenetére
Nekem egyből lezárja de viszont ilyenkor csak knock code-al tudom kinyitni.
-
saddybaddy
tag
válasz
rejtettlampa #5583 üzenetére
Nova beállítás-> gesztus vezérlés-> duplakopp. Ide bármit beallithatsz (pl. Képernyő zárolása)
-
saddybaddy
tag
válasz
rejtettlampa #5580 üzenetére
Az ujjlenyomatal mellé kell egy másodlagos kód pl. Knock code.
-
saddybaddy
tag
válasz
rejtettlampa #5576 üzenetére
Szia. Be lehet állítani úgynevezett biztonságos eszközöket és helyeket amikor nem kell az ujjlenyomatal bíbelődni mert nem kéri pl. Otthon de alapból kikapcsolható az ujjlenyomatal való feloldás. Én G2 óta Novat használok és minden frankon működik meg a duplakoppos lezaras is. Ajánlom a legfrissebb 5.2-es verziót mert hibátlan és nagyon gyors.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5542 üzenetére
Hát jó de esélyes,hogy csak 1 év múlva jon megint elő addigra meg már V20 vagy V30-am lesz 😁
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5538 üzenetére
Ha nem akarja kicserélni akkor be kell fenyegeti őket,hogy felkeresed az LG Magyarország-ot. Nekem ezután egyből kicserélték. Hiába hülyítenek,hogy ez szoftveres probléma mert ez kurvára hardveres.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5536 üzenetére
Akkor téged átbasztak, én másodjára küldtem vissza kijelző beégéssel és kicserélték vadonatújra, még új hátlapot is kaptam. Azóta ugyanolyan patent mint újkorában. Rájuk kell menni mert nem igazán akarják cserélgetni a kijelzőket maguktól.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5330 üzenetére
Nem.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5324 üzenetére
Nekem ami úgy alapból nyitva van általában az olyan 10-12 APP + a háttérben futók. Ez a 4GB RAM több mint elég szerintem.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5322 üzenetére
Ez a baj, csak ártasz vele mivel ezeket ő utána újra fogja újból indítani-ergo gyorsabban merül az akksid.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5319 üzenetére
Ott nem is fogod látni mivel ez valami háttérben futó APP lesz.Ezt az alkalmazás kilövést meg felejtsd el mivel ez egy tök felesleges régi rossz Androidos szokás.Lollipop óta értelmetlen mert a rendszer mindent faszàn csinál magától.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5317 üzenetére
Használja egy APP a helymeghatározást.
-
saddybaddy
tag
Ma jött vissza a V10-em garanciát javításból. Nem rezgett, és ugye be volt égve a kijelző. A rezgést megjavították a kijelzőt nem cserélték ki,annyi volt a munkalapon,hogy alkatrész csere... Csicska LG. Nem baj,el küldöm megint.
-
saddybaddy
tag
Sziasztok.
Megy a kicsike szervizbe mert már nagyon idegesítő ez a kijelző beégés. 😑
-
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #5056 üzenetére
Köszi,marad a V10.
-
saddybaddy
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #5052 üzenetére
Töltő kihúz majd bedug és jó is lesz.
-
saddybaddy
tag
Úgy van, ha homogén a felület (pl. szürke) és mondjuk előtte sokáig nyitva volt az Ebay app akkor keményen latszik az alkalmazás kerete például EX file managerbe ha azt megnyitom. Rohadtul idegesítő már, ha sokat megy a kijelző kikapcsolás nélkül akkor még rosszabb a helyzet.
-
saddybaddy
tag
Ettől függetlenül még mindig tartom magam ahhoz, hogy ez a legjobb telefonom az utóbbi 5-6 évből és nem fogom le cserélni mert nagyon szeretem.
-
saddybaddy
tag
válasz
zoleeno1 #4811 üzenetére
Nyilván én is kívárom a V30-at, addig marad a kis V10. Kíváncsi vagyok mit találnak ki mert olyat olvastam, hogy nem lesz benne second screen (WTF? hisz ez az egyik fő megkülönböztető jele a többi telefonhoz képest meg a kiemelkedő audio képesség ).Bár egy e-ink second screen nem lenne rossz mert annak szinte nulla a fogyasztása. Ha ez kimarad akkor V20 lesz ha már becsúszik 130 alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest