- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
#77081088 #3984 üzenetére
Igen nekem is a szolgáltató a gyanús :-) variálnak az LTE sávokkal .
Amúgy a V10 szerintem (a Samoled kijelző kivételével,mert az azért jobb) az egyik legjobb telefon , ár-érték arányban . ..egy éve használom(ez a második, a H961N-t is csak azért cseréltem el, mert nem akartam nekiállni a B20 800 Mhz, mókolásnak..) és biztos V20-ast fogok venni jövőre , nekem ez az igazi jukebox , PDA/telefon/DAP .. ugyanakkor dolgozni is nagyon jó a kijelző mérete miatt , kicsit nagy , nyáron,, de headsettel ,egy PLT Voyager Edge-vel használom, meg vagyok elégedve vele .
-
E2E4
aktív tag
válasz
#77081088 #3871 üzenetére
Én azt hallottam, hogy a topikgazda csupán teret enged a topik lakóknak arra, hogy ők is kibontakozhassanak.
Ennek pedig a legkézenfekvőbb módja az, ha a hozzászólásait a zen jegyében írja: magyarul csendben marad.A téma-összefoglaló azért frissülget, és a TG az off-topikban is kénytelen volt kissé bővebben fogalmazva helyretenni néhány, a V10-et érintő nem éppen szakmai állítást.
Apropó hosszabb írások!
[Hi-Fi on]
Pár órája egy "kisebb" zenei hangfájlt (mp3, 320 kbps, 8 óra 00 perc, 12 másodperc, 48 századmásodperces hangfájlocska) játszottam le a Poweramppal, aux módban meghajtva egy végfokerősítőt. Természetesen 100% hangerőn ment a lejátszás. Powerampon elő lett csalogatva a 0-100% beosztású kerek hangerő szabályzó, ahol jól tudjuk, hogy a 100% = a rendszer szinten elérhető csúcs kimenettel, ami csak 75%.
Kb. 15 perces lejátszás után, váratlanul szignifikánsan halkabban kezdtek szólni a hangdobozok. Először a végfokerősítőre gyanakodtam, hogy talán az előfokban meghalt egy műveleti erősítő, de nem ez történt. A Poweramp hangerőszabályzója 100%-ról letekerődött 67%-ra, és nem is lehetett azt feljebb csavarni. Kvázi leszabályozta a hangot.
Na mondom, ez meg mi a "paci pénisz"?
Beléptem a "Hi-Fi DAC" menübe, és feltoltam maxra a virtuális toló potméter, és így újra maximális hangerőn mehetett a lejátszás.
Azt gondolom, hogy nem kell részletezni, hogy miért kell auxon maximális kimeneten hajtani a V10-ben lévő OP-AMP-ot. De elárulom: a V10 kimeneti jele így lehet az előehető legnagyobb, s így a végfokerősítő megkaphatja a vonali bemeneten elvárható "egészséges" jelszintet.
Kérdéseim:
Találkozott már valaki a fentebb leírt "hangerő leszabályzó bug-al" a Poweramp használatakor, aux kimenet esetén?
Ha igen, hogyan hárította el?Érzésem szerint, a probléma forrása a PowerAmp-ban előcsalogatható 0-100% osztású dedikált kerek hangerő szabályozó, ami az alap esetben a rendszer által használt toló potit cseréli le, a PowerAmp-on belül.
[Hi-Fi off]
-
Ixion77
addikt
-
Aryon87
félisten
-
gretzky77
veterán
válasz
#77081088 #2682 üzenetére
Nekem a múltkor az xxl azt mondta ázsiait tudnak csak adni V10-ből!
psg miért levelezgetsz, miért nem hívod fel a boltot? Nem értem amúgy,hogy mondod megvárod mostmár a választ! Ok te dolgod de ha én keresnék akkor felhívnám a boltot,hogy fekete V10 van? Ha van akkor pedig megyek érte! Az euro gsm-nél is ez volt haver keresett ilyen telót,csak én intéztem neki! Felhívtam mondták van,europai modell és már ment is érte haver!
-
E2E4
aktív tag
válasz
#77081088 #2611 üzenetére
Ez már az első téma-összefoglaló megjelenésekor benne volt.
A V10-nél a fém keret tényleg fém, ráadásul 316L típusú rozsdamentes acél.
Most nézegettem meg a sajátomat. Nincs karc az oldalkereten sem, és természetesen tok nélkül használom, igaz, menet közben egy nadrágon lógó bőr tokban, illetve autóban egy stabil autós tartóban.
-
E2E4
aktív tag
válasz
#77081088 #2599 üzenetére
Egyébként aki használja is eme remek telefont mik a tapasztalatok mennyire sérülékeny,mennyire karcolódik?
Nekem még mikro karcok sincsenek rajta, annyira egyben van.
Keress vissza a fórumban, majd' mindenki meg van vele elégedve.
Olvasd el a téma-összefoglalót, s keress rá benne erre: MIL-STD-810GÖsszesen egy felhasználónak esett olyan szerencsétlenül a telefonja, hogy pókhálósra tört a kijelző feletti védő rész, de a kijelző még így is működött. Ha majd megjavíttatja, várjuk is az "élménybeszámolóját".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest