- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
üzenetére
Igen nekem is a szolgáltató a gyanús :-) variálnak az LTE sávokkal .
Amúgy a V10 szerintem (a Samoled kijelző kivételével,mert az azért jobb) az egyik legjobb telefon , ár-érték arányban . ..egy éve használom(ez a második, a H961N-t is csak azért cseréltem el, mert nem akartam nekiállni a B20 800 Mhz, mókolásnak..) és biztos V20-ast fogok venni jövőre , nekem ez az igazi jukebox , PDA/telefon/DAP .. ugyanakkor dolgozni is nagyon jó a kijelző mérete miatt , kicsit nagy , nyáron,, de headsettel ,egy PLT Voyager Edge-vel használom, meg vagyok elégedve vele .
-
E2E4
aktív tag
válasz
üzenetére
Én azt hallottam, hogy a topikgazda csupán teret enged a topik lakóknak arra, hogy ők is kibontakozhassanak.
Ennek pedig a legkézenfekvőbb módja az, ha a hozzászólásait a zen jegyében írja: magyarul csendben marad.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A téma-összefoglaló azért frissülget, és a TG az off-topikban is kénytelen volt kissé bővebben fogalmazva helyretenni néhány, a V10-et érintő nem éppen szakmai állítást.

Apropó hosszabb írások!

[Hi-Fi on]
Pár órája egy "kisebb" zenei hangfájlt (mp3, 320 kbps, 8 óra 00 perc, 12 másodperc, 48 századmásodperces hangfájlocska) játszottam le a Poweramppal, aux módban meghajtva egy végfokerősítőt. Természetesen 100% hangerőn ment a lejátszás. Powerampon elő lett csalogatva a 0-100% beosztású kerek hangerő szabályzó, ahol jól tudjuk, hogy a 100% = a rendszer szinten elérhető csúcs kimenettel, ami csak 75%.
Kb. 15 perces lejátszás után, váratlanul szignifikánsan halkabban kezdtek szólni a hangdobozok. Először a végfokerősítőre gyanakodtam, hogy talán az előfokban meghalt egy műveleti erősítő, de nem ez történt. A Poweramp hangerőszabályzója 100%-ról letekerődött 67%-ra, és nem is lehetett azt feljebb csavarni. Kvázi leszabályozta a hangot.

Na mondom, ez meg mi a "paci pénisz"?

Beléptem a "Hi-Fi DAC" menübe, és feltoltam maxra a virtuális toló potméter, és így újra maximális hangerőn mehetett a lejátszás.
Azt gondolom, hogy nem kell részletezni, hogy miért kell auxon maximális kimeneten hajtani a V10-ben lévő OP-AMP-ot. De elárulom: a V10 kimeneti jele így lehet az előehető legnagyobb, s így a végfokerősítő megkaphatja a vonali bemeneten elvárható "egészséges" jelszintet.
Kérdéseim:
Találkozott már valaki a fentebb leírt "hangerő leszabályzó bug-al" a Poweramp használatakor, aux kimenet esetén?
Ha igen, hogyan hárította el?Érzésem szerint, a probléma forrása a PowerAmp-ban előcsalogatható 0-100% osztású dedikált kerek hangerő szabályozó, ami az alap esetben a rendszer által használt toló potit cseréli le, a PowerAmp-on belül.
[Hi-Fi off]
-
Ixion77
addikt
-
Aryon87
félisten
-
gretzky77
veterán
válasz
üzenetére
Nekem a múltkor az xxl azt mondta ázsiait tudnak csak adni V10-ből!
psg miért levelezgetsz, miért nem hívod fel a boltot? Nem értem amúgy,hogy mondod megvárod mostmár a választ! Ok te dolgod de ha én keresnék akkor felhívnám a boltot,hogy fekete V10 van? Ha van akkor pedig megyek érte! Az euro gsm-nél is ez volt haver keresett ilyen telót,csak én intéztem neki! Felhívtam mondták van,europai modell és már ment is érte haver!
-
E2E4
aktív tag
válasz
üzenetére
Ez már az első téma-összefoglaló megjelenésekor benne volt.

A V10-nél a fém keret tényleg fém, ráadásul 316L típusú rozsdamentes acél.

Most nézegettem meg a sajátomat. Nincs karc az oldalkereten sem, és természetesen tok nélkül használom, igaz, menet közben egy nadrágon lógó bőr tokban, illetve autóban egy stabil autós tartóban.

-
E2E4
aktív tag
válasz
üzenetére
Egyébként aki használja is eme remek telefont mik a tapasztalatok mennyire sérülékeny,mennyire karcolódik?
Nekem még mikro karcok sincsenek rajta, annyira egyben van.

Keress vissza a fórumban, majd' mindenki meg van vele elégedve.
Olvasd el a téma-összefoglalót, s keress rá benne erre: MIL-STD-810GÖsszesen egy felhasználónak esett olyan szerencsétlenül a telefonja, hogy pókhálósra tört a kijelző feletti védő rész, de a kijelző még így is működött. Ha majd megjavíttatja, várjuk is az "élménybeszámolóját".
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

gondolom hasznos is, mert en pl ha csoportos selfit akarok mondjuk 3an, igencsak ossze kell nyomorodnunk hogy bele is ferjunk