- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Ádám:.
tag
Sajnos nem elég, elvileg az "OEM unlock" is be kell, hogy kapcsolva legyen a dev módban, hogy a fastboot-ot keresztül lehessen kernelt "égetni". Elvileg kell a bootloder nyitáshoz.
Be kellene kapcsolni és eljutni a menüben oda hogy tudjam bekapcsolni. Sajnos egyszer tudtam elérni fastboot menüt, azután zöldhalált kapott. It's dead Jim.
-
tag
XDA-n találtam egy megoldást.
Ha be van kapcsolva a telón az USB debugging (szerencsére be volt) akkor Lefele hangerőt nyomva tartva belépni fastboot módba és a verziónak megfelelő moddolt kernelt feltölteni a telefonra. Elvileg letilja a 2 Nagy magot, csak a 4 kicsi marad használatban ami elvileg visszahozza a telefont.
Vettem egy másik bootloopost 20k ért mert már volt szervizelve az enyém sárguló kijelzővel és 25k akartak kejelzőt cserélni garin kívül mert újra elkezdett sárgulni, ennyit megért az a másik, azon megpróbálom hátha vissza tudom hozni (bár azon USB debugging nem volt bekapcsolva xD)
Link az XDA fórumhoz
[link] -
-
tag
válasz
Ixion77 #6753 üzenetére
Jól látszik a videón, hogy milyen szar a dizájnja a SoC-nak, alul a kályha CPU ami fűti a magára a cpu-ra forrasztott Skhynix háttértárat ami szintén melegszik használat alatt.
Röhely
Igaz mindegyik gyártónál így lehet, Samsung, Huawei stb. Most meg már ráálltak a hűtőcsővekre.
-
tag
Nemtudom mi lehet a gond, lehet nem is HW probléma. Kezdett az akksi gyengélkedni 3 év után és volt amikor 15% kikapcsolt. Pénteken töltöttem fel kb 78%-ra és még az nap este behalt. A saját akksijával be sem kapcsol, de volt egy kínai backup akksim amivel bekapcsolt és elért a lock screen-ig aztán utána bootloop, vagyis LG logóig jut aztán meghal.
Az a baj mivel minden integrálva van a CPU-ba (SoC) ezért lehet mégis forrasztási gond lehet.
Néztem Aliexpress-en stencilt a procihoz, kb 3-USD elvileg a G4-es is jó hozzá mert a SoC ugyan az. Ha leszek annyira bátor mint a feljebb linkel indiai a videóban akkor megpróbálkozok újraforrasztással.
Vagy mélyhűtős trükk, vagy megvárom a telet.(GoT xD)
Akkor jobban jártál kicsit a mentésekkel mert a telkönyvem ragadt a telóbanHívni tudnak de nekem meg nincsenek telszámaim.
Sajnálom mert tényleg jó telefon. Mentve vannak a cuccaid akkor ne aggódj
Napi fotókat mentsed SD-re és akkor még azokat sem veszíted, nemtudom milyen gyakori a felhős mentésed. Azt nem tudom viszont a Nexus 5X-el voltak-e ilyen gondok mert az is SD808-as.
Sajnos Qualcomm nagyon elbaszta a SD810 gyártását és ez miatt a SD808 is megszívta. -
tag
Üdv mindenkinek újra
Sajnos az én V10-et is elérte a Bootloop probléma. Pont tegnap este nyúvadt ki, szerencsére csak pár képet veszítettem hála az SD kártyás mentésnek.
Aug-ban lett volna, hogy lesz 3 éves vásárolt, és kb 3.5 gyártási idő szerint.Az a gynúm, hogy az összes meg fog halni bootloop-ban. Mindenkinek javaslom az azonnali mentést SD-re ami nagyon fontos.
Ezek után szerintem távozok az LG vonalából......
Mindenkinek további jó mobilozást!
-
tag
Igen VAN jelentősége, beázásjelző. Amikor vinnéd a garis telefont szervízbe megnézik hogy ezek a fehér pontok elszíneződtek-e víz hatására. A hátoldaluk festett pirosra és amikor vizes lessz oldja a festéket. A szervíz meg visszadobja a telefont javításból mert eláztattad és azt nem garizzák.
Persze ha nagy páratartalmú helyzetről van szó akkor a telefon beázása nélkül is elszineződhet. -
tag
Azt észrevettétek, hogy a Nugat gyári kamera appja lehúzta a 4K-s videó max bitrátáját 52Mbit-re? 6.0 alatt még a másik appal 64Mbit volt nem? Valamint azt az appot jobban is szerettem, intuitív volt, a 7.0-ás meg eléggé menü orientált.
-
tag
Hú, hát majd 20 perce próbálom megkeresni, de nem találom. Androidauthory is talán közölte, de lehet csak annyit, hogy "eligable" vagyis lehetséges. Persze előbb az újabbak fogják megkapni pl v30+-×s thinkjú, V20, G6 stb. Én reménykedem mert a 808as simán vinné, bár mostanában gyorsan merül, kéne egy új akksi. Áh lehet lg G7 lesz belőle. Kicsit széles a karcsú samukhoz képest a V10.
-
tag
Egyébként tényleg lesz rá oreo. Valamikor Gsmarena-n olvastam. Persze ez azt jelenti, hogy valamikor év vége felé.
-
tag
válasz
rejtettlampa #5696 üzenetére
Hát az enyém is hasonloan néz ki. Csak kb volt 2 másik figura a boltban, nem mertem kötekedni hátha.......
,de akkor mivel ráirattam az imei számot a számlatömbös számlára így megprobálom bevinni valamikor a márkaszervízbe. Majd megírom mi történt. -
tag
Akkor mit csináljak a Partneros, de eu-s telóval?Regisztráltam is az LG hivatalos honlapján és imei-vel el is fogadta. Most írjak emailt a partneronak hogy beégés miatt kijelzőt kéne cserélni? Amikor vettem akkor meg nem akarta volna ráírni az imeit a számlára, azt mondta LG nem fogja javítani, én azzal érveltem, hogy egy próbát megér. De ha MMben vettem volna akkor sem szólnék az MMnek hanem vinném az LG szervízbe.
-
tag
Váci úti szervizbe beviszem akkor simán fogadnak? Regisztráltam is egyébként a telót és előástam a partneros papírokat is.
Mondjuk ez volt az utolsó, hogy gsm boltból veszek valamit hiába olcsóbb. Csirkekaparás ami a számlán szerepel, alig lehet elolvasni és a pecsét meg úgy olvasható, hogy az egyik papíron a közepe a számlán meg a szélei látszanak.
Szerk.: pedig szívesen vennek egy v20at
-
tag
Üdv megint!
Sajnos a kijelző beégés nekem is előjön olyan formában ahogy előzőleg írták. Fix 50% fényerő és manuális képernyő kikapcs és szürke háttéren jól látszik a beégés. Partneros a készülék nekem is, tavaly augusztus végén vettem szóval még van egy kis időm. Érdemes kicseréltetni a kijelzőt vagy hagyjam és reménykedjek egy eus v30ban ha lesz?
Kezdek pipa lenni
mingyárt visszamegyek samsungra
ugyanis egy omniam volt.
És egy fontos info még a BestByte Alle üzletében van még 2 doboz v10, asszem 160 roppancsért
-
tag
Sziasztok!
Pont most vettem észre ebben pillanatban, hogy beégés jelei kezdtek jelentkezni a kijelző két szélén. Az acél keretektől a középre tartó 5mm es sávban egy halvány sárgás gradiens jelenik meg. A kijelző közepe fele halványodik. Szürke felületen látszik a legjobban. Megpróbálok lőni róla képet. Egyébkent még az értesítési sáv lehúzásánál is látszik a szürke sávban halványan az óra.
-
tag
Hali!
A gyári töltő mellé kéne még 1, van valakinek tapasztalata ez ügyben? Egy Samsung Travel töltőt néztem ki ami tud 2A-t viszont nemtudom hogy a Quick Charge 2.0 támogatja-e. Nem bízok a noname márkákban mert nem szeretném tropára vágni az akksit, rosszabb esetben a telót is.
Köszi
-
tag
-
tag
Ott meg lehet a bootloop-os probléma bújik meg a háttérben. Mennyivel olcsóbb úgy? Belinkelnéd?
Mint a Xbox360 1. generációja, nem hiszem el, hogy 2015 és még mindíg nem tudnak normálisan gyártani dolgokat, a Note 7 öngyulladásáról nem is beszélve.
Cikk
[link]
Ezen jót röhögtem, megkellett volna rendesen tervezni és nincs baj. -
tag
válasz
Yondaime 四代目 #5096 üzenetére
Ez az amit nem tudok biztosan. Az ár alapján valódinak néz ki. Esetleg skypehívást kérni bizonyítéknak, de hát azt is meg lehet ugye kerülni.
-
tag
Nézegettem a bootloop hibát és arra jutottam ezzel kapcsolatban, hogy a SoC forrasztási hiba az alaplapon. 2004 óta nem haszálhatnak ólom tartaémú forrasz anyagot a gyártók így magasabb lesz a hőmérséklet is amivel ráforrasszák az alaplapra a SoC-ot. Vannak videók ahol a szervizes csak újrforrasztja a SoC-ot meleg levegős pisztollyal LG G4-en (Ez nem az Obis vagy Praktikeres hőlégfújó hanem JBC vagy Weller). Simán elindul utána a telefon.
Csak azt nem tudom, hogy itthon is ezt csinálták-e vele az egyik forumtársunknak.
Az biztos, hogy ha előkerül nálam akkor hőlégezem és már kicsúsztam a 2 évből.
Mai napig azt tudom mondani, hogy az egyik legjobb konstrukcióval rendelkező telefon.
Az acél keretek miatt tripodba is nyugodtan merem rakni (valami Manfrotto cuccot vettem és a gumis része inkább műanyag mint gumi, ami lehet az aluminiumot megjelölné a ki-be vételkor). -
tag
válasz
stemplar07 #4527 üzenetére
Add kölcsön az Arénának tesztre.
Csak vicceltem!
-
tag
válasz
MaxxDamage #4438 üzenetére
Párat tartalékba tennék. Párat rootolnék meg bootloader nyitnék és megnéznék pár romot rajta, ilyen szempontból a Snapdragonok egész barátságosak. Tervben van filmforgatás vele mert volt egy fotós aki az egyik olimpián (talán Londoni) iPhonnal fotózott. Ezt meg kell dönteni!
Cinema 4K app egész jó amit használok, de mindig visszatérek a gyárihoz. Ez annyival tud többet, hogy kitudja lőni a beépített OIS-t, ami Osmo Mobil-nál jól jön, mert ütik egymást a stabilizátorok (végülis bármilyen kézi stabilizátornál jól jön a funkció). Még tud 100Mbps bitrátát ami szerintem inkább szeméttel pakolja tele a fájlt mint értelmes adatokkal (annyira nem néztem utána).
Meg egy nagyon jól sikerült darab lett, majdnem minden nap az arcomhoz dörzsölöm.
Jópár évtized múlva meg kincs lesz mint a retro konzolok,bár mai viszonylatban egy N95 is múzeális darabnak tekinthető.
A V20 hátlapjára meg a V10 mintázatát kelett volna rávulkanizálni valahogy
, de hát ez van.
-
tag
válasz
MaxxDamage #4432 üzenetére
Én meg azon filózok, hogy veszek még pár V10-et. Expansys nemtudom szállít e Hong Kong-ból ide mert ott van még H961N sötét kékben.
-
tag
Pontosabban: Steady = OIS + EIS
Ha megnézed a váltást akkor láthatod, hogy kisebb a látőszög Steady-ben, Ilyenkor az OIS melett az elektronikai képstabilizátor (EIS) is működik ami annyit tesz, hogy levágja a képet. És azzal a vágott képpel még digitálisan kompenzál úgy mint az optikai. -
tag
válasz
Kavinton75 #3436 üzenetére
1. Akkor máshonnan szerezzen be a cég egyet amit aztán neked adnak (nem fogják és sok idő is), másodjára fizessék vissza neked az árát. Sajnálom a helyzetedet, és ez főleg az LG hibája is, mert későn ért ide hivatalosan. És még ha MM-ben vagy bárhol máshol veszed szintén belefuthatsz ilyen esetbe.
-
tag
H960A TIM-es. Megjött az augusztusi update.
Fenébe, ha lenne lóvém vennék még egyet. Dual simeset.
Amit még nem említettem, hogy első androidos telefonom is. Samsung Omnia-t váltott, amit meg még a kamerája miatt tartogattam.
-
tag
Talán ha visszamész ebbe a menübe akkor lehet le tudod törölni ha listázva van.
Ha nem akkor meg a kdz játék, ami nem a legjobb ötlet.Nincs adatkapcsolat sehogy se? Újraindítás után? Esetleg hw reset.
Szerk.: Minden autamata updatet kikapcsoltam. Nem játszok windows 10-eset androidon
-
tag
válasz
stemplar07 #3201 üzenetére
Ments meg Urunk a robbanó nóthetesektől,
Vtíz mindörökké.
Adj erőt a nyolcórás képernyőidőhöz,
Vtíz mindörökké.
Hájfáj hangzás áradjon belőlünk,
Vtíz mindörökké.
Oltalmazz bennünket az Alma haragjától,
Vtíz mindörökké.
Őrizze emlékeinket hatalmas tárhelyével,
Vtíz mindörökké.
Távolítsad el a kínai veszedelmet,
Vtíz mindörökké.
ÁmenU.i.:
Ezt muszáj volt.
A svájci bicskából kimaradt a svájci bicska. -
tag
-
tag
Csináltam egy vidit. VLC visszalassítja valóban ha a "-" gombot nyomogatod. Ha esetleg beakadna akkor tekerj a videó elejére. És lehet kell hozá proci is, a Core 2-es ami a laptopomban van nem tudja normálisan lejátszani. Az újabb laposban egy 3. generációs i5-ös van, ami simán viszi a max bitrátás 4K videót is.
-
tag
LG Bridge-re jött update. Megpróbálom lesz-e 6.0.1-es frissítés a talóra.
Szerk.: Bocs a spamelésért.
Szerk.: [link] XDA Leterksz a H960A Europe részhez és ott a v20b KDZ
-
tag
A doboz oldalán a matricán az kell, hogy legyen LG-H960A. Biztos vagyok benne, hogy az van rajta, szóval semmi gond nem lesz vele.
@E2E4
Köszönöm az olvasmányt.
Valóban ezek után én is szkeptikus lennék velük szemben, de mivel a cég megalakulása (1+) óta követem mit művelnek nem aggódok, hogy "szart" csinálnak. Nem jobb a V10-nél, de jó telefon az OP3.
-
tag
-
tag
Szia,
Partnero-tól vettem és TIM-es (olasz) készüléket kaptam. LG-nél simán tudtam regisztrálni. OTA-n jött egy 6.0-ás update, de a legfrisebb még nem jött, ami javítja a Qualcomm biztonsági rést.
Szerk.: Nekik volt készleten. Most hónap 25-én vettem, még aznap át is tudtam venni tőlük a boltban. Hívd fel őket holnap ven-e nekik. És bontatlan a csomag. Mindenképpen kérj tőlük számlát IMEI-vel.
-
tag
válasz
mjani1172 #3129 üzenetére
Ott a pont.
@gretzky77
+1
Én is gondolkodtam az OP3-on. És pont bele estem a rendelési szünetbe. Lehet azt vettem volna.@OPiiPO
Ha nem LG lenne ennek az elejére írva hanem Samsung vagy HTC, Sony, 1+, vagy mi egymás, akkor is ezt a telefont vettem volna meg. Véletlenül az LG-nél találták ki. Arról nem is beszélve, hogy nincs tökéletes telefon, valamint csak az tud véleményt is mondani róla akinek van. Ki mást kérdezzen az ember, ha nem olyat akinek van. Az elvakultság az egyik olyan dolog amit nem szeretek.És rosszul használod a 'vita' kifejezést. Veszekedés megy valószínüleg a topikban ahol elvakult "fanboy" tulajok bróbálják egymást földbe döngölni, hogy melyik a jobb. Ráadásul olyan témáról ami teljesen szubjektív.
-
tag
Szerk idő lejárt:
Mondjuk kiadhatná az LG az appot G4-re és G5-re is hivatalosan ha a szenzor ugyan az. Nagyon szegmentálni akarják még a felsőkategóriás repertoárt is. Mindennnek van két oldala.
Talán egy jó párhuzam a G4-V10 és a S7-Note7. V10 mutatott újat a G4-hez képest, a Note7 pedig nem sokat a írisz szkennerével és a vékonybb tollal az S7-hez képest. -
tag
camera2 api lehetővé teszi azoknál a exmor szenzoroknál ahol nem támogatott. OP3 kamerája támogat egyéb funkciókat a RAW melett is. Pl.: IMX240 a Note 4-ben ugyan az mint a S6-ban, de csak az S6 kapta meg a camera2 api-t a RAW és Pro móddal együtt. De ha nem az app teszi a jó minőséget akkor Samsungnál miért nem tudták megoldani a manuális videó módot (S7), újabb a szenzor és 1,7-es rekesz (objektív). Sima képkészítésnél sem megy 30 sec-ig a záridő.
G5 és G4-re azért próbálják felrakni mert ugyan az a szenzor, nem kell a visszafejtett alkalmazást annyira átírni.
-
tag
válasz
gretzky77 #3114 üzenetére
Szia!
Ha nem kell számodra a V10 DAC-je szerintem OP3. Bármilyen rom-ot tudsz rá rakni garivesztés nélkül és a SD820+6Gb ram ( úúú nagyobb számok, Nagyobb Számok, NAGYOBB SZÁMOK) ennyiért verhetetlen valóban. Vannak store-ban camera appok amik tudják majdnem azt mint a V10 kamerája, talán még a manual video módot is....
....vagy megtartod mindkettőt
Számomra kivehető akksi az "must have" esetleges puposodás miatt, ha történik ilyen a modern aksikkal.
Meg iR és az FM rádióVideo appokról az XDA-tól
[link]
A leírásban vannak az appok pontos nevei. -
tag
válasz
MaxxDamage #3078 üzenetére
Szerintem félre értetted.
-
tag
-
tag
Sziasztok!!!
Most már hardveresen is csatlakozok a fórumhoz!
Ma vettem át a készüléket E2E4 topikgazda tapasztalatai alapján PartneroGSM-től.
Röveden a tapasztalat:
Délután 3 fele hívtam a PartneroGSM-et a mobil számukon. Nincs válasz, majd a 20 perccel későbbi hívásomra sincs válasz. Jó akkor irány a bolt személyesen, és epphogy kilépek a kapun hívnak vissza.
Rákérdeztem fekete dualsimes változatra hátha van, és mivel nem volt maradtama a fekete 1 simes változatnál.
Mondtam boltban venném át, ők erre, hogy mikor. Ha lehet még ma válaszoltam. Kértek egy számot és elköszöntünk.6 óra után jött az sms, hogy átvehetem. Gyorsan írtam egy köszönömöt és indulok választ.
Semmi gond nem volt átvételkor, bontatlan fóliás volt, csak azután kezdett kicsit értetlenkedni az eladó mikor közöltem, hogy számlát is kérek (olyat mint amilyet E2E4 is feltett ide). Csak 0%-as, mondom nem baj, és legyen rajta az sorozatszám is. Fickó erre, hogy nem tudom beregisztrálni az LG-nél mert olaszból való a telefon (az enyém is TIM-es mint GoneTom forumtársé, a ). Azt válszoltam megpróbálam, ha meg nemsikerül nem megyek a dunának. Ráírta.
Kifizettem, kezetnyújtottam, megköszöntem. Eljöttem.
Ami azonban kérdés számomra, hogy a regisztrálás menni fog-e mert a cég pecsétjének a közepe totál nem látszik, és az adószám lenne ugye a lényeg (vagy nem???) .
A TIM-es dolog annyiban valósult meg, hogy a zsugorfólián rávan ragasztva egy kék matrica.
A telefon egyébként.... ....mindegy, már leírták előttem
Köszönöm a segítséget előre is.
-
tag
A bejelentése óta csorgatom a nyálam a manuális videó funkcióra.
Ezek után nincs is más telefon amire ránézek.
Csak azt nem értem, hogy az EU-ban forgalmazott 1 simes miért 32Gb-s?!
Utálom mikor shóherkodnak a háttértárral egyes régiókban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest