- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Kavinton75 #4732 üzenetére
Koszi
-
stemplar07
őstag
válasz
Kavinton75 #4711 üzenetére
,,.. play+le gomb benyomva tartva eközben ..bedug a telefonba a jack , kb 2-3 másodpercig benyomva tartva ...,,
Ha megnyitod a HiFi beállítást és a fentiek alapján csinálod ? A V20 esetén olyankor egy pillanatra változik a kép ( amikor már be van dugva miközben play+fel , vagy play+le nyomva tartva ) és auxba kerül.
Bár lehet ez csak a V20 esetén műxik .. köszi ,hogy vissza jeleztél .. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #4678 üzenetére
V10-en is lesz "7" , akkor miért venne G6-ot?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #4665 üzenetére
Nálam tökéletes!
T-s előfizu (uj sim-el) manual hálózat váltásnál is dobalta el...vodanal minden ok...szoval maradt ez! Nem bantam meg, csak az uzleti egyedi díjcsomag bánta...L
-
stemplar07
őstag
válasz
Kavinton75 #4662 üzenetére
sajnos nem kártyahiba , frissen cserélt sim , V10-ben xarakodott ( ősz óta addig semmi hiba ) , S7-ben jó, V20-ban jó , na akkor ? :-(
itt a probléma nem az , hogy nem megy az LTE, hanem ahol esetleg gyenge az LTE nem kapcsol vissza 3G/H+/E -re hanem eldobja a hálózatot .
1. Ha a z LTE off , akkor semmi gond 3G/H+/E szépen működik , illetve gyenge 3G esetén sem dobja a hálózatot .
2. ha a fejlesztői módban állandó LTE on (wifi is) akkor bár (nagyon)meríti az aksit , de nincs hálózatdobás .
luminampez,, szerint mindez a Voda LTE esetén nincs gond .Nos erre varrjon valaki gombot ..
-
Faresz29
aktív tag
válasz
Kavinton75 #4654 üzenetére
Már a T-mobilos kártyával elkezdte ezt csinálni...
Hívás közben eldobta a hálózatot!! Mondtam magamban ennek fele sem tréfaMost átléptem egy Telenoros flottába, ahol lesz 7Gb netem/hó!
Szeretném a maximális sebességét kiélvezni... -
Faresz29
aktív tag
válasz
Kavinton75 #4650 üzenetére
Nah!
Ugyanaz a kártya!
G5 - Full 4G+
V10 - Eldobja...
Szerviz lesz ez szerintem!!!
-
saddybaddy
tag
válasz
Kavinton75 #4637 üzenetére
Érdekes, nekem több mint egy éve nincs fent a hivatalos Facebook kliens és a Messenger (helyettük Metal Pro & Messenger Lite) de soha nem is volt merülési gondom, mindig hozta a kötelezőt. Amióta elindult ez a merüléses mizéria egyfolytában olvasom, hogy mindig szívtok vele és egyben örülök, hogy nincs ilyen bajom. Egyébként iPhone-osoknál ugyanígy fent áll a probléma, úgyhogy ez nem csak LG gond.
-
válasz
Kavinton75 #4630 üzenetére
pedig nálam a Messenger Lite és egy komplett visszaállítás megoldotta a problémát, este is még 74%-on vagyok normál forgalmazás mellett (mondjuk ez ma egy csendesebb hétfői nap volt)
-
Arween
senior tag
válasz
Kavinton75 #4616 üzenetére
ma reggeli állapot este 97% tettem le
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #4609 üzenetére
33%-on kikapcs és most bekapcs, 33% meg is van. Nem merült semmit...
L
-
Arween
senior tag
válasz
Most nálam is az alábbi két alkalmazás a top1-2:
Android rendszer 22-39% közt ,telefon készenléti állapotban 15-25% köztÍgy gatyaszar az aksim ideje,állandóan töltenem kell ....
Nem tudom mitől van de csak az utóbbi időben van ez,pedig msn-ből régi van fent facebook-ból meg a lite -
hcs57
addikt
válasz
Akkor minden V10 merülne... Az enyém 34 óra üzemidő után még 66%-on áll. (igaz, nekem nincs Facebook alkalmazás, a böngészőben nézem, amikor én akarom..)
-
Aryon87
félisten
válasz
Kavinton75 #4595 üzenetére
Qrva anyjukat
Bar ma kevesebb kijelzoidot produkalt a telom, annyira nem veszes. Igaz tegnap huztam ujra.. -
stemplar07
őstag
válasz
Kavinton75 #4587 üzenetére
Szerintem mind1 , hogy lite,, a faxbook szerverekkel van megint gond , töröld le , mielőtt újra húznád . Megint az összes fórum tele van vele ..
-
sixpak
nagyúr
válasz
Kavinton75 #4562 üzenetére
Ja, értem.
Hát ennyire van szükségem, ha nagyritkán kell valami más, akkor letöltöm, majd törlöm is.
Ez valami elb@szott hajlam lehet nálam, a pc-m is teljesen kopasz, csak a legszükségesebbek vannak rajt. -
sixpak
nagyúr
válasz
Kavinton75 #4558 üzenetére
Nem értem a kérdést....fészbuk nélkül is tudom használni a telefont.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #4558 üzenetére
Úgy - Úgy ! (mondasz valamit)
L
-
Arween
senior tag
válasz
Kavinton75 #4534 üzenetére
Ha 50Ohm-alatti a fülesed akkor csak az alábbi trükkel lehet "átverni", a Téma összefoglalóban le van írva
A high gain trükk a következő:
Vásároljunk egy extendert (például ezt vagy ha headset funkciós fül/fejhallgatónk van, akkor például ezt); valamint egy 75 Ohmos impedancia illesztőt. (Például itt ezt.)
Csatlakoztassunk az extenderbe az impedancia illesztőt, majd ezt az "együttest" dogjuk be a telefon 3,5 mm-es jack aljzatába. Ekkor a V10 high gain módba kapcsol. Ha kihúzzuk az impedancia illesztőt, (és csak az extender marad bedugva) a V10 akkor is high gain módban marad. (Apró esztétikai probléma az, hogy zenehallgatás közben az extendernek is csatlakoztatva kell lennie.) -
válasz
Kavinton75 #4528 üzenetére
Én bátran tuom ajánlani az RHA 750-es fülesét, erre váltottam nemrégiben, és kifejezetten pozitív tapasztalataim vannak, rendkívül szépen, kiegyenlítetten szól, részletgazdag, pont ami a V10-hez kell.
-
hcs57
addikt
válasz
Azt a fülest nem ismerem, de nekem a Koss Porta Pro esetében nagyon jól kivehető a különbség. kikapcsolva a G2 hangminőségéhez hasonló, de bekapcsolva... na az egészen más. Milyen lehet egy jobb fülessel?
-
válasz
esetleg meg lehetne próbálni egy picivel jobb minőségű fülessel
-
qantum
senior tag
válasz
Kavinton75 #4183 üzenetére
A beállítások általánosban van olyan,hogy mini nézet az be van kapcsolva?
-
qantum
senior tag
válasz
Kavinton75 #4179 üzenetére
"Húzza az ujjat a vissza a kezdőképernyő az áttekintés gombokon " nekem 2* kell húzogatni
Mini nézet útmutatója.
Nagy a kezem nekem nem opció. -
qantum
senior tag
válasz
Kavinton75 #4176 üzenetére
Nekem működik! Egyébként ez mire jó?
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Kavinton75 #3877 üzenetére
internetrol.
-
válasz
Kavinton75 #3809 üzenetére
Fedi a valosagot, de az arat nezd hozza. Nyilvan irnak kritikat, mert nem tokeletes, de az en igenyeimet teljesen kielegiti utazashoz es az lg sajat headsetet merfoldekre elhagyja. Nyilvan ha 20k lenne az ara akkor mar lehetne tobbet akarni a karakterisztikatol, de ennyiert szerintem ajandek(ujonnan 5500 huf). Ezt a beatset megnezem meg, mert vizsonylag jo aron van es annyi tobbletet meg er nekem, de van egy olyan erzesem, hogy ezt nem fogja tudni annyira felul mulni. Az tetszik, hogy meg az lgvel a max hangerot is keveseltem, ennel mar sokallom es vegre van erezheto melytartomany.
-
Arween
senior tag
válasz
Kavinton75 #3809 üzenetére
Bátran vegyél ,ezért a pénzért szerintem is brutál jól szól az 1hsz-ban megadott extender-es megoldással
-
lako05
tag
válasz
Kavinton75 #3808 üzenetére
Mivel Hongkongból származó szürkeimportos készülékem van, ezért alapból tiltva volt benne a B20-as band (800mhz). Ráadásul dual sim-es és 64gb-os, ami kb fehér holló szint..
Délután dobok össze egy képes howto-t
5.1.1 volt fent, de lehet downgradelni is.
-
lako05
tag
válasz
Kavinton75 #3797 üzenetére
Pénzért osztogatják...
Nem az a tíz dollár, de akkor is na.. -
válasz
Kavinton75 #3758 üzenetére
Ha ez működne, nem kérdeztem volna semmit.
Se a telefonon, se a PC-n nem jön elő, gondoltam, hátha van valakinek más tippje. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #3700 üzenetére
Helyes döntés volt, hogy a V10 mellett döntöttél!
Reméljük most nagyobb szerencséd lesz !
A telefont most "újként" vetted?L
-
psg5
veterán
válasz
Kavinton75 #3677 üzenetére
Csak merő kíváncsiságból és tényleg csak mert nem értem, hogy működik ez:
Külföldön vett egy cég egy-két ilyen telefont (ahogy írtad csak maguknak...), te megvettél tőlük egyet (vállaltan és tudva, hogy használtként adják tovább), bevitted egy szervizbe itthon, a telefont nem kaptad vissza, de a cég akitől vetted visszaadta a pénzt?Tényleg kíváncsi vagyok, mert azt valahogy nem hiszem el, hogy egy cég bevállal egy jótállásos, gyári garanciás terméknél pénzkidobást (úgy hogy használtként értékesíti, ezáltal nagyon nehezen húzható rá a pénzvisszafizetés), de a történetedben nem látom, hogy a cég akitől vetted, hogy kerülhet be az LG kifizetős láncolatába. Vagy simán bevállalta a bukót mégiscsak?
Persze erre lehet te nem tudsz válaszolni, hisz örülsz, hogy rendeződött, de hátha valaki. (tudom nem topik téma, de ez itt konkrétan felvetődött) -
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #3680 üzenetére
Most a boltba a G4 ára is 100k körül van.... V10 meg nem sokkal több. Én is G4-ről váltottam V10-re és ha most akarnám ugyanazt a "váltást" megtenni, simán meg is tenném. (85k-t kaptam a G4-ér és volt hozzá sok tartozek , 131k-t adtam ki a V10-re (ebből 2.5k csak a száll.költsége) és amennyi különbség van a két telefon között....simán megérte, G4-et is hasonló áron vettem a maga idejében...akkor a V10 még sehol sem volt és a G4-re is + tartozékokat vettem (erős 10-20 ezrek koptak még) most a V10-hez is van már sok + tartozékom, de ez is megérdemli!
Azt is mérlegelni kell, hogy a G4-hez képest megéri-e azt a pluszt, mind árban, mind tudásban ---->> Remélem ezt csak viccnek szántad, mert 😊😀😁
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #3677 üzenetére
Sajnálatos dolog!
Fel is adtad ? (a harcot) és letettél a V10 -ről?
Bárki, bármiből kifoghat egy "szériás" darabot... ez előfordul (sajnos)
Tudod... 3 a magyar igazság... plusz egy a ráadás, na ezt azért nem csinálnám, de 2.-ikra még beneveznék egy V10 -reL
-
psg5
veterán
válasz
Kavinton75 #3569 üzenetére
Azta, te igen jól jártál...előző hsz.-aid alapján kész csoda, hogy visszakapod a pénzt...szerencsés vagy, sőt konkrétan egy incredible történet...
-
gretzky77
veterán
válasz
Ha Bp-i vagy akkor ajánlom az eurogsm boltot a Teréz krt-on. Eddig 2-t vettünk ott haverral ha az van az oldalon, hogy raktáron (most is azt írja) akkor mindkétszer volt is, 125e bontatlan Lg garanciája! Van fekete, fehér eu modell
-
válasz
fasza
-
psg5
veterán
válasz
Kavinton75 #3465 üzenetére
- Milyen rendszerben láthatták? Nincs ott rendszer...
- Ezt nem tudom, hogy központi szervízből hova viszik, de hogy így biztosan minden "rendszerből" kimaradt az tuti.
- Kicsit szopónak tűnik a dolog, mivel haszált cucc, ezért nagyon kevés dolog véd jogilag, hacsak be nem szerzed az eredeti újként vásárláskor kiadott számlát, de az meg leírtak alapján vállalkozónak kiállított, így ott meg a fogyasztóvédelmi törvények nem állnak meg...
Lazán veszed, de szerintem már most rakj el minden papírt és mindenhova írj, hogy mi lesz már (LG, Szervíz, eladó) ajánlott, tértis levelet.
Összefoglalva: vettél egy használt telefont, majd elromlott, nem az eladónak vitted, hanem egy szervízbe, ahol adtak egy cserepapírt, amit nem vált be az eladó...hááát. Se telefon, se pénz. Az eladó mindig le fog pattintani és meg is teheti a használtság okán...inkább az LG lesz a járható út, talán...
Elárulod ki az a cég akitől vetted?"Mondta, hogy nem érti miért nem az LG cseréli ki, de majd utána kérdez (hisz neki nincs másik)". haha, mert ha véletlenül tudna is róla az LG (de leírásod alapján nem is tud, csak a telemax tud róla) akkor is elhajtana, mert az eredeti telefont osztrák számlával vették, te meg egy magyar számlát vittél be nekik...ami ugyan nem lenne kizáró ok önmagában, de felvetne egy-két kérdést újfent a részükről.
Próbálj meg írni az LG-nek.
-
psg5
veterán
válasz
Kavinton75 #3454 üzenetére
1.0%-os számla vagy rendes számla?
2.Most lehet nem vagyok képben, de az LG-nek van saját szervíze nem? Vagy az megegyezik a telemaxval?
3.Jótállási jegy volt hozzá? Ha igen ki a kiállító?
4. Miért a telemaxhoz vitted? Jogszabály szerint főként egy éven belüli kötelező jótállás nál fontos, hogy az eladóval vagy szerződésben és nem a szervíze el, ha a cég magyar... Mivel csak az eladó tud pénzt visszatérítés, ha arra kerül a sor, de így még csak nem is tud róla hogy hibás a készülék, igaz még úgy is szóló akkor tűnik, merthogy vállaltan használt a teló...
5.nehéz ügy lesz, mit szólt az akitől vetted? Azért jelezd neki, mert amit ő kapott garipapírt az hátha segít, bár így hogy a telefon sincs már nálad... -
hito
nagyúr
válasz
Kavinton75 #3436 üzenetére
Na, csak beadtad a derekad a V10-nek?
Emlékszem még én mondtam neked, hogy mekkora videós gép
Azt viszont sajnálattal hallom, hogy gondok vannak vele. Ha belegondolok most először olvasok itt hardveres problémáról (bár nem olvastam végig a 3500 hsz-t).
-
psg5
veterán
válasz
"A telo eredetileg Ausztriában lett vásárolva, de egy cég adta el nekem (számlával), de nekik ebből nincs több, mert maguknak vették."
Azért a fentit kifejthetnéd bővebben (esetleg a fogyasztóvédelmi topikban,
Mi az hogy maguknak rendelték? Ez nem viszonteladó/forgalmazó cég, hanem megvették maguknak és kvázi egy használtat adtak el neked?
Amúgy pedig bár a magyar jogszabályok (így a csereutlvány) sem sokat ér külföldön, de az úniós szabályozás miatt a szavatosság ott is él. Vagyis ha elfogadta az LG (feltételezve, hogy viszonteladótól vetted, bár érdemesebb lett volna az osztrák LG-hez vinni, mert gondolom a számla is osztrák nem is értem a Telemax hogyan foglalkozott vele...) akkor az osztrák üzletnek is rendezni kell szavatosságban minimum.
Nagyon sok kérdése van azért a történetedben, hogy arra pontosan lehessen válaszolni... -
.:Ádám:.
tag
válasz
1. Akkor máshonnan szerezzen be a cég egyet amit aztán neked adnak (nem fogják és sok idő is), másodjára fizessék vissza neked az árát. Sajnálom a helyzetedet, és ez főleg az LG hibája is, mert későn ért ide hivatalosan. És még ha MM-ben vagy bárhol máshol veszed szintén belefuthatsz ilyen esetbe.
-
törölt tag
válasz
Én nem értek hozá,de ha gyártói garis akkor mindegy hol vetted szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest