- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Tehát a bootloop hibát kiváltó, eddig is nagy valószínűséggel feltételezett okot, a forrasztási hibát elismertek – de csak egy csoportos kereset kapcsán, és csak az USA-ban.
Mivel erről globális állásfoglalás az LG részéről eddig még nem született, így ez a hír önmagában még nem feltétlenül ad okot az örömre például azon hazai V10 felhasználóknak, akiknek nem cseréltek alaplapot a bootloop hiba megjelenéskor. Azonban hivatkozási alapnak reménykeltő lehet...
-
kovaszoskeny
aktív tag
dac miatt neméri meg cserélni.
akku se jobb
kamera több de sem annyira jobb.(szubjektív)
általános rendszersebesség közti különbség mindennapokba elenyésző---se---
a v10 tényleg egy időtálló cucc .
V30 ra lehet majd és lesz értelme váltani jövő márciusban kb .Addig az ár is rendben lesz. -
gjoco1
addikt
Igen ezt mondta már szerintem más is,de lehet pont Te,viszont Én járom az országot,néha Karakószörcsögön is eltöltök fél napot és állítólag azt már nem garantálja senki.De Ti jobban tudjátok.
Én még egy napos tulaj vagyok és ráadásul még nincs is aktív használatban.Még a G3-at nyomom.gretzky77 Jófogáson 85-ről 78-ra,de csak azért,mert földimtől vettem.
Fényerő elállítás problémámra Valaki?
-
rejtettlampa
tag
Semmi gond, fátylat rá!
Nekem egy Partnero Gsm-es egy oldalas adásvételi szerződésem van, ami elvileg egyben garancia levél is. Mondjuk elég gyatrán van kitöltve. Vevő rész nincs kitöltve, csak az eladói, valamint az imei rajta van, de elég nehezen olvasható, mert csúnya az írás. Viszont a vásárlás dátuma nyomtatva van és a garancia lejáratának határideje is rajta van nyomtatott formában, ami a vásárlás napjától számított egy év. Céges bélyegző és eladó aláírása szerepel. Akkor nálam egy év a gari, vagy nekem is él a 2 év bootloopra? Illetve mennyire köthetnek bele a csúnyán kézzel írt imei számba?
Ja és visszaolvasva itt, volt olyan, akinek kijelzőt is cseréltek 1 éven túl garanciában. Akkor az hogy van? Bocs, ha nagyon értetlennek tűnök, de szeretném tisztába tenni magamban a dolgot! -
rejtettlampa
tag
Nem írtam olyat, hogy nem értek valamit. Az összefoglaló azt írja a garanciáról, hogy 1 év van rá. Az Lg ügyfélszolgálatos is ennyit mondott nekem. Viszont itt többen is írtak 2 évet, sőt konkrét tapasztalatokat írtak, hogy 1 év letelte után is garanciában javították nekik a telefont. Én csak tisztába akartam tenni a dolgot, hogy akkor most melyik a helytálló? Vagy attól függ, hogy épp melyik ügyintéző kezébe kerül a készülék a javításkor? Szerintem ez nem csak nekem nem tisztázott dolog, hanem másokat is érdekelhet! Ebben nem tudom mi volt olyan dühítő, hogy rám szóltál ezért? Vagy ez már annyira nagyon értetlenkedésnek számít?
-
rejtettlampa
tag
Bocs, de nem emlékszem, hogy garanciális javításról már beszéltünk volna, illetve ezzel kapcsolatban én még nem szóltam hozzá! Két (!) napja a szoftver frissítésről beszéltünk, amit aztán meg beszéltünk és lezártuk a témát! Szerintem a garanciális javítás és a szoft.frissítés két külömböző dolog! Amúgy meg nem riogatok senkit szerintem, csak leírtam, amit egy Lg ügyfélszolgálatos csaj mondott! Nem egy légbőlkapott dolgot terjesztettem! Nem tudom miért kell ismét belém állni? El lehet valamit normálisan is mondani! De majd ezek után nem írok ide semmit, aztán kötözködhetsz mással!
-
rejtettlampa
tag
Igen, olvasgattam vissza. Viszont annyira amatőr vagyok ebben a hálózati témában, hogy nekem még így is ködös maradt kissé, hogy pontosan mely hálózatokat kell támogatnia az általam választott telefonnak, ha jól és stabilan működő LTE hálózatot szeretnék! Annyit kisakkoztam már, hogy talán a B20-as sáv, ami szükséges, viszont sok helyen nem így tüntetik fel, hanem valamiféle frekvenciákat adnak meg. Így nekem, mint abszolút laikusnak ezen a téren, nem tisztult le teljesen a dolog! Bocsánat, ha túl értetlen vagyok!
-
gjoco1
addikt
Igen,nagyon szeretnék egy V10-et,viszont amit kinéztem(ha esetleg Valaki esetleg ért hozzá és megtenné,hogy végig nézi a paramétereket,azt nagyon meg köszönném.Ugyanis amit a guglival lefodítottam ott egy kissé elbizonytalanodtam a Magyar nyelv és a SIM(Telekom) támogatottságáról./OFF]
(OFF)Lefelé lapozva Angolul írja ezeket a úgymond számomra kétes kérdéseket,hogy tud-e Magyarul és tudom-e az itthoni meglévő kártyám használni vele.(/OFF)
[link] -
tothak
tag
Állapotsáv első ikon azt jelzi, hogy éppen stream van valamilyen eszközre (ez lehet Chromecast, de lehet egy akármilyen Miracast képes eszköz) a harmadik pedig a YouTube alkalmazás ikonja, ami azt engedi feltételezni, hogy az is fut a háttérben (ha YouTube stream van folyamatban, akkor tud ilyet csinálni).
-
tothak
tag
Nekem speciel azt mondták, hogy felesleges cserélni, mert ugyanúgy elő fog jönni a hiba, és így nem is cserélték.
Ezzel ellentétben én magamnak otthon tettem be hővezető pasztát a SoC és a váz közé, ami kicsit segített rajta.
Most így és a nyitott Bootloader utáni kicsi tuninggal határozottan vállalható lett a telefon sebessége is és a hő is jobban szétoszlik. -
darthsmoke
Korrektor
A BB Priv nem Super AMOLED, nem olyan vibráló, mint a Samsung. Szépek a színei, teljesen korrekt és megmaradt a QHD felbontás. A V10-é nagyobb volt méretre, emiatt kicsit kényelmesebb volt.
De mint mondtam, a billentyűzet volt a lényeg. Tudom, hogy bizonyos szempontból visszaléptem, de nem bántam meg a cserét. Viszont a V10-re úgy fogok emlékezni, mint az egyik legegyedibb és legjobb telefonomra. -
stemplar07
őstag
Ebben az az érdekes , hogy a H961N amiben ugye nincs B20 LTE, gond nélkül visszakapcsol 4G hiánya esetén vidéken is.. az EUS H960A meg miért cirkuszol ? És a V20 is gond nélkül megy egy hónapja amióta megvettem ugyanazzal a t-komos kártyával , ami a V10- ben xarakodott ..
egyszerűen nem értem ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest