-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #6475 üzenetére
Már van 1-2 helyen V30, de még horror árban. Ha idő előtt bedöglene akkor viszont lehet, hogy egy M10 pro lesz az utódja.
-
válasz
zozzzzzzzzzz #6388 üzenetére
Mennyi idős volt a teló? -
válasz
saddybaddy #6351 üzenetére
bazeg
-
válasz
MaxxDamage #6311 üzenetére
Igazabol semmi bajom vele
nyilvan csak akkor cserelek ha jon egy jo vetel.
-
válasz
MaxxDamage #6309 üzenetére
Egyedul az akku miatt nem johet szoba a G6, amugy teljesitmenyben alig marad el a V30-tol. S8-nak csak a bena ujjlenyomat olvaso elhelyezese nem tetszik. Mindegy, meglatjuk mikor jon es mennyi lesz, de mar jo lenne valtani
-
válasz
MaxxDamage #6304 üzenetére
Ha sokaig szarakodnak akkor lehet beujitok egy s8+-ra. 180k korul elhozhato.
-
válasz
MaxxDamage #6301 üzenetére
Akciósan 200-ért odaadom bárkinek
-
Reggel 6-tól ment, otthon wifi majd melóban mobilnet 3gmail acc szinkronizálva, fb, viber stb, majd 5körül hazaértem és estig wifin lógtam így jött ki az 5ó 50% fényerőn. De ezt azóta megközelíteni sem tudtam. 3,5-4 körül már örülök. Állítólag brutáljó lett a V30 üzemideje.
Most nézek egy V10-V30 összehasonlító táblázatot így már jól látható, hogy sokmindenben fejlődött az utód, bár a 2nd displayt sajnálom mert egyrészt szeretem másrészt ettől (is) volt különleges a V10. -
válasz
zoleeno1 #6260 üzenetére
Én is próbálom húzni halasztani a vásárlást amíg csak lehet, mert ha most beszarik akkor ciki van mert a V30 még nincs itt és ha jön is akkor még drága lesz. Egyébként én is nagyon elégedett vagyok a V10-zel főleg mióta nugát van rajta, az akkuidő eszméletlen nagyot javult. Tegnap este 8kor raktam töltőre úgy, hogy azért nyomkodtam rendesen, 4h+ sot-tal. Tudom, hogy ez más telóknál alap, de itt nagyon nem volt az régebben.
-
válasz
rejtettlampa #6231 üzenetére
Mondjuk ha almáékat nézem ott azért lényegesen jobb a helyzet. Pl iphone5s ios7-tel jelent meg és a 11-est is futtathatod rajta.
-
válasz
MaxxDamage #6181 üzenetére
Én már venném a V30-at, bár 250k-t nem szánok rá, nem tudom mikor akarja az LG elkezdeni az árusítást, nehogy közben becsússzon egy S8+
-
-
válasz
rejtettlampa #6141 üzenetére
Nem annyira mindegy, a H961 nem tud LTE-t csak mókolással. EU-ban nem forgalmazott, így nincs is rá hivatalos hazai LG garancia
-
válasz
saddybaddy #6116 üzenetére
Ehh, mennyi ido utan?
-
Helyzetjelentés kijelző és akkucsere vmint nugát óta.
A SOT iszonyat durvát javult, sokat panaszkodtam a baromi gyenge üzemidő miatt, ha 2,5 óra összejött estig töltés nélkül akkor örültem mint majom a farkának. Most úgy áll a dolog, hogy 2óra sot-nál járok perpill és 68%-on. Mobilnet megy folyamatosan, viber, fb, gmail 3 fiókkal. Esténkét 28-35% körül szoktam töltőre tenni.
Úgy voltam vele ha nem javul a dolog akkor eladom a telefont és veszek egy S8-at. Így marad még egy darabig és talán jövő év elején vagy tavasszal jöhet egy V30 ha tényleg olyat fog tudni ami miatt megéri a csere. -
válasz
kovaszoskeny #5858 üzenetére
V10->V20 váltásnak sztem sincs értelme. Aug végén bejelentik a V30-at, tavasszal pedig meg lehet venni 130k körül.
-
válasz
saddybaddy #5803 üzenetére
Nekem is olyan mint újkorában. Most megnéztem este is és teljesen megszűnt a 2. kijelző fényszivárgása. Talán a kijelző fényereje is nagyobb lett 15-20%-kal.
-
válasz
MaxxDamage #5756 üzenetére
Ahh
jogos. Most már ok. Én vagyok béna vagy tényleg sehol nem kapni jó áron normális üvegfóliát
(smartshopban találtam 3500-ért ami röhej mert kb 1500 volt a nillkin)
A 2nd kijelző fényszivárgása is jelentősen csökkent/talán meg is szűnt. Örvendetes, hogy végre időzíthető a ki-be kapcsolása és nem kell mindig manuálisan állítgatni.
-
Este feltoltam en is a nugatot. Nalatok latszik az akkuhasznalat? Nekem azt irja az akku adatok nem elerhetok
-
Jelentem kijelző és akkucsere történt, kedden bevittem ma elhoztam. Amúgy nagyon segítőkészek voltak, a papírok miatt se nagyon szívóztak. Az a baj, hogy nem olvastam előbb a kommenteket mert most laktam be újra a készüléket (6.0)
-
válasz
MaxxDamage #5642 üzenetére
A BL tuti, hogy 2 évig cserés/ill javítandó, de a kijelző beégésben nem vagyok biztos. Kedden beviszem a Váci útra aztán rákérdezek.
-
válasz
saddybaddy #5637 üzenetére
Az úgy teljesen korrekt.
-
Akinek kijelzot csereltek mennyi ideig volt szervizben?
-
Remélem a V30-at nem qrják el. Ha a gsm arénás pletykák igazak lesznek akkor nagyon várós. Mondjuk akkuból igazán beletolhatnának egy 3600-4000-est, nem értem mi ez a nagy verseny a minél vékonyabb telefon címért.
Addig is jöhetne már a nugát
-
válasz
Giorgio7105 #5435 üzenetére
Nem tudom, hogy használod a telód, de én reggel 6kor kapcsoltam be, 98%-on állt, azóta folyamatosan mobilneten van és most tartok 60%-on
-
En meg megvarom a nugatot meglatjuk javul-e az akkuido, de ha nem akkor... :/ csak nem nagyon van mire valtani. V30 sehol, G6-tal felemas erzeseim vannak es teszt alapjan nem tul acelos ennek se az akkuja.
-
válasz
Giorgio7105 #5358 üzenetére
Nalam a 3oras sot sajnos mar jonak mondhato, s7e topikban nem ritkak a 6-8 orak, szoval vagy nagyon jo v10-et vagy nagyon rossz s7e-t fogtal ki
-
Tegnap felraktam a konyhapolcra, térültem fordultam aztán valahogy leesett a járólapra (cca 1,8m-ről) természetesen kijelzőre. Felvettem és letöröltem
Nillkin üvegfólia volt rajta és egy kb 1$-os szilikontok.
-
válasz
saddybaddy #5215 üzenetére
Annyival nem jobb sztem.
-
válasz
MaxxDamage #5154 üzenetére
Nálam most egy NIllkin 9H Hardness 2.5D H+ Tempered Glass Screen Protector van fent. Egy hátránya van, hogy nagyon tükröződik :/ de alig gyűjti az ujjlenyomatot és a vastagsága is pont megfelelő. Linket sajnos már nem tudok adni mert ahol vettem már nincs nála.
Bestbyte-ban láttam amúgy 1490-ért, egész jónak tűnik, márkára már nem emlékszem. -
válasz
Yondaime 四代目 #4920 üzenetére
Hivatalos LG info meg mindig nincs :/
-
válasz
Yondaime 四代目 #4828 üzenetére
Hol egett be?
-
válasz
Yondaime 四代目 #4823 üzenetére
Marciusrol pletykalnak, de konkret megerositett datumot meg nem talaltam.
-
válasz
Yondaime 四代目 #4821 üzenetére
-
Ez a nillkin üvegfólia elég jó minőségűnek tűnik az elődjéhez képest. Felrakása se tartott tovább 5 percnél, szerencsére szösz/porszem se került alá.
-
Első pillanattól kezdve fólia volt rajta, csak most egy másikat rakok rá.
Az a baj én sem tudom mire lehetne lecserélni ami hasonló fícsörökkel bír és nem kerül 2x ennyibe. Érdemes talán kivárnom a G6/S8-at ami nyilván horror áron lesz :/ De meglátjuk mit hoz a nugát ha egyszer valaha megkapjuk. -
-
válasz
Litván Zongora #4786 üzenetére
28/4 az nem túl acélos semmilyen formában
-
Akinek telekom 4G+ van, ~ mennyivel megy a net? Mondjuk ha netmero.hu-n vagy speedtest.neten nézitek. Az elméleti 150-hez képest kicsit karcsúnak érzem. (Budapest)
-
válasz
stemplar07 #4693 üzenetére
Most akkor V20=V34, annyi eltéréssel, hogy utóbbi csak Japánban elérhető?
Mondjuk én egyáltalán nem érzek nagy késztetést a V10 cseréjéreEgyedül az akkuidő ami szar, másba nem nagyon tudok belekötni.
-
A k anyjat mar a droidnak, 11kor lehuztam toltorol 100%-on, 6kor keltem, ranezek 92%. Este flight modba rakom, wifi off. Nem tudom melyik kotsog app szivja mar megint.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest