Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
joco1977
üzenetére
Jelentem: a töltőpadnak csak be kellett melegednie, (szó szerint*) mert hogy azóta nem dobta el a töltést, és ha időzítetten bekapcsolom, akkor a V10 azonnal felveszi a töltést.
Hangsúlyozom: semmit sem állítottam rajta, mégis megjavult. Érthetetlen.
Tehát a téma-összefoglalóban ajánlott, matrica + töltőpad kombót örömmel tudom ajánlani mindenkinek, aki olcsón keres hatékony megoldást a QI töltésre.

*A töltés végére tapasztaltam azt, hogy a készülék felmelegszik, talán picit jobban is, mint a vezetékes töltésnél, de ez semmilyen negatív kihatással nem volt eddig. Sőt. Adott esetben a hideg tenyeret jól feltudja melegíteni.

-
E2E4
aktív tag
válasz
joco1977
üzenetére
Nagyon precízen tettem fel a matricát, és ha a réz csatlakozónál lenne kontakt hibás, akkor nem menne át rajta áram, de egy felrak / levesz / újra felrak után rendben feltölti a telefont 100%-ra.
Sőt, a matrica réz lapkájánál már látszik is a V10 "réz tüskéjének" (csatlakozójának) a nyoma, pont középen.Szóval ez a hiba a legpiszkosabb fajta, amikor hol van, hol nincs.
Nem hinném, hogy a V10 (QI chipje?) lenne a ludas - ebben meg is erősítettél, amit köszönök - lehetséges, hogy a kínai csoda esetén áll fenn az "olcsó húsnak, híg a leve" mondás.

Még tesztelem egy ideig, aztán jelzek a forgalmazónak, hogy jöhet a csere darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Robotporszívók
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest