- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
#31631410 #4685 üzenetére
A magyar nyel hiánya szerintem azt jelenti ,hogy a V34 ( vagy V20S ) 5,2 kijelzővel unibody Ip,,x,, valamilyen vízálló, de azonos ( és másodlagos kijelzővel ) hardverrel lesz EU-ban forgalomban ( le is védte németeknél a V20S nevet az LG) . itt egy link, Japánban már kapható :
[link]
[link]
egyébként jól néz ki , nagyon ..A V20 ( 5,7") sajnos nem lesz EU-ban forgalmazva .. (XDA-n legalább is aki kérdezte az LG-től ezt válaszolták , nem is értem a Note7 fiaskó miatt miért nem ..)
az aksi egy 20-25%-al jobban bírja , mint a V10 , B20 LTE van benne , a hangjáról már írtam itt . -
stemplar07
őstag
válasz
#31631410 #4625 üzenetére
1,Sajnos a tmobil LTE egy rakat xar ... vidéken főleg, nem vált vissza normálisan pár készülék . (4g/3g/h+/e)
2,más készülékekkel is probléma , van nem csak a V10-el pl a Galaxy S7 esetén is előfordul ..
Kapcsold ki ha vidéken jársz az LTE-t igaz ,,csak ,, 3G-d lesz , de akkor legalább megszűnik a térerő gond ,amúgy a 3G is majd olyan gyors már mint a 4G (vidéken..)
(én letöltöttem egy gyors widgetet a pay-ról, és ha vidékre mentem LTE kikapcs, így használtam a V10-et amíg megvolt . ezt leszámítva kiváló készülék .. -
MaxxDamage
félisten
válasz
#31631410 #3545 üzenetére
Szia,
Regelsz eBay meg PayPal valós adatokat megadva) majd eBay linken (terméknél) nyomsz egy "buy it now" majd fizetsz PayPal fiókkal (mikor regelsz PayPal-nál , akkor hozzáadod ott Bankkártyád (és tudsz fizetni úgy) ennyi az egész röviden)
Ez inkább eBay téma, és ott szívesen segítenek. (összefoglaló elolvasása ajánlott kérdezés előtt)
L
-
E2E4
aktív tag
válasz
#31631410 #2994 üzenetére
"Nem is értem,h miért terjesztették itt,h meg lehet csinálni!
Még az itteni nagyokos is hirdette"Ha az "itteni nagyokos" a Topik Gazda, akkor - lévén én vagyok - "hivatalból" le kell reagálnom a válaszodat.
Olvass, mielőtt hőbörögnél! Idézek a téma-összefoglalóból:
H961N: hivatalosan nem támogatja a B20 (800 MHz) LTE frekvenciát (de "bütykölhető" bele, lsd. BUHERA fejezetben)
Tehát ez csak egy lehetőség!!Buhera fejezet:
Innentől „mély víz, csak úszóknak!”
Figyelem! Az alábbiakban olvashatóak nem feltétlenül az összefoglaló szerzőjétől származnak, valamint jelen írás szerzője nem feltétlenül tesztelte azokat, csupán a nyelvi fordítást végezte el! Ez esetben a linkre megnyíló lapok elején, a forrás feltüntetésre került.H961N/H962 Dual SIM készüléken az LTE frekvenciák (B20 is!) engedélyezése
[Forrás] (!!!)Angolról fordította: E2E4
Tehát, összegezve:
- NEM próbáltam ki ezt, mivel eszem ágában sem volt olyan telefont venni, ami gyárilag képtelen a B20 (800 Mhz) LTE frekvencia kezelésére, és nem volt a közelemben olyan, aki ideadja a telefonját a kísérletezésre, de ha lett volna sem biztos, hogy bevállalom ezt a "mókát".
- A legtöbb telefonnál itt véget is ér a történet. Megvetted, így jártál. Pont. A V10 esetében van egy sansz: a hardver adott, de a B20 felvarázslását az LG nem fogja publikálni, és ennek meg is van az oka. (Licenc!)
A lényeg, hogy az ilyen beavatkozás - ahogy le is írtam a téma-összefoglalóban - a felhasználó egyéni felelőssége, és az, hogy erre fény derült, csakis annak köszönhető, hogy az angol nyelvű xda fórumon valaki közzé tette.
- A megadott leírás csak lehetőség, semmi több!
- Jómagam csak a fordítást végeztem el! Elég nehéz angol szöveg volt, piszok nehéz volt lefordítani úgy, hogy nagyjából érthető legyen.
- A fordítást csakis azért tettem meg, hogy ezzel segítsem azt, akinek erre szüksége lenne. (A fórumban korábban már kérte egy felhasználó, hogy fordítsa már le valaki az angol szöveget, mert nem érti. Akkor még nem voltam Topik Gazda. Amikor az lettem, akkor a Téma-összefoglaló írásakor szívességből megtettem.)Az írásod következménye:
Megkérlek arra, hogy ezt a minősíthetetlen stílust a továbbiakban mellőzni szíveskedj! (Figyelmeztetés 1.)Köszönöm.
Topikgazda
-
válasz
#31631410 #2994 üzenetére
A forrás az valószínűleg a forum.xda-developers.com/lg-v10/general/lg-v10-dual-sim-h961n-official-thread lehetett, ott indult el ez az infó. Az, hogy meg lehet csinálni, és az hogy innen valaki meg is csinálta, két teljesen különböző dolog. Többször le lett írva, hogy csak az EU modellek támogatják biztosan a B20-at, ennek megfelelően itt erősen többségben vannak az egy sim-es modellek használói. Ha az ázsiai dual sim-et választottad, előre tudtad hogy nem lesz hivatalosan B20. Azt is tudtad, hisz jártál már errefelé, hogy épp az LG gar miatt, itt nem nagyon divat a root.
Részemről kissé arrogáns és kioktató hangulatúnak ítélem a hozzászólásod. Miért lenne kötelező egy embernek is segítenie neked innen a konkrét root-ban? Megkaptad a segítséget, kaptál infót, lehetséges, pont ennyi. Senki sem csinálta innen, de ha még csinálták is volna, akkor sem kötelesek segíteni, csak mert Te kéred. Ráadásul ezzel a pökhendi, kioktató hangnemmel még annak is elmegy a veled való társalgástól a kedve, aki még amúgy segítene.
( a következő ilyen hsz-nél letiltalak )
-
E2E4
aktív tag
válasz
#31631410 #2879 üzenetére
Akkor utoljára kifejtem és zárom is ezt a témát.
A kiindulás alapja:
#2848 Sanya felhasználó valótlanságot nélkülöző iróniája, melyet megtetézett az alábbi zárómondattal:
„8 óra sot, de nem érzi a tiszteletlen(E2E4) fórumtárs, hogy ez hazugság?”Erre válaszoltam azt, hogy egyrészt bizonyított a 8 óra SOT, tehát szó sincs hazugságról, másrészt a felhasználó olyan személyeskedő és sértő hangnemet engedett meg magának, amit nem vagyok hajlandó tolerálni.
Mégis mitől lennék tiszteletlen?
Azért, mert megosztottam egy valós tényen alapuló értéket?Miért is? Mert hitetlenkedve fogad egy lehetetlenség - egy lehetetlentől? Kicsit sok vagy néha - a hasznos topikmunkad ellenére!
Azért, mert:
- még csak utána sem nézett, hogy amit leírtam, az VALÓS!
- mert átment személyeskedőbe és sértegetőbe - ami szintén alaptalan, és előzmény nélküli. (Én nem szóltam be neki.)Kicsit sok vagyok?
Ez most komoly?1. Felkértek a téma-összefoglaló megírására, s az elején le is szögeztem, hogy csak ezért vállaltam el a topikgazda címet. (Utalva arra, hogy eszem ágában sem volt terelgetnek az esetleges elszabadult indulatokat, de mivel ez a "titulus" ezt is megköveteli, hát megtettem.)
2. Volt már itt egy troll. Végtelen türelemmel toleráltam a beszólásait, és megcáfoltam a szakmaiatlanságait. Még a topiklakók is megjegyezték, hogy túl türelmes voltam. Csak akkor kértem moderálást, amikor már tényleg elgurult nála a gyógyszer. (Végül végleg kitiltották a Mobilarenáról, mert máshol is rossz fát tett a tűzre.) A Topikgazdák zárt topikjában azt tanácsolták, a hogy a későbbiekben ne legyek ennyire türelmes, azonnal figyelmeztessek, ha kell. Mivel most egy olyan eset állt elő, ahol eznnek szükségét éreztem, így meg is tettem. (Azért nyilvánosan, hogy ezzel egy finom célzást tegyek másoknak is arra vonatkozóan, hogy nem kellene ezt a vad hajtást tovább vinni.)
3. Amikor sorozatosan, újra és újra feljönnek olyan kérdések, amik alaposan meg vannak válaszolva a téma-összefoglalóban, akkor is türelmesen válaszolok, és felhívom a figyelmet arra, hogy a válasz megtalálható a téma-összefoglalóban.
Tudtad, hogy a legtöbb topikban hogyan reagálják le a topikgazdák az ilyet?
Ennyit írnak:
Téma-összefoglaló!
Szerintem lassan én is átveszem ezt az egyszerűbb stílsut, és nem fogom megmagyarázni minden tettem.4. Felhatalmazásom van figyelmeztetni, és egyes esetekben moderálni is. Nem szeretek élni ezzel (ha visszaolvasol, nem nagyon találsz ilyet) de ha valakinek a beszólása kiveri a biztosítékot, akkor élnem kell ezzel.
5. Ha ezek után is úgy érzed, hogy "kicsit sok vagyok néha", akkor javaslok valamit. Menj el topikgazdának. Tegyél le te is legalább egy ilyen téma-összefoglalót az asztalra: (1 hétig írtam!) és a mai napig frissítem.
Majd bemegyek oda abba a topikba, és hasonló szinten fogok írogatni. Meglátjuk, hogy fogod érezni magad.Nem tartozom elszámolással a felhasználóknak a döntéseimet illetően. Máshol nem hinném, hogy így szépen elmagyarázzák még ezt is. Szerintem én is utoljára tettem.
Természetesen ezután is megteszek mindent, hogy a téma-összefoglaló továbbra is példa értékűen teljes legyen, és a kapott topikgazdai tevékenységem egyetlen szándéka az, hogy valós, egzakt alapokon nyugvó, személyeskedésektől és beszólásoktól mentes, kulturált kommunikáció folyhasson. Ezért meg is teszek mindent, és természetesen vállalom is topikgazdai döntéseimért a felelősséget, a moderátor, a (vezető) TOPIKGAZDA, és a MobilArena azon munkatársai felé, akik ezt számonkérhetik rajtam.
Utóirat: Remélhetően a téma-összefoglalóban a SOT kérdés alaposabb kifejtése pontot tehet ezen "kommunikációs vadhajtás" végre.(Az adatok megmaradtak, de még jobban nyomatékosítottam azok gyakorlati hátterét és jelentését.)
-
gretzky77
veterán
válasz
#31631410 #2879 üzenetére
Sajnos igazat kell adnom! V10-et használok de egy átlagos vagy erősebb felhasználó kizárt ,hogy kihozza a 8 óra SOT-ot! A reális átlag sztem a 4-4,5 óra lehet! El nem tudom képzelni hogy lett 8 óra mi ment ennyit a kijelzőn? Én nem kapcsolgatok se gps-t,se netet ki be megy mindig minden,azért van hogy használjam de így a 8 óra kizárt! Engem ez nem zavar elfogadtam,ennyi! Én nagyon sokat használom így általában napközben is töltöm de ez mindegyik telefonomnál így volt!
Elismerem sok munka volt a témaösszefoglalóval és köszönet érte de ez embereket rossz irányba,befolyásolhat ha a 8 órát várja majd el!
Peace -
sixpak
nagyúr
válasz
#31631410 #1581 üzenetére
Akkor passz...nekem egyből felismerte.
Próbáld meg ez alapján... -
sixpak
nagyúr
válasz
#31631410 #1160 üzenetére
Lehet...de amikor megrendeltem, akkor mondtam a gyerekeknek, hogy rendeltem egy ilyen kütyüt, azóta meg nyaggatnak, hogy hol van már...
Amúgy soha nem jártam még így, pedig heti szinten rendelek mindenféle dolgokat a neten....de nem az Emag sara ez, valami külső partnerük forgalmazza a cuccot (nem írom le a nevüket, pedig lehet le kéne) az Emag csak közvetítő.
-
k5.20
senior tag
válasz
#31631410 #1129 üzenetére
ITT találsz.Nem rendeltem, csak találtam.
-
hito
nagyúr
válasz
#31631410 #1129 üzenetére
Hát ezzel kapcsolatban nem tudok jó hírrel szolgálni, mert nem vettem, hanem a másik dual simes (fekete, arany kerettel és bőr hátlappal) V10-emről szedtem le. Kollegámnak adtam el azt a V10-et. Neki jobban tetszett a barázdált hátlap, nekem meg a fekete bőr és az én V10-emnek jobban is áll ez a fekete bőr, sokkal komolyabb, elegánsabb vele.
E-bayen biztos kapható, bár azt olvastam, hogy ritka az eredeti ott, sok az utángyártott. Lehet, hogy abból is van jó minőségű, ami megközelíti a gyárit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest