-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
attis1990
csendes tag
válasz
ronaldo #5208 üzenetére
Sajnos nekem sincs lövésem se, mi lehet a baj. Ráadásul ahogy olvasgattam sokan a cserélt kijelzőre is panaszkodnak, szóval elég lutri a dolog, illetve ips lévén elég meglepő ez a hiba. Nekem ráadásul nagyon változó, hogy mikor mi meg mennyi idő alatt "ég be". Van hogy kapok egy értesítést kb azonnal kihúzom az értesítéssávból és már szinte "azonnal" beégett ami elég megdöbbentő. Aztán 5-10 perc inaktivitás után el is tűnik.
-
E2E4
aktív tag
válasz
ronaldo #2581 üzenetére
Ilyen hibát én nem tapasztaltam, de sajnos valami ezen QI töltő + V10 kombóban sem OK.
1. Ismét csinálta azt, hogy 10 perc után eldobta a töltést, majd ugyanoda (a "jó helyre") visszatéve, szépen feltöltötte 100%-ra. Vagyon miért?...
2. Időzített kapcsolóval kapcsolom be/ki estére a töltő padot, 8 óra hosszára. (Hogy ne legyen 24/24-ben áram alatt)
A probléma:
Ha ráteszem a telefont a töltőpadra azelőtt, hogy a töltőpad áram alatt lenne, nem indul meg a töltés. Csak akkor indul meg a töltés, ha a telefont leveszem majd újra visszateszem a töltőpadra.
Erre nincs semmilyen szakmai magyarázatom, mivel egyéb más mágneses elven töltő eszköznél (pl. elektromos fogkefe) ez a probléma nem áll.Akinek van QI töltője, kérem, tesztelje le ezt nekem, és írja meg, hogy tapasztalja -e ugyanezen hibajelenséget.
Köszönöm. -
joco1977
tag
válasz
ronaldo #2340 üzenetére
Én az Ebay-en vettem ezt:
Wireless Sticker Charging Receiver Qi with NFC IC chip Sticker for LG V10
Szerintem ugyan olyan. Nálam tökéletesen működik.
-
válasz
ronaldo #2311 üzenetére
Én már merengtem eme hasábokon ezen korábban, és azzal teljesen egyetértek, hogy az éjjeli passzivitás után reggel kér egy számkódot. (Amúgy, ha jól tévedek, 4 óra inaktivitás kell ennek kiprovokálásához).
Nálam viszont egyértelműen növelte a számkódkérések számát a két koppal lezárt képernyő. Mióta erről leszoktam, és a főgombbal zárom a képernyőt, már tényleg csak napi egyszer kéri a kódot. Az meg szvsz belefér a biztonsági megfontolásokba. -
Taci
addikt
válasz
ronaldo #2311 üzenetére
Ez szerintem biztonsági funkció, mert rá vagy kényszerítve, hogy a beállított biztonsági azonosítót (PIN, jelkód) használd, így nem felejted el (az ujjlenyomat-használat kényelme mellett).
Mindenesetre nekem is így működik, és én látok benne logikát. Plusz, nekem akkor is kéri, ha sokáig nem nyúlok hozzá. -
joco1977
tag
válasz
ronaldo #1465 üzenetére
Én egy szóval tudnám jellemezni az LG v10-et:
KIFORROTT
Egy olyan készülék, ami igyekszik kielégíteni minden igényt:
- óriási memória
- bővíthető tárhely
- cserélhető akksi
- nagy és kiváló kijelző
- prémium anyagminőség
- egyedülálló audió lehetőség
- infraport
- stabil szoftverSzóval az LG próbált egy felturbózott G4-et összepakolni, annak minden hibáját kijavítani. És ez sikerült is, egy kis plusszal megtoldva!
-
Taci
addikt
válasz
ronaldo #1447 üzenetére
Kb. milliméterre megegyeznek, de a számok szerint a V10 kb. fél mm-rel szélesebb. Nekem mégis sokkal kézreállóbnak tűnt a V10, sokkal biztosabban fogtam.
-
manoarc
senior tag
válasz
ronaldo #1451 üzenetére
Nekem 32-es EU modell van és igen van már 6.0 mindkettőre én is így tudom.
Nekem 6.0 óta se jobb se rosszabb nem lett az akkuidő , 4g-t sztem érdemes kikapcsolni mert ha folyton ugrál 3g és 4g között az eléggé le tudja szívni.Ha nem sokat nyomkodom 2 nap simán megvan , ha rákattanok akkor nyilván csak 1.Fényerőt érdemes 50% körül tartani az is rengeteget tud dobni rajta.
A battery drain-t nem tapasztaltam,remélem nem is fogom.Egyébként note 4-ről jöttem részben a battery drain miatt,szóval ez nem nexus meg lg sajátosság mostanában hanem szimplán csak az android maga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest