- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbea
csendes tag
sziasztok, feltettem simán OTA-n, fr nem volt.
Nekem valóban sokkal jobban bírta tegnap, még reggel is 45 %-on volt, és visszaállítottam az LTE-t és eddig nem visít , hogy csak vészhívás-
Szóval eddig pozitív nagyon. -
Kisbea
csendes tag
sziasztok, az én V10-em általában jól működik.
Ha nem akkor nagyon bír cifrázni, de nálam minden számítástechnikai termék bolondosan viselkedik, így azt gondolom, nem a V10 jellemzője.
Pl nem csatlakozik az otthoni WI-FI-re.
Beírom a jelszót nem fogadja el.
Újraindítom, máris jó, megy az automatikus csatlakozás, jelszó kérése nélkül.
Vagy beszélgetés közben szól a spotify ezerrel a beszéd alatt.
Újraindítom, máris jó.Vagy beszélgetés közben hangosan becsörög egy új bejövő hívás, holott be van kapcsolva a hívás várakoztatás.
Ami viszont állandósult, és zavaró nagyon, hogy olyan rohadt hangos lett a a telefon, hogy 10 méteres körzetben hallani amit mondanak nekem, pedig tökre minimumra van állítva a hangerő.
lehet ezt valahol még extra csökkenteni? -
Kisbea
csendes tag
a szétszedett telefont zsebretettem, melengettem, félve összeraktam és most jó.
Hála az égnek, mert szeretem és nem is tudom, mire tudnám lecserélni. -
Kisbea
csendes tag
segítség, kicsit elázott a telefonom mikor ronggyá áztam.
Azóta ha hívtak hiába vettem fel, néma volt, aztán láttam fent a felső csíkon egy ilyen kábel szerű ikont.
Először újraindítottam, minden szépen látszott, csak néma maradt, és ott volt az a fura eddig sosem látott ikon fent.
Levettem az aksit, aztán kitöröltem azt a pici pár cseppet, visszatettem, és azt írja ki FIRMWARE UPDATE
do not unplug the USB connection until the process is completeEZ MI A SZÖSZ, MIT TEGYEK?
Hiába garis, erre nem él gyanítom
HELP -
Kisbea
csendes tag
Sziasztok van egy HK onix 3 bt-s hangszóróm. Vezeték nélküli módban nem fog működni a DAC? Mert mindig azt írja ki, hogy csatlakoztassak egy hangszórót.
-
Kisbea
csendes tag
Hát frissítettem én is.
Olyan balga az ember, megy a nyáj után
Magamat sem értem, minden jó volt, de miért ne lehetne jobb alapon szombat este rátoltam.
Eddig jó. -
Kisbea
csendes tag
háát én akkor is várok vele.
Míg mindenki azt nem mondja, bug nélkül megy. -
Kisbea
csendes tag
Én is látom az új frissítést, de tuti nem teszem fel.
Az októberi rémálom után végre gond nélkül működik, nem kockáztatok. -
Kisbea
csendes tag
válasz
Faresz29 #4766 üzenetére
szia, nekem októberig hibátlanul működött az LTE utána elkezdte eldobálni.
Már sokszor csak vészhívást engedélyezett.
Cseréltem SIM kártyát.
Nem javult.
Felhívtam a szervizt.
Na ott mondta a pasi, tegyem át 3 g-re.
Úgy hibátlan.
Pár napja írtam, hogy a nyaralás alatt Sri Lankán egy helyi kártyával mindenhol hibátlanul működött.Na tegnap hazaértem....
Azonnal visszatért a hiba.
Szóval ez tuti nem telefon hiba. -
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #4752 üzenetére
köszönöm, szuper egy hely.
és ja, tutira akartam menni, hogy a telefon ok -
Kisbea
csendes tag
sziasztok!
Két hete már, hogy itt Sri Lankán egy helyi kártyával tökéletesen működik a telefon, LTE probléma itt ismeretlen.
Egész nap be van kapcsolva a mobilnet, hotspotként is ez megy.
Estig bírja az aksi, folyamatos net és fényképezés mellett.
Csak arra kell figyelnem, hogy a messenger le legyen állítva
Szóval ez az LTE gond nem a telefon hibája. -
Kisbea
csendes tag
válasz
MaxxDamage #4594 üzenetére
akkor ok, mivel nálam is tiltva van az automata frissítés, és igazából, mivel minden jól fut, nem élek vele.
Az Xperia Z-m közel 2,5 évig volt nálam, és appokat nem igen frissítgettem, és semmit sem lassult.
Csak gondoltam, esetleg valamiért ez nem jó ötlet, nem haladni a folyamatos fejlődéssel -
Kisbea
csendes tag
Érdekes ez a face és messenger gond, én vagyok itt az egyetlen, akinek gondjai szoktak lenni a V10-zel, ,
erre most én vagyok egyedül, akit ez nem érint.
Aktívan használom a messengert, tegnap reggel 6ra mentem dolgozni, ma is, egy csomót telefonáltam, WI-FI mindig bekapcsolva, kocsiban BT a spotifyhoz, és erre csak ma délután 6-kor 25 %-on tettem töltőre.
Tény nálam a mobilnet alig megy, szinte sosem használom.Az is igaz, nálam valami sosem frissített változat fut.
Tényleg, az gáz, hogy én nem igen engedem frissíteni a dolgokat? -
Kisbea
csendes tag
Kérdésem a következő;
Kérlek segítsetek3 hétig nem leszek PC közelben-
Dolgoznom viszont kell.
Laptopot nem akarom cipelni.
Rendeltem egy Logitech 480-as külső billentyűzetet.
Ám az egér is kéne.
Van OTG a telefonon?
Vagy BT-n keresztül tud egy időben 2 külső eszközt kezelni?
Előre is köszönöm -
Kisbea
csendes tag
válasz
Litván Zongora #4543 üzenetére
Na ez fura, én pont ma szaladtam a napnak neki 50 %-on, és simán elvoltam délutánig, akkor az autóban toltam rá 15 percig, és mikor a hidegben a partot fotózgattam, akkor jelezte, hogy 15%.
-
Kisbea
csendes tag
3 fura dolog lépett fel nálam
(kezdem azt hinni, hogy én egy kis ördöggel telepített V10-et kaptam, vagy legalábbis szeptemberben beleköltözött, mert addig semmi gondom nem volt1, Néha melegszik, mint az állat, ami így -14 fokban kellemes, de semmiképpen sem normális.
Ja és úgy, hogy hever mellettem.Újraindítom, elmúlik.
2,Másik az indokolatlan lemerülés, már 2 x is volt és nem a kinti hidegben.
Pl. Este olvasgatok (nem a telefonon) rápislantok, 60 %-on van, ok nem kell töltőre tenni.
Eltelik kb egy óra, csippant, hogy 15 %-on van. Hm hát a háttérben semmi sem fut, ok, felteszem töltőre, utána jó.
Pár nap múlva este látom, 30 %, rátöltök, 95%-on leveszem, alvás (otthon BT kikapcsol, wifi alvó módban)
Hajnalban csipog, 15 %-on van. Felteszem megint, utána ok.3. ugye párszor ősz óta kikapcsolt, kb havonta 1x, most meg nem tudtam feloldani a képernyőzárat (én a 2 koppintást használom, az ujjlenyomatot nem), aksi le vissza, ok.
Ezek ilyen bosszantó kis c...k, összességében tényleg jó telefon.
Fél év alatt nem lassult semmit, sőt, mióta az itt ajánlott böngészőt használom, gyors mint a veszedelem.
Strapabíró:
Tegnap éppen fejmagasságból ejtettem márványkőre, pofával, semmi baja.
Valamelyikőtök hüledezett az üvegfóliámon, tényleg július óta van fent, nem mondom, fényben látszanak a sérülések, karcok, de bírja.
Én telefont csak akkor szoktam cseréni, ha behalt,most lehet, kivárom, míg lesz magyar nyelvű V20-as, elfogadható áron, és ezt még garisan elpasszolom-mert tényleg (leszámítva a bonusz kisördögöt) szeretem.
A V20 vízálló amúgy?
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #4495 üzenetére
Uh, de szép
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #4221 üzenetére
Tudod, mire nincs válaszom? Hogy mi változott október végén. Mert júliusban vettem a telefont, hibátlanul váltott, majd derült égből jött ez a vészhívás dolog. Ezt okozhatta a frissítés, de akkor az s7 mért produkálja ugyanezt a vészhívás dolgot? Tény, az lte kikapcsolásával ez megoldódott. Az is tény, hogy s7 is csak így működik. Tehát valami hálózat dolog változott meg, hiszen v20a- val sem jobb sokkal, csak azzal átvált. És azért Badacsony Keszthely környéke annyira nem vidék. Csak ne fényeznék magukat, hogy 4G országos lefedettség. Na majd januárban kiváncsi leszek, helyi kártyával mit produkál Sri Lankán.
-
Kisbea
csendes tag
Halihó, mióta ki akartam vágni, megjavult.
Nem fagy, nem carakodik - a Spotifyra máshol is panaszkodtak a legutolsó frissítése óta- de nekem aztán azóta -mióta tényleg azt mondtam nem kell utálom- megy hibátlanul.
LTE nincs hát nincs.
Szóval most béke van .
Így maradt a V10.
De a következő frissítésnél várok sokkal többet, csak aztán teszem fel. -
Kisbea
csendes tag
Hahó, újabb carakodás. Ha a másodlagos kijelzőn gyorshívást kezdeményezek, nem engedi, csak megjelenik a képernyő alsó felében egy homályos fehérség. Ha megnyitom a kijelzőt, akkor ok. Tele a tatyóm.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #4006 üzenetére
szia, mint írtam, tegnap rákérdeztem a családban, a s7 úgyanúgy kínlódik, és ki kellett kapcsolni az LTEt, thome, tehát ez nem készülék függő. Csak azt nem értem, miért most pár hete jelentkezett nálam a gond. Mert azt mondjuk nem kérdeztem, nála mikor jelentkezett.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #4002 üzenetére
Jogos, totál igazatok van, csak anno a lolipoppal megúsztam, hát bepróbálkoztam, és bebuktam. Amúgy jó darabig nem is volt gond, csak tegnap ez a piros szín eltűnés. Mert ugye az LTE gond ettől független, a spotifyt továbbra is furin kezeli, ha kezeli az autóban, lefagyni meg csak 2x fagyott július óta, az még kiderül. Na a lényeg, hogy nem vágom ki az ablakon, egyelőre
Mindenkinek szép hétvégét!
-
Kisbea
csendes tag
Szia, bevallom én a 6.0 frissítést is fr nélkül csináltam, lehet ez ütött vissza. Most minden ok, hasít WIFIn ezerrel, a mobilnet ugyis car itt. Másnak másmilyen telefonon (pl Samsung 7, ) szintén le van kapcsolva, most kérdeztem meg, tehát ez szolgáltatói hiba. Haleluja a telefon ezek szerint ok.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3997 üzenetére
köszi
. És a 6.0 már mióta hibátlanul futott rajta, minden furiság a v20c óta van. De ha most végre ok lesz, ez a 2 óra mókolás megérte.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3995 üzenetére
Hát, örülök, hogy csak én szívok. És igazad van, valóban nem úsztam meg. Potom 2 órája rakom újra a telefont, most kész. Piros szín visszaállt. Ugye lefagyásról ennyi idő után nem tudok nyilatkozni, majd 2 hónap múlva. LTE továbbra is off, és már így is megjelent a vészhívás felirat, de most megint ok. Spotify nem tudom, mert nem ültem azóta autóban. Szóval kérlek, drukk, hogy most már jó legyen, nem akarok másik telefont venni
-
Kisbea
csendes tag
annyira szeretem ezt a v10et hogy mindjárt kivágom az ablakon, de tényleg. Most eltűnt a piros a színek közül. Tök pocsék minden kép, nincs élesség. Küldöm a francba a szervízbe ezt a fost.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3985 üzenetére
Speedtest, le 0,14,fel 0,22. Durva.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3982 üzenetére
hali mz/x jelentkezik /nem vicc, ez a cégnevünk/. No ma cseteltem az lg-vel. Szerinte 1 lefagyás még belefér -2 volt-, spotifyra nincs tippje, szerinte lehetett ott is valami frissítés. Mondta vigyem be a Váci útra, megnézik, bírja e a 4g-t. Na tuti most erre nincs időm, lehetőségem, így reggel visszaállítottam az lte-t, még ma nem jelentkezett a hiba. Ha nem is valami acélosan de van térerő. A spotify most éppen ok, le sem fagyott, szóval egyelőre hagyom. Amikor kérdeztem, gáz-e ha csak 3 g, mondta, hogy az is visz 20 mbitet. Amúgy is car erre a mobilnet, így nem izgat, de kiváncsi vagyok, jelentkezik e megint a hiba.szóval kivárás van.
-
Kisbea
csendes tag
v20c október 7én frissítve. Most néztem meg
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3975 üzenetére
júliusban vettem, kb2 hete volt valami frissítés, azóta carakodik
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3967 üzenetére
hogy cifrázzam, még 1 dolog aggaszt, és ez tuti nem szolgáltatói hiba. Előfizetéssel használom a spotify-t, kocsiban csak arról megy a zene. Egy darabig hibátlanul megy, aztán 1xcsak nem tudok kormányról zeneszámot váltani, majd mikor leállítom az autót, a telefonon szól tovább. Ja és ha bejövő, kimenő hívás van, nem hallgat el, hanem a kihangosítón hallom, hogy beszélnek, és alatta megy a zene. Újraindítás, és ismét minden király. De esküszöm, az összes hiba az új frissítés óta van. Előtte ok volt az LTE, jól kezelte a spotify-t, ok 1x lefagyott. Basszus soha többé nem frissítek ilyen hamar. De most is kivártam, miket írtok róla. Na mindegy, válaszolt az lg facen, megadták az elérhetőséget, holnap rákérdezek. Majd elmesélem, mit mondtak.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3950 üzenetére
Hát, végülis ha 2 havonta 1x lefagy, kibírom. Bár normálisnak azért ezt nem nevezném. Az lte kikapcsolásával pedig megoldódott egyelőre a gondom. Majd ha Bpen leszek, visszaállítom, és ha ott is vacakol, akkor bizony a telefonnal van gond. Pláne, hogy 4 hónapig nem zavarta a hitvány térerő. Kissé csalódott vagyok, mert eddig szerencsém volt, 1 x htc 2 x sony, és soha semmi rendellenesség.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
MaxxDamage #3947 üzenetére
megtettem, köszi, várom a választ
-
Kisbea
csendes tag
Úgy látszik, nem szeret a V10 engem.
Szép csendben gondolt egyet és kikapcsolt.
Valamikor délután.
Megint aksi le, bekapcs, azóta jó.
Egyszer már volt ilyen, 4 hónap alatt ez már a 2. eset.Más is tapasztalt ilyet?
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3930 üzenetére
igen 960A. Pasi kérdezte, honnan hívom. Mifelénk harmatos fos a vétel. Vezetékes net nincs, mert min. 5 megát kellett volna bírnia, na a thome nem tudta garantálni. Aztán znet lőtte át a jelet a túlpartról, de ha párás volt a levegő, ami ugye a Balatonnál gyakori, akkor nem volt net.2 éve van egy új cég, azóta van végre normális net nálunk is. De telefonnal a mobilnet vicc. Mindenki csodálkozik, háát, itt a Balaton felvidék nagy részén ilyen. sebaj, vgre tudok telefonlni.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3926 üzenetére
szia, a sim kártya csere nem segített. Mielőtt gyári visszaállítást csináltam volna,felhívtam a szervízt. Egy nagyon kedves, szőke nőkön edzett pasas javasolta, hogy a beállításokban a mobilhálozatoknál állítsam át, olyanra amiben nincs LTE. Ez volt pénteken 4kor, azóta ok.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3917 üzenetére
köszi, ezeket fogom csinálni. Remélem megúszom a szervízt.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3914 üzenetére
ja és még annyi hogy egy háztartásban több telefon ugyanazon flotta tagja de csak az én lgv10em vacakol.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3914 üzenetére
Szia de tmobil. De most full térerőt mutat mégis csak vészhívást enged. Kb 2 hete volt, hogy reggel jó 2 órát nem lehetett telefonálni, net meg ment. Én Bpen voltam, de sem a Balatonnál se ott. De ez telefon dolog lesz. Most nem tudom, csináljak gyári visszaállítást, vagy küldjem rögtön szervízbe. Utálom, ez már a 3. Izé vele.
-
Kisbea
csendes tag
Sziasztok.
Az október elején jött frissítés után -lehet nincs összefüggés- szinte napi szinten szórakozik a telefon, hogy csak vészhívás.Volt , hogy elég volt egy képernyő lezárás, volt hogy újra kellett indítani.
Olyankor zéró térerőt mutat.
aztán ha végre sikerül, akkor full térerő.Van, hogy 2 napig nincs gond vele.
Nagyon nem szeretnék gyári visszaállítást, de mi a bánat ez?
Antenna hiba?Hívni tudnak.
köszönöm
-
Kisbea
csendes tag
Sziasztok. Most egy órája behalt a telefon. Előtte 30 perccel még hívtak, ezután mikor én akartam tök sötét volt.
Nem reagált a töltésre sem. Na itthon lekínlódtam a nillkin tokot, aksi ki -be, elindult, azóta semmi gond. 70 %-on van. Meg ami fura hogy rejtélyes hajszálrepedések vannak az üveg fólián, miközben tuti nem esett le. Attól is sérül ha a táskámban hozzáér a kulcs? Ötlete valakinek? -
Kisbea
csendes tag
-
Kisbea
csendes tag
Segítséget kérek.
Egy órája kb valamit meg akartam nyitni a kezdő képernyőn-
a telefon ugye villámgyors, és felugrott ez : új címke begyűjtése igen nem illetve hogy ne jelenjen meg újra
ezt bejelöltem, de csak , mindig mikor felnyitottam a képernyőt, kijött.
Megint, nem, és bejelöl ne jelenjen meg újra, de csak azért is.
Aztán igenre, azóta nem kérdez, csak azt írja ki, új címke begyűjtve és valami fél képernyő méretű ákombákom.
Kikapcs bekapcs, de nem változik a helyzet. Minden működik, csak ha megnyitom, ez mindig felugrik. Ha kitartóan ellépek onnan akkor elmarad, aztán lezár, és utána megint
Mi a fene ez??? Tudja valaki?
Előre is köszi. -
Kisbea
csendes tag
sziasztok.
Én is pár napja kaptam értesítést a frissítésről, így aztán egyben akkor a Lolipopot is lecseréltem a 6.0-ra.
(mikor 6 hete kb megjött a telefonom , nem foglalkoztam vele)
És nem csináltam gyári adat visszaállítást.
(A z-mel is így csináltam anno, és ok volt)
Akkor csak szerencsém van?
Mert azóta is tökéletesen működik, nincs bug, nem akad, szóval teljesen jó.
Igaz én változást sem észleltem (bármi javulást pl aku időben), de én napközben egész nap gép előtt ülök, így a telefon csak telefon, minden egyéb le van róla kapcsolva, csak du.tól megy a WI-FI, bluetooth.
Ja és éjjel is csak telefon.
Így nekem tökre elég, amit bír, 2 naponta töltöm.Egy apró gondom van.
Ha a telefont beszélgetés közben nem tartom közvetlenül a számnál (ugye nehéz és hajlamos vagyok kicsit eltartani, de a Z-met is így használtam), szóval akkor panaszkodnak, hogy nem hallanak jól.
És ez max 2-3 centi, de ez kicsit zavaró. Valaki tapasztalt hasonlót?Mint fényképező, imádom, azóta nem is használtam a gépemet. Még ismerkedek vele, de valóban nagyon szép képeket csinál.
Szép 7végét mindenkinek -
Kisbea
csendes tag
válasz
MaxxDamage #2367 üzenetére
sziasztok,tegnap megjött a nyuszi
telefonja
Valóban HATALMAS és nagyon nagyon szépséges.
Fehér, a Nillkin tok pedig szinte megegyezik az oldalcsík színével.
Mert én azért tettem rá tokot (tudom,topicgazda, mi erről a véleményed de na)
meg amit ajánlottatok,olyan üvegfóliát is.
Én nem frissítettem, áprilisi kiadás, a német piacra szánt darab.
Eredeti garijegy nincs hozzá, hanem ÁFA-s számla az IMEI számmal meg bolti gari papír .
Belaktam, amennyire én beszoktam.
Rendkívül mutatós egy darab, és a tok tökéletesen passzol rá,nem zavaró
most 55 %-on van, megy a WIFI, mobilnet, egy csomót telefonáltam, bár meló mellett nezetni nem igen van időm.Mivel otthon nem megy a bluetooth-, a mobilnet, wi-fit alvóhelyzetben letiltom, így szerintem egy napnál
nekem többet bír.
HIFI-t én nem próbáltam, az nem játszik nekem,-bocsi topicgazda- zenét fülhallgatóval sosem hallgatok.
Valóban nagyon gyors, pikk pakk vált, és a fényképezője , naaaaa az tényleg remek, de még kell idő,mire kiismerem,mire is képes.
Nálam ez volt a fő szempont. Meg hogy olyan nagyon széééééép!
Szééép
szééép...... -
Kisbea
csendes tag
sziasztok, megrendeltem 4 napja,még várnom kell a fehérre.
majd mesélek, ha megjött.
szép hétvégét mindenkinek -
Kisbea
csendes tag
Nillkin 9H/9H+/9H+ Pro 2.5D Anti-Explosion Tempered Glass Film Protector For LG
Frosted Shield Hard Back Case For LG V10 Screen Protector Color Gold
megrendeltem őket ebayről, a telefont meg majd , ha ezek megjöttek.
köszi a tanácsokat, azért fekete tok helyett inkább arany színűt rendeltem
addig is olvasgatlak titeket, és ha majd megjött a telefon és elakadok, lehet kérdezek, amennyiben a kereső alapján nem leltem válaszra. -
Kisbea
csendes tag
-
Kisbea
csendes tag
Itt a nyúl a bokorból
Na, rossz napom van, kell valami öröm, így megrendelem fehérben a mobilkereskedéstől.
Fóliát honnan és milyet vegyek szerintetek?
Nézegetem a Nillkin tokot is (tegnap láttam egy töréstesztet, háát, elsőre megsérült a kamera, mert kicsit kiáll)
csak félek, abban már brutál nagy lesz.
Ha igen, akkor feketét, hogy frakkos legyenSzőke kérdés;
ha nem frissítem az fog engem zavarni?
-
Kisbea
csendes tag
válasz
Litván Zongora #1770 üzenetére
szia, a Z-n van egy tok, mert elég sokszor elrepült már.
Első nap rögtön 4 lépcsőn át bement egyedül a házba, és kicsit a fém sarka megsínylette.
A v10-re azt írták a tesztek, hogy bírja, a videók is meggyőztek, így a tokot hanyagolni szeretném.
Dobta már valaki rendesen le? -
Kisbea
csendes tag
Sziasztok.
Nő vagyok.
Nem maszkulin, nagyon nem.
Már egy hónapja kinéztem magamnak a V10-et.
Fehérben, vagy bézsben szeretném, bár , ahogy látom, itthon bézs nincs.
3. éve egy Sony xperia Z-m van, fehér, szeretem a méretét.
Baja nincs, de ebbe a telefonba beleszerettem, így eldöntöttem, lecserélem.
(veletek ellentétben én csak akkor cserélek, ha elromlik a telefonom).
Főleg a fényképező képességeiről írtak győztek meg.
Sajnos kipróbálni, kézbe venni esélyem sincs errefelé a V10-et.
A kezem normál, női, fogtam G4-et kézbe, a Z sem kicsi de ez annál kb 1 centivel hosszabb és egy paraszthajszállal szélesebb.
De amint olvastam , hamar megszokható.
Akinek fehér van, kérem írja meg, nem színeződik, koszosodik nagyon?
Ugyanis nem szeretném tokkal elcsúfítani, csak üvegfóliát teszek majd előre.
A z vízálló, így ha kissé retkesedett , lemostam, ez viszont nem vízálló.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest