- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
+1 (én is)
Régebbi messengerre tértem vissza még korábban (.apk -s) és azért tettem mindezt, mert 1x csak fele nagy hangulatjelem nem volt látható kirakás után (csak nálam - másik fél látta) és a korábbi verzióval ez a probléma megoldva. Ezzel semmi gond nincs, update letiltva! (van még más program is aminek a frissítését letiltottan)
Ha egyszer jó egy program verzió és jelenik meg újabb verzió vagy frissítés, akkor miért rontsam el egy felesleges frissítéssel?L
-
stemplar07
őstag
Valami google szarság van, ..mert a V20 is úgy debütált , hogy pénteken megvettem, szombaton feltöltöttem, szombatról éjszaka 80%-ról csak úgy magában éjjel 0-ra merült
na mondom vágom ki az ablakon .. azóta éjjel feltölt és pl. ma reggel 6.30 óta megy , mailok 4g , zene hallgatás stb , 40%-on van ..
Az s7 fórumon is írtak a napokban indokolatlan merülésekről , a google app állandóan pörög, és gps-t is használ .. a faxbook nagy zabáló még , katasztrófa ..Állítólag a LG V34 (Isai Beat) lesz az EU-ban 5,2" ugyanezzel a hardverrel , de IP 67 vagy magasabb vízálló kivitellel , másodlagos kijelzővel , vélhetően unibody házban ..
-
stemplar07
őstag
Sajnos az a konklúzióm, hogy az S7 stabilabban tartja az LTE-t , vagy a modemje jobb , vagy szoftveresen jobban oldották meg ..
M7 környékén nincs is gond a V10 LTE kezelésével,( v20a,,) viszont belső Somogy -Tolna térségben LTE off, mert akor nincs térerő , viszont a 3G-re átváltva stabilan tartja a térerőt mindenhol . (ellentétben a V20c ami ott sem volt stabil..) -
aTe014
aktív tag
-
stemplar07
őstag
Hát drukkolok , remélem ez segít , bár semmi ilyennel nem találkoztam (szín, fagyás stb) de ma 2x is keresgélte a hálózatot kb 2*3 mp-ig én hagyom LTE-n egyenlőre, de most már tuti, hogy vagy a Trééé,, szivat bennünket, vagy az LG a v20c-vel. Jó lenne kiszűrni ..lényeg az ,hogy egész nyáron nem tapasztaltam ilyet , csak mostanság ..
-
stemplar07
őstag
Factory Reset ? Akarod vagy sem ennek ez lesz a vége ... vagy valami ,,nem okés,, alkalmazást raktál fel .. esetleg egyenként szedegesd le őket, és indítsd újra . De a FR erősen ajánlott , szerintem mint minden oprendszer , ez sem különb . Anno amikor a 6.0-át felraktad (vagy aki felrakta) írva vagyon az összefoglalóban, hogy 5.01-ről 6.0-ra ajánlatos FR-el kezdeni,(és utána a 6.0-át felrakni egy tiszta rendszerre!) és nem integrálni a telepített alkalmazásokat 5-ről a 6.0-ra ..
-
stemplar07
őstag
:-) LTE teszt :
Somogyban működött minden, Fejér megyében az M7 Szabadbattyán magasságában (ahol egyébként 3G is alig szokott lenni ) maradt LTE-n! de 2x pár másodpercre no térerő !Pest megye -Komárom E m. végig vot LTE az M1 egy szakaszán csak 3G sebességet mért a speedtest , (8Mb/s le 2Mb/s fel) ugyanakkor a jelzés továbbra is 4G . Tehát a probléma szerintem ott van, hogy ahol nem stabil a 4G, nem vált át 3G/H+/E -re , erőlteti a 4G-t . És bár csak pár másodpercre az említett 2x pár másodpercre no signal .
BP-en stabilan ment az LTE 35/10 Mb/s és semmi bizonytalanság nem volt .Valami nem kóser ezzel a v20c-vel, és csak azok érzékelik akik , olyan változó vételi helyen és LTE engedélyezéssel használják ahol egyébként a 3G/H+/E/vagy csak telefon lenne a jellemző .Aki állandóan jó 4G lefedettségű helyen használja annak fel sem tűnik .
De ha valaki hozzáértő is hozzászólna aki ebben járatos, az jó lenne .
( vagy a ,,T,, xarakodik ez még mindíg benne lehet , mert pont a frissítés időpontjában egy több ezres flotta fele halt be .. nem egyértelmű ) -
stemplar07
őstag
..Na de.. akkor most mi is van ? 3g-vel használod ? szerintem a T-nél lesz a gond .. csak megint sunnyognak ? Az nem létezik, hogy csak az LTE sáv halt ki a telefonból .. a speedtest.net (ingyenes programot ha nincs letöltve) töltsd le és próbálgasd azzal, .. mit mérsz vele (LT-vel) és jut is eszembe V10 960A-d van ? gondolom nem 961N ?
-
E2E4
aktív tag
Vízöblítéses WC? Ugyan minek?
[természet on]
Amíg az angolok nem találták fel ezt a "világ megváltó" találmányt, addig (előtte) használták a jó öreg légöblítéses WC-t, avagy az árnyékszéket. Amikor valakinek valamilyen betegsége lett, az ürülék formájában közvetlenül érintkezett a földdel, s csodák csodájára, a település (élettér) határában csakhamar elkezdett nőni egy olyan gyógynövény, amelyik az adott betegséget gyógyítani tudta. Ennyire intelligens lényen élünk (Földanya) és ezt barbár módon "elmostuk" a vízöblítéses WC-vel. S megannyi más módon barmoljuk szét a mai napig azt az életteret, amiben élünk, mindezt a "fejlődés", "kényelem" és egyéb logikusnak tűnő, de globálisan, valójában teljes mértékben destruktív folyamatok által.
Köszönöm, hogy ezt megoszthattam veled illetve veletek.
[tremészet off]
Na ez már annyira off topik, hogy kirúgom magam innen.
Előtte még:
sixpak: Folyamatosan írom, szerkesztem az összefoglalót. Ebben a pillanatban éppen 14 oldalnál tartok a képekkel és címgrafikákkal együtt. (!)
A legnagyobb kihívás a jelenleg is íródó buhera fejezet. Pl. Dual SIM-es telefonra LTE B20 varázslása. Ezt esélyem sincs tesztelni, csak értelmezem az angol szöveget és fordítom magyarra. S bár az angol nyelvi szövegek általában a primitívség határán vannak, ebben azért vannak olyan részek, hogy az írójával élő csalánleveleket fogatnék, természetesen szigorúan a reumája gyógyításának szándékával. -
E2E4
aktív tag
előbb a védelemről gondoskodtam, aztán jöhet majd az élvezet
Hát hol marad így a spontán hevület?
Ha kibírod várni azt a jó pár napot, amíg megjönnek a kiegészítők, s majd csak utána rendeled meg a telefont és arra is vársz, az a Te döntésed. Mindenesetre elképzelhető, hogy közben egy másfajta emóció is megjelenik majd a várakozás alatt. (Főleg ha addig kézbe is veszel egy V10-et.)
Jómagam csak akkor rendeltem meg a kiegészítőket, amikor már a kezemben volt a készülék. (A G4-nél máshogy volt. Megjöttek az üveg fóliák, s közben a G4-ből V10 lett. Most meg hiába hirdetem a hardver aprón, nincs komoly érdeklődő.
)
A V10-en lévő gyári fólia is jól bírja addig, amíg megérkezik a megrendelt - számodra is ajánlott - üveg fólia, a fekete telefon pedig egy, szűccsel méretre készíttetett, tépőzáras, a kihúzást segítő bőr csíkkal ellátott fekete marha bőr tokban pihen, amit nadrág övre húzok. Egy előző telefon is 5,7"-es volt, csupán a 3,5 mm-es jacknek kellett egy újabb furatot vágatnom, és ezzel az updete-el a tok V10-re lett szabva. Így utcán haladva a zseb is szabad marad, és ha szükséges, zenét is lehet hallgatni - ekkor a V10 természetesen fejjel lefelé van a tokban. Olyasmi, mint másoknak a nagy magyaros tegez, csak esetemben egy "high-end" készülék lapul benne, ugrásara készen arra, hogy megszólaljanak benne a zenészek...Na, ennyit a locsi-fecsiről, megyek vissza összefoglalót írni...
(Annyit időm van már benne, hogy ha tisztességes órabérben fizetetlenének, már lehet, hogy vehetnék belőle egy minőségibb fülhallgatót - természetesen a V10-hez.)
-
E2E4
aktív tag
Nillkin 9H rendelés - itt pedig a kérdés felvetése és utána a válasz a fórumon
Ajánlott vékony tok - (Ez ránézésre sem olyan robusztus tok, elől ráhajlik a kijelző peremére, szóval ha a V10-el is lépcsőn szeretnél focizni, akkor kibírhatja.
pl. itt írtak róla a fórumon.Ahogy zoleeno1 is megírta, ez csak akkor kell, ha maradsz 5.1.1-es féltékeny roboton, (zöld szörny
) ha upgradelsz 6.0-ra, akkor nem kell a háttérben ezt futtatnod, ha az itt lévő listán (working with DAC) kívüli zene lejátszón szeretnéd élvezni a "Hi-Fi" üzemmód élményét.
Mivel a nyuszti érzékeny kis teremtmény, ezért csak finoman, nőiesen írom le (miközben megértően simogatom a kis bundácskáját
):
Tessék szíves lenni használni a keresőt és olvasni a fórum hozzászólásait, kérdés feltevés előtt. Persze így is segítünk, csak hát' minek legyenek újra- és újra ugyanazon visszatérő kérdések és válaszok a fórumon, amikor írhatnánk helyette pl. Hi-Fi teszteket is.
Vagy pl. azt, hogy egy nő milyen szempontok alapján választotta ki a V10-et? -
zoleeno1
veterán
9H+Nillkin feljesen jo vedouvegbol, ebayen talalsz. Linkelni most nem tudom, mert telorol vagyok, de keresobe beirod, itt a fórumon is megtalalod.
Szokenek valasz
: szerintem igy is magasan a legjobb telo lesz amit eddig a kezedben fogtal, 5.1.1el. En aem raktam meg fel a 6-ot. Ami kell ra, az a dac-fix play aruhazbol, amennyiben ki akarod aknazni a hi-fi-t, amennyiben olyan lejatszoval hasznalod, ami alapbol nem kezelne.
-
sixpak
nagyúr
-
Én nem vettem észre rajta semmilyen színeződést, igaz, eléggé vigyázok is rá. Elöl semmilyen fólia nincs rajta - nem vagyok híve ezeknek -, hátul egy vékony, átlátszó szilikon tok borítja, de az első két hétben ez sem volt rajta, és nem volt gond. Igazából fölösleges is, csak mivel előre megrendeltem a biztonság kedvéért, már nem akarom kidobni.
-
E2E4
aktív tag
Végre egy nő, - aki nem maszkulin, nagyon nem
- s aki V10-et venne.
Jól látod, itthon csak fekete és fehér színben kapható.
"(veletek ellentétben én csak akkor cserélek, ha elromlik a telefonom)" A magam nevében tudok csak nyilatkozni: az előző telefonom garancia időn belül elromlott, elküldtem javításra, nem javították meg, sőt el is tűnt a készülék. Számomra ez így egy elég nyomós érv volt a "váltásra", lévén egyszerűen nem volt telefon. Amúgy a történetről könyvet vagy logout blogot tervezek írni - és ez nem vicc.
)
A fényképező és videó képességei - a manuál mód miatt - szintén egy jó érv a V10 mellett.
"Sajnos kipróbálni, kézbe venni esélyem sincs errefelé a V10-et." Nem tudom, hogy merre van az "errefelé" (én is jelenleg vidéken élek) de ha van rá lehetőségem, szívesen segítek ebben, ha megfelel a fekete szín kipróbálásra. (Ez csak egy lehetőség. Ha szeretnéd, keres meg privátban.)
"Ugyanis nem szeretném tokkal elcsúfítani, csak üvegfóliát teszek majd előre." - Jó döntés.
Az "Akinek fehér van, kérem írja meg, nem színeződik, koszosodik nagyon?"-ra majd válaszolnak a többek.
Remélem, hamarosan V10 tulajként is üdvözölhetlek itt a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest