- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
joco1977
tag
Megjött V10-re a szeptemberi frissítés!!!
-
joco1977
tag
Nem szükséges külön program a ahhoz, hogy átmozgassunk programokat az SD kártyára, elég, ha a Beállítások/Alkalmazások menüpontban kiválasztjuk az alkalmazást, majd az alkalmazásinformáción belül rákattintunk a Tárolás sorra és a Felhasznált tárhely sorban a Csere gomb segítségével elvégezzük a Tárhely váltást. (feltéve, hogy ez a funkció engedélyezett-e az adott program esetében)
-
joco1977
tag
"Ha ráteszem a telefont a töltőpadra azelőtt, hogy a töltőpad áram alatt lenne, nem indul meg a töltés. Csak akkor indul meg a töltés, ha a telefont leveszem majd újra visszateszem a töltőpadra."
Két töltőpadot próbáltam ki: egy névtelen kínai csodát és egy Samsung S Charger Pad töltőt. A fent említett eseményt én egyik töltőpadnál sem tapasztaltam, tehát rátettem a töltőpadra a készüléket, majd bedugtam az USB kábelt és azonnal el is kezdett tölteni. A töltést sem dobta el 10 perc után egyik töltő sem, és nem kellett ide-oda mozgatnom, hogy a töltés rendben menjen. Ezeket a hibákat én LG G4 esetében tapasztaltam, V10 esetében nem. Szerintem a beragasztott töltőmatrica nem illeszkedik teljesen jól és így "kontakthiba" léphet fel.
-
joco1977
tag
válasz
Horovic #2522 üzenetére
Nálam is tökéletesen működik az OTG pendrive-ról történő filmlejátszás. Csatlakoztatás után a beépített fájlkezelővel meg lehet nyitni az OTG eszközt. Ekkor kér két biztonsági engedélyt, hogy hozzáférhessen a rendszer a pendrive-hoz, ezekre igennel kell válaszolni, majd a pendrive-on lévő fájlokat a beépített videólejátszóval simán le lehet játszani (amit próbáltam MKV, MP4+subitle, AVI+subtitle) feliratostul együtt.
-
joco1977
tag
Hát, nem hozott lázba a V20 a mobilarénás cikk alapján. Szerencsére, így nem kell megválnom a V10-emtől
-
joco1977
tag
Gyerekek, jön le valami 1,52 GB-os frissítés a Bridge-en.
-
joco1977
tag
válasz
ronaldo #2340 üzenetére
Én az Ebay-en vettem ezt:
Wireless Sticker Charging Receiver Qi with NFC IC chip Sticker for LG V10
Szerintem ugyan olyan. Nálam tökéletesen működik.
-
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #2333 üzenetére
Nagyon szép kép lett. Gratulálok nektek (ember és gép).
-
joco1977
tag
Két fejhallgatót néztem ki az ipon.hu-ról:
Mindkettő tetszik. Az Audio-Technika kiváló márka, míg a JVC masszív kialakítású és 64 ohm-os impedanciájával trükközni sem kellene a V10-en vele. Vélemény? Esetleg máshol találnék jobb eszközt max 20eFt-ig?
-
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #2216 üzenetére
Alpha Test Builds of Poweramp v3
Be kell regisztrálni a legújabb alfa változat letöltéséhez (Create an account or sign in to download this).
-
joco1977
tag
válasz
Akinnyo #2202 üzenetére
1. Duplakoppos ébresztés van.
2. Azonnali fotózás (Quick Shot) van a Beállítások/Billentyűparancs menüpontban: a hangerőgombot kétszer megnyomva egymás után azonnal elindul a kamera program, majd lő egy képet, ha a gyorskioldó kockát is kipipáltuk a beállításoknál:
3. Gyorsasága teljesen kielégítő, azzal nincs gond. Kiválóan optimalizált a rendszer.
4. Ujjlenyomatolvasót én nem használom, bár kipróbáltam és szerintem jól működik. Bizonyos launcherekkel összeakadhat.
5. Ebben nem tudok nyilatkozni, mert én Németországból rendeltem a készüléket.
-
joco1977
tag
válasz
malphitee #2093 üzenetére
El is olvasod amit írsz? Önmagadnak mondasz ellent ("nem er semmit" <--> "hangosabb lesz"), mindezt úgy, hogy meg sem tapasztaltad azt, amit leírsz, hiszen nincs is ilyen készüléked. Egyszerűen csak irigykedsz. Bármit is mondasz a V10 képességeiről, hiteltelen és megalapozatlan.
Azt kellene tudatosítanod, hogy az LG V10 készülék egy TELEFON elsősorban, extra funkciókkal, mint pl. kiváló audió képesség. Kevésbé fontos egy 220eFt-os FIIO X7-hez hasonlítgatni, mert azzal biztos nem fogsz telefonálni, fotózni, vagy videót rögzíteni manuális módban. A többi hasonló képességekkel rendelkező okostelefonhoz van értelme hasonlítani, azokat pedig a HiFi területén lemossa a színről. A készülék használóinak nagy része, mint én is, amatőr zenefogyasztó, az a legfontosabb, hogy kiváló minőségben hallgathasson zenét, erre pedig az okostelefonok piacán jelenleg a V10 a legjobb megoldás. Ennyi.
Nem is értem, hogy ha ennyire utálod a készüléket (esetleg Önmagadat, hiszen saját tudatlanságodon nem tudsz felülemelkedni), akkor minek írogatsz ide. Csak saját magadat bosszantod fel, mert - azt hiszem mondhatom minden V10 tulajdonos nevében - mindenki elégedett ezzel a készülékkel, aki meg is vásárolta.
Ha bármilyen véleményed van a készülékről, akkor azt mindenképpen a továbbiakban a saját tapasztalataidra hagyatkozva oszd meg velünk, vagyis vásárolj egy LG V10 készüléket, majd pedig tesztelgesd néhány hétig, legalább olyan alapossággal, mint ahogy azt a topikgazda tette. Minden más "okoskodás" felesleges, céltalan és hasztalan.
-
joco1977
tag
A szín kérdéséhez annyit, hogy fehér színű készüléknél egy színes tok nagyon jól tud mutatni. Fekete Nillkin tokkal nagyon elegáns, úgy néz ki, mintha frakkba öltözött volna a készülék.
-
joco1977
tag
válasz
Nagytoll #1627 üzenetére
Vezetékmentes töltéshez: korábban G4 készülékembe és most a V10-be is vettem matricát. A G4 töltése az átalakítás után kínszenvedés volt a domború hátlap miatt, ráadásul a korábban vett Samu töltővel egyáltalán nem működött együtt. A V10 átalakítás után tökéletesen tölt, nem kell ide-oda mozgatnom a töltőpadon és a régi Samu töltőmmel is működik. Szóval megéri átalakítani.
-
joco1977
tag
Hol lehet jó árban vásárolni a neten eredeti LG akkumulátort v10-be (BL-45B1F)? Vajon az ebay-es ajánlatok megbízhatóak, valódi LG terméket kínálnak 3-5 eFt körüli összegért?
-
joco1977
tag
válasz
akertrendezo #1477 üzenetére
Marshmallow rom jó ideje már elérhető v10-re.
-
joco1977
tag
Mától lehet a bootloadert kinyitni a H960A európai modelleknél.
-
joco1977
tag
válasz
ronaldo #1465 üzenetére
Én egy szóval tudnám jellemezni az LG v10-et:
KIFORROTT
Egy olyan készülék, ami igyekszik kielégíteni minden igényt:
- óriási memória
- bővíthető tárhely
- cserélhető akksi
- nagy és kiváló kijelző
- prémium anyagminőség
- egyedülálló audió lehetőség
- infraport
- stabil szoftverSzóval az LG próbált egy felturbózott G4-et összepakolni, annak minden hibáját kijavítani. És ez sikerült is, egy kis plusszal megtoldva!
-
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #1453 üzenetére
Pedig pont az Egyesült Államokban nem fogják forgalmazni. A 100 dolláros árra rárakodnak az adók, vámok, kereskedelmi profitok. Szóval a kis"barátok" nem lesznek olcsók.
-
joco1977
tag
Még ebben a hónapban támogatni fogják az LG V10 európai modelljei részére a bootloader nyitását.
Egyelőre nekem sem hiányzik a bootloader nyitás, de később pl. a következő generációs v10-ben bevezetésre kerülő szoftveres megoldások főzött romokban visszaköszönhetnek.
-
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #1420 üzenetére
DAC Fix - Use the HI-FI DAC Everywhere!
Sajnos nekem nincs drága, prémium minőségű fejhallgatóm, egy sima Maxell stereo fejhallgatót használok, de a DAC Hi-Fi-t ki-be kapcsolva is hallható a különbség.
-
joco1977
tag
válasz
Faresz29 #1390 üzenetére
Meg lehet szokni a fémkeretet nagyon gyorsan, csak tudatosítsd, hogy egy kicsit erősebben is marokra lehet szorítani a készüléket, nem fog egykönnyen összetörni, összeroppanni.
A gyári fólia jó minőségű, amíg tudod, szerintem hagyd rajta. Én sem vettem még rá másikat, és már egy hónapja azzal használom, amióta megvettem a készüléket.
-
joco1977
tag
Igen, kipróbáltam, és simán vissza lehet tenni a lollipopot.
Az általam xda-ról letöltött rootolt rendszer képfájl telepítése után a rendszer több mint egy fél tucat felesleges és ismeretlen programot telepített fel. Nem is ez a legnagyobb gond, hanem az, hogy erről semmilyen értesítést nem kap a felhasználó és ez több mint aggodalmas. Veszélyes! -
joco1977
tag
A 6.0-as ROM véleményem szerint elég stabil, használható. Feltelepítése után vissza lehet térni az 5.1.1-es ROMra minden további nélkül LGUP-al. A rootolt rendszerképpel vigyázni kell, mert a telepítése után a háttérben a használó tudta nélkül egy csomó felesleges programot telepít fel, és még ki tudja mit. Csak óvatosan vele!!!
-
joco1977
tag
Üzenetként megjelenik rajta alapvetően minden olyan üzenet, amely az android értesítő sávjában is: SMS, email, Google Now kártyák üzenetei, instagram, facebook stb üzenetek.
Alapjában véve a másodlagos kijelzőn a következő slideok/oldalak vannak:
- Aláírás: ide rövid kis üzenetet lehet beállítani
- Futó appok: itt a jelenleg futó alkalmazások ikonja jelenik meg, így könnyen lehet közöttük váltogatni
- Alkalmazási hivatkozások: itt 5 olyan alkalmazást tudsz beállítani, amit a leggyakrabban használsz, pl. diktafon, QuickMemo, böngésző stb., és amire akár sürgősen is szükséged lehet
- Gyors névjegyek: itt 5 névjegyet tudsz beállítani, amit a leggyakrabban használsz
- Közelgő tervek: a naptárban lévő közelgő eseményeket és feladatokat mutatja
- Zene: a háttérben futó zenelejátszót lehet vele vezérelni.Amit én még szeretek a másodlagos kijelzőben az, hogy például böngészés, levélolvasás közben beérkező híváskor nem jelenik meg a teljes tárcsázó a fő kijelzőn, hanem a másodlagos kijelző két szélén a fogad és elutasít hívásikon bukkan fel, középen pedig a hívó neve, így eldönthetem, hogy fogadom vagy nem a hívást, miközben látom továbbra is a főkijelzőn futó alkalmazást.
-
joco1977
tag
Az LG fejlesztői fórumán megjelentek szerint hamarosan lehet számítani arra, hogy a H960A típusú készülékek tulajdonosai meg tudják nyitni a bootloader-t, kaphatnak hozzá unlock kulcsot.
-
joco1977
tag
Egy ilyen memóriakártyát is rendeltem bele, nem mertem drágábbat rendelni, nehogy átverjenek, de kitűnő original terméket kaptam.
Tele is pakoltam FLAC/APE zenékkel.
-
joco1977
tag
válasz
Faresz29 #1185 üzenetére
Bőven megteszi a gyári fólia is, amíg nem veszel másikat. Én is azt használom, amíg nem fogok rendelnie gy ilyet:
Nillkin 9H/9H+/9H+ Pro 2.5D Anti-Explosion Tempered Glass Film Protector For LG
Tokként csak egy sima Nillkint használok, de ha nem veszel rá tokot, az sem nagy baj, mert nagyon strapabíró készülék.
-
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #1182 üzenetére
Az LG UP-ot a számítógépre kell telepíteni, méghozzá a letöltött csomagban található fájlokat megfelelő sorrendben:
1. LGUP_8994_DLL_Ver_0_0_1_18.msi --> némán települ, vagyis kattintva elindul, majd minden figyelmeztetés nélkül végez a telepítéssel
2. LGUP_Store_Frame_Ver_1_14_3.msi --> szépen végigvezet a telepítésvarázsló.
3. A csomagban még található "common" könyvtárat a benne található "LGUP_common.dll" fájllal a "C:\Program Files (x86)\LG Electronics\LGUP\model" elérési útvonalon található könyvtárba kell egyszerűen bemásolni. -
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #1178 üzenetére
Ha H960A-t kaptál az nagyon jó, mert egy IMEI számot tartalmazó ÁFÁ-s számlával az LG hivatalosan garanciáztatja, mivel a H960A kódjelű készülékek európai modellek. Érdemes beregisztrálni az LG honlapján is a készüléket.
5.1.1 verziójú szoftvert LG UP programmal tudod kézi vezérléssel frissíteni, esetleg LG Bridge szoftverrel is ellenőrizheted. Nekem sem akart frissülni automatikusan, ezért kézi frissítés mellett döntöttem.
H960A - Europe modellhez innen töltheted le a V20a veziórziójú romot 6-os androiddal.
Az LG UP program használata az LG G4-el, de hasonlóan használható LG v10-el is.
-
joco1977
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #1170 üzenetére
Google fiókból a névjegyek szinkronizálását a Beállítások között a Fiók és szinkronizálás menüpontban a megfelelő google azonosítót kiválasztva lehet kezdeményezni.
Ugyanakkor érdemes a Google+ programban is a Beállításokban a megfelelő fiókra kattintva a Névjegyek menüpontban kipipálni a Naprakész címjegyzék opciót. Ezután már a felső értesítő menüben is meg fog jelenni a fiókunkban beállított képecske.
-
-
joco1977
tag
Fehér színű V10-et tervezek vásárolni, hozzá pedig egy nem túl vastag átlátszó tokot.
Ebayen vásárolt már valaki tokot ilyen készülékhez?
Egy megbízható, jó minőségű terméket forgalmazó forrást ha tudna valaki említeni saját tapasztalata alapján, annak örülnék.
-
joco1977
tag
Én korábban ebből a német webáruházból rendeltem HTC One M8 és LG G4 készüléket, paypallal fizetve. Minden rendben ment, gyári garis bontatlan készüléket kaptam, számlával együtt. Teljesen megbízhatóak. Ha nem tudok szerezni kedvező árban dual simes V10-et, innen fogok rendelni dual simes G4-et.
Itt egyébként vannak jó árban fej- és fülhallgatók, microsd kártyák, zenelejátszók, tabletek, netes streamerek, NAS-szerverek stb. Igazi kis kincses bánya.
-
joco1977
tag
1 simes változat, fehér arany, paypal-lal is lehet fizetni és 20 euró ellenében kiszállítják bárhová az EU-n belül.
-
joco1977
tag
Egy dual simes LG V10-et szeretnék venni. Tudom, hogy hazánkban nem támogatott ez a verzió, tehát hivatalosan gyári garanciával nem lehet megvenni, de tudna valaki ajánlani olyan webboltot, amivel ő maga elégedett volt egy ilyen készülék megvásárlásakor, tehát bontatlanul kapta a készüléket és azon az áron, amin hirdették stb. stb.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest