- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6491 üzenetére
Gondolom amiert en is, most meg kap erte 55-60 korul, par honap es mar a felet se... A fiokban meg minek porosodjon
-
zoleeno1
veterán
válasz
-Mosquito- #6483 üzenetére
Magyar gyari garis V20 nincs is, mivel nalunk soha meg sem jelent hivatalosan.
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6480 üzenetére
még...
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6451 üzenetére
Igen, en is vigyaztam ra, mindig uvegfolia es tok volt rajta, karcmentesen adtam el, 58-ert... Tenyleg nem penz erte, de mar ugyse hasznalnam, hatha mas még örömét leli benne
Az akksi viszont nekem még a gyári volt, tobb mint 1.5 éves.
V20 nekem valahogy nem jott be. V30 tetszett volna, de kinszenvedes ami megy korulotte, hogy hivatalosan meg most sem kaphato. Mate 10pro-t meg meglattam, menyomkodtam es szerelem volt elso latasraEgesz jo áron ki tudtam hozni a Telekomtol, igy nem volt kerdes
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6449 üzenetére
+gjoco1: koszonom
Sokat agyaltam en is, hogy meg tartom, de csak ott porosodna a fiok melyen... Az audio kepessegeit szinte sosem hasznaltam ki, a 10pro pedig minden masban jobb. Főleg az uzemido, az valami brutal, tulzas nelkul kb 2x annyi sot-ot tud, mint a V10. Ettol fuggetlenul sajnaltam lecserelni, az eddigi kedvenc telom voltAmi egyebkent a mai napig megallja a helyet mindenhol, eleg is mindenre, csak mar viszketett a tenyerem egy uj kutyu utan
Maradok azert ebben a topikban, kivancsi vagyok a "dragasszag" tovabbi utjara -
zoleeno1
veterán
Akkor meg is van a bibi. Az a baj, nem mukodik a kulsos appokkal a fingerprint. Probald ki, ha a hatso power gombbal zarod le, akkor mukodni fog.
Nem csak a V10-nel van ez, kulsos appal pl nálam most a mate 10 pro is ilyen. Szerencsere ebben gyarilag van ra alkalmazas, ami ugyanezt csinaja, azzal pedig mukodik.Ma vegervenyesen bucsut vettem szeretett V10emtol, ugyanis eladtam. Fajo szivvel, mert szerettem ezt a telot
-
zoleeno1
veterán
Nem véletlenül valami lock screen appal zárod le? Mert ezt akkor szokta csinálni, ha egy külsős alkalmazással zárod le a telót, amivel csak oda böksz az ikonjára. Sok ilyen van a playen, de tudtommal egyikkel sem működik rendesen az ujjlenyomatos feloldás, csak a kódos.
-
zoleeno1
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #6377 üzenetére
Sztem ez nem akku gond lesz sajnos, hanem alaplap... De ne legyen igazam
-
zoleeno1
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #6375 üzenetére
De nem arra gondolok, amikor belépsz és a menüből csinálsz gyári visszaállítást. Hanem kikacsolt állapotban gombkombinációval belépsz a recovery-be és onnan: [link] Vagy eddig sem jut el?
-
zoleeno1
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #6373 üzenetére
Próbáltál factory resetet csinálni gombkombinációval? Bejön a recovery mód?
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #6351 üzenetére
az szep, eddig ugy tudtam elismerik. Volt is ott olyan, akinek cseréltek nem?
-
zoleeno1
veterán
No srácok, úgy döntöttem teszek egy próbát és előrendeltem a Huawei Mate 10 pro-t. Szóval november 17-én innen leköszönök
Bár biztos be-be nézek, mindig a szívem egyik csücske marad a V10.
Ugyanitt pazar állapotú V10 és huawei 360 kamera eladó
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6317 üzenetére
ja, értem, csak rossz a cím, mert V30 van az összehasonlításban, nem V10
-
zoleeno1
veterán
Igen, engem a pen nem mozgat, amikor note-om volt is alig használtam. Maga a mérete impozáns, szeretem a nagy telókat. Meg valahogy jobb fogni mint az S8+-t, egyik kezemben a note volt, másikban az S8+. Ezzel a nyújtott formával is meg lehet barátkozni szerintem... Bár gyorsan üzenetet gépelni biztosan rosszabb lesz vele...
(#6315) MaxxDamage: Miért linkelted ezt nekem?
-
zoleeno1
veterán
Tegnap fél órát nyomkodtam MM-ban az S8+-t, meg a Note 8-at. Mit mondjak... telibevert szépek azok a telafonok
DE igen, az az ujjlenyomat olvasó nagyon nincs jó helyen... Az a baj most megint elgondolkoztam a note-on, de szerencsére túl drága nekem
(#6311) MaxxDamage: +1, igazából mindenre elég a V10 a mai napig, imádom én is, ugyanolyan smooth mint amikor megvettem... Egyetlen dolog miatt cserélem majd, ha cserélem, mert viszket a tenyerem az újdonság iránt
tényleg hülye világ ez
-
zoleeno1
veterán
Működik, persze. Nem használsz mobil netet?
Erről ez a régi upc reklám jut eszembe: "És mit eszik?"
Rengeteg dolgot rendeltem már ebayről, leginkább pozitív tapasztalatokkal, de a telefon az, amit pont nem mernékde ez én vagyok
-
zoleeno1
veterán
Itt nyilvan mindenki szereti, azert vagyunk itt
olvasd el a tema osszefoglalot, abban nagyon jol ossze van szedve minden pozitivum es negativum is. Eloljaroban: sokkal tobb a pozitiv. Viszont ez a 2 kartyas verzio a B20-at csak akkor tudja, ha mokolsz rajta. Asszem 1 ember volt itt a forumon aki megcsinalta, nala mukodott.
Azert azt vedd szamitasba, hogy garanciad igy nem lesz ra, ha esetleg valami baj van.
Arween: detto
-
zoleeno1
veterán
Akkor tul saccoltam, pedig hosszabbnak tunt
Akku ido nalam sem szempont, meloban is tudom barmikor tolteni, van powerbankom, raadasul a mai gyorstoltesekkel mar fel ora alatt bele lehet tolni kb annyi kraftot, amennyi egy szuk napra eleg (persze hasznalattol fuggoen). Mondjuk en a mai napig egy 0.7A-es toltovel toltom, ha van ra ido, amit meg anno a Galaxy s2-hoz kaptamHa igaz, nagyban noveli az akku elettartamat, ha lassabban toltod.
En sem adnek sose 250k-t vagy tobbet egy teloert. De V30 ara ugy fog zuhanni mint a magyar forint ertekeLg telokkal mindig ez van
-
zoleeno1
veterán
Persze, a legtobbunknel minden ok, a baj csak az, hogy ez a bootloop hiba mindenfele előjel nelkul jon sajna... Vigan hasznalod, aztan 1x csak kikapcsol, utana soha tobbbet vissza, megall a boot az lg logonal. De ne fessuk az ordogot a falra, sosem szeretnek ilyet latni
Ja igen, akku, nalam még nem volt cserelve, 2 eves, de mar erezhetoen gyengebb... Ha ugy dontok megsem cserelem le jovo ev elejen vmikor, akkor azt biztosan veszek egyet
-
zoleeno1
veterán
Unokaöcsém ugyanigy jart a G3-mal, beeges miatt kicsereltek neki a kijelzot meg az elolapot. Ra 2 hetre nem tudta bekapcsolni, kicsereltek neki az alaplapot, akkut, hatlapot
tehat egy vatta uj G3 lett neki, garancia ido lejarta elott 2 hónappal
En is fosok nagyon, hogy bekrepal a V10, jovo ev elejeig biztosan nem akarom cserelni, de lehet meg utana se... Igazabol mindenre tokeletes nekem, ugyanolyan smooth mint amikor megvettem, sose szerettem telefont ennyire, mint ezt... Csak mar 2 eve nem vettem telot, ilyen meg nem volt, viszket a tenyerem
-
zoleeno1
veterán
Kíváncsi leszek mennyit mondanak kijelző cserére... Mielőtt bele mész, szerintem kérdezz rá itt a fórumon fagyalllo kollégánál is, cseréltettem vele anno G3 kijelzőt, gyári alkatrésszel dolgozik, sokkal olcsóbban, mint amit LG mondott... Azt nem tudom, hogy V10-el foglalkozik e...
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6239 üzenetére
Pedig a blitzwolf nagyon jo, nekem sok kabelem van toluk, autos tolto is. De akkor nem ajanlom
kicsit durvan bansz veluk nem?
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6205 üzenetére
Ha komoly baja lett volna én is biztos küldeném, de akksiért nem fogom
Meg mondom, majd 2 éves, akkura meg csak 1 év van, ha jól tévedek.
(#6206) atike: szép, akkor úgy néz ki eredeti?
(#6207) psg5: az szééép
bízz a legjobbakban, majd írj mit mondott elzsí.
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #6116 üzenetére
mondtam én, hogy ez nem egy játék miatt van...
-
zoleeno1
veterán
Na pont ezt csinálta nekem is amikor gps-el mentem pár hete, 2x dobta el 3 óra alatt. Csak nem gondoltam, hogy köze van a helymeghatározáshoz/adatkapcsolathoz. Azóta nem dobta el egyszer sem a térerőt (kopp-kopp). Mondjuk nekem csak úgy jött vissza, hogy repülőbe tettem és vissza...
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #6089 üzenetére
Ajajjj... Rossz kdz-vel ki is nyirhattad, bar nehez... Szerintem vidd be az lg-hez.
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #6085 üzenetére
Sajnálom, akkor ebből szerviz lesz...
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #6082 üzenetére
A telot felismeri? Lg drivert felraktad? Probald masik usb porton is, illetve masik kabellel, nekem anno volt, hogy egyikkel ment, mig a masikkal nem.
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #6080 üzenetére
Ha FR után is ez a gond, akkor ott szerintem más baj lesz, nem a játék kavart be... LG flash tool + kdz, még ezt lehet megpróbálni. Én CSE Flash-el csinálnám, az töröl mindent. Megjegyzem utoljára samunál csináltam odinnal kdz telepítést, ott mókoltam rendesen
V10-zel sosem csináltam.
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #6077 üzenetére
Így? [link] Elvileg így rögtön felkínálja a factory resetet nem?
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6021 üzenetére
Csak az a baj, hogy a családban mindenki 30-as, az ismerősök, haverok között is sokan, 6000-ért havonta mindenkit ingyen hívok... Ez tart csak vissza a vodától...
-
zoleeno1
veterán
En meg tudom, hogy az, legalabbis nalam, mert 1.5 evig semmi gond nem volt vele, amint feltettem a nougatot, mar aznap produkalta. Csak akkor meg azt hittem a trekomnal van valami halozat karbantartas. De nem, azota is csinalja. Most mar azt is tudom, hogy csak akkor, ha be van kapcsolva az lte. Ha nem talal lte jelet, nem tud vissza allni masikra. Amikor kikapcsolom az lte-t megszunik ez a problema. 3g-rol siman oda-vissza all gsm-re. Ja es lte-vel sem mindig produkalja, de elegszer ahhoz, hogy idegesito legyen...
-
zoleeno1
veterán
Ugyanezt csinalja nekem is miota feltettem a nougatot, elotte sose... Szinten Treonline? Remelem jon erre valami javitas, mert eleg idegesito... Masnal is jelentkezik?
Szerk: most azzal probalkozom, hogy kivettem az lte-t a halozatok kozul, meglatjuk az kavar e be, mint itt sokaknal regebben.
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #5994 üzenetére
Érdekes, nálam 2 éve ugyanaz van fent belőle, semmi baja
Az is igaz, hogy igazán nagyot még nem is esett, ez az első telóm amit nem áztattam el, törtem össze 1 éven belül
aminek nagyon örülök, mert nagyon szeretem ezt a telefont, engem a gyengébb akku idő sem érdekel
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #5989 üzenetére
elvétve van az, csak nagyon drágán
[link]
Jó, hogy nekem lapul még a fiókban egy origi 9H+ hozzá -
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #5987 üzenetére
out of stock V10-hez
bár én ezzel sem szórakoznék, csak a nillkin
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #5929 üzenetére
Azzal ilyen baj nem lesz, mert az majd ugy eg bele, hogy ott is marad...
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
No, feltoltam én is a nutelllát, ota-n, wipe nélkül, szeretek veszélyesen élni
Egyenlőre minden ok, anno már a 6.0-t is wipe nélkül tettem fel
Remélem így is marad, ha nem, akkor erőt kell vegyek a lustaságomon
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest