Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz Aryon87 #3262 üzenetére

Tényleg fent volt hajnal 3 után, félig meg is néztem. (Csak aztán dolog akadt, most meg már nincs fent. :((( )

Amit eddig láttam, az alapján egész jónak tűnik a V20. :K

Engem mondjuk preferáltan egyetlen része az, ami érdekel:
    Hi-Fi Quad DAC – powered by the ESS SABRE 9218

Csakhogy ezen pici plusz "örömért" eszem ágában sincs lecserélni a V10-et. :N (Audio teszt van róla? V10 kontra V20 vak teszt? Amíg ez nincs, s amíg nem hallom füllel a minőségi különbséget, addig a Hi-Fi rész miatt sem váltanék.)
    Számomra összességében a V20 nem tud annyival többet, hogy a V10 után megjelenjen a "must have it" érzés.

Pro:
    + 32 helyett 64 GB flash memória (De egy minimum 128 GB-s microSD kártya mellett ez sem ösztökélő szempont.)
    + Sanapdragon 808 -> 820. (Bőven elég a 808-as proci is még egy jó darabig.)
    + Dupla hátlapi kamera. (Minek?)
    + Az akkumulátor +200 mAh elektromos kapacitása meg - szó szerint - nem villanyozott fel. :P
    + Android 7.0: Remélem, hogy a V10 is hamar megkapja majd.

Kontra:
    - A duraskin hátlap helyett a selyemfényű hátlap visszalépés.
    - A kamera rész esztétikailag falra hányt borsó. (Persze sok választási lehetőség nem is adódott, ha már annyira erőltetik a dupla kamerát.)
    - A hátsógombok száműzése oldalra harakiri az LG részéről.
    - A kijelzőn az állandóan vízjelként középen lévő B&O Play logó túlerőltetett, mit több, túlhájpolt, és engem még videón is zavar, nem hogy élőben. (Első dolog lenne a skin-t kinyírni és helyette mást installálni.)

Amit hiányolok a V20-ból:
    - Nincs notfication LED
    - A másodlagos kijelzőn - úgy tűnik - nem csinálták meg azokat a szoftveres fejlesztéseket, amikről a fórumon többször írtam/írtatok már. (Pl. Jobb személyre szabhatóság, üzenetek első pár szavának mejelenítése és onnan történő megnyitása, notification LED hiányában nagyobb, színes, villogó értesítési négyzetek.)

Összegzés:
    A V20 nem hiszem, hogy sok V10 tulajdonost el fog csábítani, viszont az LG G4 / G5 tulajoknak érdemes lehet elgondolkodni a V20 vásárlásán. Jöhetnek még a Samsungtól is vásárlók, akinek nem jött be annyira a cég legutóbbi flagshipjének "kenyérpirító" okos funkciója :P

Szóval nekik ajánlható lehetne a V20...
    Ja, mégsem: a V10 ugyanis sokkal jobb szolgáltatás/ár anyában, valamint nem tud annyival kevesebbet, amiért érdemes lenne a jelenleg jelentős árkülönbséget ráfizetni. Emellett még számos téren jobb is, mint a V20. (Lsd. a fenti "Kontra" listát.)

-----------------
    Szerkesztés:
    (#3264) OPiiPO : OK, de ott sem látom azt a videót, ami még hajnalban fent volt az Aryon87 által megosztott linken. :U

[ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák