-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #6629 üzenetére
jaja, eshetne a V30 ára gyorsabban is
-
válasz
MaxxDamage #6621 üzenetére
vazze, vehetem vissza a V10-et
-
válasz
-Mosquito- #6483 üzenetére
ez igaz, az enyim pl. dupla sim-es ezért nem magyar és soha nem volt garis Dél Ázsián kívül
-
válasz
MaxxDamage #6365 üzenetére
illegalitásba vonultál és mindent a párna alatt tartassz?
Amazon-tól rendeltem az enyimet
-
válasz
MaxxDamage #6354 üzenetére
jogos
sajnos nem mértem össze, ezt elmulasztottam
-
válasz
MaxxDamage #6343 üzenetére
én inkább rendeltem V20-hoz új védőüveget
mondjuk a V20 topicban inkább meg tudják eztet mondani
-
válasz
MaxxDamage #6304 üzenetére
Partnero-nál 99eft a V20 újonnan
-
Szerintem nem érdemes idekeverni - az egy zárt hardveres és szoftveres ökoszisztéma, egy kézben tartott fejlesztéssel, ott ez jóval egyszerűbben megoldható. Droidnál nem véletlen hogy a Samsung és LG csúcsmodellek max. 2 verzió ( ? ) utánkövetést kapnak meg (tényleg, Samsungnál mi a helyzet)
-
válasz
rejtettlampa #6231 üzenetére
+1
-
válasz
MaxxDamage #6185 üzenetére
köszi!
-
válasz
MaxxDamage #6181 üzenetére
az egyetlen ésszerű váltás volt számomra, ráadásul az eladó régi jó ismerős
-
Hali,
Amíg a V30 nem lesz ingerküszöb alatt árban, átmenetileg a V20 topicban leszek megtalálható.
Köszönet mindenkinek!Üdv,
OPi,
-
válasz
saddybaddy #6089 üzenetére
-
válasz
saddybaddy #6087 üzenetére
eredmény?
-
válasz
saddybaddy #6077 üzenetére
akkor passz
viszont a játék neve érdekelne, nehogy más is belefusson . . .
-
válasz
saddybaddy #6075 üzenetére
ez esetleg? hangerő le + bekapcs
-
válasz
saddybaddy #6073 üzenetére
akku ki-be?
-
válasz
kovaszoskeny #5990 üzenetére
tévedésben vagy hogy bármilyen szinten is negatívan érintett volna, ne aggódj - én csak és kizárólag a szerzői jogaid védtem mint anyatigris távollétedben, mert én ennyire jó ember vagyok
-
Videó lejátszás közben 6-os androidon volt egy olyan lehetőség, hogy automatán a max. fényerőre tette magát. 7-en nem találom ezt, valaki tudna picit segíteni?
köszi!
-
válasz
kovaszoskeny #5866 üzenetére
-
válasz
kovaszoskeny #5858 üzenetére
csak racionális alapon nem éri meg váltani, ebben igazad van teljesen, nincs radikális különbség a V10 és a V20 közt - viszont most számomra minimális összegbe kerülne a csere ( és a mostani V10-en sincs már gar )
-
válasz
saddybaddy #5859 üzenetére
igen, az az egyetlen ami visszás
-
válasz
saddybaddy #5856 üzenetére
hasonló gondolataim vannak, de a V20 mostani új ára már annyira belül van a komfortzónámon, hogy ihaj
-
egészen határozottan jó ez a 7-es Android
-
válasz
rejtettlampa #5763 üzenetére
a Windowsnak jó ha kevesebbet eszik, de itt pont az lenne értelmes, ha jól teletömködné a memóriát és onnan szedné elő amit használok, nem a lassabb háttértárból - node remélem a Google tudja mit csinál
mindenesetre az akkuidő határozottan javulni látszik
-
válasz
rejtettlampa #5742 üzenetére
még soha nem csináltam factory reset-et szoftver update elött
-
válasz
rejtettlampa #5738 üzenetére
Megy fel. V10 H961N dual.
-
BP, nagyváros, Balaton nem fogod érezni a B20 hiányát, ellenben vidék, kistelepülésen igen sajnos:
"Általánosságban elmondható, hogy a zsúfolt, nagy népsűrűségű helyeken továbbra is az 1800 MHz-es (Telenor, Telekom) és 2600 MHz-es (Vodafone) tartomány használata dívik a kapacitás miatt, míg elsősorban vidéken, kisebb településeken, falvakban a 800 MHz (B20) a nyerő."
"Telekom: Az LTE800 mellett LTE1800-as frekvenciát is használunk a nagyvárosokban, agglomerációkban, Balatonnál, stb. Mivel közel országos az LTE800-as lefedettség, így nagyon sok településen duplikált a lefedettség: LTE1800 és LTE800 is található."
Ezt fusd át, 2 rövid oldal összesen és képbe kerülsz, garantálom -
válasz
rejtettlampa #5654 üzenetére
Partneros beszerzésű mobilt már teszteltek a fórumon (vagy itt vagy a G4 topicban, de gart tekintve egyenértékű a két müvelet), az rendben lesz. A bootlop-ben vagyok biztos, azt az LG is megerősítette, de újabban páran sikerrel jártak a kijelző beégéssel kapcsolatban is, szóval ha az sem tűnik reménytelennek.
-
válasz
rejtettlampa #5652 üzenetére
bocs, tényleg nem akartam kötözködőnek tünni - az egy éven túli gar akkor jár, ha normális IMEI számot tartalmazó számla, garjegy van, ez esetben éven túl a bootlop problémás alaplapot cserélik garban az EU-s modelleknél (egy sim), ezt már többen is tesztelték rendben van.
-
válasz
rejtettlampa #5650 üzenetére
bocs, tényleg nem akartam kötözködőnek tünni - az összefoglalót azt írtad elolvastad, azért nem értem mit nem értesz, érted?
-
válasz
rejtettlampa #5643 üzenetére
Azt hittem ezt már elmagyaráztuk neked 2 ( ! ) napja. Tévedtem, tovább riogatod itt a népeket
-
válasz
saddybaddy #5630 üzenetére
azt nem vitatom hogy létező probléma, csak jeleztem hogy ennek ellenére nem mindenkit érintő (de én külön állatfajta vagyok, még a bootlop is elkerül messzire
)
-
válasz
rejtettlampa #5616 üzenetére
( bátorkodnám felhívni a figyelmed az összefoglalóra, érdemes elolvasni mert kitünően össze van szedve ott minden, többek között a frissítéssel kapcsolatban is van egy komplett fejezet)
-
válasz
rejtettlampa #5612 üzenetére
eddig is frissültek a függetlenül vásárolt telók, nem?
-
-
válasz
rejtettlampa #5499 üzenetére
Grats!
-
válasz
rejtettlampa #5477 üzenetére
B20 hiánya eddig nekem nem okozott problémát, soha se nem - mondjuk én csak megyeszékhelyen és Bp-n mobilnetezek, nem tudom mi a helyzet kisebb településeken. Mondjuk ma a Velencei tó északi partján 8 órát toltam mobilnetről és hasított (2 mail kliens és egy chat program folyamatosan, cca 30perc böngésző, 3-4 youtube filmbemutató)
-
válasz
rejtettlampa #5471 üzenetére
egy nagyon picit kellene csak visszaolvasnod, hidd el képes vagy rá - van témaösszefoglaló is, lehetőségeid korlátlanok
-
-
válasz
Giorgio7105 #5429 üzenetére
"Nagyon odatették az optimalizációt!!!
"
- ezzel az LG-nek soha nem volt baja. Ma sem érzem hogy bármiben is korlátozna a V10, maximálisan megfelel a mindennapokban
Kizárólag V20 vagy G6 (dual SIM és DAC változat) jöhet szóba utána.
-
válasz
MaxxDamage #5387 üzenetére
érdekes ez az akku gond, azért nem annyira kellene eztet csinálnia alig egyévesen, valami gond lehet vele
-
válasz
Giorgio7105 #5370 üzenetére
én innen rendeltem, rendben volt minden
-
"s7e topikban nem ritkak a 6-8 orak"
- ez így eléggé általános, erősen függ a felhasználási feltételektől, csak akkor lehetne ezt ennyire határozottan kijelenteni, mint ahogy te teszed, ha biztosítanád az azonos felhasználási feltételeket.Giorgio7105: a te adataid fogadom el hitelesebbnek mint koxx-ét, mivel nálad legalább biztositva vannak az erősen hasonló felhasználási feltételek.
-
válasz
Giorgio7105 #5333 üzenetére
Gratula!
-
Hali,
Navigáláshoz milyen jobb minőségű szélvédőre tapasztós tartót tudnátok ajánlani, amelyik nem esik le naponta?
Köszi,
OPi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Macska topik
- Iqos cigaretta
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Villanyszerelés
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Kutya topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox tulajok OFF topicja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest