- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigma7
aktív tag
Utolsó darab volt, a neten már nem is volt fent. Én is csak véletlen vettem észre, hogy lent a vitrinben van egy. A V20-as 99eFt-os ára miatt agyaltam pár napot, de aztán győzött a garancia...
Tényleg nagyon jó telefon. A hangja, a kamera, a stílusa még mindig nagyon rendben van. Az meg is lepett, hogy még a Oneplus 5T után se tűnik lassúnak. -
Sigma7
aktív tag
Nekem is pont ott van egy világosabb folt. Szerintem ott közelebb van a világítás a panelhez, mint kéne.
De sok embert ez nem zavar. Sajnos pont nem ilyet fogtál ki.
Engem csak azért nem zavar mert úgy is ki fog égni a kijelző, addig meg elviselem. Ez a második V10-esem. Az elsővel már végigjártam ezt...
Ezt két hete vettem, a Best byte-ban hevert, 89-et megért nekem. A fent leírtak miatt fontos volt a gyári garancia és pont emiatt nem akartam a V20-ast, pedig különben az lett volna.
De most ehhez is jó volt visszatérni. Még mindig nagyon korrekt telefon. -
MaxxDamage
félisten
Nekem is hasonló volt és LG cserélte egy 2017.07.-ik hó gyártásra. Most majd személyesen keresem fel a közeli LG szervizt és veszek tőlük 2.-ik akksit is, mert amit USA-ból szereztem, az 2015.05.-ik hó gyártás (régi)
Ez a telefon még sokáig használható darab lesz....ha V30-ra nem lenne felváltva...MD
L -
lejbi
tag
Nekem is volt hasonló. Énnekem az vált be, hogy egész éjjelre feltettem lassú töltésre (a számítógép usb portja nekem kikapcsolt állapotban is tud tölteni). Mikor lemerült a saját töltőjével feltöltöttem, miután szólt hogy 100%, rajtahagytam még 1 órát. Most megint a régi.
-
BP, nagyváros, Balaton nem fogod érezni a B20 hiányát, ellenben vidék, kistelepülésen igen sajnos:
"Általánosságban elmondható, hogy a zsúfolt, nagy népsűrűségű helyeken továbbra is az 1800 MHz-es (Telenor, Telekom) és 2600 MHz-es (Vodafone) tartomány használata dívik a kapacitás miatt, míg elsősorban vidéken, kisebb településeken, falvakban a 800 MHz (B20) a nyerő."
"Telekom: Az LTE800 mellett LTE1800-as frekvenciát is használunk a nagyvárosokban, agglomerációkban, Balatonnál, stb. Mivel közel országos az LTE800-as lefedettség, így nagyon sok településen duplikált a lefedettség: LTE1800 és LTE800 is található."
Ezt fusd át, 2 rövid oldal összesen és képbe kerülsz, garantálom -
aTe014
aktív tag
Külföldi fórumokon biztos lesznek ehhez kapcsolódó topikok, amint egyre inkább elterjed a hivatalos frissités. És azután pedig az itteni Topikgazda biztosan gondoskodik róla, hogy bekerüljön ide is (legjobb esetben magyar nyelven) az összefoglalóba.
@hcd57: természtesen nem kötelező folyamat, mindenkinek "szíve joga" eldönteni, hogy rászánja-e azt az isőt az új rendszerre, amit később hónapokig szeretne hibamentesen használni.
-
aTe014
aktív tag
Szerintem a frissítés előtt érdemes az SD-kártyát formázni, és utána visszapakolni rá a tartalmat (ha nem tartalmaz körülményesen, hosszasan visszaállítható dolgokat), majd a főverzióváltással járó frisíités után mindenféleképpen ajánlott egy gyári visszaállítás, és az alkalmazások újrarakása.
-
az már nem a hardverapródon van, hanem az asztalomon (gondos gazdája volt, nagyon megkimélt) - munkahelyet váltottam, és ott nem lehetett a mostani számom bevinni a flottába, igy maradt a dual sim megoldás, a B20 pedig nem érdekel, 90%-ban wifi fog menni, ráadásul amerre közlekedek ott van hagyományos Telekom 4G erősen
-
sixpak
nagyúr
Enyém is partnero, márciusi.
Én ma elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha hirtelen valamilyen okból váltanom kellene, fel is lapoztam az árukeresőt, kiábrándító volt az eredmény.
Úgy tűnik egyedül a V20 jöhetne számításba, vagy a Galaxy S8+, de az meg horror áron van.
Ezen akadt meg a szemem, nagyon ígéretesnek tűnt, de megláttam, hogy a max vidofelbontás 1080p 30fps.
Nekem a legfontosabb a kiváló minőségű 4K video, ilyenformán csak a V20 jöhet számításba, gondolom az nem rosszabb, mint a V10.
Mondjuk én piacra nem fogom dobni a V10-et, nem akarom szarul érezni magam, ha valami szerencsétlennél elromlana 1 hónap után.
Ha váltok, akkor a kisebbik lányom (12yo) fogja örökölni. -
zoleeno1
veterán
+1
Az első olyan telefonom, ami több mint 1 éve megvan, nem lassult egy cseppet se, nem kellett rootolnom, hogy normálisan használni tudjam. Pedig előtte is csak prémium kategóriás telóim voltak. Ez lesz az első telóm, amit addig fogok használni, amíg be nem hal, össze nem törik, be nem ázik, stb
-
MaxxDamage
félisten
Egy ilyen és minden gond megszűnik...
Csak ajánlani tudom, nem bántam meg mikor megvettem ! (2 év gari ami csere gari is egyben , ingyen száll. , stb..) és High Gain bekapcsol a telefonon.. és nem kell a Jack csatikkal játszadozni sem!L
-
-
Lite
őstag
És vannak a félig passzív / kezdő V10 tulajok, akik még csak olvassák a fórumot, tanulás és információszerzés céljából, csak néha kérdeznek, de mégis érdekli őket a fejlődés iránya, pláne, ha egy tényleg jól eltalált telefon jövőéről is szó esik...
Bocs, hogy belevauztam!
-
gretzky77
veterán
Szia mivel ez type c így V10-hez nem jó !
bb bence sztem nem számít!
Tibor7878 : a dupla simes nem aktív, amíg az egyik használatban van addig a másik nincs hálózaton! Ha aktív dual SIM kell akkor nagyon le fog szűkülni a lehetőségeid száma mert a dual simes telefonok sztem 80-85 %-a nem aktív!
-
stemplar07
őstag
Nekem olyan volt 6 hónapig,(961N) de ,,nagyon,, vidéken no LTE ahol a B20 800 Mhz játszott .. Én a T,,-re gyanakszom , .. a mi esetünkben ..( bár nekem legutóbb a múlt héten Fehérvár felé volt ilyen ,,no,, hálózat problémám (pár másodpercre), ha menet közben neteztem .( email,böngésző) és közben pár másodpercre kiírta ,hogy nincs szolgáltatás .
-
lako05
tag
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65430711&postcount=701
Itt a leírás a downgrade-hez. Ha lesz időm lefordítom.
-
MaxxDamage
félisten
Érdekes!
Én úgy vagyok vele, hogy saját tapasztalataimra hagyatkozom és nem érdekel más véleménye... Saját magam kipróbáltam és tapasztaltam sokat is imp jack csalassal és 64ohm +- 10% fülessel is. A legjobb és legnagyobb előrelépés (teljesítmény, hangzás, minden..) a valós 64ohm +- 10% fülessel volt hallható! Durva volt na... Ezt csak az mondhatja el akinek van összehasonlítási alapja is.... Jah és a 80+ ezres Sennheiser-t is verte a nagy impes füles (kenterbe vágta , hiába volt az SE-n 150 imp-es csalás alkalmazva, gyarilag az SE 16ohm értékű)L
-
gretzky77
veterán
Köszönöm a megelőlegezett bizalmat viszont Mate 8-am nem volt! Mate 7-em volt régen azt nagyon szerettem,mert az akkuideje bitang jó volt és általánosságban is nagyon jó telefon volt,így szerintem a Mate 8 is jó készülék! Ha a kamera,zene rész nem számít akkor az is jó választás lehet, hozzáteszem a Mate 8 kamera része sem gondolom,hogy nagyon gáz lenne, szerintem manuális mód abban is van de,hogy milyen lehetőségekkel azt passzolom!
-
stemplar07
őstag
Szerintem nagyon, de nagyon hálásak lehetnétek, az összefoglaló miatt a topic gazdának!!
Én anno összetettem volna a kezemet, (novemberben) amikor az első V10-et megvettem, és úgy kellet az XDA-ról, Headfi- ről , Poweramp , fórumról össze ollóznom , mindazt amit Ti magyarul kézhez kaptok !!
Tehát tényleg illene végig olvasnotok azt a remek összefoglalót, amiből kiderül, mit , hogyan , mielőtt kérdezgetnétek, és csapkodnátok, kritizálnátok akár a V10-et vagy a tulajokat ... vagy a fórumgazdát ..
Ez egy svájci bicska , akinek kellenek az előnyei megveszi , aki nem annak a ,,robbanó Note 7-est ,, ajánlanám -
E2E4
aktív tag
Kérésedet tudomásul vettem.
Bocsánatot kérek azért, mert megbántottad önmagad amiatt, amit mondtam neked.Kommunikációm ezentúl feléd maximum annyiban fog kimerülni, hogy ha ismét felteszel egy olyan kérdést, amire a válasz ott van a téma-összefoglalóban, aminek a tetején ott van az kiemelve, hogy "Kedves Érdeklődő! Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma-összefoglaló-t, illetve használd a topikban a kereső-t!" akkor odaírom kiemelve azt, hogy: téma-összefoglaló!!!
Ezt máshol is így csinálják, nem idézik be a választ, és még csak háttér információt sem írnak a problémáról (3 kontra 4 pólusú csatlakozó). Belátom, hiba volt, hogy válaszoltam neked. Jobb lett volna, ha magadra hagylak a problémáddal, és csak azt írom, hogy "téma-összefoglaló!" Pont. Ezután így is fogok tenni...
Pont.(#3163) gretzky77
Ne máááár. Ilyen vérmes lennék?(#3164) OPiiPO
Köszönöm.(#3165) tothak
Nekem személy szerint pl kezd egy kicsit erős lenni ez a hatalmas imádat ami itt megy a telefonnal szemben. Kicsit már fanatikus a dolog...
Mit jelent az, hogy fanatikus?Hát' ja. Lehet. Talán egy közömbös érzés jobb lenne a V10-el szemben, de akkor tutti, hogy nem lettem volna olyan hülye, hogy ennyit dolgozzak a téma-összefoglaló írásával. Akkor csak read-only, meg esetleg néha kérdező user lennék.
Őszinte leszek, picit bánom már azt a töménytelen időt, amit ebbe a topikba bele toltam, főleg akkor, amikor olyan hozzászólásokat írnak, hogy "tényleg túl van tolva a "de f@sza összefoglalót írtam" téma".
De ezek után igyekszem letisztultabb lenni a kommunikációban, és kevesebbet írni.
Bár éppen a hosszú és alapos írásaim voltak azok, ami kezdetben megtetszettek az itt lévőknek, s ezért is kértek fel arra, hogy írjam már meg a téma-összefoglalót. (Mivel előtte azt senki nem tette meg.)
Szerintem ez a telefon a mai napig érdemtelenül van tesztelve, jellemezve (Hi-Fi üzemmód bekapcsolása nélküli audio teszt) ezért szerettem volna a telefon tudásához/minőségéhez igazodó írást letenni az asztalra, ezért olyan hosszú és alapos a téma-összefoglaló, és ezért érint érzékenyen, ha hétről-hétre, újra és újra feltesznek olyan kérdéseket, amikre már ott a válasz "legfelül", vagy a kereső kidobná a topikban.
(#3166) Kisbea
a Lolipopot is lecseréltem a 6.0-ra.
(mikor 6 hete kb megjött a telefonom , nem foglalkoztam vele)
És nem csináltam gyári adat visszaállítást.
(A z-mel is így csináltam anno, és ok volt)
Akkor csak szerencsém van?Úgy tűnik, hogy igen.
(#3173) Litván Zongora
Ami viszont szerintem is csiszolást érdemelne, az a stílus. Topicgazdánk vehemenciája némileg fensőbbségesnek, arrogánsnak hathat az ide látogatók számára, mint ahogy sokan nem osztoznak a telefon iránti feltétlen elkötelezettségében sem. Ez egy fórumon, ahol gyakorlatilag nincsenek nonverbális kifejezési eszközök, kétségkívül feszültséghez, félreértelmezésekhez vezethet. Én hatékonyabbnak éreznék egy némileg megértőbb hozzáállást részéről, ám én is felhívnám mindenki figyelmét, hogy az itt előforduló kérdések 80%-át nem kellett volna föltenni, ha az illető venné a fáradságot az olvasásra írás helyett.Stílusban irányt szándékozom váltani. Köszönöm az építő kritikát.
ahogy sokan nem osztoznak a telefon iránti feltétlen elkötelezettségében sem
Ők azok, akik nem V10-et használnak?(#3179) OPiiPO
+1 -
"Ez egy fórum ,és bizony sokan lesznek akik nem fogják végig nyálazni az összefoglalód ,és kérdeznek mert az egyszerűbb,próbáld meg feldolgozni ezt a tényt."
- Ezzel semmilyen módon nem tudok egyetérteni. Van összefoglaló, azért van hogy az ismétlődő, sokakban felmerülő kérdéseket ne kelljen naponta megválaszolni. A PH-n más topicokban is szokásosan az összefoglalóhoz küldenek, ha alap kérdést teszel fel. -
darthsmoke
Korrektor
Nem kezdtem el a matricával szenvedni, és esetleg tönkretenni a gyári hátlapot...
Én ilyet vettem: [link]
Ez hátlap és tok egyben, tökéletesen passzol, becsukva altatja a telefont és a látszat ellenére nem bőrhatású, hanem olyasmi, mint a gyári hátlap, de nagyon igényes!
Én nem bántam meg... -
MaxxDamage
félisten
Jó használatot kívánok!
Engem kicsit zavart az a 2 jack dugalj is a telefonba + füles csati...ezért is vettem inkább 64 Ohm +-10% fülest!Más:
Most néztem telefon szoftver Updatet és van télyleg elérhető 311MB-os Update hmmmm...ezt mennyire érdemes felrakni? Jelenlegi rendszerrel is meg vagyok elégedve...!L
-
E2E4
aktív tag
Így már csak tényleg halkan kérdezem meg szerintetek mennyire vad ötlet az Lg-hez fordulni ez ügyben?
Nagyon vad. Normál hangerőn feljebb már utaltam erre a fel nem tett kérdésedre (itt.)
Most akkor kifejtem - persze csak halkan.
Alap esetben a B20 (800 Mhz) LTE frekvencia a legtöbb arra gyárilag képtelen telefonnál soha nem varázsolható fel, mivel az egy külön antennát igényelne, azt pedig nem teszik bele a készülékbe, mert úgysem szükséges. Tehát hardveres hiányosság miatt itt meg is állhat a történet, r-go, aki olyat vett, és utána rájön, hogy "Ja, mégis jó lenne, ha lenne" az úgy járt. Pont. (pl. Xiaomi és hasonló kínai csodák.)A V10 esetében - és ez tényleg nagy szerencse - az LG valamiért olyan kombinált antennával adta ki a készüléket, mely a fentebb említett hiányzó frekvencia vételére is alkalmassá teheti a készüléket, de azt szoftveresen gyárilag tiltották, mert:
1. A célközönség országaiban a szolgáltatók nem is alkalmazzák a B20-as sávot.
2. A B20 licensz díj köteles, azaz LG-nek kiadás lenne, azt meg midnek fizetné meg, ha az adott országban meg nem is használhatná a felhasználó az említett sávot?!A H961N olyan országok célközönségének lett gyártva (pl. Kína, Hong Kong, stb.) ahol nem alkalmazzák a B20-as LTE sávot, így azt szoftveresen tiltották is a fentebb soroltak miatt. (Viszont cserébe az ottani user-ek igényeit kielégítendő, 2 SIM-et, és 64 GB flash memóriát kapott a V10.)
Európai ember ha ezt a V10-es verziót veszi a H960A helyett, akkor ezzel tisztában is van.Az LG Magyarország csak európai készülékek javítását vállalja garanciálisan, az EU-n kívülieket nem, és feltételezem, hogy az adott javítási specifikáció birtokában sincsenek, úgy hardveresen, mint szoftveresen.
De ha mégis megtudnák csinálni a szoftveres beavatkozást egy szervizes, azt nem tehetné meg, lévén az LG önmaga tiltotta le a B20-at a fent olvasható 2. pont miatt is.Nem csodálom, hogy még a szoftverguruk sem vállalják be. A V10 (főleg a H961N) sokkal kevésbé elterjedt az EU-ban, mint egy felkapottabb márka, emellett ha véletlenül valamit elbaltáz a bevakozás közben, akkor nagyon könnyen brick-elheti a V10-edet. Feltételezem, hogy nem örülnél annak, ha a telefonodat már csak levélnehezékként használhatnád.
Ha konkrét megoldással nem is, de a helyzet tisztázásával remélem, hogy tudtam segíteni.
Persze, ha nem hiszed, járj utána. (Hívd fel az LG Magyarországot.)
-
törölt tag
Nem fogsz konkrét választ kapni...
Korábban én is kerestem ennek a megoldását,de csak vki olvasta valahol,h lehet.... válaszok jöttek.. Nem is értem,h miért terjesztették itt,h meg lehet csinálni!
Még az itteni nagyokos is hirdette,h tudja a telefon,viszont mikor segítséget kértem hozzá,már is nagy lett a csönd.. -
E2E4
aktív tag
Valóban nem volt egyértelmű a megfogalmazásom, ami természetesen minőség tekintetében nem állja meg a helyét a Versus tekintetében. Véleményem leginkább az 1-2 Dolláros kínai csodákra vonatkozott!
Illetve a Versus esetén a "nylon bugyi hátlap" szerintem undorító.
De ez is csak egy vélemény. Ha neked tetszik, vedd meg.
Csak azt nem értem ilyenkor, hogy ha a kérdésem arra irányul hogy milyen alternatívát tudtok ajánlani a kicsit sem olcsó versus/illetve gyári tok helyett ami funkcióban és minőségben is okés, akkor miért jön nekem itt mindenki a "ne tegyél rá tokot mert ront az összképen" válasszal?
A mindenkiből én nem a te kérdésedre reagáltam. Pontosan leírtam azokat a fórumtársakat és a hozzászólásaik számát, amikre leírtam a magánvéleményemet. Szerintem egy picit "mellre szívtad" a dolgot. Leszögezem, felőlem azt veszel a telefonodra, amit akarsz. Ha neked a "nylon bugyi hátlap" tetszik, akkor vedd azt. Csupán a saját szubjektív véleményemet osztottam meg a témáról, s bevallom, inkább írok objektívabb és szakmaibb dolgokról, mint arról, hogy nekem mi tetszik, vagy nem. (Most sem közvetlenül a te kérdésedre reagáltam, hanem az azokra, mások által adott válaszokra írtam pár nyersebb (?) fogalmazású szót.)
Más topikokban a topikgazda simán off-topikba tenné az ilyen irreleváns, egyéni preferencián alapuló kérdést és a válaszok mindegyikét, sőt, van, ahol külön off-topik van az ilyen "csevegésre".
Mivel ez egy örömködős topik, s amúgy sem nagy a létszám és a hozzászólások száma, jómagam sokkal engedékenyebb vagyok ilyen téren.Ha kérhetem, ezzel zárjuk is ezt a nagyon off kommunikációt.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest