- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #4727 üzenetére
Új állapotú,GYÁRI fekete QI hátlap érdekel vkit?
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #4693 üzenetére
Köszi az infót. Számomra ez jó hír ...
-
törölt tag
válasz
Aryon87 #4683 üzenetére
És még mindig nincsen benne magyar nyelv, plusz egy két dolog...? Nem mintha nem lehetne meglenni magyar nélkül... De ha úgy lehetne venni a V10 át, mint a V10 et, lehet vennék is egyet... Tehát csak kibontom, s használom, mint egy Magyarországon forgalmazottat.. De ezt még is kérdezem a topicjaban...
-
törölt tag
Nekem is xar, amikor vidéken vagyok... Vettem egy S7 Edge t, azzal hibátlan.... Tmobile
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #4626 üzenetére
Koszi a valaszt.. Az super... Igen sokat vagyok vidéken, s sokszor csak edge van... Másnak meg hibátlanul megy...
-
törölt tag
Sziasztok !
Pár hete ismét vettem egy ilyen telefont...
Sajnos nekem is térerő hisztijeim vannak.... Mi a xartól van ez? A telefont-lehet nem kellett volna-folyamatosan,amikor szólt,frissítettem....remélem találok rá megoldást,mert szegényt eladom,ha nem javul....t-mobile egyébként a használt kártya.. -
törölt tag
válasz
stemplar07 #4509 üzenetére
+1
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #4503 üzenetére
Én is nagyon gondolkodtam a V20-on.....
-
törölt tag
Én nem bírtam ki,ismét vettem V10-et... /Anno a mérete miatt adtam el / 2 db - om is volt korábban /
Majdnem V20-at kértem a partnero-tól,de közben megjött az eszem.... / Remélem a kicsi V20 nem fog felbukkanni,mert akkor ismét elmegy az ész a fejemből... Mocskos egy betegség ez a mobiltelefon mánia...kérdés: Nem emlékszem,h pendrive-ot tud kezelni a telefon ????? Vki kipróbálná,h biztosan működik-e ? ( H960A ) köszi
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #3546 üzenetére
Köszi a választ,megpróbálom !
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #3537 üzenetére
Szia. Esetleg nem tudnál nekem is rendelni? Még nem rendeltem sosem ....nem vagyok járatos a dologban..
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #3396 üzenetére
Biztos,h nem fogom.....
-
törölt tag
válasz
saddybaddy #3357 üzenetére
Köszi a választ.. Ők ugyan azok... Ők is gsmvonal.hu . Megrendeltem az előbb,mivel van személyes átvétel... szeretném bontatlan állapotban átvenni,s a számlát is a megfelelő módon,mert a honlapon nem láttam-v figyelmetlen voltam-feltüntetve,h áfás számlával adják -e... Na majd holnap kiderül... Köszi még egyszer a válaszod !
-
törölt tag
Sziasztok !
Megbánva eme készülékem eladását,ismét vennék egyet...
Mivel alig van raktáron,vagy kicsit bizonytalan helyen,nem könnyű...
Az imént találtam a gsmvonal.hu oldalán raktáron. Esetleg van vkinek tapasztalata a eme bolttal ? -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #3002 üzenetére
Köszi a figyelmet! ;-)
-
törölt tag
Nem fogsz konkrét választ kapni...
Korábban én is kerestem ennek a megoldását,de csak vki olvasta valahol,h lehet.... válaszok jöttek.. Nem is értem,h miért terjesztették itt,h meg lehet csinálni!
Még az itteni nagyokos is hirdette,h tudja a telefon,viszont mikor segítséget kértem hozzá,már is nagy lett a csönd.. -
törölt tag
Köszi szepen a reszletes valaszodat! Az 5. pontot kivéve egyet értek -utana olvasva- írásoddal.. Ezen válaszod maximálisan megfelelő hangnemű volt. De nem is folytatom,nincs is miért. Természetesen nem szerettelek volna semmilyen szinten sem megbántani - melynek ellenére természetesen fenntartom az írásomat ,szerintem - rejtve benne - kijött belőle a lényeg...
U.i.: A topic-ba vetett energiádat pedíg -többed magammal-nagyon köszönöm,és be is fejeztem a nem idevaló írásomat... -
törölt tag
Sziasztok!
Cserélnem kell a telefonomat / V10 / dupla sim-re... Viszont a B20 hiánya idegesít.. Olvastam itt,h meg lehet csinálni ,h tudja a B20-at.. Esetleg vki meg tudná nekem csinálni? Természetesen térítés ellenében!Én sajnos nem értek hozzá... Ameddíg nem vállalja vki,lehet várok a vétellel... Vagy esetleg,aki dual-t használ,és mozog Magyarországon,Ausztrián belül,megosztaná velem,h milyen a 4g kompatibilitása?
Előre is köszönöm. -
törölt tag
letöltöttem a lg bridge t..
de a telefon nem csatlakozik,hiába dugom rá kábelen... nem tudom kiválasztani az opciok közül a szoftver frissítést... csak a 3 lehetőséget ajánlja fel: média eszköz,csak töltés,fájlok átvitele. és a beállításokon belül sem találom azt a rohadt usb csatlakozási lehetőségeket.... -
törölt tag
sziasztok. nem tudja megmondani vki, h telefonról miért nem ajánlja fel a szoftverfrissitest 6.0 rá? azt írja, h a legkisebb van rajta.. szépen kellene? ( mondjuk fogalmam sincsen, h kell gépről.. mindig telefonról frissítettem a telefonjaimat.. mondjuk azok mind samuk voltak..)
-
törölt tag
válasz
zozzzzzzzzzz #1279 üzenetére
0% afasat gondolom...
-
törölt tag
valamiért az újonnan érkező Gmail uzeneteim nem jönnek meg... ha bemegyek a Gmail be, s frissíteni akarom, csak pörög az ikon, de nem tölti be.... vmit letilthattam? már mindenhol nézegetem a beállításokat, de nem jövök rá.... Viki esetleg élből nem tudja, h mit cseszhettem el...?
-
törölt tag
....tegnap megvettem... k..va jo ez a gép....
-
törölt tag
köszi a választ... sajnos én tök hulye vagyok a telefonokhoz... nem tudnám megcsinálni magamnak...
még egy szoftver frissítés is kihívás számomra... bele sem kezdek... nagyon be vagyok indulva erre a telefonra,de nekem fontos a B20... Magamnak viszont nem tudom megcsinálni a dupla sim-es verziót.... most azon gondolkodom ,vegyem-e meg ez miatt az egy sim verziót,vagy sem...... Esetleg vki nem vállalná be ezt a B20- asítást???? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest