-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
Na most tényleg elköszönök,elvitték a telót
Egy S7 lett helyette ,ami eddig tetszik,főleg a mérete,de a V10-t nehéz lesz leköröznie...
-
Arween
senior tag
Az enyém 2016. februári és vígan ketyeg
Szóval no para...
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #6496 üzenetére
Megcsináltam a tesztet sehol semmi csak a világos képeknél látszik sehol máshol
Sigma7 Hú az nagyon jó ár annyiért lehet én is vennék még egyet
Volt még eladó vagy az utolsót hoztad el?
Nekem most lesz másfél éve meg a telefonom semmi baja ezen kívül,még soha nem volt meg ennyi ideig egy telefonom se -
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #6494 üzenetére
Hát emiatt nem szedem le a 100%-os Nilkin fóliám
Hogy lehet ez kijelző hiba? Miért csak fehér háttérnél látszik?
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #6491 üzenetére
Na elkiabáltam ,nem vitték el a telefont
Olyan indokkal amit én se értek: Az Lg jel felett van egy max 1 mm-es világosabb fénygömb..Ami nem látszik csak fehér háttérnél, én eddig észre se vettem a telefonon...Azt mondja a tag panel hibás a telefonom,be van égve.Mondom neki azt hogy lenne már beégve mikor csak fehér képen látszik
Szerintetek ez mi lehet?
pötyi -
Arween
senior tag
Úgy néz ki én is elköszönök,holnap reggel elvileg elviszik a telóm .Még most is csak azt tudom mondani ez az eddigi legjobb telefonom,nehéz lesz felülmúlni...
ugyanitt ha valakit érdekel eladó a speedshop-nál vásárolt gyári 0 km-es aksim
-
Arween
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #6378 üzenetére
Én vettem meg az utolsót...Tatabányán lakom, ha esetleg itt jó neked szívesen odaadom tesztelésre..
-
Arween
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #6368 üzenetére
Ez jó eséllyel Bootloop-hiba ,elvileg LG szervizben 2 évig javítják ...
-
Arween
senior tag
Szerintem ez eddigi leg leg telefonom...Minden nagyon patent rajta
A B20 hiányon én is pörögtem egy darabig de aztán felvilágosodtam,hogy ahol én lakom nem fogom hiányát érezni
Ha esetleg rendelsz innen mindenképp várom a fejleményeket mert jaj az az opal blue imádásssssNehogy vegyek
Szerintem tuti működik nekem is dual sim-es a telóm semmi gondom vele.Rendeléssel nem hiszem hogy gond lenne paypal-al szerintem nincs rizikó.
-
Arween
senior tag
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #6209 üzenetére
Na sos lett az aksi kérdés,mert ma reggelre megint lehasalt
Lg-nél mennyiért van eredeti aksi?Illetve neten tudok-e rendelni tőlük? -
Arween
senior tag
Ma reggel az esti lefekvéskor 89% levő aksim 17%-ra merült ,ezt most az utóbbi két hétben másodszor játssza el,nincs beragadt alkalmazás szóval ez nem okozhatja
Illetve ez is fura hogy visszatöltéskor kb 30 perc alatt 17%-ról 79-re töltött.....Elérkezett az idő egy aksi cserére szerintetek?
[kép] -
Arween
senior tag
Dual-sim tulajok közül valakinek sikerült esetleg a B20 engedélyezése?
-
Arween
senior tag
válasz
ADAM1337 #5376 üzenetére
Elvileg vissza kell tenni az 5.1-et majd ha kész mehet rá a frissítés.
lako05 volt fórumtárs leírta a menetét.Megkerestem privátban az én telefonomra is varázsolja rá a B20-at de sajnos nem fér bele az idejébeSzóval ha valakinek sikerül vevő lennék egy B20 beállításra
-
Arween
senior tag
A gondolattal én is eljátszottam,hogy mi van ha váltanom kellene?Nem jutottam sehova,egyszerűen nem találok ilyen telefont ami szép is/hozza a V10 szintjét /van benne B20. (ha V20-ban lenne magyar nyelv tuti azt választanám,bár közel sem ilyen szép telefon mint ez) Nálam egyedül az S7 Edge lehetne esélyes ami árban még beleférne ,de mikor megnézek egy videót róla valahogy sose tud meggyőzni hogy akarom
Szóval jó nagy sz..ban leszek ha cserélnem kellene a telefont... -
Arween
senior tag
Egy dolog miatt cserélném,mivel dual sim-es telefonom nem tudja a B20-at eddig nem volt probléma(upc-nél csak 3g-s net volt) de most szeretnék szolgáltatót váltani ,és kellene már
Írtam lako05-kollégának anno Ő megoldotta a B20-at a telefonján,ha elvállalná az enyémet is tuti nem adnám el
A másik ami miatt kicsi parázok,hogy lassan a telefon után a kiegészítők is limitált mennyiségben lesznek beszerezhetőek -
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #5158 üzenetére
Igen ilyenem van ,nekem nagyon bevált lehet rendelek én is gyors pótlást mert nem tervezem eladni a telefonom
Most néztem a VRSdesing -nél a tokokat is akciózzák így már megfizethető lett ebből is berendelek egy átlátszó tokost gyorsan
VRShátlapoksbeci ha sikerül a B20-as mókolás esetleg az enyémen is bevállalod?
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #5156 üzenetére
Ebay-ról vettem, Nilkin fóliát a kameráknál ki van hagyva egy rész kb. fél éve van fent, semmi baja némi apróbb hajszál karcot leszámítva.
-
Arween
senior tag
Ma a dual sim-es változatra is jött egy 168mb-os frissítés V20f esetleg van aki már feltette?
-
Arween
senior tag
válasz
stemplar07 #4795 üzenetére
működik csak a vezérlése nem,ilyenem is van amit linkeltél ,de azzal sem megy a fülesen a vezérlés.
-
Arween
senior tag
Valakinek van ötlete miért nem tudom ezzel a csatlakozóval a füles gombjait használni?Ez már a második típus amit megvettem és egyik se jó
-
Arween
senior tag
válasz
Kavinton75 #4616 üzenetére
ma reggeli állapot este 97% tettem le
-
Arween
senior tag
válasz
Kavinton75 #4609 üzenetére
Most nálam is az alábbi két alkalmazás a top1-2:
Android rendszer 22-39% közt ,telefon készenléti állapotban 15-25% köztÍgy gatyaszar az aksim ideje,állandóan töltenem kell ....
Nem tudom mitől van de csak az utóbbi időben van ez,pedig msn-ből régi van fent facebook-ból meg a lite -
Arween
senior tag
Én használok facebokot,whatsapp-on beszélek szinte egész nap, megy a mobil net folyamatosan, nálam semmi nyoma a merülésnek. kopkopkop
-
Arween
senior tag
válasz
Kavinton75 #4534 üzenetére
Ha 50Ohm-alatti a fülesed akkor csak az alábbi trükkel lehet "átverni", a Téma összefoglalóban le van írva
A high gain trükk a következő:
Vásároljunk egy extendert (például ezt vagy ha headset funkciós fül/fejhallgatónk van, akkor például ezt); valamint egy 75 Ohmos impedancia illesztőt. (Például itt ezt.)
Csatlakoztassunk az extenderbe az impedancia illesztőt, majd ezt az "együttest" dogjuk be a telefon 3,5 mm-es jack aljzatába. Ekkor a V10 high gain módba kapcsol. Ha kihúzzuk az impedancia illesztőt, (és csak az extender marad bedugva) a V10 akkor is high gain módban marad. (Apró esztétikai probléma az, hogy zenehallgatás közben az extendernek is csatlakoztatva kell lennie.) -
Arween
senior tag
Most komolyan járunk erre a fórumra max 15-en,de lehet így is sokat mondok,és nem megy a társalgás vita nélkül? Volt már itt bőven szó a V20-ról, szerintem pont elfér itt végre egy valós vélemény, tapasztalat.Nyilván nem ez a V20 fórum ,de gondolom ott is "beindul" majd a társalgás,bár én nem tervezem a V10 cseréjét,az én szemem nem sérti itt egy két komment az utóddal kapcsolatban
-
Arween
senior tag
válasz
stemplar07 #4447 üzenetére
Igen V20e-lett ,nagyon nem látok különbséget az eddigiekhez képest
BUÉK minden elégedett V10 tulajnak
-
Arween
senior tag
Dual sim-es verzióra ép most jön lefelé valami frissítés. 210mb-os, van aki esetleg felrakta?
-
Arween
senior tag
válasz
saddybaddy #4337 üzenetére
A wifi-nek mi köze ehhez
Én lakcímemet adtam meg mint biztonságos helyet (wifi-beállítást nm is találtam a smart lock-ban) .
-
Arween
senior tag
Valaki segítsen nekem miért nem működik a smart lock-nál hogy ha itthon vagyok ne keljen állandóan feloldanom a kijelzőt mintával??Megadtam a lakcímem ,be van kapcsolva a helymeghatározás és mégsem megy....
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #4294 üzenetére
Na ez azért gáz,mert mi van ha nincs itthon +aksi? Nekem egyik telefonomhoz sem volt +aksim ,nem is tervezek venni mert az sem túl jó gondolom ha hónapokig csak csücsül a szekrényben....
-
Arween
senior tag
egy gyors segítség kellene ez a típusú autós töltő jó a v10-hez?
BlitzWolf® -
Arween
senior tag
válasz
saddybaddy #4118 üzenetére
Az enyémnél semmi ilyen probléma nincs (kopp-kopp) pedig van hogy 1-2 órát játszom,facebookot nyomok vagy whatsappot folyamatosan.szerintem egy kijelző csere megoldja a gondod,ne add el jó kis telefon ez
Csillag01Privátban dobnál egy linket kitől vetted a telefont? Köszi
-
Arween
senior tag
válasz
stemplar07 #4100 üzenetére
Mondjuk engem ez nem érint a V20 nekem annyira ronda tuti nem cserélem le a V10-et rá.Na meg a hátlapi gombok megszüntetése arra ösztökél a következő telefonom ne LG-legyen
-
Arween
senior tag
Egy kis V20 fotós teszt
-
Arween
senior tag
Nekem UPC-mobil előfizetésem van semmilyen hálózati/telefon problémám nincs. Nálam a kijelző beégés sem jelentkezett még eddig....Mondjuk nálam V20d-van fent.(dual sim)
-
Arween
senior tag
válasz
stemplar07 #3866 üzenetére
Konkrétan én is perkálnék érte akár,mert én ennek nem mernék nekiállni
Viszont a dul sim az meg kell
Na meg a B20 is jól jönne ....
-
Arween
senior tag
válasz
Kavinton75 #3809 üzenetére
Bátran vegyél ,ezért a pénzért szerintem is brutál jól szól az 1hsz-ban megadott extender-es megoldással
-
Arween
senior tag
Hazaérvén én is frissítettem V20d-re.Eddig nem látok semmi javulást,ha az aksi idő kicsit nő annak igazán fogok örülni
-
Arween
senior tag
Nohát itt mintha azt írnák a V10 kevés ehhez a füleshez....Mondjuk nem terveztem 200€-ért fülest venni de ez akkor is meglep.
-
Arween
senior tag
válasz
Techergo87 #3674 üzenetére
Mégis mire számítottál a V10 fórumban?
Egyébként hosszas telefon váltogatások után a V10-nél érzem azt hogy ez bizony hosszabb távon nálam marad, annyira jó ja meg brutál szép
-
Arween
senior tag
Ma jött egy frissítés dual sim-es készülékre, persze pont nem vagyok határon belül így nem tudom mi jött, esetleg más is megkapta ?
-
Arween
senior tag
válasz
saddybaddy #3534 üzenetére
Szuper köszi ilyet én is rendelek, simán illeszkedik az usb-foglalatba a töltő? Nem kell erőltetni hogy" beleüljön" a bölcsőbe? Mennyi idő alatt tölti fel?
-
Arween
senior tag
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #3431 üzenetére
Kérünk még fotót
Más ez a cucc is jó lehet az L átalakító helyett? extender
-
Arween
senior tag
Akinek dual sim-es a telefonja milyen verzió van rajta? Nálam V20c fut....
-
Arween
senior tag
Ha esetleg valaki kábel vásárláson gondolkodik ,épp akciós:BlitzWolf®
-
Arween
senior tag
válasz
saddybaddy #3253 üzenetére
Ezt örömmel hallom,én is ezt a fülest rendeltem meg nagyon várom már hogy megjöjjön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Kutya topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox tulajok OFF topicja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest