- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #5058 üzenetére
Akkor mar talan jobban megeri a V20 Dual 155-ert. Bar teny, hogy bizonyos dolgokban meg mindig az elod a jobb.
-
hito
nagyúr
válasz
stemplar07 #4973 üzenetére
V20S jonne mar inkabb
Még Japanban sem jelent meg az igertek ellenere.
-
hito
nagyúr
válasz
Yondaime 四代目 #4928 üzenetére
Nevetséges és szomorú is egyben. És az milyen már, hogy a CM1-ben nincs 1080p 60fps, és 4k is max. 15fps-sel. A nagy kameratelefon...egyébként meg tényleg észvesztő képeket lehet vele lőni, de ennyi. Itt megáll a tudomány. Se videóban nem hozza a kötelezőt, se telefonként nem állja meg a helyét.
-
hito
nagyúr
válasz
darthsmoke #4925 üzenetére
Én mondjuk a Panasonic CM1-emet azért adtam el pár hónapja, mert 5.0.1-en állt meg a gyártó vele. Az már azért tényleg vérlázító. És került majdnem 300eFt-ba a telefon.
Engem annyira nem zavar az update hiánya, csak ilyen kirívó esetekben, ami már pofátlanság a gyártó részéről. -
hito
nagyúr
válasz
darthsmoke #4923 üzenetére
Ezek szerint vagy Nougat, vagy stabilitas?
Mutim imadja a Q702-t azota is
-
hito
nagyúr
válasz
stemplar07 #4916 üzenetére
Az viszont dühítő ,hogy a frissítésekkel leálltak
Végleg? Nem lesz Nougat? Illetve a V20S-ről lehet már tudni valamit (asszem keleten isai Beat a neve)? Először úgy volt, hogy csak Japánban jelenik meg, aztán jöttek az infók, hogy még EU-ban is lesz talán.
-
hito
nagyúr
válasz
kovaszoskeny #4890 üzenetére
Talp, licence...nalam egyre megy, ott*@×÷%;& meg, az eredmeny ugyanaz
sixpak: hianyzott a habzo szaju hisztim, mi?
Panasonic FZ2000-rel felvett videoim.
-
hito
nagyúr
Anyjuk 3.14csáját az összes gyártónak, de komolyan!!! Sziasztok!
Note 4-emet most cseréltem le megint erre az átkozott V10-re (mondván az LG tuti nem ilyen szőröstalpú kretén banda), hát ennek a beépített videólejátszó alkalmazása sem ismeri a MOV-ot. Miii?
Hahó, nem 2017-et írunk!!!??? Most ez komoly, hogy a csöves Samsung se az LG nem ismeri a MOV formátumot? Nem, nem akarok külső agyoncsicsázott, teleszemetelt, átláthatatlan kezelőfelületű kétes eredetű videólejátszókat letölteni. A beépített videólejátszóval szerettem volna ezeket (pl. mert ezekben van egyedül normálisan megoldva a kétkezes videóba történő belenagyítás) a szerencsétlen videókat lejátszani, de nem lehet, mert a zűrkorszakban még erre nincsenek felkészülve a mobiltelefon gyártók! Komolyan mondom, rég volt kedvem ennyire földhöz csapni mobiltelefont.
-
hito
nagyúr
válasz
Techergo87 #3674 üzenetére
A Note 5 is nagyon jo, nekem volt, de a V10 rendesen tulmutat rajta szerintem. Uzemidoben a Note 5 raver a V10-re, de ennyi.
-
hito
nagyúr
válasz
polberto #3647 üzenetére
Na erre irtam mar, hogy ez nem bootloop. A BL-nal a logoig eljut, de nem indul a rendszer.
Ne riogass ezzel tobbet kerlek! Nem hianyzik a panik, meg a fals info. Az alaplapod siman megpusztult, ennyi. Ez sajnos akarmelyik keszuleknek elofordul. Meg jo, hogy van, volt garid.
-
hito
nagyúr
válasz
venomka1 #3625 üzenetére
Ha már kivehető nem sokkal egyszerűbb egy fullra töltött gyári eredeti tartalék akksi be a tatyóba?
És ha szükséges, egy mozdulattal át lehet tenni.
Kicsit túl van dimenzionálva ez az üzemidő kérdés. Megoldható nagyon egyszerűen a most felvázolt módszerrel, de ezzel megoldva nem lehetne min rugózni...nem feltétlenül (csak) neked címezve a dolgot.
-
hito
nagyúr
válasz
eladogeppc #3530 üzenetére
Itt nem utál senki
Még
-
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage #3442 üzenetére
Beállítások => alkalmazások => Chrome => jobb felül 3 pöttyre katt és frissítések eltávolítása. Működik, megint a régi és nem dobálja ezt a hülyeséget
Viszont így régebbi verziód lesz a Chrome-ból. Engem nem zavar, jó ez.
-
hito
nagyúr
Viszont sikítófrászt kapok pár napja a Chrome-tól. Az oldalak 90%-ánál megnyitáskor alul feljön egy sáv, azzal a üzenettel, hogy "az oldal mobilbaráttá alakítása". Hülyét kapok már folyton elnyomkodni ezt. Nem jegyzi meg az oldalnál ahol már egyszer kiX-eltem, és beállításoknál sem tudok kikapcsolni.
Mit lehet ezzel kezdeni? Ha semmit, böngészőt váltok úgy idegesít
-
hito
nagyúr
válasz
Kavinton75 #3436 üzenetére
Na, csak beadtad a derekad a V10-nek?
Emlékszem még én mondtam neked, hogy mekkora videós gép
Azt viszont sajnálattal hallom, hogy gondok vannak vele. Ha belegondolok most először olvasok itt hardveres problémáról (bár nem olvastam végig a 3500 hsz-t).
-
-
hito
nagyúr
Igen, a V10 1000x igényesebb külsőre, anyaghasználatra, összeszerelésre, az biztos. Ne bánj semmit, főleg ne addig, amíg bármikor eladhatod a V10-et és majdnem félárban hozzájutsz egy sima 950-hez. Azért előtte szerintem gondold meg sokszor, mert a V10 konyhakész, működik, mint egy svájci óra, a 950-nel (inkább úgy mondom, hogy a w10m-lal) pedig vannak gondok és a jövője is kérdéses. Úgyhogy én azt tanácsolnám, hogy inkább tartsd meg a V0-et. Egyébként meg nem olyan kardinális a különbség állóképnél. Ez inkább szőrszálhasogatás és bizonyos dolgok csak akkor jönnek ha az ember belenagyít, pixelkukkol.
Egyébként 950-re és 950XL-re kapni elég igényes Mozo bőr hátlapokat. Általában minden tulajnak az az első, hogy a gyárit letépi róla és teszi is fel a Mozo-t
Nekem is volt fekete és fehér bőr is belőle a 950XL-re.
Ha rosszul értelmeztem valamit, azért elnézést
Ixion77: nincsenek shop-olva. Élesítést alkalmaztam mindkettőnél 59-en és automatára húztam, ennyi. Zajszűrés egyiken sincs! Sajnos egyidőben nem megoldható, mert nincs most csak V10-em.
De még bármi lehet és akkor jöhet egy olyan összehasonlítás is. Egyébként a lényegen nem változtat, hidd el.
-
hito
nagyúr
Kicsit le vagy maradva. 3x-ra van V10-em. Nagyon nagy szarvashibát követsz el a személyiségfejlődéseddel kapcsolatban, ha csak a negatív kritikát, véleményt veszed észre amikor közvetlenül ott van mellette a pozitív is.
=> "félundorral fogok használni egy olyan jó droidos telefont, mint a V10," és figyelj, most jön a lényeg: "mert hiányzik a w10m. Nevetséges!"
Ott van a magyarázat is, hogy miért. Nem véleményt alkottam a készülékről, hanem egy érzést próbáltam átadni azzal kapcsolatban, hogy mennyire hiányzik a 950XL & w10m. Ha Te ezt személyes sértésnek vetted, mert belekeveredett az imádott tárgy, az már nem az én hibám. A V10-et a mai napig az egyik legjobb androidos mobilnak tartom. Most nem a V10-en volt a hangsúly, sikerült elmenned a lényeg mellett. Láss tovább az orrodnál!
Vissza a témához: hirtelen egy képet találtam. Számomra egyértelmű a 950XL fölénye (az én szempontjaim alapján). Több részlet, élettelibb színek, 0 színzaj. Személy szerint a zajt sokkal inkább tolerálom a képeken, mint a színzajt. Jpeg képeket nem szoktam összehasonlításkor alapul venni. Nekem nem mérvadó az, hogy egy gyártó hogy tudja a jpeg motorral szétkenni, rommá effektezni a képeket. Sokkal inkább tartom mérvadónak, hogy jpeg szétbarmolás nélkül mit lát a szenzor az optikán keresztül.
Arween: V20h.
-
hito
nagyúr
Majd akkor mond ezt, ha volt mind a kettő a birtokodban
Én "egymás mellé" tudtam tenni a kettőt. Gyengébb a V10. 950XL lencséjének szebb a zajzolata, élesebb, és nincs színzaj. V10-nek viszont videóban egyértelmű a fölénye. Nincs ezzel baj. Egyik ebben jobb, másik abban.
De nem szeretnék ebből vitát generálni. Inkább majd hozok képet, addig hiába is beszélek szerintem
-
hito
nagyúr
válasz
Fail3D! #3383 üzenetére
Azért óvatosan és körültekintően!
Sokan osztják a rendszert napi szinten a w10 topicokban és van némi igazuk. Van bug rendesen, ráadásul random (kinek mi, mikor) és az okokat általában homály fedi. Az is igaz, hogy (szerintem) ezek túl vannak dimenzionálva, nagyobb a füstje, mint a lángja.
Összességébe azt tudom elmondani, hogy élvezet volt használni, és amin én is csodálkoztam, hogy erősen addiktív rendszer lett a w10m. Sosem gondoltam volna, hogy (V10 és android fanok most menjenek ki a konyhába, vagy fordítsák el a tekintetüket, csak erős idegzetűeknek!) félundorral fogok használni egy olyan jó droidos telefont, mint a V10, mert hiányzik a w10m. Nevetséges!
A continium-ot volt szerencsém kipróbálni. Jópofa dolog. Vállalati gépet az arm környezet miatt értelemszerűen nem tud kiváltani, de otthoni multimédiás mindenesnek szerintem beválhat.
Ja, előre egy jótanács: beállításokon belül képernyőbeállításoknál a szöveg alkalmazás és megjelenés méretét vedd majd minimumra (újraindítást igényel), mert így tök olyan lesz a rendszer egy csomó helyen, mint az asztali w10. Legalábbis olyan hatást kelt. Mindig gerjedtem a mobileszközökön az asztali rendszer megjelenésre
psg5: "bár nem tudom mennyire mérvadó, ha valaki ennyire gyorsan váltja a telefonjait"
Nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz. A szemem a régi, akármilyen készülékem is van, azt nem cserélgetem. Fotós topicba majd igyekszem feltenni 1-2 képet azonos témáról, hasonló körülmények között (ugyanis nem egyszerre volt a birtokomba a két készülék).
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #3377 üzenetére
G5-öm volt és finoman szólva sem voltam elájulva tőle. Igen, az app kínálat az egyik gyenge pontja a w10m-nak. De végülis ami kellett, az volt. Vagy rendszer szinten, vagy az Áruházban megtaláltam, ami kellett. Semmi sem hiányzott.
koxx: nagyon durván jó készülék és a rendszer is kegyetlen jó már. Csak egy picit későn állt össze. Nem is picit. Már a hardcore elvakult userek is otthagyták a platformot, mire ilyen jó lett
psg5: 735 egy kicsit más kategória, mint a V10/950XL. Ott nem is csodálkozom, hogy nem volt kérdés, hogy a V10-et választod. Viszont a 950XL masszívan flagship és igenis helye van a V10 mellett (is).
gretzky77: nem bizony! 950XL állóképben ráver a V10-re, videóban jobb a V10.
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #3365 üzenetére
Benne van a pakliban
De nem ezért fogok távozni, ha fogok. Nyomorult 950XL elkapott rendesen. Nagyon egyben van a rendszer (a kevés app és sok bug ellenére is) és a készülék is eléggé rendben van. Arra váltanék vissza, de nem szeretném elsietni. Egyelőre megpróbálom elfelejteni
Más: néha egy kicsit kevés a zenelejátszó hangereje. Lehet még belőle némi naftát kifacsarni valami trükkel? A füles JBL Synchros E10. Tudom nem egy nagy wásziszdász, de nekem megfelel. A gyáritól fényévekkel jobb
-
hito
nagyúr
válasz
.:Ádám:. #3321 üzenetére
Köszi, de nem downgrade-elek, elvagyok a HSDPA+ sávval. Gondolom a downgrade miatt tetted be a linket és ezek nem B20-szal módosított romok (?)
stemplar07: igen. Annak a leírása van az első hsz egyik linkjébe. Nem ennyire egyszerű. Itt az XDA leírás magyar fordítása. Hát ezt én sem vállalom be
-
hito
nagyúr
"Üdvözöllek újra a "nyerő csapatban".
"
Mindenkihez: van néhány apróság, ami még előző V10-emnél merült fel, hátha történt változás azóta.
- manual videó felvétel és automatikus videófelvétel hangminőségei között ordas nagy különbség van. Talán már régen is linkeltem sample videókat. Ha nem, pótolni fogom, látni (illetve hallani) lehet majd a különbséget. LG nem manifesztálódott a dologgal kapcsolatban? 6.0 van fenn nálam, de változás sajnos nem történt. Telt, jó minőségű hangot még mindig csak manual módban lehet felvenni
- a dual-sim LTE kérdést esetleg meg lehet oldani egyszerűbben, mint eddig? Rootolni nem szeretném, csak ha nagyon muszáj
- meg még volt valami, csak nem jut eszembe. Abban esetleg van változás, javították a dolgot?
Köszi előre is!
-
hito
nagyúr
válasz
eladogeppc #3301 üzenetére
Sokan panaszkodnak sajnos az üzemidőre, és sokakat tart ez vissza a vásárlástól. Az biztos, hogy minden este töltőre pattintós verzió a V10 lét, de engem ez sosem zavart. Ha stabilan hozza a reggeltől-estig szintet egy készülék, akkor nálam az már megugrotta a lécet. Ha nem, ott már nálam is kezdődnek a problémák. Napközben ne kelljen töltőre tenni, az nekem sem fér bele. Hogy éjjel töltőn van-e, vagy csak úgy magában nudizik a készülék a polcon, az totális hidegen hagy.
-
hito
nagyúr
válasz
darthsmoke #3298 üzenetére
-
hito
nagyúr
&koxx:
Rakás fölösleges kör, V10 pótlékok tömkelege
Volt itt minden, ami szar és méltatlan az elődhöz: Note 4, Note 5, G4, 950XL, meg a jó ég tudja még mi. Egyébként a 950XL a win10m-lal meglepően szórakoztató és kellemes gép. Felüdülés volt az az 1-2hét vele. Már sugárba hánytam a zöld robottól. Muszáj volt egy kis vargabetű, hogy megint rá tudjak nézni a droidra. És ha droid, akkor mi más, mint V10?!
Jó újra itt
-
hito
nagyúr
Őőő....visszatértem
-
hito
nagyúr
válasz
akertrendezo #1485 üzenetére
Ennél hivatalosabb nem lesz
-
hito
nagyúr
Elég a spekulációkból, még nem biztos hogy eladom
Feltettem, de ha nem akar elmenni, akkor marad, sokat engedni ebből nem fogok. Csak azért raktam fel, mert 200eFt-ot tettem fotóapparátba és nem szeretek ennyit műszaki cuccokban tartani. Nem azért mert más mobilt szeretnék. Baromira ezt szeretném, de most tényleg sok cucc gyűlt fel. Ilyenkor valami mindig megissza ennek a levét.
-
hito
nagyúr
válasz
Litván Zongora #1448 üzenetére
Az a plusz 30k, ha minden igaz plusz 60k és állítólag gyengébb, mint a V10 beépítettje.
-
hito
nagyúr
Az hogy lehet, hogy a 4-es metroban 4G-m van, amikor vodas vagyok es nem engedelyeztem meg azzal a trukkel a 800MHz-es LTE-t?
Sehol mashol nincs, csak a 4-es metroban. Itt nem b20-at hasznal a voda?
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #1352 üzenetére
Mert nem gondoltam át a dolgot. Feltettem a G5-öt és a V10-et is. Úgy voltam vele, hogy jó a G5 is, azt adom el amelyiket előbb elviszik. Amikor végül a V10-re jelentkezett be fórumtárs előbb, már tudtam hogy nem lesz ez így jó
De visszalépni már nem akartam, nem szép dolog. Úgyhogy uccu neki G5-öt is eladtam, és ment a vadászat a V10-re. Szerencsére még aznap találtam.
Így jár, aki sokat variál, kapkod, és nem gondolja át alaposan a dolgokat. Buktam a bőrös V10-emet
De komolyan mondom, kész rémálom volt az a kis idő is a G5-tel V10 után.
-
hito
nagyúr
Én is köszönöm, és üdv itt!
És én is beléptem ismét (tegnap). 1napig nem bírtam a V10 nélkül. Ez a kék nagyon csúf a szép fekete bőr hátlaposomhoz képest
Nem baj, majd megszokom.
Ha a managment-re gondolsz, ami asztalon szokott kint lenni egy kék mappában, akkor az lehet, hogy a 6.0-nál eltávolításra került, legalábbis még G4 topicban panaszkodtak, hogy kivette az LG belőle. De asszem valahogy vissza lehet tenni, csak már nem emlékszem, hogy hogyan.
-
hito
nagyúr
Dual simes LTE aktivalashoz feltetlen kell a root?
-
hito
nagyúr
válasz
zoleeno1 #1320 üzenetére
Szerintem nincs ilyen, hiszen ez adatvedelmi aggalyokat vetne fel. Csak gondold el. Arra a koordinatara nem csak te, hanem akar egy illetektelen is elviheti es ott vigan hasznalhatja a keszuleket, turkalhat az adataidban. Valahanyszor az ujjlenyomat vedelmet babralod, kikapcsolod, mintat vagy jelszot kell kernie a dolog vegrahajtasahoz es ez igy van jol szerintem.
-
hito
nagyúr
Ooo, ez igy aranyos
Gondolod a GSM boltok majd megfizetik a markaszerviz oradijait es alkatresz arait? Ne legyenek illuzioink afelol, hogy nem ebayrol rendelik a filleres alkatreszeket es a paravan mogott pattintjak bele. Sajnos ez igy megy. Az elso ev gyari, a masodik takolos, heteket varos, magyarazkodos, agyverzest kapos "gari".
-
hito
nagyúr
Vezető beosztásban vagyok, használnám a stylust.
Ha úgy nézzük én is a saját vállalkozásomban, de nem értem mi az összefüggés
Attól többet használja valaki a stylust? Bár ez tényleg csak szokás és felhasználás kérdése, ezzel nem akarok vitába szállni. Szerintem mérföldekkel jobban jársz a V10-zel, de ez csak az én véleményem
-
hito
nagyúr
Nincs itt semmiféle döntéshelyzet. Egyértelmű, hogy V10
Vagy szeretnél -1 kijelzőt, -1 FM rádiót, fix tárhelyet bővíthetőség nélkül, rosszabb hangminőséget, rosszabb kamerát, nem törésbiztos kuckót? Mert ha igen, akkor mindenképpen a Note 5-öt válaszd
Cserébe kapsz egy stylust, amit ha úgy használod, mint a userek 95%-a, akkor 1 évben 3x talán ki is fogod húzni a helyéről.
-
hito
nagyúr
Na nem akarok genyó lenni, de a 4-ből 3-ra rengeteg választ találsz a szimpla kereső funkcióval.
Egyébként:
- igen, 6.0 már van
- van két simes és van 1 simes EU. Csak utóbbira van hivatalos itthoni LG gari, de erre is csak akkor ha van számla és szerepel rajta a készülék egyedi azonosítója. A 2 simes-nél gyárilag nincs 800Mz LTE,de trükkel engedélyezhető. Illetve a 2 simes-nek 64GB a beépített háttértárja, az EU-snak 32GB, minden más megegyezik
- passz, nem rootolok
- 1 nap bőven (nálam), de ha nagyon akarom 1.5-2 is kihozható, attól függ hogy mennyire nyúzom, mint minden más készülék esetén. 1 napot simán elmegy még intenzív használat mellett is. Nekem 1 simes EU van -
hito
nagyúr
válasz
#31631410 #1129 üzenetére
Hát ezzel kapcsolatban nem tudok jó hírrel szolgálni, mert nem vettem, hanem a másik dual simes (fekete, arany kerettel és bőr hátlappal) V10-emről szedtem le. Kollegámnak adtam el azt a V10-et. Neki jobban tetszett a barázdált hátlap, nekem meg a fekete bőr és az én V10-emnek jobban is áll ez a fekete bőr, sokkal komolyabb, elegánsabb vele.
E-bayen biztos kapható, bár azt olvastam, hogy ritka az eredeti ott, sok az utángyártott. Lehet, hogy abból is van jó minőségű, ami megközelíti a gyárit.
-
hito
nagyúr
Az enyém fekete és a barázdált hátlapját lecseréltem egy eredeti fekete bőr hátlapra. Nehéz szavakba önteni, hogy ezzel mennyire dögös. Iszonyú jól áll neki. Bárki a kezébe veszi, úgy kell fellocsolni. A második kérdésük meg, hogy EEEEZ LG???
gretzky77: ja, segít...megadja az LG szerviz címét
Ha rewo volt az eladó, Ő tényleg korrekt, ne aggódj
-
hito
nagyúr
Na hajrá, örülnék ha átbútoroznál ide
Egyébként egyre barátságosabb árban van a V10. Ez egyrészt jó, másrészt annyira nem, mert értéktelenedik el a V10-em. Tarthatná jobban is az árát, főleg hogy szerintem most egész egyszerűbben nem létezik jobb. Persze ez csak az én véleményem.
-
hito
nagyúr
válasz
stemplar07 #1117 üzenetére
Nekem a hangzás nem annyira fontos, keveset hallgatok zenét. Viszont jó tudni, hogy ebben is jobb a V10, még a híres B&O modulnál is.
-
hito
nagyúr
Lehet, hogy velem van a baj, vagy a porfestes miatt van, de en minoseget meg csak nyomokban sem tudtam felfedezni rajta. Az anyag meg az osszeszereles biztos premium, de ezzel a formaval meg valoszinuleg a szinnel (valami fako arany szin volt kint) olyan szinten hazavagtak a kulsot, hogy tenyleg azt hittem valami Doogee van hasonlo ipari hulladek van a kezemben
-
hito
nagyúr
Hát srácok...ha megtapogattam a G5-öt. Rég volt a kezemben ilyen bazári, retek készülék nagy gyártótól. Komolyan mondom nem hittem el, hogy ezt az LG a G4 utódjaként és az egyik zászlóshajójukként ki merte rakni a boltok polcaira. Röviden és tömören rettenet!
Mondom ezt volt G2, G3, G4 és jelenlegi V10 tulajként, úgy hogy nagyon szeretem az LG mobilokat.
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #1042 üzenetére
Én tegnap előtt bepöccentem és telepítettem. Akksi üzemidő csökkenést nem tapasztaltam, ellenben gyorsabb (eddig sem volt lassú) és ami a legpozitívabb változás: az ujjlenyomatolvasó sokkal jobb lett. Kevesebbet hibázik és gyorsabb.
Én nem bántam meg a frissítést. EU verzió.
-
hito
nagyúr
1 órát sz@rakodtam vele, mire megint működésre bírtam, hogy egyáltalán lássa a készüléket
Más: nektek milyenek az ikonok a másodlagos kijelzőn? Amit vettem 2 simes azon teljesen mások voltak, illetve a MediaMarkt-ban kiállítottan is más ikonok voltak (ugyanolyan, mint a 2 simesen, pedig EU-s). Lehet valahol ikon témát, vagy kinézetet választani? Néztem a beállításokban, de nem találtam semmi erre vonatkozót.
gretzky77: na ugye megmondtam (hogy megveszed) és na ugye megmondtam (hogy milyen jó)?
-
hito
nagyúr
Milyen jó, hogy elkezdtem frissíteni. Rögtön az USB driver telepítésénél hullott szét az egész. Az itteni leírásnak megfelelően telepítettem az USB drivert. Nem kellett volna. Most már nem is látja ha rádugom a gépre. Eddig ha rádugtam USB-re, megjelent a saját gépnél a V10, most már az sincs. Eszközkezelőben természetesen sárga felkiáltó jel. Telepíteni nem tudja, mert szerinte a legújabb van fenn. Eltávolítottam, újra rádugtam, hagytam a rendszernek, hogy telepítse, újból ugyanaz.
Tuti, hogy valami win10 driver gennyeskedés, csak akkor nem tudom az XDA-s leírás első hsz-t miért nem tudják frissíteni a win10 usereknek.
Ötlet valakinek win10 + LG driver kombó problémára?
-
hito
nagyúr
Ha nem is a MM-t, de a V10c-t azért feldobom, mert még mindig a V10a van fenn nálam. Kérdésem az lenne, hogy innen az utolsó (UEA H96010c_00.kdz) jó az én H960A-mra? Vagy inkább a svájcit töltsem le hozzá?
Illetve mivel főverziót nem váltok, feltétlen szükséges lesz wipe-olni, vagy esetleg lehet olyan szerencsém, hogy nem kell nyomnom FR-et? Érdekes egyébként, hogy OTA-n nekem még mindig azt jelzi, hogy a legfrissebb szoftvert használom, amikor azóta 3 újabb is kijött (V10b, V10c, MM).
tetobau: helyes. Abból baj nem lehet
-
hito
nagyúr
Jól látom, hogy a telefont nem tudom semmilyen eszközre rákötni (vezetékkel, usb-n), hogy fel is ismerje az sd kártyát?
Nekem ez most nem jött át. Mi a probléma? Egyébként nem lehet, hogy valami jogosultság probléma van? Nem kérdezett rá a rendszer, hogy megadod-e a jogosultságot annak, ami használni akarja az SD-t?
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #1005 üzenetére
Jajj, hagyjuk már a fölösleges köröket, meg udvarlást
Mindketten tudjuk, hogy úgyis megveszed (remélem)
Tréfát félretéve, csak jókat tudok mondani, de most úgy tényleg. Egyszerűen (számomra) nincs gyenge pontja. Akksi nálam bőven kihúzza reggeltől estig, minden másban pedig lenyom gyakorlatilag mindent.
Kamerában szerintem most a legjobb. Manaul videó miatt én az utódjáig el nem adom. Kijelző(k) elképesztőek, elvileg a legjobb hangchip most a V10-ben van. Szoftver rendesen odaver, lassulás, akadás nekem azóta nem volt, amióta megvan, elképesztően erős, és nagyon jól optimalizált. Anyaghasználat, összerakás csillagos 5-ös, töltés az egyik leggyorsabb. Mi kell még?
1 szó, mint 100, kizárt dolog, hogy megbánod ha megveszed és szerintem ez lesz az eddigi egyik kedvenc készüléked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Mobilinternet
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest