- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Litván Zongora #5078 üzenetére
En nem ertek hozza mik kellenek hiaba van leirva az oszefoglaliba. A linkek se elnek amugy. Ebayrol se rendeltem meg soha. Magyar link ha lenne.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Litván Zongora #4979 üzenetére
E80-hoz a kiegészítő sem kell, mivel 50 Ohm feletti az imp.értéke! És brutális!
L
-
zoleeno1
veterán
válasz
Litván Zongora #4842 üzenetére
+1, anno a samu S2 amoledje égett be fűnek-fának, nekem is az volt, de nem volt vele ilyen gondom... Ennél hogy néz ki a dolog?
-
válasz
Litván Zongora #4786 üzenetére
28/4 az nem túl acélos semmilyen formában
-
stemplar07
őstag
válasz
Litván Zongora #4761 üzenetére
+1
jó ajánlat az RHA , 16 ohm 100Db , a két kütyüvel,( extender+impedancia növelő) vagy eggyel ( Aux/High Gain módban szépen fog szólni mint ha egy iem füles erősítőd lenne ) -
válasz
Litván Zongora #4761 üzenetére
+1
-
stemplar07
őstag
válasz
Litván Zongora #4724 üzenetére
Köszi . Hát most nézegetem, hallgatom .. szoknia kell a fülemnek :-) a DSP packot letöltöttem , érdekes , 1200 pénzt lehet megér . (DSD-t nem megy ) DNLA megy rajta ? persze nyelvet nem lehet állítani rajta
a V20 ugye angol .. így nem találok rajta változtatást .. na próbálgatom,
-
stemplar07
őstag
válasz
Litván Zongora #4716 üzenetére
Egy kérdés .. már megvettem majd minden lejátszót.. a Player Pro-t még nem próbáltam , tudja a High Res outot is ?
Amúgy a Poweramp, tényleg nagyon merítette High-ban a V10-et, de a V20-at úgyszintén .. -
Csillag01
aktív tag
válasz
Litván Zongora #4719 üzenetére
Remek.koszonom.egesz nap benaztam de nem talaltam.
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Litván Zongora #4716 üzenetére
Es hol van vagy kell mast hozza rendelni a beallitasokba? En nem talalok ilyet.
Am koszi a valaszokat mindenkinek.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Litván Zongora #4557 üzenetére
Én is leszedtem mind a kettot és most a film alatt 40%-ról 8%-ra esett és meleg volt a telo.
A Facebook like-ot raktam fel helyette.Ami miatt merül az az Android rendszer
Valami nagyon el van cseszve Google-éknál -
Kisbea
csendes tag
válasz
Litván Zongora #4543 üzenetére
Na ez fura, én pont ma szaladtam a napnak neki 50 %-on, és simán elvoltam délutánig, akkor az autóban toltam rá 15 percig, és mikor a hidegben a partot fotózgattam, akkor jelezte, hogy 15%.
-
válasz
Litván Zongora #3960 üzenetére
Nagyobb mintán? Kb. egy tucat aktív tag van ebben a fórumban, és ezen kívül még egy magyar topicról tudok ami V10-es témájú, de az már aktívan halott.
Külföldi fórumokon nem nézett utána valaki, hátha ott is előfordul a téma? -
MaxxDamage
félisten
válasz
Litván Zongora #3783 üzenetére
Értem!
Nekem korábban fül feletti volt a fülesem (SE IE7) és azt leváltva lett ez a kis E80 -as füles amit a mai napig nem bántam meg, mert 1 év+ gyártás (fejlesztés, szóval nem régi cucc) és nagyon rendben van!(mintha pont V10 -hez lenne legyártva)
Zalai vagyok, (Nagykanizsa) 20k -ért vettem és 24 hónap cseregarancia van hozzá (gyártói)
L
-
s4tch
veterán
válasz
Litván Zongora #3784 üzenetére
Fénykoromban ~10 gitárnál tartottam, mióta megszületett a gyerek, csak 5 van otthon
Örülök, hogy vannak itt rokon lelkek.
-
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #3784 üzenetére
Dettó! Mintha én fogalmaztam volna meg neked szóról szóra! Egyedül a melóhely nem stimmel
😀😀😀😀😀
Eddig is az volt a hipotézisem, hogy nem vagyok egyedül ezen a nagyvilágon de így most bizonyosságot nyert!😀😀
Köszönöm! -
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #3781 üzenetére
Én lényegében akusztikus "szerszámokkal" vettem körbe magam és a kábeldugdosást mindíg más végezte. Ezen okból kifolyólag halvány lila ibolyán túli fingom nem volt eddig a témáról. Egyszerűen csak hallottam , hogy jól szól vagy nem.Ráadásul a V10-et nem is az audió képessége miatt szereztem be. Nagy meglepetés ért mikor a kezembe vettem és kis idő múlva ráleltem a Hifi kapcsolóra. ( a párom jól ki is röhögött amikor a gyári fülessel a fejemen és 320-as mp3-at hallgatva, a kanapén ülve, vigyorogtam mint egy jóllakott óvodás😀) Azóta pedig vadászom az eddig keserves kínok között összegyűjtött zenegyűjtemenyem veszteségmentes változatát. Ott tartok, hogy az asszony lassan tökön fog szúrni egy rozsdás fakéssel😰
(Új fülhallgató meg extender meg impedancia növelő adapter meg nagyonsokgigás memóriakártya stb.) -
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #3778 üzenetére
Nekem ez a Shure az első komolyabb fülhallgatóm. Mielőtt megvettem volna a V10emet hidegen hagyott a fülhallgató téma, pedig eléggé ki van élezve a hallásom a minőségre. Audiofilnek nem mondanám magam csak zenélgetek. Mielőtt elhatároztam , hogy ráfekszek komolyabban a minőségi zenehallgatásra, kb 1 hónapot vaciláltam, hogy milyen fülest vegyek ami belefér a keretbe és most ott tartok , hogy (totál elégedett vagyok a füldugommal ,mert annak is bevált a comply szivaccsal) nem hagy nyugodni a téma. Lehet meg kell hallgatnom eme példányt is. Meg van még delikvens.
Azthiszem rákattantam a témára😰 -
MaxxDamage
félisten
válasz
Litván Zongora #3778 üzenetére
SM E80 biztosan jó!
64Ohm +-10% az Imp. érték (IE7 -re köröket ver pl... sőt duplája az IE7-nek, hangzást és erősséget nézve!)
L
-
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #3772 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy mit váltott le az RHA?
Pár hónappal ezelőtt , mikor fülhallgató vásárlás előtt álltam, nekem is ez volt az egyik opció csak sajnos nem volt alkalmam kipróbálni. Ezért esett a választásom egy Shure se215-re. Amivel maximálisan meg vagyok elégedve, de még mindíg izgatja a fantáziám eme RHA. -
parts
tag
válasz
Litván Zongora #3756 üzenetére
Innen letöltheted.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Litván Zongora #3756 üzenetére
Menü - - > A telefonról - - > frissítés
-
k5.20
senior tag
válasz
Litván Zongora #3560 üzenetére
Most sikerült mégis visszaállítani valahogyan...valami szoftveres dolog lehet itt a háttérben...
OPiiPO - köszi, sikerült is kilőni!
-
GoneTom
tag
válasz
Litván Zongora #3017 üzenetére
Ebben nem vagyok annyira képben, így nem is tudok mit hozzáfűzni, elfogadodom, amit írtok...Viszont akkor kereshetek megint olyan fülest ami nem túl nagy a fejemre, jól is néz ki, nem bluetoothos, androidos (vagyis nem olyan ami csak iphone-hoz jó) és nem is túl drága, de már Hi-gain-nel nem szeretnék nagyon trükközni...
(#3018)E2E4
Olvastam az összefoglalót még korábban, csak kiment a fejemből, hogy van benne ilyen rész.... Bocsi és köszi
:-)
A microSD-s válaszokat is köszi!Nem, nincs feltétlenül szükség rá....
Nem tudom, hogy fogok-e telepíteni SD-re, de mivel amúgy is írtam a hsz-t, eszembe jutott ez, s gondoltam ezt is megkérdezem már...csak nem lesz belőle gond :-DHa 50 Ohm-os fülest veszek az már jó, vagy tényleg csak az 50 felettiek lennének a jók?
-
E2E4
aktív tag
válasz
Litván Zongora #2487 üzenetére
Ez itt csak egy jó 9 perces videó.
Egészen sokáig működőképes marad. -
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #2432 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond de itthon nekem is be van állítva,hogy ne zárjon és működik is rendesen!
-
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #2333 üzenetére
Nagyon szép kép lett. Gratulálok nektek (ember és gép).
-
sixpak
nagyúr
válasz
Ez tényleg elég jól sikerült...nyers kép vagy van rajt valami utómunka?
-
Taci
addikt
válasz
Őszintén megmondom, nem számítottam ennyire durván jó fotóra (pedig V10-em van)
-
Taci
addikt
válasz
Litván Zongora #2330 üzenetére
Szerintem a többiek nevében is mondom: szeretnénk látni azt a képet (már ha publikus)!
-
ronaldo
őstag
válasz
Litván Zongora #2315 üzenetére
Nekem éjjeli passzivitás után nem szokott kódot kérni. Igaz, éjjel töltőn szokott lenni. Függetlenül attól, hogy dupla koppal zártam le, vagy a főgombbal.
Csak az újraindítás/bekapcsolás után tapasztalom.
Egyébként együtt tudok élni a dologgal, csak gondoltam utánajárok, hogy ez bug-e, vagy feature
-
stemplar07
őstag
válasz
Litván Zongora #2318 üzenetére
:-) mivel november eleje óta játszom a cuccal :
1, extenderbe először bedug az impedancia növelő és !! azután ez egészet bedug a telefonba , kiírja ,hogy nagy ellenállású készülék csatlakozva (50-500 ohm) vagyis ez a HighGain ..
2 , miközben bedugva marad az extender kihúzod az impedancia növelőt , ..a HiFi mód marad High-ba és
3, ezután bedug az 50 ohm alatti füles és voila highba hajtja.. ha közben rájöttél volna sorry a tanácsért :-)
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #2318 üzenetére
Szia!
Fent a Hi-fi ikon nem fog mást mutatni csak Hi-fit! A beállításoknál ahol van a Hi-fi ki be kapcsoló ott van 3 különböző szöveg! Ha a fejes high gain módban megy akkor írja,hogy nagy teljesítményű eszköz csatlakoztatva!
-
littleshagy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #2319 üzenetére
igen, felhívtam az ügyfélszolgát és azt mondta, hogy nézzem meg a beállításokat... nyilván ez volt az első dolgom mielőtt őket hívogatnám, illetve csak úgy nem gondolnám, hogy elállítódik. Arra is gondoltam, hogy a sim kártya okádta össze magát.
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #2315 üzenetére
Ha duplakoppal zárod akkor sajna mindig kódot kér,viszont azt vettem észre,(én nova launchert használok) hogy ha a felső értesítő sávon használom a dupla koppot akkor fel lehet oldani ujjlenyomattal!
-
E2E4
aktív tag
válasz
Litván Zongora #2287 üzenetére
Éjjeli töltés: +1
vagy a helymeghatározást (ez utóbbi flight módban működik?)
Igen, a helymeghatározás repülő üzemmódban is működik, de természetesen ki is kapcsolható.Repülési módban: "A hívások és üzenetek nem érhetők el. Minden olyan vezeték nélküli kapcsolat, mint a Wi-Fi, a Bluetooth és az adatkapcsolat ki lesz kapcsolva. A Wi-Fi-t és a Bluetooth-t újra bekapcsolhatja."
Apropó repülő üzemmód!
Tud valaki olyan megbízhatóan működő app-ról, ami Android 6.0 alatt képes ezt az üzemmódott időzítetten be/ki kapcsolni?
(Beugratós kérdés. Az Android a 4.2.2 verzió óta nem engedi ezt 3rd party appoknak.De hátha mégis...
)
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #2280 üzenetére
Nem tudom tegnap mi lehetett éjjel de 32 %-al tettem le bekapcsoltam az energiatakarékos módot,hogy biztos ami biztos! Éjjel pici gyerkőc ébresztett,mondom ránézek biztos ami tuti és hát csontra merült! Nem töltöm minden éjjel sőt általában napközben melóban de ennyire durván nem szokott merülni! Sajnos az éjjeli tizenx % merülés elég gyakori igaz nem kapcsolgatok ki semmit megy mint napközben!
Páromnak zuk 1 van azt a fórumot is olvasgatom,ott is panaszkodtak most éjjel a radikális merülésre illetve a HTC 10 fórumban is panaszkodnak! Hülye kérdés nem lehet a vihar miatt nagyon pörgött az antenna és azért szívta le? -
E2E4
aktív tag
válasz
Litván Zongora #2253 üzenetére
Ha valóban lejátszik FLAC-et, akkor más lehet a leányzó fekvése.
A "van egy analóg audioeszközünk" mondásomra nem emlékszem, (konkrétan ezeket a szavakat így nem írtam le
) de tény, hogy a kimeneti hangképet a zenelejátszó is befolyásolhatja. (Bár ha szakmaiak szeretnénk lenni, akkor ugye az nem az analóg, hanem a digitális "részben" van, a DAC egység előtt.)
A lényeg a lényeg:
Most, hogy így felhoztad ezt a zenelejátszót, felmerült bennem az-az ötlet, hogy érdemes lenne a Hi-Fi vak-teszt projektbe akár ezt is felhozni.
Viszont van egy olyan érzésem, hogy ehhez még érzékenyebb "fül" kellene, még inkább tudatosabban válogatott zenei hangfájlok, illetve eléggé megbonyolítaná a tesztet, már csak azért is, mert több tesztelendő lejátszó merülhetne fel. Eddig azt érzem, hogy az alábbiak kerültek képbe:- gyári zenelejátszó (ami már alapból sem olyan rossz, csak van az a kis probléma vele az EQ használata kapcsán [24/32 bit hangforrás esetén])
- PowerAmp (Play áruház: jelenleg 999 Ft, elégedettség: 4,6)
- PowerAmp Alpha 703-al
- Neutron (Play áruház: jelenleg 2190 Ft, elégedettség: 4,6 )
- Player Pro (Play áruház: jelenleg 1200 Ft - elégedettség: 4,5)S mint említettem, mindezeket szigorúan vak-tesztben összemérni.
Nem szeretnék elfogult lenni a V10 irányába, (nyilván eddig sem voltam az) de ha van olyan telefon, amin ezt érdemes lenne tesztelni, akkor az okostelefonok jelenlegi kínálatát nézve, - figyelembe véve azok Hi-Fi képességeit - nem nagyon jöhetne más szóba a V10-en kívül - pláne meg nem ebben a topikban.
Kedves közösség! Mit szóltok a zenelejátszó esetleges vak-tesztjéhez?
-
E2E4
aktív tag
válasz
Litván Zongora #2243 üzenetére
Ez egy nagyon új és egyedi vélemény.
Jómagam még csak nem is hallottam erről a Player Pro-ról, így bekukkantottam a Play áruházba, és az előlapon lévő vélemények között az egyik megütötte a szemem:
"Flac-et nem játszik ezért csak 3 csillag"Nos, ha ez tényleg így van, akkor - ha lehet - még inkább megdöbbent a véleményed.
Nagyjából nulla specifikációs leírást láttam az appról a zenei formátumokkal és egyéb lényeges technikai pereméterekkel kapcsolatban. (Viszont annál több csili-vili sallang van felsorolva.)
Ha most jön valaki, és azt állítja nagy határozottságában, hogy nem kell a FLAC, mert az mp3 az jobban szól, akkor elmegyek sportgimnasztikai magánórákat venni, hogy úgy dobhassak egy hátast, hogy az ne fájjon.
Kedves fórumtárs, ugye nem te leszel az, aki ezt állítja? -
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #2216 üzenetére
Alpha Test Builds of Poweramp v3
Be kell regisztrálni a legújabb alfa változat letöltéséhez (Create an account or sign in to download this).
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Litván Zongora #2039 üzenetére
+1 !
Sajnos nem vettem észre különbséet (mint korábban említettem...és ez nagyon zavar!
Letöltöttem PowerAmp (Unlocked - 999 Ft) verziót és ma azt is kipróbálom IE-7 n
Nekem is útoon van a 150 Ohm -os adapter (jack) és kiváncsi leszek majd rá...(#2038) gretzky77: sajnos ez sem jó.. (2x próbáltam)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Litván Zongora #2035 üzenetére
Jó-jó , csak itt már annyi féle verzió van, és ez a progi lehet a 6.0 elötti rendszerre volt "jó"
Most pl. jackes füles csatlakoztatásakor, automatán bekapcsol a HiFi DAC 32bit mód... és eszköz Impedancia (amit támogat maga az eszköz, füles) határozza meg a színmélységet (elvileg)L
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #2027 üzenetére
Szia ez az Amber Alert mit takar?
Szakiii :
-
E2E4
aktív tag
válasz
Litván Zongora #1867 üzenetére
Igen, ez biztos. A Hi-Fi üzemmód (Sabre DAC + AMP páros) már minden zenei alkalmazás esetén hozzáférhető Android 6.0 alatt. (Természetesen ez is benne lesz az összefoglalóban.
)
Köszöntök minden kedves fórumozót, mint "Topikgazda"!
Ahogy ígértem, hamarosan tisztességes összefoglalója lesz ennek topiknak is. (Jelenleg is dolgozom rajta...)
Addig még szíves türelmeteket kérem! -
zoleeno1
veterán
válasz
Litván Zongora #1849 üzenetére
Az ujjlenyomatra mar sok valaszt kaptal, en sem tudok mast mondani, szerencsere nalam ilyen meg nem fordult elo. A smart settingshez: Az nalam is elo szokott fordulni, hogy az elore beallitott, "biztonsagos területen" megis keri az ujjlenyomatot. Szerintem ez azert lehet, legalabbis azt vettem eszre, hogy ezt olyankor csinalja, amikor lakasban/zart helyen vagyok. Ilyenkor nem talal muholdat a gps es nem tudja azonositani a koordinatakat. Szabadban meg sosem fordult elo, hogy ne mukodjon, ezert gondolom, hogy a zart ter/gps jel hianya okozza a problemat.
Szerk: most olvasom, hogy ugyanezt irta E2E4 kollega az uccso bekezdésben, szal mar ketten tettuk le a voksunkat e mellett
-
E2E4
aktív tag
válasz
Szia!
Jómagam nem tudok kellő számosságú tapasztalattal rendelkezni, de egyszer tapasztaltam már az általad leírtakat. (Fürdőben amikor letettem, elővigyázatosságból beélesítettem az ujjlenyomat zárat és ki is kapcsoltam a telefont. Bekapcsoláskor csak a kóddal engedett be. Én a tesztelés miatt még 5.1.1 Androidot használok, de amint lesz rá időn, teszem fel a 6.0-t (leginkább a Hi-Fi üzemmód miatt.)
Szerintem tothak fórumtárs hibakereső módszerét célszerű először kipróbálni. Olyat már én is tapasztaltam sima dupla koppos lezárásnál, hogy a marhabőr tartóban a bőr belső finom része csinál a telefon egy "dupla koppot" amikor betoltam vagy kihúztam onnan, persze ezen felület nyilván kellően érintkezik a kijelzővel. (Én megnéztem a proximity szenzor-t nálam az hibátlan.) De mivel még nem volt lehetőségem olyan sorozatos hiba produkálására, amiről te írsz, így eddig nem is nagyon foglalkoztatott az ügy.
Szoftveres hibakeresésnél (estleges összeakadás kiderítésére) ajánlott tesztelni a telefon Safe mod-ban való elindítással. Ha akkor is produkálja a hibát, akkor egy esetleges app akadás gyanúja kizárható.
Még egy kérdés: írtad, hogy használod a Smart setting-et, ami ugye hely alapú, ami lehet csak GPS jel alapján is beállítva. Egy kellően árnyékolt épületben akár ez is lehet egy probléma forrása, - Smart Settinges opcióban, hely alapú ujjlenyomat zárás esetén.
-
tothak
tag
válasz
Litván Zongora #1852 üzenetére
Szia,
Lehet az is a probléma forrása, hogy a zsebedben fel akar oldódni a képernyőzár (gondolom arccal a combod felé szoktad eltenni a telefont), ám mivel többször egymás után is rossz a kód, ezért lezártak véglegesen.
Ha tényleg ez történik, akkor az a proximity szenzor hibája lehet, mivel az nem méri a közelséget és ezért engedi a képernyőt, hogy az érzékelje az érintést, amit a vékony anyagú zsebeden keresztül a comboddal véghez viszel.
Ugyan ez csak egy tipp, de bármi lehet
Ezt viszonylag egyszerű kipróbálni egy proximity tester alkalmazással, vagy a hidden menü ( *#546368#*960# ) megfelelő menüpontjával.
Természetesen az előttem említett megoldások bármelyike ugyanúgy célra vezethet
-
Yaksy
csendes tag
válasz
Szia!
Nálam az ujjlenyomatolvasó rakoncátlankodása, a NOVA launcher miatt törtenik, mikor a képernyő lezárását a 2koppos megoldással oldom meg (kivéve ha, az értesítési sávra kopogtatok). 2Kopp után mindig kódot kér. Tehát a nova akad össze a dolgokkal. Eddig 1 frissítés sem orvosolta eme problémát. -
k5.20
senior tag
válasz
sixpax kérdéséhez még:
milyen launchert használsz? -
manoarc
senior tag
válasz
Litván Zongora #1853 üzenetére
gyári visszaállítást próbáltál már ? Akkut szedted már ki amióta nem jó ? (akkus dolgot szerelő haver mondta)
-
sixpak
nagyúr
válasz
Melyik droid, 6.0 vagy még az 5?
Nálam az elején néha szarakodott az ujjlegyomat azonosító, viszont mióta frissítettem villámgyors lett...és nincs ilyen gond, mint nálad. -
manoarc
senior tag
válasz
Nálam hasonlókat akkor produkált amikor elrontottam vagy a kódot vagy az ujjamat pl. rosszul helyeztem rá az olvasóra. Egy ilyen akció után mindig össsze vissza működött hol jó volt hol nem.
Ha sokáig nem rontottam el se a kódot se az ujjlenyomat leolvasást akkor volt,hogy napokig jó volt.Én sem vagyok biztos benne,hogy 100%-osan jól működik ez a dolog , de mivel Én nem használom ezt a fajta lezárást kikapcsoltam így nem is zavar. Persze ez nem megoldás ... -
E2E4
aktív tag
válasz
Litván Zongora #1788 üzenetére
Sejtheted, hogy szól.
Strucc fórumtárs mesélhetne erről...
Ilyet írt a fórumon:
K3003-as fülessel hallgatom és a "rendes" DAP-om egy AK240. Komolyan könnyebb szívvel válnék meg az AK-tól, ha valamiért el kéne adnom, ha ilyen pótlék van utána. (#151)Nos, számoljunk csak:
AKG K3003: 300.000 Ft
Astell & Kern AK240 $2,499.00 ami kb. 700.000 FtEz már nem a sima Hi-Fi minőség, és már nem is audiophile, hanem a high-end...
Azért ha valaki költ egymillió forintot ilyen cuccokra, és azt írja, hogy komolyabb szívvel válna meg egy Astell & Kern-től, ha ilyen pótlék van utána (pótlék = LG V10) akkor valamit tudhat ez az LG V10-es készülék... (Készülék = telefon + hordozható Hi-Fi lejátszó.)
-
Kisbea
csendes tag
válasz
Litván Zongora #1770 üzenetére
szia, a Z-n van egy tok, mert elég sokszor elrepült már.
Első nap rögtön 4 lépcsőn át bement egyedül a házba, és kicsit a fém sarka megsínylette.
A v10-re azt írták a tesztek, hogy bírja, a videók is meggyőztek, így a tokot hanyagolni szeretném.
Dobta már valaki rendesen le? -
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #1756 üzenetére
Csatlakozom nekem is fehér van! Semmi gond vele,mondjuk az oldala lehetne inkább ezüst,d megszoktam már az aranyat is! A múltkor médiába láttam feketét megnéztem és nagyon megfogott,hiába sima fekete mégis más benyomást tett rám mint egy bármilyen más fekete készülék!
-
E2E4
aktív tag
válasz
Litván Zongora #1761 üzenetére
Nekem a fekete színű telefonnál sem volt olyan, hogy keresgélni kellet volna a színe miatt.
V10 esetében előlapon a két sávban különböznek a színek. Ez annyira kis felület, hogy tisztítás szempontjából nem oszt - nem szoroz. (Erről írtam a racionálisabb #1755-ben.)
(Autó esetén is más s nézőpontom. Volt fehér és van ezüst metál színű is. A fehéret egyrészt nehezebb eladni, másrészt a szürkére száradt apró sárdarabok, és rárakódott por is jobban meglátszik rajta, mint az ezüst metálon. Én pont hogy racionális és praktikussági okokból választottam ezüst metált, persze nem a "kazán ezüst" változatát, hanem egy picit szürkébbet. ("08 szürke")
A fekete és királykék valóban csak divat és racionálisan nézve egy horror. Aki ezt választja, az még lemosás után is piperézheti az autót úgy, hogy a gumis vízlehúzó hatékony használata után a szárazra törlés is 100%-os legyen. Már egyetlen vízcsepp is rikít a fényezésen.)Összességében: A V10 minden színben jól mutat. Minderi választja azt, amelyiket szeretné.
Ui.: Van tudomásom olyan G4 tulaj nőről, akinek tetszett a V10. Azt már nem tudom, hogy azóta megvette -e. De valószínűsíthető, hogy a fórumon indított "V10 telefonom van. Nő vagyok?" kérdésre kevés igen válasz érkezne. S nem csak a méret miatt.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Én a tévékkel vagyok így, az utóbbi néhány évben csak fehér tévéim voltak, most is az van....persze viszonylag ritkán viszem magammal, ezért mindegy igazából...
-
E2E4
aktív tag
válasz
"egy igazi férfit csak ez érdekel.
"
Atyaég!Szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy a színnel kapcsolatos véleményem előtt leírtam két szót, ezek a következőek: "Szubjektív válasz"
Írok még három szubjektív véleményt:
- A fekete Hi-Fi tornyon a fekete színű telefon mutat jól.
- A fekete autós tartóban, a fekete műszerfal felett a fekete színű V10 néz ki jól.
- Volt már fehér színű telefonom (az első Androidos teló, ami szintén 5,7"-es kijelzőjű volt) akkor nem éreztem magam annyira maszkulinnak vele. A fekete V10-el határozottan érzem, hogy közelítek az alfa hím állapot felé.(Ezt remélem, hogy hamarosan a hölgyek is alátámaszthatják majd.
)
Racionálisabb válaszomat #1755-ben fejtettem ki.
-
E2E4
aktív tag
válasz
Litván Zongora #1572 üzenetére
Valóban, két akkumulátor használata "jelentősen" - optimális esetben akár kétszer - hosszabb élettartamot biztosíthat, ha:
a két akkumulátort szimmetrikusan használjuk, r-go egyszer az elsőt, egyszer a másodikat. Költői kérdés: ez vajon a gyakorlatban pontosan betartható? Gyakorlatias válasz: nem.Folyamatos használat mellett, általában 2 év az élettartam Li-Ion akkumulátorok esetében.
Hosszabb távon, valóban rászorulhat a felhasználó az akkumulátor cserére - pláne a V10 esetében, amely a telefon funkciója mellett egy kvázi FLAP zenelejátszó.
Újabb költői kérdés: emellett szüksége van -e a felhasználónak pl. az akkumulátor tartó és töltő egységre (Charging Kit) illetve egy másik (redundáns) akkumulátorra?
A gyakorlati választ pedig mindenki megadhatja magának. -
k5.20
senior tag
válasz
Litván Zongora #1552 üzenetére
Én a Nova-launchert használom, és ha dupla koppal altatom el a képernyőt, akkor nem engedi csak kóddal feloldani. Ha magától alszik el, akkor ébred ujjlenyomatra is.
Akku témához:
érdemes megkérdezni a központi szervizben, a G3-hoz ott volt szinte a legolcsóbb a gyári, garanciával. -
akertrendezo
csendes tag
válasz
Litván Zongora #1501 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül. Én kikapcsoltam és manuálisan állítom. Vajon ez 6.0-án is ilyen? Valaki?
-
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #1453 üzenetére
Pedig pont az Egyesült Államokban nem fogják forgalmazni. A 100 dolláros árra rárakodnak az adók, vámok, kereskedelmi profitok. Szóval a kis"barátok" nem lesznek olcsók.
-
hito
nagyúr
válasz
Litván Zongora #1448 üzenetére
Az a plusz 30k, ha minden igaz plusz 60k és állítólag gyengébb, mint a V10 beépítettje.
-
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #1420 üzenetére
DAC Fix - Use the HI-FI DAC Everywhere!
Sajnos nekem nincs drága, prémium minőségű fejhallgatóm, egy sima Maxell stereo fejhallgatót használok, de a DAC Hi-Fi-t ki-be kapcsolva is hallható a különbség.
-
k5.20
senior tag
válasz
Litván Zongora #1356 üzenetére
OK, erre gondoltam. Én fektetve használtam eddig, de most átálltam az álló formátumra, mert így lényegesen - teljesen - világosabb napszemüvegben.
Ixion77
Köszi az infókat, mindig tanul az ember valamit... -
k5.20
senior tag
válasz
Litván Zongora #1345 üzenetére
Szerintem ha egyformán látod abban a napszemüvegben álló és fekvő módban is, akkor a szemüveg polarizációja lehet nem tökéletes...(bár nem írtad, hogy egyformán látod, csak, hogy látható)
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #1258 üzenetére
Sms hangot üzeneteken belül beállítások menüpont alatt állíthatod email hangot pedig a fiókok beállítások menüben!
-
aTe014
aktív tag
válasz
Litván Zongora #1256 üzenetére
A facebookban, a messengerben, és a sima beállításokban is van lehetőség külön-külön értesítési hang beállítására, illetve mindenhol lehet ugyanazt is!
Tehát van olyan, hogy "alkalmazásonként".
(nekem pl. a messenger twinkle, a facebook és a sima pedig ticket) -
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #1236 üzenetére
Hát nem tudom nekem is be van kapcsolva a névjegyek csengőhangja,de tudom szerkeszteni az egyéni csengőt! Mondjuk a névjegyek csengőhangjánál nekem írja a kedvenceket viszont kedvencek nekem nincsenek beállítva!
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #1234 üzenetére
Névjegyek ,szerkesztés ott rámész a csengőhangra és beállitod amelyiket szeretnéd!?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Litván Zongora #1229 üzenetére
A méret kérdéssel nem értek egyet, nekem pont az az egy bajom van a készülékkel, hogy kicsit lehetne nagyobb is.
Mondjuk 6 inch+second screen.
Az meg, hogy zsebbe nem fér....nem értem.
Ennél nagyobb telefonon is volt már, de nem volt ilyen gondom soha.
Pedig vannak szűk gatyáim is, de ősszel/télen úgyis van rajtam egy hoodie vagy egy kabát.
Nyáron meg értelemszerűen rövidgatya, teljesen kényelmes.
Ez egy elég szűk gatya, még csak nem is látszik, az alját és a tetejét fogom.
Bocsi a divatfotóért
Mondjuk én bőven 100 kiló fölött vagyok, de egy 80 kilós embernek sem kihívás zsebben hordani, úgy gondolom. -
zoleeno1
veterán
válasz
Litván Zongora #1229 üzenetére
Köszi, nekem hasznosak az ilyen objektív infók, mert még vásárlás előtt vagyok.
Kérdés:
- Miről váltottál, hogy ennyire nagynak találod?
- Tudom, hogy ez erősen használat függő, de kb mennyi volt a képernyőidő 1 töltési ciklusban?Valamint ezt mindenkitől kérdezem: Van esetleg olyan funkció benne, hogy érzékeli ha pl. zsebben van és lekapcsolja a másodlagos kijelzőt, amikor elő veszem meg feléleszti?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Litván Zongora #1194 üzenetére
Az lg oldalán kikeresed a telefont és a terméktámogatásból az usbillesztőprogramot és telepíted. Szintén innen letöltöd az LG Bridge progit és telepíted, aztán használd. A mobile support nem támogatja ezt a telót már.......
-
sixpak
nagyúr
válasz
Litván Zongora #1194 üzenetére
Mi az az LGUP.
Én az LG Bridge-el frissítettem első nap... -
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #1182 üzenetére
Az LG UP-ot a számítógépre kell telepíteni, méghozzá a letöltött csomagban található fájlokat megfelelő sorrendben:
1. LGUP_8994_DLL_Ver_0_0_1_18.msi --> némán települ, vagyis kattintva elindul, majd minden figyelmeztetés nélkül végez a telepítéssel
2. LGUP_Store_Frame_Ver_1_14_3.msi --> szépen végigvezet a telepítésvarázsló.
3. A csomagban még található "common" könyvtárat a benne található "LGUP_common.dll" fájllal a "C:\Program Files (x86)\LG Electronics\LGUP\model" elérési útvonalon található könyvtárba kell egyszerűen bemásolni. -
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #1178 üzenetére
Ha H960A-t kaptál az nagyon jó, mert egy IMEI számot tartalmazó ÁFÁ-s számlával az LG hivatalosan garanciáztatja, mivel a H960A kódjelű készülékek európai modellek. Érdemes beregisztrálni az LG honlapján is a készüléket.
5.1.1 verziójú szoftvert LG UP programmal tudod kézi vezérléssel frissíteni, esetleg LG Bridge szoftverrel is ellenőrizheted. Nekem sem akart frissülni automatikusan, ezért kézi frissítés mellett döntöttem.
H960A - Europe modellhez innen töltheted le a V20a veziórziójú romot 6-os androiddal.
Az LG UP program használata az LG G4-el, de hasonlóan használható LG v10-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest