- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Shinjike87 #6826 üzenetére
Szia!
Sajnos tanácsot nem tudok adni,mivel minden telefonomon SmartKeyboard Prot használok és ki is szoktam kapcsolna a funkciót,amit kérdezel.Engem kifejezetten idegesít.
Igen,már szépen átszivároktak a tagok más topikokba(telefon váltás miatt).Én is Csütörtökön letettem pihenni a V10-et.Így már három LG van tartalékos állományban. -
Shinjike87
aktív tag
Ez a fórum halott.
-
Shinjike87
aktív tag
Sziasztok!
Imént vásároltam egy V10--et, de az a gondom vele, mint a G3 esetében: a szójavaslatok frissítésére bökve csak gondolkodik, gondolkodik. Semmi nem történik. G4-en simán frissít. Mi lehet ennek az oka?
-
hcs57
addikt
válasz
futo001 #6822 üzenetére
Flac tömörítésű zenét hallgatok Koss Porta Pro fülessel 63 éves füllel. Mivel a V10 már nem él, így nem tudom összevetni, de nincs a DAC - ok között egetverő eltérés számomra. Nyilván ki lehetne mutatni az eltérést, de ahhoz drágább füles, zajmentes környezet kell. Én az utcán hallgatom, oda ez jó.
Ami inkább negatívum, hogy nem tudom külön állítani az értesítések hangerejét a telefon csengőjétől, vagy az infra rész programja nem ismeri az Orion tv-t (a munkahelyemen van ilyen... meg néhány apróság, mint az, hogy kikapcsoltam az értesítést a telefonnál (hagyta), és ez után nem tudtam felvenni a hívást... miért hagyja? -
futo001
senior tag
Hát ezt én sem, egyszerűen nevetségesek ezek az akkukapacitások. Bár hozzátenném a V40 sokkal jobban bírja mint a V20, de mégjobban bírná rendes akksival. Egy csomó gyártó kisebb házba bele tud tenni 15-20%-kal nagyobb akksit.
hcs57
A hangzásbeni különbség érzékeléséhez azért elég jó füles kell. Meg persze hallás és megfelelő zenei forrás (nem Spotify meg Youtube). Ég és föld egy hétköznapi telefonhoz képest. Már annak aki fogékony rá.
Az egyik különbség az lesz, hogy gyakrabban kapsz majd frissítéseket, Xiaomi nem olyan lusta mint az LG. Amúgy amikor elkezdtem használni a Xiaomit, ugyanazt mondtam amit te: soha többet drága telefon. Aztán az apróságokból azért rá kellett jönnöm miért drágább egy LG például, de ez megint egy szubjektív dolog. Ami engem zavart lehet téged nem fog. Nemrég én is nézegettem a Xiaomi és Huawei kínálatát, de az a fránya DAC!Pedig még jobban is néznek ki és egy csomó mindenben előrébb járnak.
-
hcs57
addikt
válasz
futo001 #6819 üzenetére
Egy hete használom a Xiaomi Redmi Note 8 -t, a hangja számomra nem tűnik hallhatóan rosszabbnak a V10-nél, a Miui 11 van rajta android 9 alapon, gyors, jól kezelhető, néhány dolgot még keresek... többet drága telefont nem veszek. Nem bántam meg a márka váltást Xiaomira. 3 napig bírja az akksi.
-
futo001
senior tag
Szerintem jó választás. Nekem Xiaomi Mi Max volt pár éve és alapvetően nagyon jól üzemelt. Igaz az is megjárta a szervizt gariban, egyszercsak nem érzékelt a kijelző teljes felületén. Meg voltak szoftveres gondok, de aránylag gyorsan kapott frissítéseket és ha jól emlékszek hamar orvosolták őket.
Nekem V10 után V20 jött a DAC és a másodlagos kijelző miatt. Sokat használtam mindkettőt. Pár hete váltottam V40-re, de elég nehezen vettem rá magam, pont a másodlagos kijelző hiánya miatt.Sok szerencsét az új vashoz, biztos szeretni fogod.
-
hcs57
addikt
Ma vettem egy Xianomi Redmi Note 8 -t, itt hagyom az LG-t.
-
hcs57
addikt
válasz
futo001 #6814 üzenetére
Már V30 sincs új eladó... Debrecenben nincs hozzáértő szaki, aki BGA forrasztással szervizszerűen foglalkozna.
V40 van még eladó, az sem legálisan, csak ilyen - olyan "Tubardo" és hasonló boltokból.
Most keresem az utódot, mivel a hajszítós melegítést nem fogom csinálni. Talán Xianomi lesz, talán nem is androidos. -
futo001
senior tag
AZ LG V10 és G4 esetén volt ilyen szériahiba, egy BGA forrasztása elengedett, már nem emlékszem melyiké. Hozzáértő szakival orvosolható a gond.
Ne felejtsük el, hogy ez a telefon már több mint 4 éves. Az, hogy többet nem veszel LG-t nem garantálja hogy a hibával nem találkozol többet mivel a technológiát minden gyártó használja és nehéz a hibát kiszűrni. Ezt az érzékeny és nehezen kontrollálható technológiát pedig a fogyasztói elvárások hívták életre.
V20 mentes a hibától. -
hcs57
addikt
A telefonom lefagyott... nem reagált semmire sem. Az akku kivétel után a logónál nem jut tovább. Agyhalott lett? Nem veszek többet LG-t.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
vincze02 #6810 üzenetére
Nem az a kérdés hamis vagy sem, hanem a származási helye.
LG az a hivatalos gyártótól kapja, de egy bolt bárhonnan beszerezheti.(szerintem)
Nekem is volt V10 és V20 telefonhoz is + batterym és amit LG-től kaptam az jó is volt, amit nem ott vettem az kb. semmire való volt. -
vincze02
újonc
válasz
MaxxDamage #6809 üzenetére
-
vincze02
újonc
válasz
MaxxDamage #6805 üzenetére
Az benne az érdekes hogy eredeti LG az akku, amire cseréltem a gyárit. Most levettem a telefontartó mágneskorongját a szilikontokról, hátha az bolondítja meg. 2017. 10. havi gyártású az akku.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6805 üzenetére
Ebben teljesen igazad van,Nálam az volt,hogy a tartalékos G3-hoz kellett szintén az eredeti helyett és ha már rendeltem,hozzácsaptam ehez is.......
Egyébként az aláírásodban ott a megfelelő válasz. Én csak "szép" vagyok. -
-
gjoco1
addikt
válasz
vincze02 #6803 üzenetére
Elképzelhető,hogy az "új"akku is kuka.....
Én hasonló cipőben vagyok,csak még nem szembesültem vele.Enyém is 3 éves és az eredeti akku van benne,de szintén nyár elején rendeltem egyet,ami a fiókban pihen,mert még húzom a gyárit.Hosszabb beszélgetés után Nálam is zuhanás szerűen megy le a töltés.Ha totál elfárad,akkor derül ki,hogy az "új"akku mit tud.
-
vincze02
újonc
Sziasztok!
3 éve használok egy V10-et, eddig nem is volt semmi gondja, de mostanában előfordul, hogy 60% körüli akkunál, ha bekapcsolom a videófelvételt, kikapcsol. Bekapcsoláskor pedig 2-7% csak az akku töltöttsége. Az akkut kb fél éve cseréltem, gyárit kapott, előtte kb fél évet állt itthon a fiókban. Valaki találkozott már ezzel a hibával ? -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6801 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
V10-m is elvitték így marad a V30+ DS még egy jó darabig
Akiknek még van V10, azoknak további jó használatot! -
hcs57
addikt
Újra kérdezem: az utolsó frissítés 2018. május 16. Azóta nincs újabb szoftver?
-
.:Ádám:.
tag
Sajnos nem elég, elvileg az "OEM unlock" is be kell, hogy kapcsolva legyen a dev módban, hogy a fastboot-ot keresztül lehessen kernelt "égetni". Elvileg kell a bootloder nyitáshoz.
Be kellene kapcsolni és eljutni a menüben oda hogy tudjam bekapcsolni. Sajnos egyszer tudtam elérni fastboot menüt, azután zöldhalált kapott. It's dead Jim.
-
hcs57
addikt
Az utolsó frissítés 2018. május 16. Azóta nincs újabb szoftver? Az enyém OTA-n nem talál.
-
tag
XDA-n találtam egy megoldást.
Ha be van kapcsolva a telón az USB debugging (szerencsére be volt) akkor Lefele hangerőt nyomva tartva belépni fastboot módba és a verziónak megfelelő moddolt kernelt feltölteni a telefonra. Elvileg letilja a 2 Nagy magot, csak a 4 kicsi marad használatban ami elvileg visszahozza a telefont.
Vettem egy másik bootloopost 20k ért mert már volt szervizelve az enyém sárguló kijelzővel és 25k akartak kejelzőt cserélni garin kívül mert újra elkezdett sárgulni, ennyit megért az a másik, azon megpróbálom hátha vissza tudom hozni (bár azon USB debugging nem volt bekapcsolva xD)
Link az XDA fórumhoz
[link] -
gjoco1
addikt
válasz
.:Ádám:. #6787 üzenetére
Igazán érdemben nem tudok hozzá szólni a gondodhoz,viszont Nekem annyi szerencsém van h van egy spanom Szegeden,aki komoly szaki és Vele megnézetném.
Én a névjegyzéket is állandóan frissítem a mem.kártyán,ha van új.......Söt,ahogy mondtam számítógépen minden-Kingston DTSE9-en szintén.Túl vagyok biztosítva.De jól is tettem,mert már kezdetektől fogva(még a simby.-s korszakból)szoktam meg.De jól is teszem h meg vannak a dolgaim.Egy fél éve a mem.kártyám halt meg.Nyugodt voltam,mert pikk-pakk átmásoltam és pacsi.
-
-
tag
válasz
Ixion77 #6753 üzenetére
Jól látszik a videón, hogy milyen szar a dizájnja a SoC-nak, alul a kályha CPU ami fűti a magára a cpu-ra forrasztott Skhynix háttértárat ami szintén melegszik használat alatt.
Röhely
Igaz mindegyik gyártónál így lehet, Samsung, Huawei stb. Most meg már ráálltak a hűtőcsővekre.
-
tag
Nemtudom mi lehet a gond, lehet nem is HW probléma. Kezdett az akksi gyengélkedni 3 év után és volt amikor 15% kikapcsolt. Pénteken töltöttem fel kb 78%-ra és még az nap este behalt. A saját akksijával be sem kapcsol, de volt egy kínai backup akksim amivel bekapcsolt és elért a lock screen-ig aztán utána bootloop, vagyis LG logóig jut aztán meghal.
Az a baj mivel minden integrálva van a CPU-ba (SoC) ezért lehet mégis forrasztási gond lehet.
Néztem Aliexpress-en stencilt a procihoz, kb 3-USD elvileg a G4-es is jó hozzá mert a SoC ugyan az. Ha leszek annyira bátor mint a feljebb linkel indiai a videóban akkor megpróbálkozok újraforrasztással.
Vagy mélyhűtős trükk, vagy megvárom a telet.(GoT xD)
Akkor jobban jártál kicsit a mentésekkel mert a telkönyvem ragadt a telóbanHívni tudnak de nekem meg nincsenek telszámaim.
Sajnálom mert tényleg jó telefon. Mentve vannak a cuccaid akkor ne aggódj
Napi fotókat mentsed SD-re és akkor még azokat sem veszíted, nemtudom milyen gyakori a felhős mentésed. Azt nem tudom viszont a Nexus 5X-el voltak-e ilyen gondok mert az is SD808-as.
Sajnos Qualcomm nagyon elbaszta a SD810 gyártását és ez miatt a SD808 is megszívta. -
gjoco1
addikt
válasz
.:Ádám:. #6784 üzenetére
Köszi az infót!
Sajnos a gari,már Nálam sem játszik......Úgyhogy Ez a veszély nem fenyeget.A beázás sem(vigyázok).
Pfúúú,ez nem jó hír,hogy a bootloop elérte a telcsid.Sajnálom.Az Egyém Januárban mút 3 éves.Csak reménykedni tudok.......Mentési gondom nincs,mert +két helyen vannak tárolva az adataim.
De azért a beszarás jelzőm bevillant.
-
tag
Üdv mindenkinek újra
Sajnos az én V10-et is elérte a Bootloop probléma. Pont tegnap este nyúvadt ki, szerencsére csak pár képet veszítettem hála az SD kártyás mentésnek.
Aug-ban lett volna, hogy lesz 3 éves vásárolt, és kb 3.5 gyártási idő szerint.Az a gynúm, hogy az összes meg fog halni bootloop-ban. Mindenkinek javaslom az azonnali mentést SD-re ami nagyon fontos.
Ezek után szerintem távozok az LG vonalából......
Mindenkinek további jó mobilozást!
-
tag
Igen VAN jelentősége, beázásjelző. Amikor vinnéd a garis telefont szervízbe megnézik hogy ezek a fehér pontok elszíneződtek-e víz hatására. A hátoldaluk festett pirosra és amikor vizes lessz oldja a festéket. A szervíz meg visszadobja a telefont javításból mert eláztattad és azt nem garizzák.
Persze ha nagy páratartalmú helyzetről van szó akkor a telefon beázása nélkül is elszineződhet. -
gjoco1
addikt
Ezek szerint igazán nincs különösebb jelentősége...
Köszönöm! -
Nigér
őstag
válasz
MaxxDamage #6781 üzenetére
Akkor a "győzikén" is van ilyen...?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #6780 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #6774 üzenetére
Szia!
Csatlakozom az előttem szólóhoz.Mai napig használom a telefont,ami Januárban múlt 3 éves és még a gyári akkuval......Nemrégen tapasztalom h egy picit már gyengélkedik,de szállítás alatt van hozzá a fenntebb linkelt oldalról.
Egyenlőre nem is tervezem a cserét.Amire használom tökéletesen megfelel.
Bátran ajánlom..... -
MaxxDamage
félisten
válasz
Diokhan #6774 üzenetére
Szia,
Én ezt megtartottam (H960A 32GB CZE régió) a V30+ ThinQ (Dual SIM) telefon mellé és még mindig nagyon jó! (jobb mint a V20 DS) és 2 aksim is van hozzá, mind2 jó (egyikbe van vagy 10 töltés, a másikba kicsit több és 1+ napot bőven bír, mind2 LG által beszerzett.)
Szóval bátran ajánlom!
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! Érdemes még ilyen telefont venni manapság? Létezik hozzá jobb akku?
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #6772 üzenetére
De, több ujj van hozzáadva. Elég szelektíven, de egy másik is működik. Szóval most 4-ből 2. Eddig a 4 különböző hibátlanul nyitotta.
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #6769 üzenetére
Nem, arra még sosem volt szükség. A 4. ujjat viszi... :S
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #6760 üzenetére
Nekem azt csinálja, hogy a hozzáadott 4 ujjból csak egyet ismer fel, a többit valamiért nem. Kb. 2 hónapja kezdte, de eddig semmi sem segített rajta...
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6765 üzenetére
Legalább picit meg lesz újból dolgoztatva.......
-
MaxxDamage
félisten
V30-m ki tudja mikor jön vissza, így addig a V10-m használom
(#6766) gjoco1: Meglepő, hogy mennyire bírja és milyen gyors!
V20-ra köröket ver gyorsaságra és üzemidőre is. /még a gyári battery van hozzá használva, amit még az LG adott második körben 2016 vévén, 2017 elején/ de van 2.-ik gyári battery-m is hozzá ha kellene -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6763 üzenetére
Mondom Én,h jó "kis" telók ezek. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6761 üzenetére
Huh...Szerncsére nem lett nagyobb baj. Az idegrohamon kívül.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #6760 üzenetére
Reggelre helyre is jött. Automatán kérte az ujjlenyomatot bekapcsolás után. /fene se érti mi találta/
-
MaxxDamage
félisten
V10-m le esett Kijelzőre. Semmi baja ott, de ujjlenyomat olvasó nem megy, még csak nem is kéri. Valaki járt már így vagy tudja mi lehet vele? Csináltam restartot de semmi változás.
-
MaxxDamage
félisten
V10-m bekapcsoláskor Error Coce: 40004 -et dob.
Más is találkozott már ilyennel? -
hcs57
addikt
Vacakol az akku, honnan érdemes rendelni?
-
Ixion77
addikt
válasz
-Mosquito- #6752 üzenetére
Idővel megtaláltam, hogy az IC van gyárilag rosszul forrasztva, ezért megy tönkre rázkódástól, eséstől, öregedéstől. Lehetséges javítani, és lenne is aki igényt tartana rá a családban, csak nekem nincs hőlégfúvós forrasztóm. Akiknek meg van, azok olyan áron vállalják amennyiért nem érdemes.
Még egy G5 maradt a családban, annak meg a GPS-sze nem működik, szintén tervezési/gyártási hiba miatt. Hasonló módszerekkel az is javítható lenne. -
gjoco1
addikt
válasz
Ixion77 #6748 üzenetére
Ajaj......Akkor nagy a baj.
Az Enyém még bírja(hogy meddig nem tudni),igaz Decemberben beszaratott egy pillanatra.Nyugiban pihent mellettem és valamiért fel szerettem volna ébreszteni,de semmi.Meghült a vér bennem,de egy akku kivétel-visszarakás és visszalöttyent az agya.
Van ezenkívül még 2 db G3(tartalékban)egy 2/16 és egy 3/32.Azok is teljesen makulátlan működőképesek.
Mikor eszembejut beteszem az akkut és rátöltök........Szóval Én így állok,egyenlőre mennek.A V10 majd lassan új akksit szeretne,ahogy figyelgetem az üzemidőt. -
Ixion77
addikt
Az enyém is jó. Volt. Ma reggelig. Ma ugyanis minden előjel nélkül megadta magát. Először csak lefagyott boot közben. Aztán már be sem akart kapcsolni. Később jött egy "This device is corrupted" szokatlan üzenet. Következőre a zöld halál. Most pedig már egyáltalán nem is reagál semmit semmire: kikapcsolva marad bármit teszek. Mintha csak direkt öngyilkosságot követett volna el.
Ez egy időzített bomba volt. A családban négy telefon az LG-től, mind a négy teljesen meghalt legkésőbb 3 éves korára. 10+ éves Alcatel, 8 éves samsungok, Oneplus One, mind működnek a mai napig. Az LG-k meg mind meghaltak. Részemről soha többé LG telefon. Remélem, csődbe is megy a telefon részlegük. Megérdemelten. -
atike
nagyúr
Szerintetek el lehet még adni a V10-et...?
38-40 körül találtam egy pár eladót, bennem is megérett a csere gondolata... De a Hardveraprón kapásból egy sincs hirdetve...
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #6740 üzenetére
Nekem a 4 működött, majd egyik napról a másikra mintha nem érzékelne.
-
Lite
őstag
Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki, hogy az ujjlenyomat-érzékelő megadta magát?
4 felvitt mintából egyet néha érzékel, a többi kuka.
Minden más hibátlan az "öregen"... -
resist
tag
Sziasztok, ma play applikáció frissítés után, FB közben a telefon egyszer csak megállt, semmire nem reagált a képernyő, sem kikapcsolásra a telefon. Aztán magától kikapcsolt, utána nem lehetett visszanyomni. Akku ki, majd megint be, semmi. Hard resetre sem reagál. Bíztassatok, hogy nem így van, de azt hiszem végleg kilehelte a lelkét
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6729 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6727 üzenetére
Akkor nem csoda,hogy nem tölt,ha Neked sem.Tehát a V10 nem tudja ezekszerint.
-
petWar97
csendes tag
Nos, ahogy az szokott történni, egyik napról a másikra...
Éppen tegnap írtam le, hogy eddig semmi problémám nem volt a telefonnal. Sőt egészen tegnapig nem is tudtam, hogy létezik egy olyan típushiba, hogy bootloop. Erre ma velem is megtörtént. Egyszercsak nem reagált semmire, kikapcsolt és azóta kakukk. Tipikusan próbál bekapcsolni, majd újraindul, és ezt egészen addig csinálja, amíg ki nem veszem az akksit. Szóval igen, nálam is bekövetkezett.
Nekem most kb 50 GB cuccom van rajta, amit még nem sikerült lementeni. Szervízbe nem fogom küldeni, hagyok még neki egy kis időt, hátha majd meg tudom csinálni valahogy (youtube videók alapján).
Csak azért gondoltam, hogy leírom a tapasztalatomat, hogy ha valakinek hasonló dolgokat produkál a készükéke akkor vegye figyelmeztetésnek, és amíg tudja addig másolja le róla az adatait!
Bízom benne, hogy meg fogom tudni menteni a rajta maradt fényképeimet, videóimat stb, de úgy érzem, hogy eljött az ideje egy új mobilnak. Nehéz lesz a választás, mert szeretem a különlegességeket, csak nehezen találok olyat, ami működik is rendesen.
-
photozol
csendes tag
Sziasztok!
Márkaszervizen felül, kit vagy melyik szervizt érdemes felkeresni töltő csatlakozó aljzat cserével kapcsolatban?
Köszönöm, üdv:
-
gjoco1
addikt
válasz
petWar97 #6719 üzenetére
Mobilnet nélkül félkarú óriás........De azért használd egészséggel.
Én is pont Január közepén múlt,hogy egy éve használom,és nagyon meg vagyok vele még mindíg elégedve.Bár a múlt héten egy picit lehidaltam.Heverésztem a laptop előtt és szerettem volna beállítani az ébresztőt és se kopogtatásra-se hátoldali nyomógombra nem éledt fel.Meghült a vér bennem,hogy ennyi volt,kész.Azután egy sugallat és kikaptam az akkut és azóta minden okés.Ez nem tudom mi lehetett,de remélem nem egy jelzés,hogy kampec lesz.Előzménye nem volt,de remélem nem is lesz soha ilyen.Vagyis egyszercsak biztos meghal,de legyen ez minnél később.
Pedig nagyon szeretem!
-
petWar97
csendes tag
Jelentem még én is eme csodás készüléket használom!
Amikor megjelent beleszerettem. Tudtam, hogy nekem egyszer lesz ilyen, és ragaszkodtam is a tervemhez. De nem volt rá keret, így egy ideig követtem az árakat (anno még 280K körül volt), de egy év elteltével letettem róla. Majd 2018 nyarának végén megláttam egy hirdetésben, és sikerült hozzájutnom 50 rugóért egy fekete változathoz. Használtan vettem, kaptam hozzá egy üvegfóliát, plusz rajta is volt egy, egy tokot, 3 akksit és egy akksi dokkolót. Pontosan nem tudom melyik verzió (talán H961N), de valószínűleg amerikai modell, mert nem támogatja a mobilnetet ha az USA-n kívűl tartózkodok.
De ettől függetlenül meg vagyok vele elégedve!
Eddig igazából még semmi problémám nem volt vele (a kijelzőt érintő típushibákon kívűl), de olvasva az eddigi hizzászólásokat inkább lemásolom róla a fontosabb dolgokat.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6717 üzenetére
Valószínű,hogy úgyis bele botlasz valamibe......
-
qantum
senior tag
válasz
MaxxDamage #6714 üzenetére
Dehogy nem
gjoco1
-
MaxxDamage
félisten
-
qantum
senior tag
Hosszas vacilálás után, megrendeltem az új telót. De nem vállok meg szeretett V10emtől. Media player lesz belőle. Kérdezem, hogy Flac- re mennyire használható?
-
qantum
senior tag
Én is még használom, igaz már naponta 2* töltöm.
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Jol latom, hogy ha bootlop lesz a telo akkor ennek gatya nem lehet visszahozni csak alaplap cserevel? -
photozol
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvasva a csoportot próbálok választ találni a következő problémáre, egyelőre kevés sikerrel.
A telefon egyik napról a másikra kb 75% környékén egyszerűen kikapcsol. A rendszert újratelepítettem, pár napig nem volt gond, most ismételten produkálja a problémát. Egyes esetekben hasonló a jelenség 90% akksi töltöttség esetén. A akkumulátor új (Speedshop).Akkumulátor, software vagy hardware probléma? Orvosolható, illetve érdemes e vele foglalkozni (anyagi szempontokat figyelembe véve)?
Köszönöm a segítséget, üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest