- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
vincze02 #6810 üzenetére
Nem az a kérdés hamis vagy sem, hanem a származási helye.
LG az a hivatalos gyártótól kapja, de egy bolt bárhonnan beszerezheti.(szerintem)
Nekem is volt V10 és V20 telefonhoz is + batterym és amit LG-től kaptam az jó is volt, amit nem ott vettem az kb. semmire való volt. -
-
MaxxDamage
félisten
V10-m is elvitték így marad a V30+ DS még egy jó darabig
Akiknek még van V10, azoknak további jó használatot! -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #6780 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Diokhan #6774 üzenetére
Szia,
Én ezt megtartottam (H960A 32GB CZE régió) a V30+ ThinQ (Dual SIM) telefon mellé és még mindig nagyon jó! (jobb mint a V20 DS) és 2 aksim is van hozzá, mind2 jó (egyikbe van vagy 10 töltés, a másikba kicsit több és 1+ napot bőven bír, mind2 LG által beszerzett.)
Szóval bátran ajánlom!
-
MaxxDamage
félisten
V30-m ki tudja mikor jön vissza, így addig a V10-m használom
(#6766) gjoco1: Meglepő, hogy mennyire bírja és milyen gyors!
V20-ra köröket ver gyorsaságra és üzemidőre is. /még a gyári battery van hozzá használva, amit még az LG adott második körben 2016 vévén, 2017 elején/ de van 2.-ik gyári battery-m is hozzá ha kellene -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #6760 üzenetére
Reggelre helyre is jött. Automatán kérte az ujjlenyomatot bekapcsolás után. /fene se érti mi találta/
-
MaxxDamage
félisten
V10-m le esett Kijelzőre. Semmi baja ott, de ujjlenyomat olvasó nem megy, még csak nem is kéri. Valaki járt már így vagy tudja mi lehet vele? Csináltam restartot de semmi változás.
-
MaxxDamage
félisten
V10-m bekapcsoláskor Error Coce: 40004 -et dob.
Más is találkozott már ilyennel? -
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
photozol #6577 üzenetére
Szia,
Leginkább a V10-hez az LG Magyarország mint beszerzési hely a legjobb.(gyári battery)
Nekem gari lejárta előtt cserélték, (ez csak párszor volt töltve) de van egy USA , CA -ból beszerzett (ez OEM vétel volt, de gyári) is (az kb. 10x lett töltve) és most mind2 battery jó állapotban van (28! kb. töltőttségen hagyva) V10-m meg tokban pihen, gyári állapotban. Múltkor (1 hete kb.) bekapcsoltam, hogy megnézzem, van-e Update rá (pl. Security) de sajnos nincs. V20-al egy szinten van kb. a Security Update...nem igen akarják Updatelni. (ez kissé elkeserít..)MD
L -
MaxxDamage
félisten
Én a V20 Ezüst B&O amit ajánlani tudok... Magyarítása egyszerű és nagyon jó ár/érték arányt képvisel.
Én PartNero -tól vettem, bontatlan full gyárit kaptam kézhez.(#6474) koxx: Csak kihúzza még egy ideig (és nem adja fel)
Én V10 -em is fiókba pihen és remélem "ha" majd 1x szűkségem lenne rá, akkor bekapcsoláskor nem lesz BootlooposMD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Faresz29 #6467 üzenetére
Előtte mindenképp vedd fel velük a kapcsolatot (munkaidőben 08-16:00 között) Élő Chat pl. és így nem lesz potya köröd.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Látod, egy biztos! Az LG gyári szoftvere/rendszere az atombiztos és jól optimizalt. Én biztosnem rontanam el egy ilyen kulsos programmal sem...annyit az nem ér...
A V10 már tud olyan extrat is, hogy a szám nélküli valaki hív, azt nem is kapcsolja...foglaltat jelez neki mindaddig míg be nem kapcsolja a száma elkuldeset. (ezt is be lehet állítani, nem kell hozzá külsős program)MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
zoleeno1 #6450 üzenetére
V20 is sokkal jobb mint a V10 , de V10 is elég jó telefon így gondoltam megtartom (Magyarországi LG-től kaptam új csere batteryt, ezért is jó még) bár van hozzá még1 amit 50x sem töltöttem fel, így még van abba is tartalék.
Most dobozában van elrakva és kibontva olyan mint ha most kaptam/vettem volna (mint az új)Nem bántam meg a V20 vételt. Best Buy 99k-ért (B&O verzió)
HiFi Quad DAC amit szeretek és ki is használok (ezért ezt a telefont és a V10-et is ezen extra tulajdonsága miatt nekem találták ki) V30 is HiFi Quad DAC tartalmaz, így nem váltok arra, mert azt a V20 is tudja, viszont V30 esetén zavar a fix battery is...(nem cserélhető/kivehető)
Szóval a V széria sok V-s egyediséget elvesztett a V30-al... (másodlagos kijelző...stb..)V10-től fájna a szívem megválni annyiért amit lehet(ne) kapni érte...egyedi tulajdonságai miatt jóval többet ér mint amit kapni lehet(ne) érte. Főleg olyan verzióért amilyen nekem is van...sok extrákkal (úgy kezeltem mint a himes tojást és vigyáztam rá...kezdetektől 9H üveg volt/van rajta + tok...tényleg olyan mint az új...se egy karc...se egy szösz..se semmi hiba.)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Ha van számlád hozzá , akkor futnék egy kört az LG -nél is, mert ilyenre elvileg 2 év gari van...
Amúgy annyiba kerül, hogy jobban megéri inkább, ha veszel használt V10 -et vagy Új V20 -at (nem tudom ki csinál ilyet itt, de biztos van ember aki be tudja szerezni az alaplapot és ki is tudja cserélni)MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
zozzzzzzzzzz #6399 üzenetére
Ha komoly kell, akkor tudom ajánlani a Weller forrasztó állomás beszerzését. (ára borsos) de ha ez is megfelelhet a számodra [link]
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
SYABi79 #6385 üzenetére
Szia!
Lényeg, hogy sikertörténet és megcsinálták! További jó használatot!
Én elrakom a fiókba a V10-m és V20-at kezdem el használni (már belaktam úgy mint a V10-em) és V10 másodlagos telefonnak megmarad.
Azért ezt az oldalt elmentem a kedvencek közé és néha még megjelenek itt. Lényegében nem búcsúzom, csak V10 és V20 is van és marad mind2
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #6346 üzenetére
MPL is megfelelő (én is azzal szoktam küldeni LG-nek) és GLS hozza vissza ingyen.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
LG V10 kijelző mérete ugyanaz mint V20 -é igaz?
Van több db V10 -re való 9H kijelzővédő üvegem és elvileg (csak) jó a V20 -ra is, vagy nem ?MD
L -
MaxxDamage
félisten
Szia!
Igen, ennyit az LG -ről !
Én is oda küldöm/küldtem fel (mindig) bármi problémám is van/volt vele és korrektül megoldották a problémám/kérésem és cserélték amit kértem...Milyen gyártású a Battery ? (nekem 2017.07. adtak) nekem is kvázi új a battery és mondhatni, még 1-1.5 évig tuti kihúzza ilyen intenzív használat mellett is ahogyan én (is) használom
Csak az a baj, hogy mondom szerzek be új batteryt (hasonló új gyártásút) és ez kb. máshonnan lehetetlen...csak az LG -től személyesen lehetséges...ha legközelebb Bp.-en járok, előtte rájuk szólok, hogy legyen "készleten/raktáron" battery és személyesen hozok el egy darabot...
Van 2 db batterym , egyik új a másik 2015.11.-ik hó gyártású (kb. első széria) és az még tökéletes (kb. 5-6x volt töltve) és most ezt raktam be és használom.. (ezt USA CA -ból szereztem be)
Az "új" battery amit LG adott, van róla dokum is, hogy mikor "cserélték" azt elvileg 1 éven belül tudom velük cseréltetni, vagy rosszul tudom ? /ha személyesen be viszem a Váci útra/
MD
L -
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Mi a gond(od) a V10 -el ?
Én még akár évekig ellenék vele...mert új telefonok nem tudnak sokkal többet, hogy megérje annyira váltani...
Sebesség, tárhely, memória, szoftverezettség, stb... minden szempontból helytálló a V10 (szerintem)
Mai világ érdekes, mert ha megjelenik valami új...már venni akarja mindenki (aki teheti) ...régen meg míg el nem romlott, addig nem is vett(ek) újat..az emberek.
Hát igen, a világ változik és vele együtt az emberiség, társadalom is. (nagy léptékben)MD
L -
-
MaxxDamage
félisten
Még kapható a V10 [link] (verhetetlen áron)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Nálam is minden oké és igazat bevallva, ha nem cserélném lassan a V10 -et, akkor sem lenne gond, mert még évekig jó a V10 (nem túlzás) és a mostani csúcs telefonok nem nyújtanak akkora pluszt mint gondolnánk (érezhető gyorsulást). Ez olyan mint VGA esetében mikor van 5% gyorsulás... (az is játék és driver függő...nagy vizion project)
Azon a véleményen vagyok, hogy intenzív használat mellett a V10 (évi, vagy 1.5 évi) battery cserével (egyenesen az LG-től beszerezve, nem gagyi valami..meg régebbi gyártás) stb.. na a lényeg, hogy semmi gond ne legyen és ez még bőven jó szolgálatot fog tenni és hű társ marad... (és megszokott jó funkciókkal)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
(Online/WebShop) hol érdemes venni USB töltő kábelt? Ami jó minőségű is!? Eredeti LG kábelen a tüskék ahogy nézem rendezetlenek és a töltés lassabb (sokkal) mint amilyennek kellene lenni....ez már a 2.-ik LG-től kapott kábel, de nem értem, mert a kábelt nagy óvatossággal csatlakoztatom a telefonhoz (mindig)
Volt BlitzWolf (német cable) és az is így járt...aztán az 2 oldali volt (bárhogy csatlakoztatható) szóval ez a 3.-ik kábelem már amivel így járok...(és már kezd elegem lenni)
Aki tud megbízható helyről jó minőségű kábelt, az ne tartsa magába az információt!
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Nekem is hasonló volt és LG cserélte egy 2017.07.-ik hó gyártásra. Most majd személyesen keresem fel a közeli LG szervizt és veszek tőlük 2.-ik akksit is, mert amit USA-ból szereztem, az 2015.05.-ik hó gyártás (régi)
Ez a telefon még sokáig használható darab lesz....ha V30-ra nem lenne felváltva...MD
L -
MaxxDamage
félisten
Nos el kell, hogy mondjam, lehet nálad van a hiba.
1. a telefont a fülemhez emelem és csak attól/azért nem kapcsolja a vonalat
2. de ha beleszólok (mikor a fülemhez emeltem) , hogy haló (vagy bármit) akkor instant kapcsolja a vonalat és a másik fél hallja is aztJó kis megoldás, eddig ezt nem is próbáltam és ezután csak ezt fogom alkalmazni, ha hívnak.
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest