- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
saddybaddy
tag
válasz
joco1977 #3747 üzenetére
Nekem is megjött de komolyan mondom azóta laggol a rendszer
Neked nem? Lehet ebből Hard reset lesz
Amúgy ez csak biztonsági frissítés vagy jöttek új feature-ok is?Frissítés : azóta "beállt" a rendszer, már minden faja. És valóban mintha javult volna az ujjlenyomatleolvasó hatásfoka
-
E2E4
aktív tag
válasz
joco1977 #3060 üzenetére
+1
És megy OTA!
Másnak is megy?Pedig a V10-em nincs is az LG FOTA rendszerében regisztrálva, és így Android Android 5.1.1-ről sem ment anno a 6.0-ra OTA, csak USB kábelen.
Ha most a garancia miatti regisztráció miatt betették a telómat az LG FOTA rendszerébe, akkor hatalmas pacsi az LG-nek.(Alapból USB kábelen próbáltam volna, de megint csak szembesülhettem azzal, hogy kellene több mint 6 GB szabad tárhely a C partíción... Windowst újrarakni meg "belakni" valahogy nincs nagy kedvem és egy teljes napot sem ba... balalajkáznék el rá.
)
A téma-összefoglalóban is frissítettem a legújabb Android verziót V20a-ról V20b-re.
Javaslom, hogy aki még nem tette meg, az frissítse a V10-ét. -
E2E4
aktív tag
válasz
joco1977 #2605 üzenetére
Jelentem: a töltőpadnak csak be kellett melegednie, (szó szerint*) mert hogy azóta nem dobta el a töltést, és ha időzítetten bekapcsolom, akkor a V10 azonnal felveszi a töltést.
Hangsúlyozom: semmit sem állítottam rajta, mégis megjavult. Érthetetlen.Tehát a téma-összefoglalóban ajánlott, matrica + töltőpad kombót örömmel tudom ajánlani mindenkinek, aki olcsón keres hatékony megoldást a QI töltésre.
*A töltés végére tapasztaltam azt, hogy a készülék felmelegszik, talán picit jobban is, mint a vezetékes töltésnél, de ez semmilyen negatív kihatással nem volt eddig. Sőt. Adott esetben a hideg tenyeret jól feltudja melegíteni.
-
E2E4
aktív tag
válasz
joco1977 #2605 üzenetére
Nagyon precízen tettem fel a matricát, és ha a réz csatlakozónál lenne kontakt hibás, akkor nem menne át rajta áram, de egy felrak / levesz / újra felrak után rendben feltölti a telefont 100%-ra.
Sőt, a matrica réz lapkájánál már látszik is a V10 "réz tüskéjének" (csatlakozójának) a nyoma, pont középen.Szóval ez a hiba a legpiszkosabb fajta, amikor hol van, hol nincs.
Nem hinném, hogy a V10 (QI chipje?) lenne a ludas - ebben meg is erősítettél, amit köszönök - lehetséges, hogy a kínai csoda esetén áll fenn az "olcsó húsnak, híg a leve" mondás.
Még tesztelem egy ideig, aztán jelzek a forgalmazónak, hogy jöhet a csere darab. -
-
-
k5.20
senior tag
válasz
joco1977 #1429 üzenetére
Ez már volt itt hírként, de én nem olvasom benne sehol, hogy még ebben a hónapban...
Főzött romra nincs szükségem, de a komfortérzetemet a gyárinál 50%-al alacsonyabb navi-sáv, és grafikailag kicsit fejlettebb ikonok az állapotsoron jelentősen javítják. Ezt most az 5.1.1 rootolt variációjával és az xposed moduljaival el is érem, s a 6.0-n sem vágynék többre...
-
válasz
joco1977 #1415 üzenetére
Tényleg: arról van valahol info, hogy a DAC milyen zenelejátszókkal működik?
Illetve ha nem működik, attól még szól a zene, csak nem a DAC-on keresztül, vagy egyáltalán meg se szólal? Vagy hogy van ez?
Én pl. Player Pro-t használok, és muzsikál vele a gépezet,a a DAC-ot pedig elvileg bekapcsolja már eleve a fülhallgató csatlakoztatása (kis Hi-Fi jel az értesítősávon). Ezen kívül más jelét én nem érzékelem a DAC-nak. Kellene? -
piko88
tag
-
válasz
joco1977 #1183 üzenetére
Hali,
Megpróbálkoztam a frissítéssel LGUP segítségével, de ez nem megy.
Azt írja, "LGUP can't load model...", és kiírja az elérési utat, de a model könyvtáron belül még egy com nevű könyvtárat is keres. Olyan pedig nincs.
Úgyhogy megakadtam. Letöltöttem az LGMobile support tool-t, de az sem hajlandó foglalkozni ezzel a telefonnal. -
Ixion77
addikt
válasz
joco1977 #1190 üzenetére
Olcsóbb, gyorsabb, és eredeti: Netac P500
Én elsőre egy 64Gb-osat rendeltem, kapacitás rendben (H2Testw), sebesség brutális a telefonban mérve 70 MB/s olvasásra, 24 MB/s írásra(#1185) Faresz29: A gyárilag rajta levő fólia is jó, nekem is az volt rajta hetekig. Mikor leszedtem meg is lepődtem milyen jóféle, és milyen paszentosan volt rajta. Kicsit sajnáltam is hogy megbolygattam, de akkor már késő volt visszarakni.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest