- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Ádám:.
tag
válasz
Ixion77 #6753 üzenetére
Jól látszik a videón, hogy milyen szar a dizájnja a SoC-nak, alul a kályha CPU ami fűti a magára a cpu-ra forrasztott Skhynix háttértárat ami szintén melegszik használat alatt.
Röhely
Igaz mindegyik gyártónál így lehet, Samsung, Huawei stb. Most meg már ráálltak a hűtőcsővekre.
-
gjoco1
addikt
válasz
Ixion77 #6748 üzenetére
Ajaj......Akkor nagy a baj.
Az Enyém még bírja(hogy meddig nem tudni),igaz Decemberben beszaratott egy pillanatra.Nyugiban pihent mellettem és valamiért fel szerettem volna ébreszteni,de semmi.Meghült a vér bennem,de egy akku kivétel-visszarakás és visszalöttyent az agya.
Van ezenkívül még 2 db G3(tartalékban)egy 2/16 és egy 3/32.Azok is teljesen makulátlan működőképesek.
Mikor eszembejut beteszem az akkut és rátöltök........Szóval Én így állok,egyenlőre mennek.A V10 majd lassan új akksit szeretne,ahogy figyelgetem az üzemidőt. -
akooos
veterán
-
s4tch
veterán
válasz
Ixion77 #3289 üzenetére
Azért én bízom benne, hogy a quad dac megoldást és a papíron tisztességes erősítőfokozatot sem azért pakolták bele a telefonba, hogy agyonvágják az egészet szoftveres színezéssel.
Nálam egyébként a V20 _papíron előrelépésnek számít. A V10 2 területen nem tetszik: kicsi az akksi, illetve a nagy kijelző mellett is indokolatlanul hatalmas a telefon. Eleve a 820 fejlettebb energiagazdálkodása és a nagyobb akksi miatt vélhetően jobb lesz az akkuidő (bár ekkora batárba simán bele lehetne tenni még nagyobb akksit, ez kihagyott ziccer), és a kompaktabb, könnyebb ház is kellemesebb használatot feltételez. A V10 dizájnja egyedibb volt, de úgy gondolom, a V20 nem az alig egy éve piacra dobott V10 tulajainak készült. Szerintem sem akkora a fejlődés, hogy a V10 tulajok rohanjanak rendelni.
-
-
törölt tag
válasz
Ixion77 #3281 üzenetére
+1 és Ámen!
Én nagyon vártam a megjelenését! Ph-s tesztre még azért kíváncsi vagyok,de sok jóra nem számítok. Mostanában szeretnék venni telefont De a tesztet bevárva is szerintem a V10-et választom. Végre valaki előrukkol egy olyan külsővel amit már régóta keresek,nem csúszik,nem gyűjti az új lenyomatokat,nem is karcolódik annyira,,kamera nem lóg ki egyáltalán,nincsenek oldalt gombok. Erre vissza lépnek fémre,oldalsó gombokra stb. Akku csere lehetőség helyett inkább már vízállóságot csináltak volna. De így hogy szinte ugyan az az akku,kijelző szinte semmivel nem jobb,,/szebb,ugyan az a méret, az a kamera modul meg húúúú... biztos lesz akinek tetszik is majd. V10-et egyáltalán nem éri meg lecserélni.
"Lehet, hogy a nagy átlag szerint szebb lett, de az S7 / Note 7 így is úgy is köröket ver rá ebből a szempontból. "
S7 mivel jobb?? Hogy vízálló,meg a ponthajkurászásban első a táblázatban. Telefont keresgélve leszűkült a kör nekem is a V10-re és az S7-re,de nagyon nem akarok üveget venni így annak a felárát inkább másra költöm. jobban tetszik az LG.
-
E2E4
aktív tag
válasz
Ixion77 #3092 üzenetére
"valószínűleg úgy 16000mAh-s, ahogy itt már 50000-es"
Ezért is írtam azt, hogy: - elméletileg - 16-szor is fel lehetne tölteni a V10 akkumulátorát
Tehát elméletileg.Amúgy ilyenem van, 20.000 mAh-s, és megvagyok elégedve vele. (Pontos kapacitást nem sikerült meghatároznom, de ha egy töltéssel a powerbank 2-3-szor feltölti a V10 akkumulátorát, már megérte azt a kis pénzt érte.)
(#3096) OPiiPO
Az a furcsa, hogy a 6.0-ás Androidnál nem ment az OTA, most meg azonnal lejött OTA-n a V20b frissítés. Közben pedig csak annyi történt, hogy regisztráltam a készüléket az LG Magyarország weboldalán.Ha nem emiatt, akkor mégis mitől került be a telefonom az LG FOTA rendszerébe?...
Vagy ha nincs benne az LG FOTA rendszerében a telefon, akkor mitől kezdett el működni az OTA update? -
E2E4
aktív tag
válasz
Ixion77 #2144 üzenetére
A vakteszt kérdésének felvetése nem az én fejemből pattant ki, én csupán igyekszem azt megszervezni, koordinálni és amit tudok, adni hozzá, hogy többek felvetésére és kérésére végre kikelhessünk az elméleti világ pocsolyájából, és egy próbával objektív képet kapassunk erről, ezáltal egyszer s mindenkorra le lehetne zárni az összes többi ebből fakadó vitát és esetleges "troll"-kodást.
Amúgy a jelentkezők között lévő szentkuti11 feltételezhetően részt vett már pár teszten. (MobilArena.)
A kifogások és elméleti brain storming után fókuszáljunk a megoldásra!
Ha szükséges, be fogom tudni úgy állítani egy további tesztben a hangerőt úgy, hogy a "Hi-Fi be" és "Hi-Fi ki" üzemmódos V10-ek koppra egyforma hangosan fognak szólni, így kizárható lesz az, amiről írsz.
Egyéb észrevétel?Ha van, akkor kérlek, hogy további konstruktív hozzászólásodat a jelzett topikba írd.
Köszönöm. -
E2E4
aktív tag
-
zack
nagyúr
válasz
Ixion77 #1204 üzenetére
Telefonon (már) nem nagyon hallgatok zenét. Kocsiban spotify, FM transmitterrel, talán futás közben jönne jól, de oda meg nem Vsonic GR07-et viszem, hanem BT fülest (Sony SBH-52).
Zene miatt nagyon megérné, ha ki is van használva. G4-et szeretem, és ha már váltok, jó lenne valami olyan ami, nem csak "apróságokban" tér el, és a Note 5 ilyen lenne. Note 4 volt. Szerettem.(#1208) hito
Azért jól jött a Note4 amikor területen voltam, és rajzolgattam, mit hova szeretnék. Kényelmesebb felírni egy számot stylussal, és elmenteni a névjegyzékbe amikor nyugi van. Ujjal valahogy nem az igazi.
Feladatlistát írni megbeszélésen, szóval van szerepe a notesz funkciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest