- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Szerintem nagyon, de nagyon hálásak lehetnétek, az összefoglaló miatt a topic gazdának!!Én anno összetettem volna a kezemet, (novemberben) amikor az első V10-et megvettem, és úgy kellet az XDA-ról, Headfi- ről , Poweramp , fórumról össze ollóznom , mindazt amit Ti magyarul kézhez kaptok !!
Tehát tényleg illene végig olvasnotok azt a remek összefoglalót, amiből kiderül, mit , hogyan , mielőtt kérdezgetnétek, és csapkodnátok, kritizálnátok akár a V10-et vagy a tulajokat ... vagy a fórumgazdát ..
Ez egy svájci bicska , akinek kellenek az előnyei megveszi , aki nem annak a ,,robbanó Note 7-est ,, ajánlanám
-
E2E4
aktív tag
Kérésedet tudomásul vettem.

Bocsánatot kérek azért, mert megbántottad önmagad amiatt, amit mondtam neked.
Kommunikációm ezentúl feléd maximum annyiban fog kimerülni, hogy ha ismét felteszel egy olyan kérdést, amire a válasz ott van a téma-összefoglalóban, aminek a tetején ott van az kiemelve, hogy "Kedves Érdeklődő! Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma-összefoglaló-t, illetve használd a topikban a kereső-t!" akkor odaírom kiemelve azt, hogy: téma-összefoglaló!!!
Ezt máshol is így csinálják, nem idézik be a választ, és még csak háttér információt sem írnak a problémáról (3 kontra 4 pólusú csatlakozó). Belátom, hiba volt, hogy válaszoltam neked. Jobb lett volna, ha magadra hagylak a problémáddal, és csak azt írom, hogy "téma-összefoglaló!" Pont. Ezután így is fogok tenni...
Pont.(#3163) gretzky77
Ne máááár. Ilyen vérmes lennék?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#3164) OPiiPO
Köszönöm.(#3165) tothak
Nekem személy szerint pl kezd egy kicsit erős lenni ez a hatalmas imádat ami itt megy a telefonnal szemben. Kicsit már fanatikus a dolog...
Mit jelent az, hogy fanatikus?
Hát' ja. Lehet. Talán egy közömbös érzés jobb lenne a V10-el szemben, de akkor tutti, hogy nem lettem volna olyan hülye, hogy ennyit dolgozzak a téma-összefoglaló írásával. Akkor csak read-only, meg esetleg néha kérdező user lennék.
Őszinte leszek, picit bánom már azt a töménytelen időt, amit ebbe a topikba bele toltam, főleg akkor, amikor olyan hozzászólásokat írnak, hogy "tényleg túl van tolva a "de f@sza összefoglalót írtam" téma".
De ezek után igyekszem letisztultabb lenni a kommunikációban, és kevesebbet írni.
Bár éppen a hosszú és alapos írásaim voltak azok, ami kezdetben megtetszettek az itt lévőknek, s ezért is kértek fel arra, hogy írjam már meg a téma-összefoglalót. (Mivel előtte azt senki nem tette meg.)
Szerintem ez a telefon a mai napig érdemtelenül van tesztelve, jellemezve (Hi-Fi üzemmód bekapcsolása nélküli audio teszt
) ezért szerettem volna a telefon tudásához/minőségéhez igazodó írást letenni az asztalra, ezért olyan hosszú és alapos a téma-összefoglaló, és ezért érint érzékenyen, ha hétről-hétre, újra és újra feltesznek olyan kérdéseket, amikre már ott a válasz "legfelül", vagy a kereső kidobná a topikban.(#3166) Kisbea
a Lolipopot is lecseréltem a 6.0-ra.
(mikor 6 hete kb megjött a telefonom , nem foglalkoztam vele)
És nem csináltam gyári adat visszaállítást.
(A z-mel is így csináltam anno, és ok volt)
Akkor csak szerencsém van?Úgy tűnik, hogy igen.

(#3173) Litván Zongora
Ami viszont szerintem is csiszolást érdemelne, az a stílus. Topicgazdánk vehemenciája némileg fensőbbségesnek, arrogánsnak hathat az ide látogatók számára, mint ahogy sokan nem osztoznak a telefon iránti feltétlen elkötelezettségében sem. Ez egy fórumon, ahol gyakorlatilag nincsenek nonverbális kifejezési eszközök, kétségkívül feszültséghez, félreértelmezésekhez vezethet. Én hatékonyabbnak éreznék egy némileg megértőbb hozzáállást részéről, ám én is felhívnám mindenki figyelmét, hogy az itt előforduló kérdések 80%-át nem kellett volna föltenni, ha az illető venné a fáradságot az olvasásra írás helyett.Stílusban irányt szándékozom váltani. Köszönöm az építő kritikát.
ahogy sokan nem osztoznak a telefon iránti feltétlen elkötelezettségében sem
Ők azok, akik nem V10-et használnak?
(#3179) OPiiPO
+1 -
"Ez egy fórum ,és bizony sokan lesznek akik nem fogják végig nyálazni az összefoglalód ,és kérdeznek mert az egyszerűbb,próbáld meg feldolgozni ezt a tényt."
- Ezzel semmilyen módon nem tudok egyetérteni. Van összefoglaló, azért van hogy az ismétlődő, sokakban felmerülő kérdéseket ne kelljen naponta megválaszolni. A PH-n más topicokban is szokásosan az összefoglalóhoz küldenek, ha alap kérdést teszel fel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem nagyon, de nagyon hálásak lehetnétek, az összefoglaló miatt a topic gazdának!!
Tehát tényleg illene végig olvasnotok azt a remek összefoglalót, amiből kiderül, mit , hogyan , mielőtt kérdezgetnétek, és csapkodnátok, kritizálnátok akár a V10-et vagy a tulajokat ... vagy a fórumgazdát ..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) ezért szerettem volna a telefon tudásához/minőségéhez igazodó írást letenni az asztalra, ezért olyan hosszú és alapos a téma-összefoglaló, és ezért érint érzékenyen, ha hétről-hétre, újra és újra feltesznek olyan kérdéseket, amikre már ott a válasz "legfelül", vagy a kereső kidobná a topikban.