- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hexcity
csendes tag
Szevasztok!
Lenne pár kérdésem a témában hozzáértőkhöz, amik teljesen triviálisak! Ez az első okos telefonom szóval, olyan segítséget kérnék, hogy melyek a "must have" programok, esetleg tudtok ajánlani egy jó op rendszer cleaner progit, mint pl.: Pc-n a CC Cleaner? Valami egyszerűt, de hasznosat. És egy nagyon buta kérdés, miért nem ébreszt, az ébresztő kikapcsolva, mint a régi Nokiámnál?Lassan 5 hónapja van meg a One és erre még nem jöttem rá
Minden éjjel kikapcsolom a telefont, mert itt olvastam hogy ezzel megnő az akkumulátor élettartama.
A kételkedőknek: Mivel nekem ez az első okos telefonom, úgy érzem "szűz" véleményem van a témában, és egyszerűen fantasztikus! Nálam semmi összeszerelési hiba nem volt, pedig május elején vettem (bár igaz Ausztriában mivel itt élek)! Egyszerű a kezelése, olyan gyors, mint a csúcskategóriás PC-m. Szerintem messze a legszebb telefon külcsínre, bárki megnézi az utcán pl.Egy negatívumot tudok mondani, de ez is csak apró: ha kihangosítod a telefont, még maximum hangerőn is halkabb, mint egy Samsung Galaxy S3!
Mindenkinek szép napot! -
Hexcity
csendes tag
Én holnap fogom megkapni az trémobiltól!
Nem akarok egyáltalán nagyképű lenni, vagy megbántani bárkit is, de ez csak otthon és attól Keletre nagy pénz, és minden IT és nem IT termék kezdő szériája hibákkal van teli (gondoljunk csak a játékokra). Én nem tudok mást mondani, csak azt a példát tudnám felhozni, hogy évekig spóroltam egy gamer laptopra, ami közel fél millió FT-be került, majd nagyjából 3/4 év után tönkrement a kártya hűtése, a szervízben pedig közölték velem, hogy nem kellene ennyit játszanom a laptoppal hiszen az nem arra való... JAH OKÉS...
Szóval fel a fejjel, ki kell cseréltetni aztán majd ha nem kell minden piacon utolérni magát a beszállítoknak, bizonyosan megjavul a minőség -
Hexcity
csendes tag
Szevasztok!
Mióta megjelent a cikk napi rendszerességgel olvasom a hozzászólásokat, és többek között ezért is (és persze külföldi tesztek alapján is) április 18.-án, lassan egy hónapja előrendeltem a gyönyörűséget az osztrák T-Mobile-nál (mivel Bécsben élek és dolgozom is). Kedvező az ajánlat 2 évre 33 euros csomagban korlátlan nettel meg deezerrel meg lehetett rendelni. A lényeg, hogy azt ígérték jövőhéten kapom meg mivel már egy kisebb mennyiség meg is érkezett a raktárukba, már a t-mobile.at is "lagernd" szóval közel a kicsikeJah és az intelmeitek miatt kötöttem rá biztosítást is tuti ami tuti. Egyébként gondolkozom, hogy ilyen otterbox-fél gumicase kellene neki, vagy akinek van mit ajánl vagy mit nem, egyáltalán nem kell hozzá?
Örülök, hogy az "elitklubb" tagja lehetekTovábbi szép estét, jó fórumozgatást!
Hexcity
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest