-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
"anti-finger print" fóliát tervezek venni a kijelzőre és érdeklődnék, hogy van-e valakinek vmi tapasztalata, melyiket érdemes venni vagy tökre ugyen az mind? Ezt a 2-t néztem, bár őszintén nem jöttem rá, hogy mi a különbség a 2 között (már ha van, gyanítom nincs). [link] [link] + 1 [link]
Más: Utóbbi időben kezdem észre venni, hogy néha-néha gondolkozik, laggol a telefon. Hiába csináltam factory resetet a legutolsó nagyobb frissítés óta, az se oldotta meg a dolgot. Pl. komolyabb hw-t igénylő játék alatt van, hogy megáll a kép kicsit, bár ez sztem inkább az appnak a baja lehet. Viszont ami zavaróbb, hogy ha több alkalmazás meg volt nyitva és telefonálni akarok, akkor miután ráböktem egy tfon számra 1-4 mp is eltelhet mire ténylegesen megkezdi a tárcsázást. Ezt orvosolni lehet ha mindent bezárok, de azért ez eddig nem volt jellemző...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest