- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android Autót minden mobilra!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Hexcity #14385 üzenetére
ilyen cleaner programok teljesen feleslegesek ez nem winfos ahol minden szarral tele van szemetelve a registry. Ha valamit nem használsz akkor letörlöd de ha marad is csak annyi a hátránya hogy fogy a szabad hely. Ébresztős témához nemtok hozzászólni én sose kapcsoltam ki egyetlen telefonomat se estére semmilyen okból. Appok terén szerintem menj fel a play-re és nézegesd a leggyakrabban letöltött kategóriát, stb. meg nemrég volt valamelyik magyar androidos oldalon egy toplista hogy melyik appokat használják a legtöbben. Igazából ami igényednek megfelelő, pl irodai csomg (excel, doc kezelő), adobe reader, zene lejátszó (power amp), google maps, gmail, zenefelismerő, sporttracker, stb.,stb. ezek most csak az én appjaim amik hírtelen beugrottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest