Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rk
aktív tag
Jött ma valami frissítés... Mindjárt végez...
-
Sh4rk
aktív tag
Nálam is ezt csinálja a spotify, de ezt megtette, motorola Moto G-n is, és kisebb androidon, is.
Idő kell neki mire átáll. Ha wifin indítottad a számot onnan játsza, ha 3/4g-n akkor onnan. Nem vált a kapcsolatok közt... Ha kiérsz a szabadba, akkor még a spotify nem reagál az újra felvett kapcsolatra. Ezért idő kell mire újra eléri a számokat. Ez nem a lolli hibája ez mindig is így volt...
tehát mikor indulok wifi off, spoti elindít, liftben elmegy a térerő, szám az utcán újra indul, de kell egy kis idő.
Ennyi ez nem az android nyűgje, de nyugodtan vissza teheted, ez nem fog válzozni lolli előtt is ezt csinálta az m7-en is... -
Sh4rk
aktív tag
ferob Bácsi:
Van ötleted esetleg?
Lolli óta nagyon halk a fül hangszóróm. Szinte semmit sem hallok.
FR már volt, semmit nem vettem vissza a meglévő appokból, de valamiért nem akarja az igazat.
RUU telepítés segíthet?Jah ami kimaradt az az, hogy a telo teljesen zárt, vodafonos, de lassan lejár a gari, ezért lenne érdekes ez a kérdés..
Köszönöm előre is..
ÜDv
Sh4rk -
Sh4rk
aktív tag
Sziasztok, baj van.
A "Drágaszágom", elkezdett nagyon lassan csatlakozni a hívásokhoz, és beszéd közben azt mutatja, hogy nincs térerő....
Aztán persze visszaáll az eredeti állapotra, ja és nem szekítja meg a hívást, tehát nem szűnik meg a jel, csak valamiért ezt csinálja.
Hívás indítás, pedig nagyon lassú....Ötlet?
KEKKOLA: "Hagyjuk... Ennyit nem ér az egész. Vihar a biliben" Amit te kavartál.....
-
Sh4rk
aktív tag
+1, ma majdnem elkéstem...
Még jó hogy sztahanovista vagyok és alapból kelek.. Rossz beidegződés... -
Sh4rk
aktív tag
Azóta frissítették, ez alapján a phandroidnak igaza lehetett multkor... Így egyre valószínübb, hogy ilyen lesz.
-
Sh4rk
aktív tag
-
Sh4rk
aktív tag
Nah térjünk vissza a földre....
Srácok valaki használt már ilyet?
Rendeltem egyet, de nem akarom a karcmentes telomnak a sarkait legyilkolni ezzel a hard case-el.
Szrintetek a HTC úgy oldotta meg, hogy nem b..sza össze a cuccost? Elég nagy blama lenne, de a flippes tok szétcseszte a széleket. Remélem ez nem. Valakinek tapasztalat? Jah M7-ről van szó...Nem a desznyót féltem...
-
Sh4rk
aktív tag
Sziasztok, sajna sikerült kilőnöm a mobilom. GPE 4.4.3 sima ügy volt minden ok volt vele frissíteni akartam 4.4.4 re a bigxie féle verzióval de a betöltés végén mikor nyelvet választottam újra indult. Azóta semmilyen rom nem megy fel. kernelek mennek a romok nem. most semmi sincs rajta, és se sideload, se otg nem megy. valaki help pls
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest