- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rk
aktív tag
Jött ma valami frissítés... Mindjárt végez...
-
Sh4rk
aktív tag
Nálam is ezt csinálja a spotify, de ezt megtette, motorola Moto G-n is, és kisebb androidon, is.
Idő kell neki mire átáll. Ha wifin indítottad a számot onnan játsza, ha 3/4g-n akkor onnan. Nem vált a kapcsolatok közt... Ha kiérsz a szabadba, akkor még a spotify nem reagál az újra felvett kapcsolatra. Ezért idő kell mire újra eléri a számokat. Ez nem a lolli hibája ez mindig is így volt...
tehát mikor indulok wifi off, spoti elindít, liftben elmegy a térerő, szám az utcán újra indul, de kell egy kis idő.
Ennyi ez nem az android nyűgje, de nyugodtan vissza teheted, ez nem fog válzozni lolli előtt is ezt csinálta az m7-en is... -
Sh4rk
aktív tag
ferob Bácsi:
Van ötleted esetleg?
Lolli óta nagyon halk a fül hangszóróm. Szinte semmit sem hallok.
FR már volt, semmit nem vettem vissza a meglévő appokból, de valamiért nem akarja az igazat.
RUU telepítés segíthet?Jah ami kimaradt az az, hogy a telo teljesen zárt, vodafonos, de lassan lejár a gari, ezért lenne érdekes ez a kérdés..
Köszönöm előre is..
ÜDv
Sh4rk -
Sh4rk
aktív tag
Sziasztok, baj van.
A "Drágaszágom", elkezdett nagyon lassan csatlakozni a hívásokhoz, és beszéd közben azt mutatja, hogy nincs térerő....
Aztán persze visszaáll az eredeti állapotra, ja és nem szekítja meg a hívást, tehát nem szűnik meg a jel, csak valamiért ezt csinálja.
Hívás indítás, pedig nagyon lassú....Ötlet?
KEKKOLA: "Hagyjuk... Ennyit nem ér az egész. Vihar a biliben" Amit te kavartál.....
-
Sh4rk
aktív tag
+1, ma majdnem elkéstem...
Még jó hogy sztahanovista vagyok és alapból kelek.. Rossz beidegződés... -
Sh4rk
aktív tag
Azóta frissítették, ez alapján a phandroidnak igaza lehetett multkor... Így egyre valószínübb, hogy ilyen lesz.
-
Sh4rk
aktív tag
-
Sh4rk
aktív tag
Nah térjünk vissza a földre....
Srácok valaki használt már ilyet?
Rendeltem egyet, de nem akarom a karcmentes telomnak a sarkait legyilkolni ezzel a hard case-el.
Szrintetek a HTC úgy oldotta meg, hogy nem b..sza össze a cuccost? Elég nagy blama lenne, de a flippes tok szétcseszte a széleket. Remélem ez nem. Valakinek tapasztalat? Jah M7-ről van szó...Nem a desznyót féltem...
-
Sh4rk
aktív tag
Sziasztok, sajna sikerült kilőnöm a mobilom. GPE 4.4.3 sima ügy volt minden ok volt vele frissíteni akartam 4.4.4 re a bigxie féle verzióval de a betöltés végén mikor nyelvet választottam újra indult. Azóta semmilyen rom nem megy fel. kernelek mennek a romok nem. most semmi sincs rajta, és se sideload, se otg nem megy. valaki help pls
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest