- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Netfone
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz
Gulyopapa #14337 üzenetére
Ne hallgass rá. Lehet sms-t is írni, plusz nem 25-szörös árért tudsz telefonálni vele.
Nem volt még a kezemben One, de megpróbálok segíteni. Szóval tekintve, hogy most mit használsz, nem hiszem, hogy zavarna az ios. Ha megvagy a mostani rendszerrel elégedve, akkor nem fognak zavarni az ios korlátjai sem. Ha pedig a mostaninál nagyobb szabadságra vágysz, akkor egyértelmű droid. Plusz mókolni sem feltétlen kell, sőt... Építési minőségre a két telefon szerintem nagyjából egálban van. Hw szinten a kijelző, kamera páros sokat segíthet a döntésben. Kell e a nagyobb kijelző, illetve melyik kamera csinál jobb képeket szerinted... Még annyi, hogy az i5 2 évig biztos támogatott lesz, szóval megkapja az ios 9-et. One nem tudom meddig, azt majd más írja. -
csacsi67
addikt
válasz
Gulyopapa #14337 üzenetére
Röviden tömören HTC kijelzöje jobb mint az i5, akksi idöbe a a szifon veri de ez betudható a nagyobb kijelzönek, szerintem a droid még gyári alaprendszeren is könnyebb kezelhetöséget biztosit mint egy zárt i5.Fényképezö rész soha nem érdekelt se a zene hallgatás.Egy ami fájó pont nekem a doroidban ez nem csak a HTC -re vonatkozik, ha alvó állapotba megy a wifi és kapsz valami értesitést ,mondjuk nincs bekapcsolva a mobilneted addig nem kapod meg az értesitést még fel nem ébreszted a telefont.Ez szerintem az aksi idöre is nagyban kihatással van.
Gyorsaságban talán 1 fokkal a szifon jobb de a szifonban nincsenek ezek a gesztusok mint a HTC-be ez betudható annak.Ha most kéne választanom a HTC-t választanám a 3 db i5 után.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest