Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more
üzenetére
Az amúgy a menü lenne?
mert egyik kollégám jó múltkorába jött hogy segítsek neki beállítani a telefonját , mondom rendbe. (első androidos telója) Látom kibont egy S5-ös dobozt , egyből kérdeztem hogy mennyiért vette.Közölte hogy 35 ezerért , kérdeztem tőle , hogy kamionról esett le? Elkezdi mondhatjuk úgyis. Hát mondom akkor hozzál vagy kettőt nekem is mást nem egy kis pénzt csinálok belőle. Erre mikor bekapcsolom nagyobb betűkkel írta ki hogy : MEDIATEK mint amekkora a kijelző itt már lesett h hamisítvány
De ezek olyan jól lemásolták a rendszert hogy még az ujjlenyomat olvasót is beletették , de ez még hagyján mert a festékbe mártott kesztyűvel is tökéletesen fellehetett oldani a kijelzőt
nah mindegy a lényeg h nála láttam ilyet a kijelzőn és ha rányomtam akkor 4 alkalmazásnak a " gyorsindítója volt" 
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mert egyik kollégám jó múltkorába jött hogy segítsek neki beállítani a telefonját , mondom rendbe. (első androidos telója) Látom kibont egy S5-ös dobozt , egyből kérdeztem hogy mennyiért vette.Közölte hogy 35 ezerért , kérdeztem tőle , hogy kamionról esett le? Elkezdi mondhatjuk úgyis. Hát mondom akkor hozzál vagy kettőt nekem is mást nem egy kis pénzt csinálok belőle. Erre mikor bekapcsolom nagyobb betűkkel írta ki hogy : MEDIATEK mint amekkora a kijelző itt már lesett h hamisítvány
nah mindegy a lényeg h nála láttam ilyet a kijelzőn és ha rányomtam akkor 4 alkalmazásnak a " gyorsindítója volt"