Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
Steve1207: basszus én meg a hétvégén leejtettem. Pedig eddig még egyetlen telefonomat sem ejtettem le betonra. És persze pont a sarkára. Pattant 3-at a 3 sarkán, az ütő megállt bennem, felvettem, de a kijelzőnek szerencsére semmi baja nem lett. És persze pont most nem volt rajta a qrva Double Dip tokom

Spy89: De lehet hogy 47-ből.
Csak nem havonta, hanem évente és nem Ft-ból hanem $-ból
-
HUTCHDB
nagyúr
ez előttem szólókat még annyival egészíteném ki, hogy ez egy fém anyaghasználatú, nagyon precíz kidolgozású, minőségi érzetet adó telefon.
az s4-sem rosszabb minőségben, összeszerelésben, csak az műanyag.
ha azt el tudod fogadni.....
nekem volt az összes samsung S sorozat, de már nem kellene, pedig nagyon elvakult voltam.
a one sokkal jobban optimalizált, simább, folyékonyabb működést adó szerkezet véleményem szerint a jelenleg kapható legjobb androidos telefon, ami (szerintem) szebb kezelőfelülettel, szebb külső megjelenéssel is bír, nem egy átlagos populáris darab.
a kamera is jó, viszont vannak olyan élethelyzetek, amikor gyengébb képeket készít, ami (véleményem szerint) szoftveres hiba, melynek javítása várható.szóval one-t vegyél!

-
apaszka
veterán
Üdv.
Nekem S3 am van,de a fiamnak is azt vettem,már tavaly .Az enyém tökéletes,de a fiamé most lett felújítva a szervizben,mert vacakolt.
A Samu szerviz példás!
Házhoz jön,és cserél mindent amit kell.Kijelző ,alaplap,és minden cserélve lett. A töltője még mindig nem tölt. Ez széria hiba,vagy is sok a hibás darab.
Rengetegen más töltővel töltik,mert a gyári egy kalap.....S4 sem tökéletes,mert ha beleolvasol a topikba,nem csak a dicséretekről szól.
Viszont jó telefon az S3-S4.
Én viszont elcserélném az enyémet egy ONE ra.
Sőt készülök is eladni az enyémet.hogy ilyent vegyek.Bocsánat az OFFért!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest