Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Ununqatrium #25412 üzenetére
+1
Nekem is bejön ez a Sense, bevallom kcisit tartottam töle, de nagyon atgondolva van felepitve. tetszik hogy alakithato, formalhat, plusz a Blinkfeed is igencsak unicum a szürke Androidok között.
-
grunge
addikt
válasz
markyy18 #25408 üzenetére
Igen az van, azert mokas
Battery saver-el: 24ezer pont, nelküle 34ezeret dob. Nem tudom mi a merce, a Motorola Razer-em 11ezret csinalt CM11 KitKat-el.
Saver foylamat megy, igy nem gond nyuzassal sem a ket napos akkuidö. CSR Racing-et nyomtom vonaton, nem latszik meg rajta, hogy a saver aktiv. A Real Racing 3-nal azoinban igen.
-
grunge
addikt
Köszi skacok, jo kis Klub ez
Nem rosz ez a Blinkfeed, remelem lesz rajta több magyar taqrtalom is azert.
Ejjel alig par szazalekot eset az akku, holott nem is kapcsoltam be semmi battery saver opciot.
A vevöje nagyon jo, mind a mobil es a wifi-re ertve. Ott ahol a Moto Razr-em gyengelkedett a wifi-vel ez nem problemazik pillanatok alatt kapcsolodik. A mobilhalot is könnyebbben, erösebben tartja. Nem LTE-zek, 3G szerzödesem van 14.4 Mbit-el. Hozza is szepen. Ez volt nekem az egyik fö szempont, mivel sokat vonatozok, hogy ott stabil legyen a kapcsolat. Ez kicsit meglepett!
-
grunge
addikt
válasz
Levente17 #25110 üzenetére
Megerkezett! Hat ne mis tudom mit mondjak, iszonyu jo, pedig meg csak ismerkedünk
Amin fennakadt a szemem, hogy par masodperc alatt bebootol. ehhez nem vagyok szokva. A kamera nekem telefonra eleg, fenykepezni fenykepezövel kell. A kijelzöt nem kell ugye emliteni. Az egesz keszülekröl erzödik hogy nagyon egyben van, szepen megmunkalt darab. Amint femaszott a WiFire kapott is egy update-et.
Most epp töltögeti a google az appjaimat restore-nak hala. Estefele kicsit jobban ranezek melo utan.
Eddig nagyon tetszik a dolog!
-
grunge
addikt
Ave Forumtársak!
Holnap ha minden igaz csatlakozom a klubhoz egy M8 tulajaként.
Nagyon kiváncsi leszek, ez lesz az első HTC készülékem.
-
grunge
addikt
válasz
FeRRaR1 #21532 üzenetére
Sajna ahol vennem, ott a G2-böl nincs fekete, csak a feher ami nem jön be...Megnezegetem mindkettöt a shopban, elegge formasak. Az LG kijelzö merete azonban nem genyge
Nos, xda-n olvasgattam kicsit es elegge hosszadalmas ez a custom rom flasheles dolog...htcdev oldalra kell regeli meg ha jol olvastam..
Vann nektek itt a forumon vagy valamely egyeb mas magyar oldalon egy guide hogy mit merre meddig?
Altalaban meyik szoftverrel erkezi ka telefon? Erdemes kitkatre frissiteni, es ha ezt megtettem, van-e lehetöseg custom rom hasznalatara? Amint latom a root meg nem megy, ezert kerdezem.
A fem haz a kezben nagyon bejön, a kamerarol meg nem olvastam jokat. Valamit valamiert, nincs tökeletes keszülek...
-
grunge
addikt
Haliho! Uj telefon fele kacsintgatok, es a ONE-t meg az LG G2-t neztem ki magamnak. Jelenleg egy RAZR-t hasznalok. Ez a fem haz dolog tetszik, mennyire birja a kikepzest? Arra vagyok kivancsi hogy mennyire gyorsan karcolodik, ha egyaltalan csinal olyat
Szoftver fronton hol tart a kicsike? Lehet moddolni ergo custom rom-okat hasznalni itt is?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Update 08.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest