Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bébi67

aktív tag

Csak okulás képpen.
    Egy jó nevű gsm szervízbe ( " gyors bolt " ) bevittem a klónt szoftvereztetni, mert azt hittem, hogy eredeti.
    Az ügyfeles srácnak mondtam, hogy lehet, hogy klón. Megnézte az imei számát és azt mondta, hogy mindjárt utánanéz, hogy klón-e. Erdmény: németországi,EU-s verzió, 2013.04-hóban vásárolt, még egy év htc garancia van rá.
    Levett a polcról egy eredetit, összehasonlítottuk, egy az egyben egyformák voltak, megnyugtatott, hogy nem klón.
    Egy óra múlva felhívtak, hogy mégis csak hamísítvány. Egyébként HOX plusom volt eddig. Az indítási kép, hang, menü totál htc volt.
    Egy szó, mint száz, jól átvertek, adásvételit írtunk, de az adatait Ő írta be. Ketten voltak, mesterien terelték a szót, és a figyelmemet.
    Még egy dolog: fogalmam sem volt róla, hogy a ONE M7-et klónozzák!
    Azért írtam ennyit, hogy aki olvassa ne járjon úgy, mint én.
    Még az imei is hamisítvány volt. Az, hogy a kernel és szoft verzió más, mint a gyárin, attól még lehet eredeti, csak valami főzött rommal.
    Sziasztok, szép napot! Nekem még kell egy pár nap, hogy feldolgozzam a történteket.
    Nagyon köszönöm azoknak az embereknek az együtt érző gondolatait, akik átérzik, hogy milyen érzés, mikor ennyire átvernek valakit.
    Egyébként bűnözőnek tartom ezt a két embert, mert nekem eszembe sem jut, hogy most úgy adjak túl ezen a klónon, mint ők.
    Lehet, hogy naiv vagyok,de én eddig hittem a becsületességben és nem feltételeztem, hogy már a telefonokkal is csalnak.

Új hozzászólás Aktív témák