- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draeko
csendes tag
Sziasztok! Egy HTC M7esem van, Németországi független, február közepe fele vettem és egyből jött is le rá a 4.3as frissítés, így az eredeti 4.2.2vel (ha jól emlékszem ez eleve 4.2vel jött már) nagyjából 5 percig próbáltam.
Voltak gondjaitok a wifivel korábban vagy esetleg pont 4.3on? Sokszor ha kicsivel hosszabb inaktivitás után bekapcsolom a kijelzőt, le van csatlakozva a hálózatról így nem kapok semmi értesítést és gyorsan próbál csatlakozni újra. Ez esetleg lehet a power saver módtól? (számomra ez furcsának tűnne mert ha a mobilnet be van kapcsolva akkor ilyenkor az LTE-ről vált vissza wifire gyorsan ami jobban szívja az akksit). Plusz egyéb furcsaságok vannak, olyan hálózatok amiken nem változtattam, pl. a páromnál, nehezen kapcsolódnak, néha azt írja incorrect authentication data és nem tud csatlakozni, ki be kell kapcsolni a wifit egy ideig, és korábban egyik előző telefon sem csinálta. A céges wifire, aminek az egész irodában nagyon jó lefedettsége van, sokszor csatlakozva van de valódi adat nem jön át rajta, de mégis connected-et jelez. Ez 4.3as hiba, vagy érdemes ezzel már szervízhez fordulni?
A másik kérdésem (bocsánat hogy egyszerre ennyi), hogy ha jól látom a 4.4 rollout már szinte véget ért Európában, nekem azonban semmit nem talál. Egyedül vagyok ezzel?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kedvenc zene a mai napra
- Béta iOS-t használók topikja
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő