Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Draeko

csendes tag

Sziasztok! Egy HTC M7esem van, Németországi független, február közepe fele vettem és egyből jött is le rá a 4.3as frissítés, így az eredeti 4.2.2vel (ha jól emlékszem ez eleve 4.2vel jött már) nagyjából 5 percig próbáltam.

Voltak gondjaitok a wifivel korábban vagy esetleg pont 4.3on? Sokszor ha kicsivel hosszabb inaktivitás után bekapcsolom a kijelzőt, le van csatlakozva a hálózatról így nem kapok semmi értesítést és gyorsan próbál csatlakozni újra. Ez esetleg lehet a power saver módtól? (számomra ez furcsának tűnne mert ha a mobilnet be van kapcsolva akkor ilyenkor az LTE-ről vált vissza wifire gyorsan ami jobban szívja az akksit). Plusz egyéb furcsaságok vannak, olyan hálózatok amiken nem változtattam, pl. a páromnál, nehezen kapcsolódnak, néha azt írja incorrect authentication data és nem tud csatlakozni, ki be kell kapcsolni a wifit egy ideig, és korábban egyik előző telefon sem csinálta. A céges wifire, aminek az egész irodában nagyon jó lefedettsége van, sokszor csatlakozva van de valódi adat nem jön át rajta, de mégis connected-et jelez. Ez 4.3as hiba, vagy érdemes ezzel már szervízhez fordulni?

A másik kérdésem (bocsánat hogy egyszerre ennyi), hogy ha jól látom a 4.4 rollout már szinte véget ért Európában, nekem azonban semmit nem talál. Egyedül vagyok ezzel?

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák