Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
válasz
bébi67
üzenetére
Akkor kicsit segítek. Ha akarsz, be sem kell menned, ki tudja mennyit kell ott várnod, meg az is lehet, hogy elhajtanak.
A lakóhelyed szerint kapitányság email címére írsz egy levelet, ami kb. így nézzen ki: Tisztelt Nyomozó Hatóság! Feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettes ellen az alábbi tényállás alapján. 2014. április ..-án a www.aprod.hu hirdetési portálon egy Moha nevezetű személy által meghirdetett HTC One típusú telefon hirdetésére lettem figyelmes. A hirdetésben az alábbi elérhetőségek jelentek meg: email cím: ...., telefonszám .... A hirdetésben megadott telefonszámon 2014. április .... -án ... órakkor felvettem a kapcsolatot az eladóval. A vele történő beszélgetés során megállapodtunk, hogy a tulajdonában lévő HTC One tip. telefont értékesíti a részemre 70 ezer ft-ért. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a beszélgetés során tisztázva lett, hogy a telefon az ő tulajdonában van, és az eredeti készülék. Ide még leírhatod, hogy még mi hangzott el. Az eladóval történő megbeszélés alapján, személyesen találkoztam az eladóval ..... helyen, 2014. április .... -án .... órakkor. A találkozóra két személy jelent meg, akiket korábban soha nem láttam. Ezek a személyek ... ként mutatkoztak be nekem. A találkozó során átadtam a ... ként bemutatkozó személynek a korábban kölcsönösen kialkudott vételárat, azaz a 70 ezer ft-ot. Ezt követően az eladó átadta részemre a szóban forgó mobiltelefont ... tartozékaival ill. dobozával. Ide is leírhatod, hogy még mi történt ott. Majd ezt követően egy telefonok szervízelésével foglalkozó boltot kerestem fel, ahol a telefon átvizsgálását követően közölték velem, hogy a telefon nem eredeti, az egy utánzat, egy ún. klón készülék. Tekintettel arra, hogy az eladóval történő megbeszélés során az eladó tényként közölte velem, hogy a készülék eredeti, ezért kívánok feljelentést tenni. Kérem az elkövető felkutatást és felelősségre vonását. Aláírás, elérhetőségek, stb.Azért írd be, hogy megbeszéltétek (még ha nem is), hogy eredeti a cucc, mert a csalás tényállási eleme a tévedésbe ejtés. Ha ő azt mondja, hogy hát bocs, én is azt hittem, hogy eredeti, akkor kb. buktad. Ha eljuttok odáig, és remélem igen, akkor kérd a közvetítői eljárást. Ha kérdéses van, jöhet pü-be is. Sok sikert!

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A lakóhelyed szerint kapitányság email címére írsz egy levelet, ami kb. így nézzen ki: Tisztelt Nyomozó Hatóság! Feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettes ellen az alábbi tényállás alapján. 2014. április ..-án a www.aprod.hu hirdetési portálon egy Moha nevezetű személy által meghirdetett HTC One típusú telefon hirdetésére lettem figyelmes. A hirdetésben az alábbi elérhetőségek jelentek meg: email cím: ...., telefonszám .... A hirdetésben megadott telefonszámon 2014. április .... -án ... órakkor felvettem a kapcsolatot az eladóval. A vele történő beszélgetés során megállapodtunk, hogy a tulajdonában lévő HTC One tip. telefont értékesíti a részemre 70 ezer ft-ért. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a beszélgetés során tisztázva lett, hogy a telefon az ő tulajdonában van, és az eredeti készülék. Ide még leírhatod, hogy még mi hangzott el. Az eladóval történő megbeszélés alapján, személyesen találkoztam az eladóval ..... helyen, 2014. április .... -án .... órakkor. A találkozóra két személy jelent meg, akiket korábban soha nem láttam. Ezek a személyek ... ként mutatkoztak be nekem. A találkozó során átadtam a ... ként bemutatkozó személynek a korábban kölcsönösen kialkudott vételárat, azaz a 70 ezer ft-ot. Ezt követően az eladó átadta részemre a szóban forgó mobiltelefont ... tartozékaival ill. dobozával. Ide is leírhatod, hogy még mi történt ott. Majd ezt követően egy telefonok szervízelésével foglalkozó boltot kerestem fel, ahol a telefon átvizsgálását követően közölték velem, hogy a telefon nem eredeti, az egy utánzat, egy ún. klón készülék. Tekintettel arra, hogy az eladóval történő megbeszélés során az eladó tényként közölte velem, hogy a készülék eredeti, ezért kívánok feljelentést tenni. Kérem az elkövető felkutatást és felelősségre vonását. Aláírás, elérhetőségek, stb.