Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• g.gergo

senior tag

válasz bébi67 #25156 üzenetére

Akkor kicsit segítek. Ha akarsz, be sem kell menned, ki tudja mennyit kell ott várnod, meg az is lehet, hogy elhajtanak. :) A lakóhelyed szerint kapitányság email címére írsz egy levelet, ami kb. így nézzen ki: Tisztelt Nyomozó Hatóság! Feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettes ellen az alábbi tényállás alapján. 2014. április ..-án a www.aprod.hu hirdetési portálon egy Moha nevezetű személy által meghirdetett HTC One típusú telefon hirdetésére lettem figyelmes. A hirdetésben az alábbi elérhetőségek jelentek meg: email cím: ...., telefonszám .... A hirdetésben megadott telefonszámon 2014. április .... -án ... órakkor felvettem a kapcsolatot az eladóval. A vele történő beszélgetés során megállapodtunk, hogy a tulajdonában lévő HTC One tip. telefont értékesíti a részemre 70 ezer ft-ért. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a beszélgetés során tisztázva lett, hogy a telefon az ő tulajdonában van, és az eredeti készülék. Ide még leírhatod, hogy még mi hangzott el. Az eladóval történő megbeszélés alapján, személyesen találkoztam az eladóval ..... helyen, 2014. április .... -án .... órakkor. A találkozóra két személy jelent meg, akiket korábban soha nem láttam. Ezek a személyek ... ként mutatkoztak be nekem. A találkozó során átadtam a ... ként bemutatkozó személynek a korábban kölcsönösen kialkudott vételárat, azaz a 70 ezer ft-ot. Ezt követően az eladó átadta részemre a szóban forgó mobiltelefont ... tartozékaival ill. dobozával. Ide is leírhatod, hogy még mi történt ott. Majd ezt követően egy telefonok szervízelésével foglalkozó boltot kerestem fel, ahol a telefon átvizsgálását követően közölték velem, hogy a telefon nem eredeti, az egy utánzat, egy ún. klón készülék. Tekintettel arra, hogy az eladóval történő megbeszélés során az eladó tényként közölte velem, hogy a készülék eredeti, ezért kívánok feljelentést tenni. Kérem az elkövető felkutatást és felelősségre vonását. Aláírás, elérhetőségek, stb.

Azért írd be, hogy megbeszéltétek (még ha nem is), hogy eredeti a cucc, mert a csalás tényállási eleme a tévedésbe ejtés. Ha ő azt mondja, hogy hát bocs, én is azt hittem, hogy eredeti, akkor kb. buktad. Ha eljuttok odáig, és remélem igen, akkor kérd a közvetítői eljárást. Ha kérdéses van, jöhet pü-be is. Sok sikert! :R

Új hozzászólás Aktív témák