- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draeko
csendes tag
BTW most jelezte nekem hogy megjött a sense 6,mi a tapasztalatotok, érdemes feltenni?
-
Draeko
csendes tag
válasz
s3nsitivity #29631 üzenetére
ezek szerint a snapdragon 8xx-es szériákban a folyamatosan figyelő low-power DSP core csak energiagazdálkodás szempontból van benn, nem kizárólagos feltétel.
köszi hogy rámutattatok, utána olvasok, érdekesen hangzik az a kernel!
-
Draeko
csendes tag
attól tartok a double tap to wake funkció nem lesz elérhető az M7esben, mert (javítsatok ha rosszul tudom) de ez a folyamatos képernyő figyelés snapdragon 8xx-es funkció, az M7es snapdragon 600asán nem lesz implementálható szoftveresen. (egy áthidaló megoldás ami a samsungok amoled-jén működött hogy feketén tartotta a kijelzőt de valójában nem volt sleepbe a telefon és így monitorozta az érintést, de lcd-n ez nem nézne ki jól világító feketével)
-
Draeko
csendes tag
nekem is Telekomos független, de nem egészen értem, ha már egyszer független (de nem developer) attól még a Telekomnak jóvá kell hagynia a frissítést? gyakorlatilag semmi köze nincs szolgáltatóhoz. így akkorra várható mire végre lesznek olyan drágák továbbengedni? Az előző telóval is 3 hónappal többet vártam hazai T-sként mint a Telenorosok egy frissítésre...
@istnag: "always"-re van kapcsolva az alvás közbeni wifi kezelés, ötletem sincs miért csinálja és a többi hibát nem is magyarázná. csak félek ha szervízbe adom rosszabb állapotban kapom vissza és semmit se csinálnak, reménykedtem hogy csak szoftveres és 4.4el jobb lesz (ha egyszer kijön nekem is)
-
Draeko
csendes tag
Sziasztok! Egy HTC M7esem van, Németországi független, február közepe fele vettem és egyből jött is le rá a 4.3as frissítés, így az eredeti 4.2.2vel (ha jól emlékszem ez eleve 4.2vel jött már) nagyjából 5 percig próbáltam.
Voltak gondjaitok a wifivel korábban vagy esetleg pont 4.3on? Sokszor ha kicsivel hosszabb inaktivitás után bekapcsolom a kijelzőt, le van csatlakozva a hálózatról így nem kapok semmi értesítést és gyorsan próbál csatlakozni újra. Ez esetleg lehet a power saver módtól? (számomra ez furcsának tűnne mert ha a mobilnet be van kapcsolva akkor ilyenkor az LTE-ről vált vissza wifire gyorsan ami jobban szívja az akksit). Plusz egyéb furcsaságok vannak, olyan hálózatok amiken nem változtattam, pl. a páromnál, nehezen kapcsolódnak, néha azt írja incorrect authentication data és nem tud csatlakozni, ki be kell kapcsolni a wifit egy ideig, és korábban egyik előző telefon sem csinálta. A céges wifire, aminek az egész irodában nagyon jó lefedettsége van, sokszor csatlakozva van de valódi adat nem jön át rajta, de mégis connected-et jelez. Ez 4.3as hiba, vagy érdemes ezzel már szervízhez fordulni?
A másik kérdésem (bocsánat hogy egyszerre ennyi), hogy ha jól látom a 4.4 rollout már szinte véget ért Európában, nekem azonban semmit nem talál. Egyedül vagyok ezzel?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest