- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
Juliuska #24749 üzenetére
Közben találtam egy másik magyarázatot is
Ma feltettem egy másik romot amin már "csak" H betűt kapok viszont a sebességem megmaradt.
Lehet az előző rom nem értelmezett jól valamit és 4G-nek hitte azt is ami nem az
Mindettől függetlenül a voda erősen emelt a sávszélen, de a 4G-s akkufogyásom már nem valós -
válasz
Juliuska #24749 üzenetére
pont azt írtam, hogy a vodánál 42-es h+ van, lte nincs.
markyy18; 3g módozatokban is több szint adott (3g < h < h+), és 4g alatt is eltérő sebességek adottak, hiába kapcsolódik fel valaki az lte hálóra, attól még díjcsomag, aktuális cella ...stb függvénye is az elérhető maximum tempó. nem attól lte az lte, hogy mindenhol adja a maximális sebességet, hanem mert jobb a válaszideje, több tartalék van a hálóban, és jobb az azon lógó készülék akkumulátoros üzemideje.
kdennis; közben, hogy pontosat is írjak a A T-mob meg 3000-ér ad 1 GB-ot? felvetésedre; 3090 ft ellenében 5 gigabyte 60 megabit/sec sebességű lte net adott, akár olcsó mobilos előfizetés mellé is; link
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest