Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
Bornie127 #24772 üzenetére
Mostanában nem olvastam panaszt, igaz szerintem egyre kevesebben vesznek újat, sőt azoknak is jó része nem jár a fórumba szerintem. De ha személyesen veszed ott ki kell próbálni meg körbenézni ha nem tetszik kérni újat. Ha meg neten veszed és hibás élhetsz az elállás jogával vagy kicserélteted a T pontokban 10 napon belül.
Aksi meg használat függő. Nekem a saját használatommal az 1 nap simán megvan (kijelző automatán, 1-2 óra net 3G, Wi-fi felváltva, GPS NFC bekapcsolva, szinkronizálás is, zene fél óra, fél óra telefonálás, fél óra játék kb.) Ezzel nekem a 2 nap is meg szokott lenni szűkösen.
Különösebb baj nincs a telefonnal. A kamerától nem kell sokat várni de arra amire kell arra bőven jó, sötétben pl nagyon jó (ha nem lilul.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest