-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok,
pár kérdés:Időjárás alk.-ban miért nem tudok egyszerüen egy nyamvadt várost felvenni? pl. szülővárosom Sümeg, de Révfülöp ugyancsak nem megy, vagy Dahab Egyiptomban, ill. Málta vagy ahová utazok. Rohadt bosszantó ,mert ezeket a szifon simán tudta.
Galériában egy kiválasztott képet onnan, hogyan tudok direktbe mailbe elküldeni? Nem a mail kép csatolása innen onnan funkció érdekel (csak mert a szifon ezt is tudta)
Köszi
-
sapex
tag
Sziasztok.
Tudnátok abban segíteni ,hogy ha USB kábelen keresztül csatlakoztatom a telót a számítógéphez .miért nem jelenik meg a tárhely új meghajtóként?
Köszönöm
-
lipido
senior tag
Hogy tudom állítani? Mmint a nézetet... eddig ráböktem a galériára, és jött.. most van olyan mappa hogy "highlits".. de nincs benne a ZOE-val felvett cucc... hiába helyezem át a "kameraképek"-ből... nem csinál semmit, csak mutatja azt a pár mp-s videót!
Szerk: Megtaláltam .. rámentem esemény nézetre.. Nagyon köszönöm!!!! -
lipido
senior tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni ZOE-val kapcsolatban! 4.2.1-nél úgy volt, hogy ráböktem a ZOE funkcióra párszor.. és a megnyitáskor már highlits video is lett belőle. Az új rendszernél viszont nem nagyon akar összejönni a dolog!
Tudnátok ebben segíteni?
Előre is köszönöm! -
boksz
senior tag
Az angol piacra szánt telefonokra tudja valaki mikor jön a frissítés, mert nekem csak nem akarja "megtalálni" ?
-
Gergőke88
addikt
Zack: Ha fel akarok tenni mas romot a telefonra, akkor a garancia itt is megmarad? Vissza lehet ugy allitani hogy ne vegyek eszre? Ha megveszem szeretnem majd stock gyari androiddal hasznalni. Mondjuk ha jol olvastam egyelore meg egyik sem tuti.
-
nbalint
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valaki megoldást arra, hogy kiraktam a blinkfeed oldalra naptárat és mindig az előző napot mutatja. A dátum jól van beállítva mert felette írja a pontos dátumot. Ha kiveszem meg visszarakom akkor a mai napot mutatja, de magától nem dobja át a következő napra. Előre is köszönöm.
-
zack
nagyúr
10% töltöttségnél járok 20ó üzemidővel 3ó20p kijelzővel. Szinte azonos a nálam járt S4-el.
-
zack
nagyúr
válasz
Gergőke88 #8475 üzenetére
Milyen jó, hogy nem volt hidegfront.
Fater:
Nem a 4.2.2 a baj ott szerintem, hanem a driverek optimalizálása. Ami ment S2, Note2-nél az már nem ment úgy S4-nél. Van vagy 5 féle S4, az egyik Octa, a másik S800, a harmadik S600...Így nem is lehet optimalizálni, ha fossák a csúcsmodelleket, mert nem számít más csak a piac teljes lefedése.
-
Land
veterán
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #8456 üzenetére
Yet Another Auto Brightness(YAAB). Ingyenes, Telepíted, elindítod és beállítod. Sokkal finomabban tudja állítani a fényerőt és meg lehet benne adni mi legyen a min és a max fényerő amik között állítgat valamint a viszonyítási pontot is lehet állítani.
(#8457) Land: 4.1-el olyan 4-5óra közötti értékeket értem el, nekem is nagyon fura ez a javulás. Igaz a 4.2-es javításai miatt a Webkites Opera Mobile helyett a Classic-ot használhatom végre. Az Opera Classic az az Opera saját fejlesztésű Presto elnevezésű motorját használja, majdnem egy idős az Android-os Mini-vel. Idén jelent meg a Webkites Opera Mobile ami az új és a Classic-ot váltotta ezen a néven, de a felhasználók kiharcolták, hogy a régi Presto motoros verzió is elérhető legyen ezért abból lett a Classic. Ez tud mindent amit az asztali verzió. Van benne ugyanúgy adat tömörítés(Turbo) funkció.
-
zack
nagyúr
válasz
Gergőke88 #8470 üzenetére
Borítékolom hogy jobb.
Volt szerencsém i5-öt nyomkodni, használni, de az hogy neked mennyire fog bejönni a One, az szubjektív. Sokan fikázzák az Androidot akik iOS-ről jönnek, mert meg sem akarják szokni, és nem hagynak maguknak kellő időt a megismerésére amire szerintem 8 nap kevés. Egyszerűbb eladni, majd köpködni, milyen szar a droid.
Kell jó pár hét mire megszokod. Ha 8 napot adsz magadnak, biztos vissza fogod küldeni.
(#8461) Keldor papa
2 hónapja még 180-200k volt. Az tényleg full bukó. 50k minusz. Ráadásul az S4 még szar is volt szoftveresen (még most sem jó szerintem).
-
asddsa
tag
válasz
Feribacsi555 #8459 üzenetére
En vettem..
-
Land
veterán
Az Opera Classic az új program? Én Opera mini-t használok a kevés adatforgalma, kevesebb erőforrása miatt.
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Rendelt innen valaki az expansysról ilyen htc one telefont?
-
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8453 üzenetére
160...De az T-s, és gondolom függő.
S4 ára viszont brutáliat zuhant. 1 hónapja kedvezményesen 159k-ért vettem. Akkor 163k volt magyar garival. Most 147k környéke magyar garival és 142k boltival. 1 hónap alatt -15k.
(#8454) Xaels
Ennek a Pro verziója megvan.
Akkor én is ezt fogom használni a gyári grafikon helyett, mert az használhatatlan.
-
Xaels
félisten
A mai használat eredménye képekben: Reggel - Délután 50%-on - Este végét járja, Egésznapos alkalmazás fogyasztás, Grafikon.
-
vkp
aktív tag
Akció!
-
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8446 üzenetére
Szerintem nem. Még mindig 155 környéke bolti garival, magyar 2 évessel meg +5-10k.
Valamiért kell neki a lé gyorsan, vagy valami gond van vele. Az is lehet, hogy fantom telefon, és sosem veszi meg senki, mert nem is létezik.Újonc hirdeti, bármi lehet.
Felette van egy T-s előfizus 127k-ért. Az kb reális. S4 és a One új ára között kb 15k van, persze a One a drágábbik. Ez a 15k különbség kb használt piacon is tartja magát.
-
HUTCHDB
nagyúr
ez van...mar semmi sem a regi....
-
-
adodaniel
őstag
A frissítés óta nincsen a beállítások között a Fejlesztői beállítások. Ezek hova lettek?
-
Gee_-
tag
Én miert nem kaptam meg a gyári frissitest? Független készüléket vettem.
-
hurrikan
addikt
Én utálom a MIUI-t, a ronda Samsung UI-ra hajaz, illetve arra emlékeztet.
Nekem nagyon nem jönnek be a MIUI ROM-ok, sőt, a legcsúnyábbnak tartom őket, de kinek a pap, kinek a papné. -
vkp
aktív tag
Én még Desire-en Miui-ztam, de pár hét után mindig hiányzott a sense annyira, hogy visszaraktam.
-
porkiy
aktív tag
Most, h olvasgatlak titeket én is rákerestem a frissítésre, és elkezdtem letölteni, 416 MB, nem semmi....
-
Kokufuu1986
tag
válasz
Nightfall75 #8424 üzenetére
Köszi, úgyis melóba vagyok és nincs sok dolgom, elolvasom
Friss ES Explorert használok, az gondolom jó akkor. -
Koris
aktív tag
Valakinek sikerült letölteni Xposed modulokat ARHD romhoz?(a Modaco link meghalt)
-
mumk1
addikt
válasz
Avicularia #8426 üzenetére
Közeli képekhez azért nem olyan rossz ez, tájképhez viszont tényleg nem az igazi.
-
Avicularia
veterán
Kifényképeztem az erkélyről csak úgy és utána megnéztem a gépen a képet, ez valami borzalmasra sikeredett. Totál életlen lett,pedig fókuszáltam a kijelzőn:Szerencsére nem annyira érdekel a fényképező része, a többivel eddig elégedett vagyok. A htc-k mindig elég tré képeket tudtak csinálni, nincs ez most se másképp.
-
zack
nagyúr
válasz
Nightfall75 #8424 üzenetére
Akkor jól gondoltam.
-
Nightfall75
tag
válasz
Kokufuu1986 #8402 üzenetére
Ha megy az angol, ezt olvasd el, és ezt is.
Röviden: android 4.2-től a többfelhasználós mód megjelenése miatt a korábbi sd kártya csatolási pont /data/media megváltozott és /data/media/0 lett belőle. Nincsenek meg kétszer a fájlok az sd kártyádon, az emulated könyvtárak csak symlinkek a data/media/0-ra. Az ismertebb fájlkezelők új verzió már fel vannak erre készítve, ha régit használsz, frissíts.
-
Angel78
aktív tag
hello
ez a 2.24.401.1 frissítés ami a telómon van az a várt JB update?Jocó
-
Loboda
senior tag
-
Koris
aktív tag
Valakinek sikerült letölteni Xposed modulokat ARHD romhoz?(a Modaco link meghalt)
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Fenntartásaim vannak a megbonthatatlan házzal kapcsolatban, mert ugye az aksit nem lehet kivenni.
Van valami olyan hardveres reset ami az aksit leválasztja a telóról?Incredible S estén is volt olyan hogy nem töltődött, nem kapcsolt be, csak akku ki / be esetén lett jó. (Éjjel lemerült, reggel szerettem volna bekapcsolni semmi, töltésre nem reagált.)
One X is ugyanígy járt, 1 hónaposan. szervizbe került. (Itt internetezés közben újraindult, feljött a Quietly Brilliant és kikapcsolt. Töltésre nem reagált, bekapcs nem reagált. -
HUTCHDB
nagyúr
van uj viperone frissites.
most jon le... -
Xaels
félisten
Az a T-MOB elég gyanús, nincs semmi nyoma a T-nek a telefonon? Üdvözlőképernyő stb. Mert ha igen akkor még a Német függetlenektől eltérően is késhet neked a frissítés, mert a T-nek is "áldását" kell rá adja.
(#8402) Kokufuu1986: nem értek ennyire hozzá, de nem lehet, hogy az MTP protokoll miatt van, hogy amikor a gépre csatlakoztatod akkor is elérhetőek maradjanak a fájlok a telefon számára?
4.2.2-vel kapcsolatban a Notibar-on kinagyítva jelennek meg a gmail üzenetek.
És a végére még egy kép [link]
-
zack
nagyúr
válasz
Kokufuu1986 #8402 üzenetére
Gőzöm sincs ez miért fontos neked. Én a /storage/sdcard0 használom. Valószínű mindegyik ide mutat, csak máshonnan, de ez csak tipp. Elég régóta Androidozok, de ilyen kérdés sosem merült fel bennem. Mindig storage alól lépek be az internal_sd-be.
-
Kokufuu1986
tag
válasz
Kokufuu1986 #8335 üzenetére
http://m.mobilarena.hu/tema/re_htc_one_one_uj_a_nap_alatt/hsz_8335-8335.html
Erre valaki tudna válaszolni? Csak hogy okosodjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest