- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSiPet2
tag
válasz
Kistoo #10391 üzenetére
Ami a tokot meg fóliát illeti mindkettő erősen ajánlott.
Fóliából a Brando ultra clear 3k huf-ért, kissé drága, de ha felkerült nem veszed észre hogy rajta van, viszont adott esetben megmenthet egy komplett kijelző üveg cserétől, úgyhogy nem kicsit megéri.
A tok már problémásabb szerintem, a készülék elég sérülékeny tud lenni, viszont személy szerint rohadtul nem akartam elcsúfítani egy bumfordi tokkal. Úgyhogy végül erre esett a választásom, abszolút meg vagyok vele elégedve. Továbbra is szép a készülék de viszonylag jól védett. Vásárlási linket most nem tudok, de ebay-ről 1k huf-ért el is hozták Magyarországra. -
TheProb
veterán
válasz
Kistoo #10391 üzenetére
Sajnos a melegedés az vele jár, van hogy játszok és már megkell mozgatni az újjaimat mert annyira meleg a telefon... Ha még csak most ismerkedsz a droiddal meg úgy átlag, akkor szerintem felesleges a root/custom rom, stb. én pl csak azért rootoltam a telefont, hogy tudjam használni a titanium backup-ot (bizt mentő app), egyébként tökéletes unrooted is. Fólia és tok az mindenki ahogy érzi, ha zsebben tartod és nincs mellette kemény cucc, mint pl kulcs akkor nemgáz, bár sose árt az elővigyázatosság, főleg h ebay-en pár ezer forntért vannak tokok fóliával együtt. Én azt mondom, hogy jó ha van antivírus, mindenhol azt hallani, hogy egyre több a vírus már droidra is, én eddig a Dr.Web-et használtm, többször jelzett is. hogy nem oké 1-2 app és ingyenes verziója is jó. én most a trustgo-t próbálgatom, mert van benne "lopásgátló" is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged