- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #9295 üzenetére
Köszönöm a választ.
Remélem a friss telepítés, friss belakás lehet az oka azután normalizálódik.
Türelem rózsát terem.
-
Nightfall75
tag
Ez még a szerencsésebb eset, akkor függetlenül vehették a német t-mobile-tól. Hátrányod csak annyi lehet ebből, hogy a htc által kiadott frissítéseket még a t-mobile-nak is jóvá kell hagynia mielőtt megkapnád. Ez régebben jónéhány hónapos csúszást jelentett a gyári független készülékekhez képest.
Illetve ha gsm boltból származik, kérdéses milyen garanciát adnak hozzá. Mert ha ezt a készüléket megpróbálják sufniműhelyben javítani, annak nem lesz jó vége.
-
Leafnshit
tag
Na megjött az enyém is!
Eddig tökéletesnek tűnik (minimális sorjázási hiba van csak a bekapcsoló gombnál, de alig látni egyáltalán nem zavar). Rossz pixelt nem láttam, a beszélgetés tökéletes, a szenzort viszont nem tudtam ellenőrizni, mert amikor beírtam a *#*#3434#*#*-ot semmi nem történt
Ami biztos, hogy imádom!
Életem első andriodos telefonja, úgyhogy ha majd valami hosszas próbálkozás után sem megy, megpróbálom itt megkérdezni!
-
Nightfall75
tag
válasz
markyy18 #9291 üzenetére
Ne csak az első 15-20% merüléséből próbáld megítélni az üzemidőt. Ráadásul ha most lett telepítve az új szoftver és belakva újra programokkal, akkor plána kell neki adni néhány töltési ciklust, hogy beálljon normálisra.
Ha továbbra sem változik, inkább arra tippelnék, hogy csak az akku merülésének a visszajelzése változhatott meg. Nálam ilyen főleg a Sensation-nél volt, amikor feltöltés után több órán keresztül nem mozdult a jelzés 100%-ról, pedig volt némi használat is közben. Ez nem jelentette azt, hogy ezalatt nem merült.(apró szoftveres trükk a HTC-től, hogy többnek érezzék a felhasználók az üzemidőt.) Most pedig lehet jobban szinkronban van a valós használattal a százalékos visszajelzés.
-
Gee_-
tag
válasz
Nightfall75 #9283 üzenetére
Hogy lehet megnézni a bootloadert ? Mi hátrányom származik ebből hogy német tmobilos ? Hogy tudtak bele nyúlni ha előttem nyitották ki a dobozt ?
-
markyy18
aktív tag
Az a furcsa h eddig nem merült ennyit.
Ugyan így belakva ugyanazokkal a programokkal, ugyanazzal a használattal 4.1.2 alatt reggelre negyed annyit merült mint most.
Azt se bánnám ha addig ketyegne soha nem adnám el.k.soma: persze utánaszámoltam.
100 óra az kb 4 nap úgy h hozzá se nyúlok ami szerintem nem a legjobb mivel már volt olyan h ha nyomkodtam is meg volt a 4 nap. Persze nem 4 napig ment egyfolytában a net meg telefonálás de volt egy pár bejövő hívás néha kis net meg zene és úgy 4 nap kb egy óra kijelzővel. Szóval érted mi a bajom.
-
dani3l
őstag
válasz
markyy18 #9287 üzenetére
Jolertem, tehat az a furcsa, hogy orankent merül egy szazalekot? Ez normalis, ok, hogy nem fogyaszt annyit, de attol meg megy a telefon, ugyhogy fogasztas is van. Attol, hogy mobilnet ki van kapcsolva, attol meg a mobilhalozatra csatlakozik..
Vagy meddig kene igy elketyegnie, az idök vegezeteig? -
markyy18
aktív tag
Az szerintetek mennyire normális h a telefon óránként merül egy százalékot úgy h nincs bekapcsolva se wifi se adatforgalom. GPS be van meg az NFC de nem használja semmilyen program. Gsam szerint egy program se pörgeti túlzottan a procit de mégis merül elég furcsán, régen ilyet nem csinált. Este levettem töltőről és reggelre merült 1-2%-ot de most lemegy 90-92%-ra is. Energiatakarék off végig.
Gyári 4.2.2. S-OFF után gyári állapot visszaállítva. RUU-val feltettem a gyári 4.1.2-t. Azután letöltötte OTA-n a kamera frissítést majd jött a 4.2.2 szóval nem is értem ez így tiszta telepítésnek számít mégis valami nem stimmel mert nekem visszazárás és gyári 4.2.2 óta jobban merül.
Valami vélemény esetleg mi lehet a baj? -
dani3l
őstag
Megelöztek..
Xaels: En a masikrol nem tudtam, vagyis eddig nem tünt föl, ugyhogy kösz a tippet!
En osztrakiaban vettem függetlenül, az en cidem 02___102 volt, ilyet se lattam meg..
De kenytelen voltam atirni mert fw frissitesnel ez nem volt a tamogatottak listajaban, ugyhogy inkabb biztosra mentem. -
zack
nagyúr
Szerintem gyorsabban kitolták a 4.2.2-öt mint S4-nél.
-
Gee_-
tag
A cidem
T-MOB101
Az normális? Elvileg függetlenul vettem a telefont gsm üzletbe bontatlanul. -
dani3l
őstag
válasz
Dreamie #9274 üzenetére
Kikapcsoltam, utana is ment.. :/ Ha egyszer elinditom, csak akkor kapcsol ki, ha kitörlöm az adatokat a messengerböl az alkalmazasok kezelesenel..
Na most föltettem megegyszer es kikapcsoltam a sajat helyet, most ugy nez ki, rendben van.. Kivancsi vagyok ez kevesebbet eszik-e, mint a rendes app.
-
NandorHUN
addikt
Az "álló" fekete Bugatti TwoWay tok is jó a HTC One-hoz, csakúgy mint a barna?
-
dani3l
őstag
Masnal is elöfordul az, hogyha egyszer megnyitja a fb messengert, utana folyamat megy a gps?
Letöröltem a fb appot, mert rohadt sokat zabalt, meg nem is sokat hasznaltam, mondom fölteszem helyette a messengert, de ugylatom ez is megy a levesbe.. -
Gee_-
tag
Hogyan lehet megnézni a telefon cid számát?
-
Dreamie
őstag
-
dani3l
őstag
válasz
FragMaster #9252 üzenetére
Varhato volt szerintem, bar egy masfel giga azert elfert volna bele. Mondjuk a One-bol se tudom, hova lett az a fel giga, remelhetöleg ebböl nem csak fel giga fog "latszodni"..
Erdekes szemcses egyebkent a felülete a kepek alapjan, nem olyannak tünik, mint a nagyteso.
Mininek szerintem egy 4" idealisabb lett volna, dehat ök tudjak..adodaniel: Nekem pl ez hianyzik, multkor en is kerestem egy csomot, aztan rajöttem, hogy biztos kiszedtek a fözött rombol, csak tudnam miert..
Mostmar visszaalitanam az alapra, mert a kernelben lehetöseg van mas gombra allitani a menüt, aztan legalabb nem jönne ba folyton a google now, de nincs szerencsem.
Most, hogy nem kell, mar a volume wake up is müködik.. -
LUCKY78
tag
Üdv pajtikák!
Sikeresen megérkezett a 4.2.2 frissítésem és az lenne a kérdésem, hogy akkor hogy is tudom kilöni azt az ominózus 3pöttyös részt. már vagy fél órája keresem itt a választ a fórumon, meg a van-on, (v kinek már volt ez kérdés és volt is rá válasz) de feladttam. -
FragMaster
addikt
Volt ez? HTC One Mini photos surface again, specs get confirmed
Kár, hogy végül nem maradt meg a 2gb ram. -
Luser2000
addikt
Haaalllllóóóóóóóó!
HTC_001 CID kódos márkatársak!
Eljött a UK modellekre is a "Megváltó", tölthető az OTA 4.2.2!!!
Két részletben jön: elsőnek egy kis hibajavító csomag (talán 1,7MB), majd újraindítást követően jön le a pár száz megás. -
cyber86
őstag
Helló. Valaki hallott már erről a sodium-ionos aksiról?
-
Gabesz11
tag
válasz
Ed Parker #9246 üzenetére
Egy jo het minimum. Nekem eszrevehetoen jobb lett. Fel 6kor vettem le a toltorol. Bongeszek.viberezek.emailezek es most van 85%-on. Letoltottem a snapdragonhoz a battery gurut. Ma fog lejarni a tanuladi ideje,erre kivancsi vagyok hogy jobb lesz e meg tole. Meg irtak itt hogy 4.2.2-es szofton is javul az akksi. En este frissitettem.vodafonos vagyok hsdpa megy folyamat. Hajlitva van csak a masik
. A torott egyenlore fix es nem hajlik
-
Üdv. Tegnap tulaja lettem egy fehér one-nak. S3-at váltotta idáig nagyon bejön kicsit tartottam tőle mert S4-et akartam, de kellemes meglepetés fogadott. Egy-két szolgáltatás hiányzik amit a samu tudott, de megszokható a hiánya.
Az eco mód mennyire okoz lassulást már ha okoz? Mer az akkut elég szépen eszi jobban mint S3 na meg a másik kérdés mennyivel bírja tovább ha megy az eco mód?
A 3 pötty nem kapcsolható ki teljesen? Mer van ahol kikapcsolja, de van olyan alkalmazás ahol nem pl igo.
-
Xaels
félisten
[link] 2 ma reggeli kép.
-
zack
nagyúr
Ellenben erről nyugodtan témázhatunk.
Mondjuk ha feltételezzük, hogy tényleg valós, akkor a töltő hibásodhatott meg, és átengedte a 220V-ot.
Azt mondják a negatív reklám is reklám...Hát ez nem az. -
zack
nagyúr
Kár az ilyen emberre és a véleményezésére időt, hsz-t pazarolni. Ez volt az a hsz amire aztán senkinek sem kellett volna reagálnia, hanem egyszerűen elsiklani felette. Ki és miről akarja meggyőzni?
Lövése sincs a rendszerről, még ha Androidos LG-ről jött akkor sem. Van bőven itt olyan, akinek lehet a véleményére reagálni. Ő pont nem az.
Azon kívül meg lehet dupla reg is (több mint valószínű), hogy egy kis vihart kavarjon az amúgy nyugodt topikba. Ez meg sem fordult a fejetekben.
Kissé gyanús hogy az első hsz-e pont ide vezetett, úgy, hogy LG975-ről jött, és oda a reg alapján nem írt még semmit. -
vkp
aktív tag
Azért kell lehurrogni, mert idejön 2 nap használat után teleokádni a topic-ot, hogy milyen szar a telefonja, anélkül, hogy segítséget kért volna, vagy megpróbált volna utánajárni, hogy javíthatóak-e a "hibák".
Kismillió alkalmazás van a play-en, ha nem lenne neki elég a gyári alkalmazás-választék.
Ha akar, olyan launchert rak fel amilyet akar, nem kötelező használni a közössségioldalas "szart".
Nekem érdekes módon működik a céges levelezés a telefonom, ezen is, az előzőn is (one x), meg az azelőttin is (desire).
Senki nem születik úgy, hogy ezeket a dolgokat tudja, ezért jöjjön, kérdezzen, hogy tudjunk neki segíteni.
Ha viszont valaki a klasszikus "bazdmeg medve a fűnyíródat" elvet követi, az jobb ha visszamegy oda, ahonnan jött. -
ThorsHUN
őstag
Nem tudom miert kell ennyire lehurrogni.
Az exchange szerverrel valo inkompatibilitas gaz. De ez tudomasom szerint nem a HTC hibaja, hanem a microsofte. A Nexus 4en pl nem tudtam ceges levelezest olvasni. Lovesem sincs miert nem.Ha ilyen jellegu a problema megertem, amugy meg valamilyen szinten alakulni kell mindenfele uj telohoz, akarmelyik rendszert is valasztja az ember.
-
-
markyy18
aktív tag
Akármilyen widgetet kirakhatsz a többi oldalra. Memóriakezelés javult 4.2.2 óta. Gmail névjegyzék szinkron szerintem jobb ilyet eddig nem hallottam senkitől h outlook-ot használna.
Amúgy is a dolgok szerveren vannak tárolva szerintem semmi köze a program verzióhoz de mindegy. Inkább keresnél megoldást a problémáidra.
Ha téged az LG jobban boldogít sok sikert. -
egie
csendes tag
2013 -ban a HTC nem tudja megoldani, hogy az Office 2010 - outlook névjegyzékével szinkonizálni lehessen a telefont, csak az office 2007-el megy!!!-ez vicccccc. A menü xar, az elsö lap nem törölhető és csak a HTC által megengedett widgetek rakatók ki pl: facebook, twittwr, híre stb -ez vérlázító, aki ilyen telefont vesz az nem írogat a munkája közben közösségi portálokra, ha igen szívesen cserélnék vele.Kevés a program, a memoria kezelő nem lövi ki a programokat és még 1000probléma. LG975 használtam, de 2 nap után azt hiszem vissza is térek, mert az legaáb saját izlés szerint testreszabható Á-tól Z-ig.
-
k.soma
senior tag
válasz
Kokufuu1986 #9228 üzenetére
Én is gondolkozom máson. Fastcharge nem kell nekem..
-
Kokufuu1986
tag
válasz
HUTCHDB #9227 üzenetére
Még csak fél napja használom, úgyhogy nem nagyon volt időm kitapasztalni...
De gyors így is
ElementelX-et javasolták sokan, de pár emberrel együtt nekem is laggolni kezdett valamiért, eleinte csak lock screen-nél, aztán menüben is, úgyhogy visszaálltam stock-ra. Aztán most gondoltam kipróbálom ezt is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Kokufuu1986 #9226 üzenetére
sebessegben van kulonbseg a gyari es a Bulletproof kernel (alaphelyzetben) kozott?
-
Kokufuu1986
tag
Most tettem fel ViperOne mellé Bulletproof-ot, mivel az ElementalX nekem valamiért laggolt néha.
Ha valaki használja, megmondaná hogy milyen I/O-val + govenor-ral használja? Nekem főleg játékra kellene
Illetve a "read ahaed" érték kb. mennyi legyen? Én feltettem 2048ra az alap 256ról. -
k.soma
senior tag
Srácok, az ElementalX kernelben a gyorstöltés alapból nem is kapcsolható ki-be, hanem felrakod a kernelt és van?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9221 üzenetére
ez így van,sok mindenben sokkal jobb mint az i5,kijelző,hang,nfc,alapból 32gb és olcsóbban,infra a tv-hez,erősebb hardver,ami jól boldogul a full hd filmekkel,több formátumot játszik le,illetve támogat és jobban tesztreszabható,amit eddig észrevettem.
én nem mókolok a telefonnal,általában gyári minden rajta,nem jb-eltem az i5-öt sem mert ez a része nem érdekel,vagyis én nem keresem a kalandokat,csak használni szeretném.
ugye hogy nálad is megrezzen?
(#9222) Halboy78:nem vagyok elfogult,ha az lennék,nem lenne droidos telefonom.
-
Halboy78
csendes tag
válasz
Ed Parker #9220 üzenetére
Igazad van, de nem is én hasonlítom hozzá. Amúgy írtam az ios mint rendszer nekem nem jön már be az androidhoz képest.
Amúgy mint mondtad most ismerkedsz a rendszerrel és hasonlítod a már bejáratott i5-höz, akkor ez se releváns, nem?Nem kötözködöm, elfogadom, hogy érthető okokból elfogult vagy az ios felé, csak a hozzászólásaidból is az jött le az elején, hogy az i5 mindenben jobb holott nem is ismered azt amiről véleményt formálsz. Ez így kicsit degradáló nekem One tulajdonosnak. Adj időt magadnak és az androidnak megvan mindkét rendszer előnye és hátránya a másikhoz képest. Ezt kell elfogadni mindkét tábornak.
Részemről off vége. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Ed Parker #9211 üzenetére
egyebkent nehez ez.
neha ugy erzem, hogy nekem is i5 kell, majd a masik pillanatban meg mashogy.
a one mar azert nagyon kozel jar smooth-sagban az i5-hoz, sok helyen ugyan olyan.
alapjaba veve viszont a csucs androidok gyorsabbak, es e mellett nagyon jol testre szabhatoak.
mikor i5-om volt napokig, 1-2 hetig orultem neki, majd az unalom egyhangusag es az "ezt nem lehet", "azt nem tudom megcsinalni" erzes fogott el...
nyilvan ez egyen fuggo, van akinek ugy jo pl. a beepitett billentyuzet, vagy a lehuzhato notibar ahogy van.
az ios7 is kezdi ezt a funkcionalitasbeli lyukakat tomkodni, DE NEM ENGEDI a felhasznalot beleszolni abba, hogyha o egyik nap idojaras kijelzest akar a home-ra, masik nap meg teljes kepernyos naptarat, harmadik nap pedig zenelejatszot.
aki ilyen ereteku androidot hasznal, az hasznalhatna i5-ot is, de nem teszi, es ugyaez forditva.
nagyon tetszik a one, nagyon jol funkcional, de neha nekem is elojon az a kerdes, hogy itt-ott miert rezzen meg?
van amikor ez felidegesit, akkor cserelnek ios-re, maskor meg jaj, dehogy kell.
szoval nem vagy egyedul.... -
Avicularia
veterán
Venom helyett felraktam az insertcoin romot. Venom kicsit akadozott néha, insertcoin teljesen folyékony, TB utáni visszaállítással együtt is.
-
Halboy78
csendes tag
válasz
Ed Parker #9211 üzenetére
''na várj,azért ha én kiadok ennyi pénzt egy telefonra,azt te sem gondolod halál komolyan hogy mókolni fogok a telefonnal,hogy jól működjön?''
Szerintem pont ez a baj, hogy így állsz hozzá, ahogy Zack is írta ezt a rendszert is ki kell ismerni meg kell érteni.
Életem egyik legjobb döntése volt annak idején az i4-ról váltás a htc desire-re pedig nem egy kategória a két telefon, de a rendszer maga - ha adsz időt magadnak a megismerésre - már megéri ezt a fáradságot.
Eddig semmi mókolást nem kellett csinálnom a telefonnal és számomra simán, akadás nélkül tökéletesen ellátja a feladatát.
Részemről soha többet ios az a plusz amit a smooth felület ad, nem kárpotól azért a szabadságért amit az android jelent.
Üdv -
Ed Parker
nagyúr
már hogy lenne kár?
két csúcskategóriás telefon két különböző cégtől.
máshoz nem tudom hasonlítani,mivel csak iphone-jaim voltak 2008-tól.
azért vettem ilyet,mert most ki akartam próbálni valami mást és az i5 lock gombja besz@rt,ami helyett kapok egy új i5-öt,amit valszeg eladok.
innen jött az ihlet,hogy adok egy esélyt a droidnak,nyitok más fele.én nem köpködöm a droidot,de ez egy fórum,amit nem csak droid tulajok olvasnak és többen megkerestek privátban,akik ugyanúgy váltanának i4-ről i5-ről hogy mi a tapasztalat.
nyilván leírom a tapasztalataimat,hátha valakinek hasznos lesz,nem is értem miért írod ezeket?na várj,azért ha én kiadok ennyi pénzt egy telefonra,azt te sem gondolod halál komolyan hogy mókolni fogok a telefonnal,hogy jól működjön?
az meg hogy az ios faék,lehet,de nem is fagy, vagy az alkalmazás működése leállt,ilyet én nem olvastam az ios-en.
ha neked nehezedre esik ugord át a kérdéseimet,a többiek segítettek,ezt így szoktuk a fórumon.ja és nem,nem az a cél,hogy gyorsan lemerítsem,ez csak egy tapasztalat.
-
dani3l
őstag
Valoszinü nem kompatibilis a rommal. Nekem is ez volt, mikor a notif bar hatteret akartam atlatszoval tenni. Vagy allitsd vissza a mentest (system eleg), vagy flashelj föl egy masikat. Szerintem ezt erdemes megprobalni: "Prism Regular with 4x5 for 4.2.2".
zack: Azert S-OFF-ot es tarsait ne keverjük mar ide, nem mindenki akar mokolni a telefonjaval, amit en teljes mertekben megertek, ez mindenkinek a maga dolga.. Többiben egyetertek.
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9195 üzenetére
Kár hasonlítgatni az iOS-t és az Androidot. A két legsimább működésű telefon a csúcskategóriát figyelembe véve a mai napig a Nexus 4 és a HTC One Android rendszeren belül. Ha ezek simasága sem felel meg, akkor kár erőltetned a droid vonalat, vissza kell térni az iPhone-hoz. Az iOS-nél nincs fregmentálódás, egy típus köré épül a rendszer, tehát az optimalizálás mindenképpen jobb iOS-en. Azt azért hozzáteszem, 1 évig voltam i4 tulaj Androidos korszakom előtt, és i4-ről S2-re váltottam, és nem "köpködtem az Androidot az iOS gördülékenységéhez képest. Miért? Mert már az S2 is baromi jó kütyü volt, és nem volt hiányérzetem, hogy visszaváltsak, és ugye ez még hol van a One-hoz képest.
Nemrég jöttél át, a napokban magyarázták neked a srácok a gyári visszaállítás jelentőségét, egy esetleges új ROM feltételét full wipe után. Persze itt mindenki türelmes, és segítőkész, de nem ártana utánaolvasgatnod az Androidos rendszernek, mielőtt véleményezed egy olyan rendszerhez hasonlítod, amit régóta használsz, és egyszerű mint a faék. Az alapokkal nem árt megismerkedni egy új rendszer használata előtt vagy közvetlen utána. Amikor átjöttem iOS-ről Androidra 1 hétig csak olvasgattam. Érdekelt a rendszer, és mert tudtam, ha megszerzem az alapokat, teljesen más irányból fogom látni a működését, felépítését, és ez nagyban hozzá fog járulni a felhasználói élményhez. Így is lett.
A hozzászólásoddal, hogy te mit tartasz gyengének, és mit nem, addig nem releváns, amíg ezekkel nem vagy tisztában. Pucold le a rendszert, tolj rá egy wipe-ot, esetleg S-OFF-old, nulláról tegyél rá egy új 2.24.401.1-es build-et, és esetleg utána, miután megismerted a rendszert, össze lehet hasonlítani.
Nálam és még jó párunknál minden villám gyorsan hasít, semmi problémát nem tapasztalunk sebesség terén, tehát vagy túl nagyok az elvárásaid, vagy "beléd ivódott" az iOS, és az iPhone, és sosem leszel igazán elégedett. Az hogy mennyi idő alatt merül le, megint nem mérvadó, mert az üzemideje jobb mint bármelyik iPhone-nak. Tegnap 9%.on tettem töltőre, úgy hogy 19ó készenlétet produkált 4ó30p kijelzővel, amiben volt kb 1-1.5 óra GPS is (Endomondo Pro), és mivel új ROM van fent, ez még javulni fog. Persze folyamatos játékkal, max fényerővel, ennek töredéke alatt le lehet meríteni ahogy mindegyiket.
Lehet az utolsó mondatodban fogalmazási hibák vannak, de én nem arra törekszem, hogy minél hamarabb le tudjam meríteni, és utána ezt bőszen hangoztatni, hanem a felhasználói szokásaim szerint használni, úgy hogy lehető legtovább bírja. Az hogy pár óra alatt lemerítetted, egész sok mindentől lehet, ha nem az volt a célod, hogy minél előbb lemerüljön. Mint már írták neked, process beragadása, aksi probléma, ROM probléma, és még az energia menedzsment figyelmen kívül hagyása is ide tartozik, pl auto fényerő és társai. -
leslien
nagyúr
üdv skacok, kérdeznék : milyen a telo? Stock android mehet fel rá? Camera? választ előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest