- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
balika333 #9681 üzenetére
En nem vettem eszre, hogy barmit segitett volna, sot.. Azt eszrevettem, hogy ejszakara kikapcsolja a wifit mert nem hasznalom, tehat az ejszakai 1-2 % merules helyett lett 6-8, mert a mobilnet tobbet zabal, meg rendszeresen kikapcsolta az idojaras szinkronizalast, ugyhogy nem mukodott a widgetem, mert csak a szoveg volt ott, hogy kikapcsolva.. Tehat nem csak szinkronizalni nem engedte, hanem ki is kapcsolta.. Szoval azt allithattam vissza allandora.
Igaz csak 2 napja hagyta abba a tanulast, adok neki par hetet, aztan majd meglatjuk, er-e valamit. -
zack
nagyúr
válasz
#71028224 #9689 üzenetére
Battery Calibration progi letölt, elindít (Root kell hozzá) majd telcsit töltőre rak, megvár míg 100%-ra tölt, ezután rákattint a "Calibration" gombra, és legvégül töltőről lehúz...
Ez meg fogja oldani az anomáliákat. Akinek van custom CWM, pont azt csinálja ez is mint a "wipe battery stats", tehát törli a valószínűleg hibás batterystats.bin fájlt, és a "calibration" funkcióval új, helyes értéket fog kalibrálni ill létrehozni.(#9691) Szakiii
Látom annyira nem követed figyelmesen a fórumot. 1-2 napja írtam erről. Nem tudod lemeríteni. Ha érdekel, még 1x nem írom le, keress rá a keresőben. Talán Ed Parker-nek címeztem és szerkesztett hsz.
-
zack
nagyúr
Ezt jó tudni.
Bár nem ez a két gyártó számít úgy igazán az Androidos piacon, és amikor Androidos telefont említ valaki, nem is ezekre gondol szerintem. Sony, Samu, LG elsősorban.
(#9684) SzlobiG
2GB RAM-nak van hozzá köze, de alapvetően nem ezen múlik a gyorsaság és a folyékonyság. Használtam 2GB Samukat, mégse tudta egyik sem ezt a szintet hozni szoftveresen. Az egyik fő kulcsa lehet ennek, a driverek jobb optimalizálása.
-
SzlobiG
félisten
Ezt a gyorsaságot én is érzem nagyon az S3 után az sokszor belaggolt huzamosabb használat után, de itt semmi nagyon tetszik igaz a 2giga ramnak is köszönhető.
-
adodaniel
őstag
Erre ötlet?
-
balika333
tag
Akinek akkumulátor problémája van, hogy gyorsan merül, sokat fogyaszt, olyan gyorsan merül mint a balta feje, annak ajánlom a Qualcomm Snapdragon BatteryGuru programját. 2 és fél napig megtanulja, hogyan nyomkodod használod a telefonod, s spórol a naftával. Nekem tegnap délelőtt telt le a tanulási periódus, és érezhetően kevésbé merül a telefon. Nagyon meg vagyok vele elégedve
Próbáljátok ki, ingyenes, nem veszíthettek vele!
-
zack
nagyúr
"nincs olyan ébresztő program, ami a telefon kikapcsolt állapotában is működik? Éjszakára nem szeretem bekapcsolva hagyni a telefont, és úgy hallom az Android nem tud gyárilag ilyet, hogy felébreszti a telefont."
Nem tud ilyet. Jól hallottad. Bár nem tudom ez miért is nélkülözhetetlen funkció.
Az alattam szóló által már említett megoldást szokták használni ilyen esetekben.(#9679) mumk1
Melyik ébreszt kikapcsolva?
-
delig
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy ilyen telefont. A kérdésem az lenne, hogy köztetek van e olyan, akit beválasztottak a MobilTárca tesztelésébe és a One-al használja az alkalmazást. A tájékoztató szerint ezzel a csodával nem lehet használni, de még várom a T véleményét, és hátha vmelyikőtök rájuk cáfol.
Vmint: nincs olyan ébresztő program, ami a telefon kikapcsolt állapotában is működik? Éjszakára nem szeretem bekapcsolva hagyni a telefont, és úgy hallom az Android nem tud gyárilag ilyet, hogy felébreszti a telefont.
Köszönöm a válaszokat!
-
zack
nagyúr
htc-one-s-android-4-2-2-update-and-sense-5-hopes-raised
Kizárt, hogy ne kapja meg.
-
válasz
#71028224 #9671 üzenetére
nézz rá az akkumulátoros statisztikára, akár külön battery stat alkalmazással, a viber és facebook alkalmazások képesek lezárt képernyő mellett is szinte folyamatosan csesztetni a rendszert, ébren tartják, tekerik - persze közel sem indokoltan -, ami aránytalanul gyors merüléshez vezethet!
az android és a média folyamatok aránytalanul nagy százaléka jellemző, ilyenkor érdemes ránézni külön alkalmazással, ami részletesen kiértékeli, hogy melyik alkalmazás a problémás, jellemzően a két említett hibalehetőség a felelős... -
zack
nagyúr
válasz
penell1234 #9672 üzenetére
Ez a telefon, vagy ROM nem kompatibilis a programmal, továbbiakban pedig kérj információt a fejlesztőtől.
Linkeltem programot. Az miért nem jó hogy megnézd? -
adodaniel
őstag
A héten csináltam egy factory resetet (OTA óta még nem tettem meg). Korábban a fényképeket dátum+idő néven mentegette el, most pedig IMAG + futó sorszám (videóknál VIDEO + futó sorszám) néven. Hol lehet visszaállítani?
-
woodpaul
őstag
Egy barátomnak rendeltem Nillkin tokot, tegnap jött meg. Kicsit néztünk, amikor rátéve a telefonra lötyögött...
Kiderült, hogy a dupla SIM kártyás verzióhoz való (HTC One 802T). Tehát, ha rendeltek ebayről, nagyon figyeljetek oda, hogy európai verzióhoz (HTC One 801e) való tokot rendeljetek!
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megkérdezzem: van itt valakinek a dupla SIM-es verzió? Mert akkor van egy nagyon olcsón eladó Nillkin tokom...
Ha kell, privit kérek!
-
kllzslt
tag
Nekem ott ezek vannak:
- WCDMA only
- GSM auto (PRL)
- CDMA auto (PRL)
- CDMA only
- EvDo only
- GSM/WCDMA, CDMA, and EvDo (PRL)
- CDMA + LTE/EvDo auto
- GSM/WCDMA/LTE auto
- CDMA/EvDo/GSM/WCDMA/LTE auto
- LTE only
- LTE, CDMAItt ki tudom választani, csak az a furcsa, hogy a Beállítások menüben nem szerepel.
-
NandorHUN
addikt
A Volume to wake (InsertCoin ban) csak nekem csinálja azt poweramp-ben hogy megakasztja a zeneszámot 1-1 fél másodpercre? Beraktam lock screennek a poweramp-t, de zenelejátszáskor hangosítanék (ilyenkor al modban van) akkor megakad a zene :/
-
törölt tag
Estét!
3hete vettem a HTC One-om a T-nél,és elég hamar,5óra altt lemerül,pedig csak a viber megy meg a 3g,meg néha fb,ami még nagyon furcsak nekem,h 7%nál ujra akrtam inditani,és nem akart elindulni+nem 1szer volt már olyan h 7%ról 1mp alatt 2%-ra ugrott,ötletek?
ui.:4.2-es gyári rom -
g0n21
senior tag
válasz
Ed Parker #9661 üzenetére
Amikor betallózod a képet, akkor van egy kocka, amit ki kell pipálni, hogy konvertálás jpeg-re (mobilarena, webes felület). Vagy, linkeld dropboxból, simán linkként.
Kali: én is T, az eddigi telephelyünkön az udvaron volt lte, a földszinten edge, az emeleten 3g.
Most elköltöztünk (oktogonra), kint az utcán lte, az épületen belül meg szenved lte és 3g között. -
válasz
HUTCHDB #9658 üzenetére
én sem támadom vagy védem célirányosan egyik telefont sem, pláne, hogy azokat is nyomkodnom kell sokat, ami még csak nem is tetszik annyira valamiért...
abból indulok ki, hogy tökéletes telefon nincs, legalábbis én még nem találkoztam vele, pedig sok típus megfordul a kezemben!
s4 esetén sem mindegy, hogy milyen firmware verzióval próbáltad ki, nem véletlenül nem vettem meg a megjelenéskor, az első firmware verziók röcögősek, az újabbakkal viszont már nincs gond, de a one esetén elsőre feltűnt a jobbság az újabb firmware alatt, és némi hiányérzetet is eltüntettek, csak most került be néhány funkció, ami már az első firmware alatt is adott lehetett volna.
mindegy, kár is hasonlítgatni a különböző típusú telefonokat, mindenki okkal vette meg valamelyiket, és nyilván nem a jobbság marad meg benne egy másik típus kipróbálásakor, legalábbis ritka az, aki azonnal azt keresi, minden elfogultság nélkül...
nekem naponta kell olyan típusok mellett érvelni, amik nem a szívem csücske, de ha van bennük jó, akkor azt elfogultság nélkül előadom, viszont az esetleges hibákat is sorolnom kell - pláne ha kérdezik -, nincs terelés, mert csak problémám lenne belőle...
a one esetén azt mondom, hogy már azt is használnám saját részre is, pedig ez nagy szó, mert összesen három ilyen típus van!g0n21; pedig nem lenne szabad, bár a one esetén csak néhány nap állt rendelkezésre ilyen jellegű tesztelésre, de nem tapasztaltam ilyen problémát.
a saját telefonokkal (xperia z majd s4) hónapok óta 4g hálón lógtam/lógok, teszteltem rendesen, nem eszi jobban az akkumulátort a 4g háló! (fontos megjegyezni, hogy csak t-mobile hálóról tudok nyilatkozni, de elvileg nem lehetne jelentősége) -
Ed Parker
nagyúr
ezt holnap délután linkelném be,mivel ma ujraindítottam a telefont,így a lista elég üres,plusz kiprobálom az lte nélkül,mit fogyaszt a cucc.
amúgy most a google services ébresztette vagy 36x
a másik az android system 30-calmás
ez a screenshot png,amit a ph nem fogad el,ti hogy tudjátok belinkelni?
konvertálni kell a képet jpg-re? -
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9658 üzenetére
Én is QuickPic-et használok.
Szinte az első dolgom egy ROM felrakás után, hogy alapértelmezett dupla koppintásra beállítom, a gyári galériát meg fagyasztom, vagy törlöm le.
Aki régi Androidos, annak mindenre van jobb alternatívája.
Talán akkor kezdődött a QuickPic-es pályafutásom, amikor nem tudtam sehogy megoldani, a mappák elrejtését a galériában. QuickPic megoldotta, és maradt is. -
g0n21
senior tag
válasz
Ed Parker #9651 üzenetére
Nem tudom pontosan telepítetted-e a gsam battery monitort, de ha nem, akkor tedd meg. Ott, a legalsót, az alkalmazásokat kiválasztod, akkor a legfelső, legördülő menüben van ébrentartás ideje, és ébresztések száma.
Ott mutathatja azokat az appokat, amik vagy túl sokszor ébresztik, vagy nem hagyják deep sleep-be menni, ahogy Zack is írta.Ha gondolod linkeld be róla a screenshotot (screenshot: power+ home gomb), és segítünk.
kali: Én hiszek neked, mert nyilván nem a kisujjadból szívtad ki, de az én tapasztalatom is azt mutatja, hogy ha engedélyezem a 4g-t, akkor érezhetően gyorsabban merül a telefonom.
Nemtudomkiírta:, hogy az ébrentartás ideje megegyezik a screen on-nal. NEM! 4.2 óta nem. Az ébrentartást a gyári beállítások - power- history menüben már nem a képernyőhöz viszonyítva csinálja, hanem alkalmazás ébresztésének kijelzésére.
-
HUTCHDB
nagyúr
te tudod a legjobban, hogy vegigjartam a "langretrat" s1, s2, s3, es belekostoltam az s4-be is, de az mar valamiert nem kellett...
szo sem rola, van benne szufla, (mint ahogy irtam elobb) de arra akartam utalni, hogy ez onmagaban keves.
ahogy zack is irja itt semmi kulso beavatkozasra nincs szukseg.....
a galeriaban lehet igazad, de en quickpick-et haszalok, ami (mint mas program) hibatlanul megy!nem bantani akarom/akartam az s4-et, de nekem a mai nyomkodaskor (is) ez jott le...
-
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9653 üzenetére
Megtoldom még annyival, hogy a One az első Androidos telefonom, ahol nem igazán van szükség a RAM pucolásra. Tisztában vagyok az Android működésével, de talán most látszik, hogy ez a része nem Android függő, hanem csak és kizárólag optimalizálás. Valahogy itt a RAM menedzsment patentul működik a háttérben. Samsungnál ezt valahogy nem tudják a mai napig megvalósítani. Nem egyszer volt, 300MB környékén a látható szabad RAM, ami elvileg nem jelent semmit, mert a rendszer előtölt magának a gyorsabb működés és a multitask miatt, de mégsem volt olyan folyamatos a működése ilyenkor, mint 6-7-800MB RAM esetén. Itt viszont eddig ennek semmi jele.
-
válasz
HUTCHDB #9653 üzenetére
az s3 mellett mellett sima ügy - annak alapban problémás a ram kezelése -, s4 azért más tészta, ott nincs szükség a tisztítgatásra!
folyamatosabb a one, szemre látom, bármikor is nyomkodom az s4 mellett, bár a one meg a galériát nem szereti, akad valamiért, hiába csak kevés tartalom van ott... -
toeki
senior tag
Szerintem semmi megtévesztő sincs benne, mivel egyértelműen látható az energiatakarék mód és leirtam hogy nem telefonáltam közben csak minimálisat, előzőleg már irtam hogy radiótorony tekintetében is jó helyen vagyok ezért a térerőkeresés sem húzza az akksit. Gyakorlatilag minden kiolvasható a linkelt képből.
Hutchdb : pedig nehezen szántad rá magad
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Szakiii #9621 üzenetére
s4 volt.
aki samsungrol jott, az pontosan tudja, hogy sajnos ujrainditas, ram tisztitas nelkul a rendszer nehany nap utan sajnos akadozossa valik.
itt ilyen nincs.
en ezt eddig fanatikus samsung felhasznalokent nem hittem, de ahogy hasznalom a one-t, egyre jobban ertem azok szavait, aki eddig "kopkodtek" a samsungot.a mai tesztalanyban is ereztem az erot, de neha meg olyan akadasokra, roccenesekre volt kepes, hogy azt jobb nem is firtatni... de miert?
optimalizalas...... szerintem,
a htc (ahogy latom) csak ugy ad ki rendszert, hogy azt tesztelte, kiprobalta, javitotta.
a samunal viszont ez kozel sincs igy, egy dolog szamit, minel nagyobb legyen az android szama...de nem akarok errol igazabol vitat nyitni, csak orulok, hogy e mellett a keszulek mellett dontottem, mert minden szempontbol a one az android csucsa!
-
Levente17
tag
Hali.
Én is tagja lettem ma a csapatnak.
Itt fekszik mellettem az új HTC One.
Szürke színű.Illesztési hibát még nem vettem észre.
Lefogok futtatni egy dead pixelt is netán ha lenne pixelhiba.
Nagyon tetszik a készülék.Ideiglenesen veszek egy S-line tokot és lefóliázom.
A készüléken még 4.1.2 van de nem tervezem s-offolni...Félek hogy valamit elrontok.Tudom vannak leírások de ismerem magamat hogy sikerülne valamit elrontani.
Most feltettem töltőre és majd csak akkor használom, ha feltöltött 100%-ra.
One x-ről váltok, úgyhogy telószámokat majd átteszem rá.
További tapasztolatokat majd még írok. -
ndavey
tag
Csak nem értem toeki hogy volt 48%-on majdnem 4 és fél óra képernyőidővel, a rádió rész is 11.3%. A hátralévő használat 15:01.. Érdekes annyi biztos
-
dani3l
őstag
Na ezt latod nem tudtam.
ndavey: Nem zabal jobban a messenger app sem, söt..
Xaels: Többi apptol is függ, nekem is valamikor 2x % a face app, most pl 0,5%.. Pedig kb ugyan annyit van hasznalva mindig. Ha mas kevesebbet, vagy egyaltalan nincs hasznalva, de az igen, akkor persze, hogy többnek tünik. Kernel sem hasznal normal esetben, csak par %-ot.
-
a keresés és az átugrálás sem igazán probléma, itt már nem olyan vészes, mint a 2g -> 3g esetén, pláne, hogy minden hívás, sms...stb esetén normális esetben is visszaugrik 4g alól 3g alá, mivel jelenleg csak ott működnek adott funkciók.
toeki; jelenleg csak az adatkapcsolathoz van/kell 4g, amiatt pedig nem keres és ugrál az erősebbre folyamatosan, csak ha tényleg nincs 4g, viszont több helyen is tapasztaltam már, hogy a 4g térerő maximumon van, de jön egy hívás, ezért átugrik 3g hálóra, az meg félen sincs...
-
ndavey
tag
Hali!
Valaki esetleg tudna valami véleményt mondani erről az akkuidőről aki jobban vágja ezt a GSAM-es dolgot? Mert én nem igazán vagyok vele megelégedve. :S Szerintem elbújhatok az előttem írók mögött. Tegnap csináltam egy FR-t, talán minimálisan jobb lett, de még így is gyengének tartom.
Az Alkalmazásokban a Kernel (Android OS) 29.1%, Facebook 16%, Android rendszer 12.6% -
dani3l
őstag
Szerintem nem az volt a lenyeg, hogy maga a 4G jobban eszi az akksit, hanem hogy a 4G lefedettseg rosszabb, mint a 3G, igy az esetleges gyengebb vetel miatt gyakrabban valtogatja a halozati modot es ez meriti jobban.
Aztan hogy ez mennyire van igy, azt nem tudom, de en ezt szürtem le belöle.Szerk.: Jo, de az volt az eredeti kerdes, hogy miert nincs ott a listaban, amire valaki fölvetette, hogy lehet azert, mert nincs olyan elöfizetese. Erre irtam en, hogy nekem sincs, megis ott van..
-
válasz
Ed Parker #9634 üzenetére
nem eszi jobban az akkumulátort a 4g/lte háló, one, s4 és xperia z alatt szinte semmi különbség a 3g használat ellenében, és i5 alatt sem normális a jelentős különbség, bár ott mutatkozott nekünk is minimális többlet 3g alatt, de a durva jelző nem használható rá, akkor ott valami probléma volt esetedben!
zaibatsu; így igaz, lte képes díjcsomag is kell hozzá, de nem mindegyik olyan alapban.
dani3l; az csak a beállítási lehetőség, opcinoális, ha minden más feltétel is adott (lenne).
-
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #9638 üzenetére
En pl ki tudom valasztani a listabol az LTE-t is, pedig nemhogy LTE-s elöfizum nincsen, de meg csak ilyen szolgaltatasa sincs a szolgaltatomnak..
-
Nightfall75
tag
válasz
kllzslt #9637 üzenetére
Empirikus tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, de a józan ész azt diktálja, hogy ha független készülékről van szó, akkor menni fog Mo-n az LTE, de természetesen ahhoz olyan előfizetés kell a T-mobilos sim-hez, ami ezt támogatja.
Bár csak feltételezem, de igen, valószínűleg a sim kártya által szolgáltatott hálózati infók határozzák ennek az opciónak a létét ill. nemlétét. De cáfoljon meg nyugodtan bárki hozzáértő, itt már nagyon csak a fantáziámra hagyatkoztam
-
kllzslt
tag
válasz
Nightfall75 #9614 üzenetére
Értem, és köszi, hogy segítettél. Még arról van esetleg elképzelésed, hogyha otthon ideiglenesen beteszek egy T-mobilos kártyát, akkor automatikusan aktív lesz az LTE opció is? És mi történik, ha utána vissza teszem itt kint a three-s kártyát? Akkor eltűnik? Tehát ezt a szolgáltató mondja meg a telefonnak, a SIM kártyán "keresztül"?
Bocsi, ha nagyon alaposnak tűnök (és nem butának)Amúgy a *#*#INFO#*#* menüben megtaláltam a beállítási lehetőségek között az LTE-t is, sőt van ott több érdekes hálózat típus is.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Nightfall75 #9635 üzenetére
Jaja, az fentről lefelé Dél-Korea International, Taiwan, Japán és Hong Kong, ebben a sorrendben... Hmmm, furcsa, lehet, hogy a HTC-sek ott Taiwanon ezzel kívánták kinyílvánítani a két Kína-elvet?
Mindenesetre nem gond, az appekből is tudok híreket olvasni, de azért a BlinkFeed tényleg megkönnyíti az ember életét.
-
Kai_Rong
senior tag
Nekem nagyon jó üzemidőt fut a telefon
Tegnap este feltöltöttem, már a 4.2-es update-tel, valóban gyorsabban felcammogott 100%-ra, az első töltés még 4.1-gyel majdnem egy jó másfél órával tovább tartott. Éjszaka levettem a töltőről, reggelig 2%-ot merült, de valszeg lesz ez még jobb is, mert még csak két töltési cikluson van túl az akksi.
Amik nálam sokat szívnak az akkuról, azok a különféle kínai IM-programok, a QQ és a WeChat, de ha ezeket használom, akkor nyilván folyamatosan világít a képernyő, meg valszeg leterheli az érintőképernyőt az is, hogy kézzel írom be az írásjegyeket, nem pedig pötyögök. (Megjegyzem, ezt az iPhone sem igazán tűri jól, Kínában tízből hét iPhone-os kezében láttam a hordozható külső akksit, mert a belső az kevésnek bizonyul, rengetegen panaszkodnak erre).
Reggel egy másfél óra alatt a WeChatelés 78%-ig merítette a telefont, ez szerintem nagyon jó. Utána még Temple Runoztam meg BlinkFeeden olvastam híreket, 70%-kal indultam el délben otthonról, útközben e-mailt írtam, kínai szótárt böngésztem, FB appot csekkoltam, WeChateltem, folyamatosan ment a 3G, de 5 órakor úgy jöttem haza, hogy 58%-on állok, ami a ZTE után nekem meghökkentően jó. A Blade-del 2G-s folyamatos nethasználat és WeChatelés mellett 2 és fél óra alatt nullára merül az akksi, na ez tényleg gáz, de ez teljesen rendben van... Ezt a GSAm-ot leszedem majd, kíváncsi vagyok a részletesebben bontott statisztikáraTényleg: a BlinkFeednél nálatok sem lehet kiválasztani mainland Kínát a locationnél? Hong Kongot, Taiwant, Japánt és Dél-Koreát látom, de Kínát nem... Szeretnék ottani hírportálokat olvasni, de csak appeket találtam rájuk, a BlinkFeedbe nem tudtam berakni őket
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #9629 üzenetére
Végignéztem újra a telepítőt ,de nem igazán találom, ez a "Framework Animation" lenne vagy melyik beállítás, ahol be lehet lőni, hogy melyik alkalmazás váltó legyen?
-
Nightfall75
tag
válasz
NandorHUN #9627 üzenetére
Lehet utólag is, újra kell telepíteni wipe nélkül (install without wipe), utána megmarad minden beállításod, programod, amit eddig csináltál.
Mondjuk egy cache-t és dalvik cache-t azért érdemes törölni a biztonság kedvéért. (TWRP - Wipe - Advanced wipe - cache és dalvik cache bejelöl)
-
hatika
csendes tag
Hello.
Két hete boldog tulaja vagyok egy fehér One-nak. Visszont az elmúlt napokban fura dolgott vettem észre.
Hang normál üzemmód de a telefon nem szól. Csak kijelző villog,de a csengődall nem szól.
Nem mindig csinálja valakinek valami ötlet? Telefon nincs néma üzemmódban. -
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #9625 üzenetére
THX, akkor ez elkerülte a figyelmemet, monjuk szerintem elég idegesítő, hogy utolag nem lehet már állítani rajta, mert pl. csomo minden fel van sorolva, de azt nem tudom hogy melyik hogy néz ki, pl betűtípusnál se stb...
-
Nightfall75
tag
válasz
NandorHUN #9620 üzenetére
Telepítéskor az aroma installerben beállítható, csak alapból a google stock féle van kiválasztva, mert a fejlesztő (baadnews) azt jobban kedveli, és nyilván az ő igényei szerint vannak az alapértelmezett beállítások.
Olvasd el figyelmesen telepítésor miket kérdez az aroma.
-
-
NandorHUN
addikt
InsertCoin nál azt jól látom, hogy csak ezzel a "Stock" alkalmazás váltóval működik? Nekem a sima Sense-s jobban tetszett :/
-
HUTCHDB
nagyúr
ma ismet sikerult a masik android csucsgepet (konkurencia) kezbe vennem.
egyszeruen azt erzem, hogy eg es fold....nyilvan a htc one javara! -
-
stilo18
addikt
Kedves jó barátom most vett egy ilyen telót.
Múltkor Xaels írta, hogy lehet állítani a videózásnál, hogy fix fókusz legyen vagy automata...
Jól emlékszem? Ha igen, akkor hol találja? (Mert ma csak pár percem volt megnézni)
-
toeki
senior tag
válasz
Nightfall75 #9607 üzenetére
énis ezt használom béta óta, szerintem a legjobb fájlkezelő
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #9607 üzenetére
nem csak Neked!
aki venom romot hasznal annal nem szoktak "eltunni" a notibarrol a beallitott gyors inditok?
nalam 4-5 napja mar eltunt, aztan ujraraktam az egeszet, ma du. ismet...kicsit zavar!zack!
hagyd mar szegeny parkert, ugy latom szeretne beillesztkedni.... -
toeki
senior tag
Én pedig feleslegesnek tartom, hogy fullon pörgessen mindent amikor nincs rá szükségem.
Ha valami hardverigényes dolgot futtatok aminél számit hogy smooth legyen - akkor menjen normál módban vagy esetleg mpm-es governorral.
Ha valami olyat nézek aminél számit hogy gyönyörű legyen a kép - akkor menjen teljes megvilágitással.Egyébként könyvolvasáshoz, telefonáláshoz, emailnézegetéshez, twitter vagy néha facebook lapozásához szerintem ezek nem kellenek.
Ha elinditok egy Gangstars Rio-t vagy Real Racing 3-at akkor igényelem a csúcsteljesitményt...
-
kllzslt
tag
válasz
Nightfall75 #9603 üzenetére
Megnéztem én is ezt a beállítás dolgot, de nekem csak ez a két lehetőség van:
- WCDMA only
- GSM / WCDMA autoVajon nekem miért nincs LTE itt?
HTC One 801n -em van, ennek tudnia kell. Vagy csak azért nem látok ilyet, mert nincs a közelben LTE? Ha olyan helyen járok, ahol van, akkor vajon változnak a választható lehetőségek?
(Helyszín Anglia, szolgáltató a three, a telefon alapból független.)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #9553 üzenetére
fuuuu ez a fajlkezelo eleg jonak tunik!
ki is probalom!
ez egyebkent fizetos program? -
Nightfall75
tag
válasz
Ed Parker #9589 üzenetére
(#9591) NandorHUN
Szívesen!
(#9589) Ed Parker
Nem hiszem hogy program okozza, a telefon ébrenléti ideje nagyjából megfelel annak, amikor a képernyő be volt kapcsolva, és ez normális.
Ami viszont a screenshot kapcsán érdekes lehet, az a hálózati jel. A zöld csíkban a különböző árnyalatok mutatják a térerő különböző fokozatait. Látom használod az LTE-t, és amikor a screenshot készült alig volt jel. Vélhetően emiatt nagyon gyakran vált az LTE - 3G között, emiatt folyamatosan keresi a jobb térerőt és ez eléggé be tud tenni az üzemidőnek.
Csak a teszt kedvéért próbáld meg egyszer miután levetted a töltőröl merülésig a GSM/WCDMA/LTE auto helyett csak GSM/WCDMA auto beállítást használni (Beállítások - Mobilhálózat alatt megtalálod). Így csak 3G-d lesz, de mivel az stabilan erős hálózattal van már kiépítve, vélhetően nem fog olyan gyakran hálózatot keresgélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Nintendo Switch 2
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Macska topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest